'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Öncelikle ASLIMMMMM ben sana hayırlı olsun demedim mi galiba yaa :26:
telden giriyorum ya haftasonu ne doğru düzgün okuyabiliyom ne yazabiliyom
hayırlı olsun canım benimmm içine sinmesine çook sevindim.. kayınvalideyi de salla senin gönlüne göre olmuş yaa
fotoyu da sabırsızlıklan bekliyozzz

birleşme işi ne ola ki :26:
çok geri kaldım iki günde

kuzum diğer 2013 gelin topiği var ya ikisi birleşsin dedik ama ses yok henüz

Günaydın kızlar.. gelinliklerini alan sipariş veren hatunlar güle güle giyin
bizimkiyle küsüz.. dün akşam 18 ' den bu yana hiç konuşmadık.. aramaya da niyetim yok.. bakalım ne zaman pes edicek

zehroşum üzme kendini.. haklı olduğuna inanıyosan ve sen yeterince fedakarlık yaptığını da düşünüyosan arama bu sefer
bırak biraz o çabalasın canım benim

hee bi de HATİCEMMM senin de kıyafetin hayırlı olsun canım benim üzerinde de görelim en kısa zamandaaa

Zehrammm bu erkekler ne dengesiz...bende inanmıyorum kendi düsüncesiyle söyledigine...lafı olmus belli ki...bizimkinin erkek aklıyla perdeleri azcık uzun al yanlardan falan...sonraki evde de kullanabilelim dedigi gibi....bi erkek bunu düsünebilecek zihniyete sahip değil bence..tabi perdeci değilsesıkma canını...anlıcak yanlıs düsündügünü...

Günaydın kızlar
Gelincikler nişan kıyafetimi beğendim ama herkes delirmiş olduğumu söylüyor çok canım sıkıldı.

Haticem hayırlı olsun kıyafetin canım benim...içine sindiyse hakkaten yakma kimseyi....anlattıgın kadarıyla cok güzel bi elbise....sana da cok yakısacak eminim....öle bi anlattın ki gözlerindeki heyecanı gördüm diyebilirim...sıkma canını sen kuzum benim

Canlarım bugün bende bi terslik var anlamadım 1 defa merdvende düştüm çay bardağı elimde kaldı çau koyarken az önce yine yuvarlanıyorum merdivenden korkuluk kurtardı ofiste elime ne alsam bişey oluyo kağıtla elimi kestim yaa ne oluyo bana böle:26::26::26:

valla çağlam gardrobun aynasını silerkene aklımdan abuk subuk düşünceler geçmedi değil

haftasonu bizde yerleştik kızlar , çeyizler geldi.
evde bi telaş kargaşa ama çok cici oldu herşey .
mutfak eşyası biraz fazla almışım
gelin yatağıda hazırlandı
çok güzel heyecanlar bunlar...

valla çağlam gardrobun aynasını silerkene aklımdan abuk subuk düşünceler geçmedi değil

valla haftaya cumartesi bizim mobilyalar gelecek ya...dün aşk diyo ki cumartesi mobilyalar gelir pazar eve gideriz işimiz var...ahahaha sacmalama manyak dedim...yakat 21 inde gelecek ayrıca yataksız olmaz o iş...ilk şeyi kuru yerde geciremem yaaa dimi amaay benim düsünce de yatak geldikten sonra gibi oldu...tövbe tövbe

Hayırlı olsun canım güle güle giy inşallah

Senin kayınvaliden benim annem zıplattı. Çok pahalı, yok askısı yok bilmem ne en son satıcı dedi anneme siz direk erkek tarafına geçmişsiniz. ;Yazık kızım millet bir tanesiyle başa çıkamıoyor sen ikisiyle uğraşacaksın dedi de sustu ancak.Takma diyorum ama insan yinede takıyor işte maalesef

Cumartesi gideceğim aşkla oda üstümde görecek bakalım tepkisi ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum.
Annem kuğu gibi olduğumu söylemişti. Genelde en ağır eleştirileri annem yaptığı için aşkımın nasıl göreceğini daha çok merak ediyorum.

Zehram ara şimdilik sonra burnundan getirirsin konuşunca anlamazsa yine. Bence onuda dolduruşa getirm,işlerdir. Allah bilir ne söylendi çocuğa o yüzden karşına al mantıklı bir şekilde izahını yap anlamazsa kusura bakma aptaldır o zaman aşkın.

Mügemmm sevindim işlerin bitmesine...darısı bana kuzum yaaa..biz de boyattık evi....daha dogrusu abisiyle birlikte boyadı bizimki....kalbim sıkısa sıkısa onların boya yapmasını izledim cumartesi....hiç mi yakısmaz ellerine yarabbim...kız basıma ben boyasaydım öttürürdüm valla....tek basıma bi günde istanbulda koca bi yalıyı boyadım...canıma okumustu kadın sef....begenemdim bi daha bi daha...ustası oldum orda...belki de o yüzden kolay begenmiyorum

gerçekten önemsiz şeymiş, ama nasıl da büyütülüyor
büyük ihtimalle kendi düşüncesi değil. veya umarım sadece kendi düşüncesidir. bizden daha yetişkin olgun insanların bunları düşünmesi çok üzücü daha üzücü olur.
diğer türlü erkek işte ne anlar der geçersin...
kaç saatlik yol var aranızda oradan oraya 40 mevlüde gitmek biraz eziyet. hani taziyeye gitmemiş olsanız neyse

çağla siz çok yaşayın emi demekki neymiş yatağı mümkün mertebe geç almalıymışız. Kendime not alayım.
Sizi bilmem ama o düşme olayından sonrada benim durmadan içimden ona sarılmak geliyor. 1,5 haftadır görüşmüyoruz acaba yanında da bu duyguyu bastırabilir miyim bilmiyorum? Allah size kolaylık versin.

sakalım yok ki almayın boşuna dolaplara sığmıyor demedim mi size

aman dikkat canım yaa bi sadaka falan ver sen bence

sakalım yok ki almayın boşuna dolaplara sığmıyor demedim mi size

vallaha evlenicekler mutfağa bişi almasınlar ya , zamanla alınır
o kadar şeyin içinden çay kaşığı çıkmadı inanırmısın oya
unutmuşuz , bide ala ala 3 nevresim takımı almışız az geldi dolaba koyunca

inşallah darısı başına tatlım
mobilyalar gelince ev olduğunu anlıyosun valla .

zehroşum üzme kendini.. haklı olduğuna inanıyosan ve sen yeterince fedakarlık yaptığını da düşünüyosan arama bu sefer
bırak biraz o çabalasın canım benim
Canım valla haklıyım ! bu gibi konularda yapıcı olması gerekirken yıkıcı olmak için elinden geleni yapıyor.
yok canım perdeci değil.. yaa ben birçok şeyi alttan alırken o neler düşünüyor

yok canım aramam.. eğer gerçekten birilerinin dolduruşuna gelmişse yani geliyorsa bunu göreyim yolumu ona göre çizeyim bende.. bu çünkü bigünlük değil bir ömürlük dolduruşa gelir

mügem ne güzel güle güle agız tadıyla olsun hep.

-

çağlosum bak senin de işler yetişiyor.

--

özlemcim senin de gelinliğin hayırlı olsun içine sinsin inşallah..

--

haticem içine sindiyse al anneni de onu bunu da takma. benim annem kv ye güzel cevabını vermiş sonradan. annemde nişanlımın sessiz kalmasına sinir oluyor.:26: bende sinir oldum bu sefer. "ne yapayım ben ne desem konuşacak ,fikirlerini söyledi .bir daha neye müdahale edecek . biz kendi basımıza olcaz.ben anneci biri miyim, annemin lafı ile iş mi yapcam" dedi bana.

bilmiyorum artık evlenince ya o arada kalcak böyle. iki taraftan beynini yicez

Günaydın kızlar :)
öslemys.aslı gelinlikleriniz hayırlı olsun :) Bende nişan ayakkabımı aldım bugün ayırttığım nişanlığımı alacağım :) Benimkini de sanırım herkes sade buluyor ama ben bayıldım fazla kabarık sevmiyorum görümcem görünce şok oldu gelin ayakkabılarımda pembe plastik diyince aaa dedi kaldı sanırım bizim gelin biraz değişik diye şoklarda :) Onlar biraz klasik insanlar ne dersem uzaylı gibi bakıyorlar bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…