aaaa süper oldu kazen teşekkür ederizzzz
sağol kuzum darısı başına
gelin yatağını evliliği iyi olan biri hazırlarmış..aklınızda olsun kızlar
sağol kuzum darısı başına
gelin yatağını evliliği iyi olan biri hazırlarmış..aklınızda olsun kızlar
kuzu beceriksizlikle alakası yok estafurulah sende beceriksiz değilsin damak tadınız farklı sadece kuzum yoksa benmkide benm yaptıklarıma hala bir klp buluyor evlenince kimbilir ne olucakkk offff
Hayırlı olsun birleşme
benim yatağı kim yaptı ki acaba :26:
ayyy hatırladım annemle halam. ondan gelgitli bir durumdayım. halam ağır bassa iyi olur
yok bebeğim yaa, sadece yemek konusunda değil. beni beğenmiyor bizimki. her yaptığım eleştri konusu olabiliyor
eleştirme beni, ben sevmiyorum diyorum ama nerrdeee
üzgün olduğum zamanlar çok yazmak istemiyorum. sizleri de üzücem, sizleri o güzel heyecanlarınızdan edicem diye.
okuyorum ama yazamıyorum :105:
Birleşme gerçekleşmiş,Kazen ve Mune'ye sonsuz teşekkürler gelinleri kırmadıkları için
Hayırlı olsun birleşme
benim yatağı kim yaptı ki acaba :26:
ayyy hatırladım annemle halam. ondan gelgitli bir durumdayım. halam ağır bassa iyi olur
yok bebeğim yaa, sadece yemek konusunda değil. beni beğenmiyor bizimki. her yaptığım eleştri konusu olabiliyor
eleştirme beni, ben sevmiyorum diyorum ama nerrdeee
üzgün olduğum zamanlar çok yazmak istemiyorum. sizleri de üzücem, sizleri o güzel heyecanlarınızdan edicem diye.
okuyorum ama yazamıyorum :105:
olurmu öyle şey oya paylaşki evliliğin zor taraflarını görelim bizde cnm
Ben çok düşünüyorum bütün bu heyecanlar telaşlar bitince evde tek kalınca çamaşırdı ütüydü yemekti ne yapıcaz ne edicez evimi özliycekmiyim diye...
Beklentiyi bbbüyük tutmamak lazım bbence Olabilecekleri az çok hayal edebiliyorum
Mügeeeemmm yatak odan hayırlı uğurlu olsun kuzuuummmm
Rabbim hep aşkla uyutsun hiç kırgın kırgın girdirmesin sizi yatağınızaaaaa
aynısını düşünüyorum canım ,
şimdi bi telaş evdi mobilya düğün şeyleri araştırıp duruyorum.Acaba bitince napıcam diye merak ediyorum açıkçası :26:
birleşme gercekleşmiş hayırlı olsun...
baş saglıgı dileyen herkese cok tesekkur ediyorum.. dualarınız bizim icin cok degerli güzellerim sabahtan beri işe adadım kendimi fırsat bulup yazamadım
baska turlu aklıma durmadan o geliyor... içimin acısını unutamıyorummmm
dün defnettik babanemi bugun herkes işinde gucunde mecburen hayat devam ediyor.. yapacak bir sey yok tek istedigim orada rahat uyuması babanecigimin baska bir dilegim yok
tekrar tesekkur ederim hepinize
canım inşallah yaşamazsın
hem niye yaşayasın benim kadar becerksiz değilsindir sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?