'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım tekrardan başın sağolsun canım hem babaneciğine hemde sizin için dua okudum ben bugün inşallah sizde huzurunuza kavuşup kötü günleri geride bırakıcaksınız canım

birleşme hayırlı olsun arkadaşlar.

diğer forumda olan arkadaşların çoğunu ben tanımıyorum. ilk zamanlar isimlerimizi belirtirsek iyi olur. unutkan bir bünyeyim.

ben Aslı mart gelini.

herkesin gönlüne sine sine olsun hazırlıkları,mutlu,huzurlu yuvalarımız olsun.

---

Çağla başın sağolsun bu arada yeni gördüm. babaneni kaybetmişsin. mekanı cennet olsun.

yazdıklarımdan vaz geçtim.. hevesinizi gerçekten kırmak istemiyorum. evlendikten bir hafta on gün sonra görüşürüz gene

Son düzenleme:
Çağlam tekrardan başınız sağ olsun kurabiyemm, mekanı cennet olsun babannemizinnn... Huzur içinde uyusun...

birleşme hayırlı olsun arkadaşlar.

diğer forumda olan arkadaşların çoğunu ben tanımıyorum. ilk zamanlar isimlerimizi belirtirsek iyi olur. unutkan bir bünyeyim.

ben Aslı mart gelini.

al bendende o kadar , baya bi kalabalık olucaz valla unutursam kusuruma bakmayın

yazdıklarımdan vaz geçtim.. hevesinizi gerçekten kırmak istemiyorum. evlendikten bir hafta on gün sonra görüşürüz gene

ayyy kaçırdım yazdıklarını oyaa keşke silmeseydin

Son düzenleme:

walla çok haklısın cnm çalışan bütün bayanlar aynı şeylerden şikayetçi yalnız değilsin Bizim jenerasyon malesef çok şanssız Annelerimiz babalarımız sağolsunlar bizi okuttular ama tahsilli bayan olmak suç gibi bişey bu devirde Kuzenlerim evde okumadılar şimdide çalışmıyolar evlerinde oturuyolar kocalarıda paşa paşa geçindiriyolar evlerini
Sende çalışıyosun eşinde çalışıyo aynı saatte eve geliyosunuz sen bayan olduğun için daha güçsüzsün haliyle daha fazla yorulmuş oluyosun ama yooook evdeki işleride senin yapman gerekiyomuş gibi bi zorunluluk var sanki
Herşeyi dört dörtlük istiyolarsa ben erkeğim bunlar senin işin kafasındalarsa Erkeksen evi sen geçindirirsin ozaman ben işi bırakıyorum diyceksin o adama
Nişanlımla çok konuştuk bu konuları yardım ediceğini söylüyo ama bakalım inşallah

Kızlaar size bir şey sorucam. yeni gelin olucaklar daha iyi bilir çamaşır kurutma makinesi alıcam kışın çok dert oluyor kurutmak. kendisine alan var mı acaba? önerebilceğiniz bir marka var mı kurutma makinesinde?

plumcm, glcncim, gizim mavişim, pelommm, aslım... güzel dualarda dileklerde bulunan butun kızcelerimmmm

çağlam ksumm hem kaynanamızın benzer hem de kaderimizin bir oldugu adasımm ... var galiba bu cagla isminde bişey.. benim de dugunum buruk gececek

özel mesaj atamadım kusum postan doluu galiba

oyacım sorun sıkıntı nedir bilmiorum ama insan sanırım bir yakınını kaybedince daha iyi anlıyor... su iki gunluk dunyada hiçbirseye takılmaya degmez

kaldı ki evliligin ilk 2 yılının zor gectigini hep soylerler... sanslı olan azınlık haric... sıkma canını düzelecektir oturacaktır zamanla her sey yerine

oyacım canım kıyamam ben sana inan yaşadıkların gerçek canım arkadaşlarımın çoğu yaşıyor bunu evliliğind ehayatında gerçeği üzülmeni anlıyorum ama zamanla senin herşeyin düzenin oturucak o zaman kimse bişi diyemicek bak annem mükemmel yemek yapıyor ama babam yok şu yok bu diyip duruyor ki uysaldır balık burcudur duygusaldır ama yok yani eleştiriyor annem ise tın tın gençken takardım amam kimse kimseyi memnun edemez o yüzden takmıyorm niye kendimi yıpratayım diyor ki annemde çalışan bayandıo her hafta sarma sarardı oturup ev kadınalrıyula yarış yapsa yenerdi valla reçeli herşeyi kendi yapardı :)))))

o yüzden canım bende böyle bişi yaşayaiblirim ki düdüklümle yemek yapmaya başlıcam sırf benmki beni eleştirmesin diye :)

canım Allah rahmet eylesin seninde. haklısın. duygusallığım ve alınganlığım üzerimde biraz.

benimkisii de hep yapıyordu hep yardım ediyordu, ediyor ama benim çıldırım geldiğinde

üzülme pudram kaçırmamışsın, alıntılara yetişemedim

sağ ol oyacım dostlar sağ olsun...

karolinacım hosgeldin bebişin nasıl? iyisinizdir inşallah ailecek... kurutma makinesi almadım ama bir ara baya dusundum şu ara almama sebebim saglıksız oldugunu dusunmem.. biri de mikrodalga fırın mesela

saglık su hayattaki en degerli sey... iki dakikalık rahatlık var diye teknolojiye kapılmak istemiyorum

mikrodalgadan kesin eminim evime sokmıcam ama kurtuma makinesi için arastırmalarım suruyor... alırsam onumuzdeki kıs alırım zaten yaz gelini olacagım kısmetse yazın bi sekilde kururlar

sen de alırsan tecrubelerini paylas bizimle

COKİE cim başın sağolsun nur içinde yatsın inşallah babaannen...

arkadaşlar birleşmemiz hayırlı olsun... ben de kimsecikleri tanımıyorum ..

ben özlem - haziran geliniyim... gelinliğimi dün sipariş verdim bindallı bakıyrum :):):): ay bunları sölemeden geçemedim napim

oyam ;
bahsettiklerin biraz hayak kırıklığı yaşatabilecek şeyler olsada bence eşini alıp karşına konuşmalısın kırıldığın noktalar çok önemli ..
ufacık bir çatlak aranızda kocaman bir uçurum oluşturmasın dileğim...
o yüzden yeri gelince suratına karşı odunsun sen benim koşuşturmamı hayat mücadelemi anlamayacak kadar odunsun bile diyebilirsin ama içine atarsa büyr büyür büyür ve kocaman olur canım ...
bence bunlar çok ta basit şeyler değil

evet her evlilikte yaşanabilir ve yaşanacaktır ama siz, her evlilikteki her insanlardan olmak zorunda değilsiniz..
yani sen kocanın beğenmediği şeyleri güzel yapmak zorunda değilsin yada o istiyor diye daha iyisini yapmak..
o da senin hayata karşı ev hanımı iş kadını ve kocasının karısı olma çabanı görmeyerek yemeğin tuzu sarımsağı odanın dağınıklığını senin yüzüne kolayca vuramaz .. sanki hata yapmışsın gibi..

bence içindekini uygun bir dille anlat ve bunların seni rahatsız ettiğini dile getir ayağını denk alsın şahsen ben şimdiden başladım .....

her sabah kalkamayabilirim ben çalışacağım her sabah sana kahvaltı haızrlamayabilirim bazen gömleklerini ütüleyemeyebilirim odamızda dağınık olabilir çok sıkılırsan kendin yapacaksın yada bana yardım edeceksin her daim hayat müşterek diyorum sürekli ona..

Son düzenleme:

Tatlım ben bebişimle iyiyim, şu sıra işe de kaptırdım kendimi her şey çok güzel gidiyor maşallah.
Kurutma makinesini tam tersi daha hijyenik diye duydum canım. bakterilerin ölümü daha kolay sağlıyormuş ve ütüden de tasarruf diyorlar. ama çevremde 2 kişide var sadece. bu kış bebişde bizle olunca kurutma olayı beni fena zorladı. bir süre daha araştırıp alınca sonucu paylaşırım canım.

Mikrodalga konusunda çok haklısın çok rahatlık ama sağlık açısından çok zararlı. alışınca mecbur kullanılıyor. hele çalışan bayanlar için işimizi hızlandırıyor. en güzeli almayıp ona alışmamak canım. sana katılıyorum.

karaolina seni görmek ne güzel inşallah iyisinizdir bebeğin ve eşinle

oyacım halledilmicek değil zamanla hallolucak şeler sen onu oda seni anlıcak hayat müşterek yapmak yardım etmek zorunda zaman aillermznkisi gibi mükemmel değil herşey eşit kadında çalışıyor erkekte o yüzden oda sana sende ona göre davranıcaksınız ben dünyanın en saka rinsanıyım yani düz yolda kırıp döküyorum bu biliniyor kendime zararım var yara bere içinde buluyorum düz yolda kendimi haliyle ev hayatımda böyle olucak benim bide ben dağınğım dağınıklık içine herşeyi bulabiliyorum karşımdaki insan ise düzenli o yüzden benim evlilğmdede tatminsizlikler olucak ama eleştri değil güzel güzel herkes derdini anlatıcak

o yüzden sizde tatlı tatlı çözüceksiniz içini sıkıp daraltma lütfen buraya sorunuda yazmalısın nasıl mutluğmmmuzu paylaşıyorsak sorunlarımızdada ortak oluruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…