birleşme işi ne ola ki :26:
çok geri kaldım iki günde
Günaydın kızlar.. gelinliklerini alan sipariş veren hatunlar güle güle giyin
bizimkiyle küsüz.. dün akşam 18 ' den bu yana hiç konuşmadık.. aramaya da niyetim yok.. bakalım ne zaman pes edicek
Tatlım bende bunu söyledim kimin ağzıyla söylüosun bana bunları dedim birşeyler konuşulmuş belli dedim yemin etti beyimiz kendi düşüncesiymiş..
tatlım cenazenin ilk günü gittik annemle birlikte.. ayrıca annem gitse ne yapabilir.. kimseyi tanımıyor etmiyor napıcak kadın orada..
aradı şimdi aradığımı gör diye aramış-mış.. hıhh
Günaydın kızlar
Gelincikler nişan kıyafetimi beğendim ama herkes delirmiş olduğumu söylüyor çok canım sıkıldı.
Günaydın ballarımmmm...nasılsınız?dün Aşkla birlikteydik bütün gün...film izledik...yemek yaptım ona...aksam oldu eve gitmek zorunda kaldım...öfff gecsin su 17 gün...bıktım artık yollara düsmektenn
Aslımmm hayırlı olsun gelinliğin...huzurla mutlulukla saglıkla giyersin inş canım benim....bu arada garantinin altın salısı reklamı varya...onu görünce aklıma sen geliyosun...koş Aslı koşşş
Özgemmm hayırlı olsun yatak odanızzz...kız niye erken alnızı yatak odasını....hayırlamak istersiniz Allah korusun...baktıkca içiniz gitmesin sonraaa
valla çağlam gardrobun aynasını silerkene aklımdan abuk subuk düşünceler geçmedi değil
günaydın kızlarrr...
aslıcım ; gelinliğin hayırlısı olsun içine sinsin inşallah canım,
özgem; yatakodanız hayırlı olsun kuzum... aşkla yatın inşallahhhh hiç bir gün sırtınız dönük uyumayın bebeim ....
haticecim ; bu tarz kıyafetleri diktirmek herzaman pahalıya gelir .. keşke hazır kıyafetlere baksaydınn 500 e kadar bulabilirdin belki canım...
ama içine böylesi sindiyse ve en önemlisi kesenizi zorlamayacaksa yap derim .... neticede var ki yapıyorsun kime ne yani fiyatı vs.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
bende haftasonu gelinkliğimin siparişini verdim rabbim içime sindirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh....
kadıköyde iğne iplik moda evinden yıldız hn sağolsun çok yardımcı oldu...
gelinlik, duvak , el çiçeği, kese, gelin tacı dahil olaraktan üstelik istediğim danteli birlikte seçeceğiz fransız dantel kullanılacak gerekirse üzerine ekstra boncuklar işlenecek...
model burada eklediğim modelin aynısı olacak ama biraz daha eteklerde işlemeler olacak ....
gelelim fiyata tammmm 1,600 tl ye anlaştık .
umarım bittiğinde herşey istediğim gibi olmuş olur allahım içimde tek bir memnuniyetsizlik olmsına izin vermesin inşallah..
Senin kayınvaliden benim annem zıplattı. Çok pahalı, yok askısı yok bilmem ne en son satıcı dedi anneme siz direk erkek tarafına geçmişsiniz. ;Yazık kızım millet bir tanesiyle başa çıkamıoyor sen ikisiyle uğraşacaksın dedi de sustu ancak.Takma diyorum ama insan yinede takıyor işte maalesefgünaydın kızlarteşekkür ederim. evet fransız güpürü olcak. kv actı agzını sormayın sinirimi zıplattı bir ara. yok acıkolmasın yok bilmem de nişanlım bakıs atıyo yok anlamıyor. sinirim bozulcu ama yine benim istediğim gibi olacak. eski düşünce yapısına sahip insanlar :26: suratım düştü bayagı ama .neyse gelinliğim tam istediğim gibi yahu
yuppiiaa. allah kavustursun canım
Cumartesi gideceğim aşkla oda üstümde görecek bakalım tepkisi ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum.Öncelikle ASLIMMMMM ben sana hayırlı olsun demedim mi galiba yaa :26:
telden giriyorum ya haftasonu ne doğru düzgün okuyabiliyom ne yazabiliyom
hayırlı olsun canım benimmm içine sinmesine çook sevindim.. kayınvalideyi de salla senin gönlüne göre olmuş yaa
fotoyu da sabırsızlıklan bekliyozzz
kuzum diğer 2013 gelin topiği var ya ikisi birleşsin dedik ama ses yok henüz
zehroşum üzme kendini.. haklı olduğuna inanıyosan ve sen yeterince fedakarlık yaptığını da düşünüyosan arama bu sefer
bırak biraz o çabalasın canım benim
hee bi de HATİCEMMM senin de kıyafetin hayırlı olsun canım benim üzerinde de görelim en kısa zamandaaa
haftasonu bizde yerleştik kızlar , çeyizler geldi.
evde bi telaş kargaşa ama çok cici oldu herşey .
mutfak eşyası biraz fazla almışım
gelin yatağıda hazırlandı
çok güzel heyecanlar bunlar...
saçma sapan şeyler canım ya.. dün teyzesinin 40' ı vardı.. annem niye gitmemiş !! ve bunu öyle bir dile getiriyor ki senin annen gitmeliydi diye! şaşırdım kırıldım.. hala kendini haklı görüyorsa kendi bilir. aynı şehirde değiliz ki bunu söylüosun.. istanbulda olsa ha deyince gidilmiyor.
yok canım aramaya hiç niyetim yok valla.. bu kez kararlıyım. ayrılığa gitsin isterse bu küslük umurumda değil
valla haftaya cumartesi bizim mobilyalar gelecek ya...dün aşk diyo ki cumartesi mobilyalar gelir pazar eve gideriz işimiz var...ahahaha sacmalama manyak dedim...yakat 21 inde gelecek ayrıcayataksız olmaz o iş...ilk şeyi kuru yerde geciremem yaaa dimi ama ay benim düsünce de yatak geldikten sonra gibi oldu...tövbe tövbe
haftasonu bizde yerleştik kızlar , çeyizler geldi.
evde bi telaş kargaşa ama çok cici oldu herşey .
mutfak eşyası biraz fazla almışım
gelin yatağıda hazırlandı
çok güzel heyecanlar bunlar...
Canlarım bugün bende bi terslik var anlamadım 1 defa merdvende düştüm çay bardağı elimde kaldı çau koyarken az önce yine yuvarlanıyorum merdivenden korkuluk kurtardı ofiste elime ne alsam bişey oluyo kağıtla elimi kestim yaa ne oluyo bana böle:26::26::26:
sakalım yok kialmayın boşuna dolaplara sığmıyor demedim mi size
Mügemmm sevindim işlerin bitmesine...darısı bana kuzum yaaa..biz de boyattık evi....daha dogrusu abisiyle birlikte boyadı bizimki....kalbim sıkısa sıkısa onların boya yapmasını izledim cumartesi....hiç mi yakısmaz ellerine yarabbim...kız basıma ben boyasaydım öttürürdüm valla....tek basıma bi günde istanbulda koca bi yalıyı boyadım...canıma okumustu kadın sef....begenemdim bi daha bi daha...ustası oldum orda...belki de o yüzden kolay begenmiyorum
Canım valla haklıyım ! bu gibi konularda yapıcı olması gerekirken yıkıcı olmak için elinden geleni yapıyor.
zehroşum üzme kendini.. haklı olduğuna inanıyosan ve sen yeterince fedakarlık yaptığını da düşünüyosan arama bu sefer
bırak biraz o çabalasın canım benim
yok canım perdeci değil.. yaa ben birçok şeyi alttan alırken o neler düşünüyorZehrammm bu erkekler ne dengesiz...bende inanmıyorum kendi düsüncesiyle söyledigine...lafı olmus belli ki...bizimkinin erkek aklıyla perdeleri azcık uzun al yanlardan falan...sonraki evde de kullanabilelim dedigi gibi....bi erkek bunu düsünebilecek zihniyete sahip değil bence..tabi perdeci değilsesıkma canını...anlıcak yanlıs düsündügünü...
yok canım aramam.. eğer gerçekten birilerinin dolduruşuna gelmişse yani geliyorsa bunu göreyim yolumu ona göre çizeyim bende.. bu çünkü bigünlük değil bir ömürlük dolduruşa gelir[
Zehram ara şimdilik sonra burnundan getirirsin konuşunca anlamazsa yine. Bence onuda dolduruşa getirm,işlerdir. Allah bilir ne söylendi çocuğa o yüzden karşına al mantıklı bir şekilde izahını yap anlamazsa kusura bakma aptaldır o zaman aşkın.
aman dikkat canım yaa bi sadaka falan ver sen bence
sakalım yok kialmayın boşuna dolaplara sığmıyor demedim mi size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?