'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım aslında nişanda yapılır ama bizim acele olduğu için düğüne doğru çıkarız alışverişe diye konuşmuştuk Aylaaa rsonra yapabildik
2 hafta önce gitmiştik alışverişe bu hafta getirdiler Bizde haftaya götürcez

çağlacığım başınız saolsun canım allahım size sabırlar versin
herkesde bir aksilik var ya bugünlerde rabbim beterinden saklasın...

bir bohçam bile yok şaka bir yana ailesi nişanda yapsaydı fena olmazdı ama artık düşünmüyorum çünkü nişanlımın bana aldığı ve taktığı takıların haddi hesabı yoktur nişanlım herşeyi kendi yapıyor maaşallah ailesinden destek görmeden bu yüzden karışanımızda yokama düğün için annesi bohça hazırlıyormuş:26: adanalı gelinler yada kızlar adana adetinde düğünde mi bohça yapılır ben nişanda bohça yapılır diye biliyorum da:26:

Evet canım bizde düğünde yapılır bahça hazırlanır bizde bildiğim düğünde yapılar ablalarımada öle oldu kısmetse benimde üle olcek:26::26::26:

kızlarr leke yapmayan masa örtüsü ile ilgili bir fikriniz varmı yada masa örtülerini kumaş alıpmı yaptırdınız üstüne muşamba gibi bişi konuyormuş ayyy hiç bir bilgim yok bnle paylaşırmısınız kızlar yoksa en son egnlısh homeden alıcam komple set

canım benim genelde dügünde yapılır ama karsılıklı konuslursa nişanda da yapılabilir....biz konustuk nişan öncesi...iki taraf da yapmıcak diye....nişan bohcası yapana kadar eksiklerini alırız dedi kayınvalidem ama elde var sıfır.bişey almadı yani...bohcadan kaçtı anlayacagınızya benim için sorun değil olmasa da olur ama fesatlık söz konusu olunca insanın zoruna gidiyo...Allahım diger ogluna öyle bi gelin versin ki benim yapamadıgımı o yapsın...

gizommmm ben english home dan aldım masa örtülerimi ama leke tutuyomu tutmuyo mu hatırlamıyorumama musamba gibi bişi var ya kalın baya...patronumun eşi kesmiş masasına göre örtünün üstüne koymus...cok kullanıslı rahat kötü de görünmüyo seffaf zaten...düsünüyorum ondan almayı bakalımmm:26::26::26:

çağlam bizim evde masa örtüsü beyaz muşamba ama dantel gibi onun üstündede sefaf muşamba avr çok şık duruyor dantelli gibi annem nereden almış bilmiyorum bu oturma odaısndaki

mutfak için englısh homeden komple set alıcam bazen perdeyide sete uydurayım diyorum ama perde kırık beyaz olsun illla çiçek böcek olmasın kanaatindeyim bide tabureler için puflarda çıkmış englısh home tabure midnerleri sanırsam

ne çok ayrıntı var yaaa sanırsam herşey belli olunca en son ubnları hallederim ebat önemli masa örtüsü 3 tane aldım ama ebatları çok büyük kestirmem lazım

bide annem peçete masa örtüsü ve runner alıcak komple set onları nereden alsam ne kadar eder fiyatları kızlar

bende komple set aldım kuzum...perdeleri de uydurayım dedim mutfagın en azından ama sadece mutfak 500-600 gbi bişi tutuyodu vazgectim bende(içimde kaldı ama kendi evim olursa yaptırırım inş....sen biraz daha arastır öyle karar ver balımm

Evet bizde karşışıklı konuştuk annem bizde ya nişanda yada düğünde olur dedi Düğünde yapalım ozaman diye anlaşmıştık ama şimdide düşündük son günler çok işimiz olucak yapalım çıksn aradan diye
Walla bende bazen düşünüyodum ne gerek var bi sürü masraf diye Ama görseniz alışverişe çıktıkya aşkımla çocuklar gibi sevindik bi sürü şey aldık diye uzun zamandır para biriktirmek için kemerleri sıkıyoduk Hiç bişey almıyoduk kendimize Canımız sağolsun iyi ki yaptık dedik sonra

canım seti nereden aldın komple bişi daha soracağım perdeciye masa örtünülemi gitti yani nasıl uyduramaya çalıştın renkmi yoksa komple aynısınımı

ayyy ben böle şelerde çok cahilim yaaa

valla iyi yapmıssınız kuzum....eskiler bişeyler biliyomus ki böyle adetler cıkarmıslar....olması geekiyo bence...öbür türlü bişi alınmıyo....yani bana alınmadı belki de ondan böyle konusuorum

Evet canım bizde düğünde yapılır bahça hazırlanır bizde bildiğim düğünde yapılar ablalarımada öle oldu kısmetse benimde üle olcek:26::26::26:

canlarım saolun cevaplarınız için ben nişanda acaba bedavayamı gidiyorum demiştim kendi kendime
ya şöyle diyeyim bizde nişanda kız olsun erkek olsun geline yada damada bohça yapılır annem kayınvalidemle konuşmuştu nişan için bohça işini kayınvalidem biraz kıt sanırım düğün adetlerini anlatmaya başladı bende dedim ki düğüne daha var nişanı konuşalım biz demiştim neyse nişanda ne çiçek ne çikolata ne de bohça getirdiler hiç bir şey getirmedi kendi şanı sonuçta ama uyduruk bir set taktı çok üzülmüştüm bu kadar mı değer veriyor bana diye ...benim tarafım nişanda çok takı taktı nişanlım bile çok üzülmüştü bizim taraftan kimse takı takmadı sana nişanda bizde takı takılmıyor dedi dedim öyle saçma şey mi olur ya...
mesela benim bir erkek kardeşim var zamanı gelince geline nişanda bohça da hazırlanır takıda takılır düğünde zaten söylemiyorum takılacak olan ne varsa yada ne istiyor ise onu takarız bizim kendi şanımız sonuçta ama benim kayınvalide çok rahat bu konuda amam hediyeler alıyor ama asıl yapması gerekeni yapmıyor çok üzülüyorum ya nişanlım sözde pırlanta tek taş taktı nişanda 5taş taktı sanırım oğlum yapıyor yapacaklarını ben yapmasamda olur diye düşünüyor hayır evli 2 kızı var hiç mi annelerini uyarmıyorlar gelin alıyoruz diye anlamadım ben bu işi...ama kayınvalide bana kendi kızlarını anlatsın dursun nişanda düğünde takılan takıları kendisini bana rezil ediyor haberi yok...zaten diyorlar hep kayınvalide kendi kızlarını aldırır yada yapar ama gelin almaya gelince eli sıkıdır diye hakikaten doğru...amannn ben ondan alacağımı aldım oğlunu aldım yeter bana

,

kızlar günaydınnnn

özlemmmmm sen istanbuldamısın ve kadiköyde vedeeeeee ayyy ben bu butiği kaydediyorum biryerlere alcanarı diktiriyorsan seni tkaipteyim canım

gizimmm evetttt istanbuldayımmmm ...
evet alcanari diktiyorum ama muhtemelen askılı olacak hani eklemiştim ya kollar sırt açıklığında birleşiyordu o şekilde inşallah...

iğne iplik moda....
ben ism soyisim veririm canım direk benim referansımla gidersin

canım seti nereden aldın komple bişi daha soracağım perdeciye masa örtünülemi gitti yani nasıl uyduramaya çalıştın renkmi yoksa komple aynısınımı

ayyy ben böle şelerde çok cahilim yaaa

seti english home dan aldım gizim....sürekli gittigim için kadın tanıyo biliyo hangi örtüyü aldıgımı perdeye de ordan baktım english home dan...ölçülerimle gittim ama oturma odası mutfak bir oldugu için pencerede büyük baya bi yer kaplıyo duvardan duvara resmen....aştı beni fiyat o yüzden yaptıramadım

canım benim çok teşekkürler sen soktun aklıma kadıköy ü...
valla yıldız hn bana güven verdi inşallah boşa çıkmaz... eda sposa çok kalabalıktı ve bana lakayt geldi biraz..
gül erdem de çok profesyonel ama biz iğne iplik moda yı tercih ettik rabbim utandırmasın inşallah...

canım çok iyi olur fiyatı ne kadar bide bende alcanarı çok beğeniyorum askılı yaptırrım aynı şekilde bir araştırayım bende orayı kadiköyde bahariyedemi yoksa oraya gelmeden altıyoldaömı burası

aaaa mutfak setine uygun perdelik kumaş varmdır englısh homede inanamıyorum vuhuuuuuu ayyy mutfak camı büyükse maliyetli oluyor zaten canım kendi evine yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…