özgem yatagı test emeolan var olmayan var.
ayy bizim yatak da gelsin artık
Günaydın kızlar :)
öslemys.aslı gelinlikleriniz hayırlı olsun :) Bende nişan ayakkabımı aldım bugün ayırttığım nişanlığımı alacağım :) Benimkini de sanırım herkes sade buluyor ama ben bayıldım fazla kabarık sevmiyorum görümcem görünce şok oldu gelin ayakkabılarımda pembe plastik diyince aaa dedi kaldı sanırım bizim gelin biraz değişik diye şoklarda :) Onlar biraz klasik insanlar ne dersem uzaylı gibi bakıyorlar bana :)
bizim valla ilk yatak geldi
Annemler özellikle gelin yatağını hemen yaptılar ki 2 şubata kadar kimse ellemesin diye
şaka bi yana güle oynaya hazırlandı ev , çok şükür kimse ağlamadı eşya çıkarken falan çok rahatladım ben
günaydın kızlarrr...
aslıcım ; gelinliğin hayırlısı olsun içine sinsin inşallah canım,
özgem; yatakodanız hayırlı olsun kuzum... aşkla yatın inşallahhhh hiç bir gün sırtınız dönük uyumayın bebeim ....
haticecim ; bu tarz kıyafetleri diktirmek herzaman pahalıya gelir .. keşke hazır kıyafetlere baksaydınn 500 e kadar bulabilirdin belki canım...
ama içine böylesi sindiyse ve en önemlisi kesenizi zorlamayacaksa yap derim .... neticede var ki yapıyorsun kime ne yani fiyatı vs.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
bende haftasonu gelinkliğimin siparişini verdim rabbim içime sindirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh....
kadıköyde iğne iplik moda evinden yıldız hn sağolsun çok yardımcı oldu...
gelinlik, duvak , el çiçeği, kese, gelin tacı dahil olaraktan üstelik istediğim danteli birlikte seçeceğiz fransız dantel kullanılacak gerekirse üzerine ekstra boncuklar işlenecek...
model burada eklediğim modelin aynısı olacak ama biraz daha eteklerde işlemeler olacak ....
gelelim fiyata tammmm 1,600 tl ye anlaştık .
umarım bittiğinde herşey istediğim gibi olmuş olur allahım içimde tek bir memnuniyetsizlik olmsına izin vermesin inşallah..
kuzum arabayı çok rahat kullanıyorum ben çokta dikkatliyim bide hızlıda kullanmam dün 2 kez kaza atlattık sevdiceğimle yaaa
Canım valla haklıyım ! bu gibi konularda yapıcı olması gerekirken yıkıcı olmak için elinden geleni yapıyor.
yok canım perdeci değil.. yaa ben birçok şeyi alttan alırken o neler düşünüyor
yok canım aramam.. eğer gerçekten birilerinin dolduruşuna gelmişse yani geliyorsa bunu göreyim yolumu ona göre çizeyim bende.. bu çünkü bigünlük değil bir ömürlük dolduruşa gelir
mügemne güzel güle güle agız tadıyla olsun hep.
-
çağlosum bak senin de işler yetişiyor.
--
özlemcim senin de gelinliğin hayırlı olsuniçine sinsin inşallah..
--
haticem içine sindiyse alanneni de onu bunu da takma. benim annem kv ye güzel cevabını vermiş sonradan. annemde nişanlımın sessiz kalmasına sinir oluyor.:26: bende sinir oldum bu sefer. "ne yapayım ben ne desem konuşacak ,fikirlerini söyledi .bir daha neye müdahale edecek . biz kendi basımıza olcaz.ben anneci biri miyim, annemin lafı ile iş mi yapcam" dedi bana.
bilmiyorum artıkevlenince ya o arada kalcak böyle. iki taraftan beynini yicez
Günaydın kızlar :)
öslemys.aslı gelinlikleriniz hayırlı olsun :) Bende nişan ayakkabımı aldım bugün ayırttığım nişanlığımı alacağım :) Benimkini de sanırım herkes sade buluyor ama ben bayıldım fazla kabarık sevmiyorum görümcem görünce şok oldu gelin ayakkabılarımda pembe plastik diyince aaa dedi kaldı sanırım bizim gelin biraz değişik diye şoklarda :) Onlar biraz klasik insanlar ne dersem uzaylı gibi bakıyorlar bana :)
çok geçmiş olsun aman büyük olmasınn
kızlarrrr herkese hayırlı haftalarr
Özlemcim aslıcım gelinlikleriniz hayırlı uğurlu olsun Allah ım hepimizin içine sindirsin
Özlem demek iğne iplikle anlaştın cnm nasıl bulabildinmi istediğin gibi modeller varmıydı
Bizede bu hafta sonu bohçamı getirdiler herşeyim çok güzel çokda güzel süslemişler kızlar çok beğendim haftayada biz götürücez
Son 103 gün Çok heyecanlı ve mutluyum
,
kızlar günaydınnnn
özlemmmmm sen istanbuldamısın ve kadiköyde vedeeeeee ayyy ben bu butiği kaydediyorum biryerlere alcanarı diktiriyorsan seni tkaipteyim canım
Yok Allahtan nişanlım genellikle benim tarafımda hatta benim ilk beğendiğim elbise 1600 civarındaydı. Eğer içine sinmediyse onu alalım dedi. Fakat açıklık dekolte konusunda annemlerle ortak
kızlarrrr herkese hayırlı haftalarr
Özlemcim aslıcım gelinlikleriniz hayırlı uğurlu olsun Allah ım hepimizin içine sindirsin
Özlem demek iğne iplikle anlaştın cnm nasıl bulabildinmi istediğin gibi modeller varmıydı
Bizede bu hafta sonu bohçamı getirdiler herşeyim çok güzel çokda güzel süslemişler kızlar çok beğendim haftayada biz götürücez
Son 103 gün Çok heyecanlı ve mutluyum
Benim de bohçamı hazırlıyorlar dün sevgilimle english home'dan gecelik sabahlık aldık çok cici gerisini ablası ve yengesiyle alacağız biz nişandan sonra götürecekmişiz bohçayı daha birşeyalmadıktahmini ne kadar masraf tutuyor erkek için bohça alışverişi ?
Benim de bohçamı hazırlıyorlar dün sevgilimle english home'dan gecelik sabahlık aldık çok cici gerisini ablası ve yengesiyle alacağız biz nişandan sonra götürecekmişiz bohçayı daha birşeyalmadıktahmini ne kadar masraf tutuyor erkek için bohça alışverişi ?
ayy bende o konudan tırsıyorum :18:
ne alınır ne zaman verılır bu bohca????
Fotoğrafları görmek istiyoruzzzzHayırlı olsun sanada iyi haftalar. Allah bozmasın
ayy bende o konudan tırsıyorum :18:
ne alınır ne zaman verılır bu bohca????
günaydın giz gözün aydın 4 gün kalmış. Ay çok sevindim ya herkesin keşke sevdiceği yanında olsa
benimkide benim tarafımda ama dekolte konusunda o da cok hassas
hatta o hassas. kv o söyleyemiyor diye ben söyledim dediannemden cekinmiş-miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?