'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özgem yatagı test eme olan var olmayan var.

ayy bizim yatak da gelsin artık

bizim valla ilk yatak geldi
Annemler özellikle gelin yatağını hemen yaptılar ki 2 şubata kadar kimse ellemesin diye
şaka bi yana güle oynaya hazırlandı ev , çok şükür kimse ağlamadı eşya çıkarken falan çok rahatladım ben

ceren senin de hayırlı olsun canım

klasiklerse komedi oluyor zaten bakışlarından bile anlıyorsun.

ne güzel gelin cıkartırken kopuş olur ama

,

kızlar günaydınnnn

özlemmmmm sen istanbuldamısın ve kadiköyde vedeeeeee ayyy ben bu butiği kaydediyorum biryerlere alcanarı diktiriyorsan seni tkaipteyim canım

Son düzenleme:

Sen bilirsin abimle yengem olayında yengem abime ne söylemişse abim bize karşı çok tepkiliydi. Durmadan kavga çıkarıyordu. Oğluna bakılmadığını, kötü davrandığımızı, kızdığımızı söylemiş. Ki çocuk benim adımı ısrarla söylemesine rağmen. 1,5 yaşında oğlum. Sonra abim birgün annemle konuşunca annem neden eve getirmediği çok özlediğini söyleyince abimde "siz zaten istemiyorsunuz. Bağırıyormuşsunuz" dedi. Annemde oğlum aptal olma madem bu kladar kötü davranıyorsak neden cama çıkıp hatice diye bağırıyor sizde, neden amca diye bağırıp kapıya bakıyor. hala hala diye evin içinde gezdiğini sen söylemedin mi? diyince jeton düşmüş. Erkekler bazen saf oluyor. Neyi nasıl anlattıkları çok önemli bir bağırma olayını eymen elini kesecekken bağırıp onu tuttuğumuz için abime farklı lanse edilmiş. Allah muhafaza belki çocuk öle bilirdi bile o olayda ama yengem sesi duyan abime farklı anlattı. Eymen ağlamıyorken yengem ne yaptıysa çocuk 1 saat susmadı. Bunu örnek olarak anlatıyorumki sende iyice düşün.

Yok Allahtan nişanlım genellikle benim tarafımda hatta benim ilk beğendiğim elbise 1600 civarındaydı. Eğer içine sinmediyse onu alalım dedi. Fakat açıklık dekolte konusunda annemlerle ortak

Hayırlı olsun canım

Son düzenleme:
kızlarrrr herkese hayırlı haftalarr
Özlemcim aslıcım gelinlikleriniz hayırlı uğurlu olsun Allah ım hepimizin içine sindirsin
Özlem demek iğne iplikle anlaştın cnm nasıl bulabildinmi istediğin gibi modeller varmıydı
Bizede bu hafta sonu bohçamı getirdiler herşeyim çok güzel çokda güzel süslemişler kızlar çok beğendim haftayada biz götürücez
Son 103 gün Çok heyecanlı ve mutluyum

Fotoğrafları görmek istiyoruzzzz Hayırlı olsun sanada iyi haftalar. Allah bozmasın

yaa ağlayeceğim şimdi...dün secdicekten ayrılıp eve gittim saat 19:30 da WhatsApp dan yazmıs...ben simdi gördüm nete girince...

Canım karıcıgım su an evindesin ancak 2 hafta sonra benle,bizim evimizdesin...seni o kadar cok seviyorum ki(ve sevecegim...)...sen bitanemsin canımsın bebeğimsin canımın içi sevgilimsin.....

eşşek yaaaa ağlattı benii

Yok Allahtan nişanlım genellikle benim tarafımda hatta benim ilk beğendiğim elbise 1600 civarındaydı. Eğer içine sinmediyse onu alalım dedi. Fakat açıklık dekolte konusunda annemlerle ortak

benimkide benim tarafımda ama dekolte konusunda o da cok hassas

hatta o hassas. kv o söyleyemiyor diye ben söyledim dedi annemden cekinmiş-miş

Benim de bohçamı hazırlıyorlar dün sevgilimle english home'dan gecelik sabahlık aldık çok cici gerisini ablası ve yengesiyle alacağız biz nişandan sonra götürecekmişiz bohçayı daha birşeyalmadık tahmini ne kadar masraf tutuyor erkek için bohça alışverişi ?

ayy bende o konudan tırsıyorum :18:

ne alınır ne zaman verılır bu bohca????

biz yaklaşık 400 tl falan harcamıştık canım.
pijama
gömlek
terlik
çamaşır
çorap
traş takımı
parfüm
almıştık diye hatırlıyorum.
ne çok zaman olmuş

Fotoğrafları görmek istiyoruzzzz Hayırlı olsun sanada iyi haftalar. Allah bozmasın

Canım işyerindeyim resimler makinamda takoz telefonumda bi resim var eklemeye çalışıyorum ama olmuyo biraz daha uğraşyım yoksa akşam yüklerim

Canım biz az ve öz şeyler aldık Parfümümüzden çorabımıza kadar herşey markalı ve en kalitelisi ama öyle 5 er 10 ar tane değil 1 er 2şer tane mesela
Kayınpeder kaynanaya falan yapmadık sadece birbirimize yaptık 1000 er lira tuttu

ayy bende o konudan tırsıyorum :18:

ne alınır ne zaman verılır bu bohca????

Canım genelde amelie 'nin yazdığı şeyler alınır annemin dediğine göre nişan günü onlar bohçayı getircekmiş bizde 1 hafta 10 gün sonra götürcekmişiz aynı gün verilmezmiş onların getirdiği bohçadan az yada fazla olursa kimse mahçup kalmasın diye ben konuşuyorum ama bende deneyimsizim :) Nişanlı arkadaşlar bize yardım eder herhalde ama ben şimdi acil çıkıyorum sözlüm aradı kuyumcudaymış babasıyla gidip set bakcaz :)

günaydın giz gözün aydın 4 gün kalmış. Ay çok sevindim ya herkesin keşke sevdiceği yanında olsa

canım çok çok saol vallla duygulanıyorum az kaldı bitti gitti şükür kiii

oyaaammmm farzetkde yazdığın şeleri okudumda sanki aynısını bende yaşıcakmışm gibi geldi şu anda anne ve babama bakıyorum aynı şeler demekki evlennceki bir level bu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…