birleşme gercekleşmiş hayırlı olsun...
baş saglıgı dileyen herkese cok tesekkur ediyorum.. dualarınız bizim icin cok degerli güzellerim sabahtan beri işe adadım kendimi fırsat bulup yazamadım
baska turlu aklıma durmadan o geliyor... içimin acısını unutamıyorummmm
dün defnettik babanemi bugun herkes işinde gucunde mecburen hayat devam ediyor.. yapacak bir sey yok tek istedigim orada rahat uyuması babanecigimin baska bir dilegim yok
tekrar tesekkur ederim hepinize
bence bu telaslar bıttıkten sonrada cok guzel olur.. dusunsenıze yepyenı mıs gıbı mutfakta yemek yapmak :) hemde ona yapmak
onun kıyafetlerını utulemek cocuk gıbı gıydırmek falan.....
cok guzelll olacakkk cookk
Çağlam tekrardan başınız sağ olsun kurabiyemm, mekanı cennet olsun babannemizinnn... Huzur içinde uyusun...birleşme gercekleşmiş hayırlı olsun...
baş saglıgı dileyen herkese cok tesekkur ediyorum.. dualarınız bizim icin cok degerli güzellerim sabahtan beri işe adadım kendimi fırsat bulup yazamadım
baska turlu aklıma durmadan o geliyor... içimin acısını unutamıyorummmm
dün defnettik babanemi bugun herkes işinde gucunde mecburen hayat devam ediyor.. yapacak bir sey yok tek istedigim orada rahat uyuması babanecigimin baska bir dilegim yok
tekrar tesekkur ederim hepinize
birleşme hayırlı olsun arkadaşlar.
diğer forumda olan arkadaşların çoğunu ben tanımıyorum. ilk zamanlar isimlerimizi belirtirsek iyi olur. unutkan bir bünyeyim.
ben Aslımart gelini.
basın saolsun cookie...
ben gülcin mayıs gelını :)
kızlar birçoğunuzu nickini tanıyorum ben diğer topiğe geçtiğimde yeni gelmişti bazılarınız. bende ezgi tarihsiz gelintekrar memnun oldum. oya evlendi, çağla ve amelieye az kaldı oh ne güzell mügecim resimlerine baktım hepsini çok beğendim.gelinliğinin arkasını özelliklee
birleşme hayırlı olsun arkadaşlar.
diğer forumda olan arkadaşların çoğunu ben tanımıyorum. ilk zamanlar isimlerimizi belirtirsek iyi olur. unutkan bir bünyeyim.
ben Aslımart gelini.
yazdıklarımdan vaz geçtim.. hevesinizi gerçekten kırmak istemiyorum. evlendikten bir hafta on gün sonra görüşürüz gene
yemek yapmak, bir telaş montunu çıkartmadan ocağı açıp tencereye yağ koyup koşa koşa üstünü çıkartıp (eşyaları sağa sola fırlatıp) yemek yapmaya koyulmak...
parfüm olarak salça soğan kavurması kokusu kullanmak.....parmaklarının sarmısak kokmasına aldırmadan yemek yapmak.....
yemeği pişirirken aman güzel olsun endişesi ile tadına baka baka pişirmek.
tüh şehriye çok kavruldu yemez bunu şimdi diye dökmek.
kendin ekmek arası peynir yiyip günü geçiştirebilirken yorgun argın olmana rağmen koşa koşa yemek hazırlamak.
hıhııııı işte bunun ödülü ne biliyormusun?
tuzu az olmuş, sarmısak çok olmuş, sarmısak az olmuş, nane atmadın mı... o olmadı bu olmadı.... şu aspiratörü neden açmıyorsun ev koktu... (ben koktum evden banane )
sonunda ise eline sağlık....
o güzelim yatak odamı toplu tutmayı inanın çok isterdim. ama sabah kalkıp işe gitmek öyle zor ki.. hemde iş yokken işe boş boş geliyorken daha zor oluyor..
yatağı toplamıyor olabilirim. pijamalarımı katlamıyor olabilirim. ama ben kimseye ben düzenliyim demedim. aksine (odam için) heryerde herkese titiz ama dağınık olduğumu söylerdim....
kavanoz açamam sorun, gücüm yetmez sorun... her şey sorun.. eskiden nazlatırdı beni. oyy kuzumun gücü yokmuş derdi. nazlatırdı. artık beni sadece deniyor, gerçekten açamıyormusun kavanozu diyor. yalan söylesem ne olacak sanki. ne olacak aç işte....
falan filan.... her yaptığıma bir mana bir kusur. bir eleştiri
of neyse içim şiş daha da şişmeyeyim, sizi de şişirmeyeyim
yemek yapmak, bir telaş montunu çıkartmadan ocağı açıp tencereye yağ koyup koşa koşa üstünü çıkartıp (eşyaları sağa sola fırlatıp) yemek yapmaya koyulmak...
parfüm olarak salça soğan kavurması kokusu kullanmak.....parmaklarının sarmısak kokmasına aldırmadan yemek yapmak.....
yemeği pişirirken aman güzel olsun endişesi ile tadına baka baka pişirmek.
tüh şehriye çok kavruldu yemez bunu şimdi diye dökmek.
kendin ekmek arası peynir yiyip günü geçiştirebilirken yorgun argın olmana rağmen koşa koşa yemek hazırlamak.
hıhııııı işte bunun ödülü ne biliyormusun?
tuzu az olmuş, sarmısak çok olmuş, sarmısak az olmuş, nane atmadın mı... o olmadı bu olmadı.... şu aspiratörü neden açmıyorsun ev koktu... (ben koktum evden banane )
sonunda ise eline sağlık....
o güzelim yatak odamı toplu tutmayı inanın çok isterdim. ama sabah kalkıp işe gitmek öyle zor ki.. hemde iş yokken işe boş boş geliyorken daha zor oluyor..
yatağı toplamıyor olabilirim. pijamalarımı katlamıyor olabilirim. ama ben kimseye ben düzenliyim demedim. aksine (odam için) heryerde herkese titiz ama dağınık olduğumu söylerdim....
kavanoz açamam sorun, gücüm yetmez sorun... her şey sorun.. eskiden nazlatırdı beni. oyy kuzumun gücü yokmuş derdi. nazlatırdı. artık beni sadece deniyor, gerçekten açamıyormusun kavanozu diyor. yalan söylesem ne olacak sanki. ne olacak aç işte....
falan filan.... her yaptığıma bir mana bir kusur. bir eleştiri
of neyse içim şiş daha da şişmeyeyim, sizi de şişirmeyeyim
yazdıklarımdan vaz geçtim.. hevesinizi gerçekten kırmak istemiyorum. evlendikten bir hafta on gün sonra görüşürüz gene
plumcm, glcncim, gizim mavişim, pelommm, aslım... güzel dualarda dileklerde bulunan butun kızcelerimmmm
çağlam ksumm hem kaynanamızın benzer hem de kaderimizin bir oldugu adasımm ... var galiba bu cagla isminde bişey.. benim de dugunum buruk gececek
özel mesaj atamadım kusum postan doluu galiba
oyacım sorun sıkıntı nedir bilmiorum ama insan sanırım bir yakınını kaybedince daha iyi anlıyor... su iki gunluk dunyada hiçbirseye takılmaya degmez
kaldı ki evliligin ilk 2 yılının zor gectigini hep soylerler... sanslı olan azınlık haric... sıkma canını düzelecektir oturacaktır zamanla her sey yerine
walla çok haklısın cnm çalışan bütün bayanlar aynı şeylerden şikayetçi yalnız değilsin Bizim jenerasyon malesef çok şanssız Annelerimiz babalarımız sağolsunlar bizi okuttular ama tahsilli bayan olmak suç gibi bişey bu devirde Kuzenlerim evde okumadılar şimdide çalışmıyolar evlerinde oturuyolar kocalarıda paşa paşa geçindiriyolar evlerini
Sende çalışıyosun eşinde çalışıyo aynı saatte eve geliyosunuz sen bayan olduğun için daha güçsüzsün haliyle daha fazla yorulmuş oluyosun ama yooook evdeki işleride senin yapman gerekiyomuş gibi bi zorunluluk var sanki
Herşeyi dört dörtlük istiyolarsa ben erkeğim bunlar senin işin kafasındalarsa Erkeksen evi sen geçindirirsin ozaman ben işi bırakıyorum diyceksin o adama
Nişanlımla çok konuştuk bu konuları yardım ediceğini söylüyo ama bakalım inşallah
sağ ol oyacım dostlar sağ olsun...
karolinacım hosgeldin bebişin nasıl? iyisinizdir inşallah ailecek... kurutma makinesi almadım ama bir ara baya dusundum şu ara almama sebebim saglıksız oldugunu dusunmem.. biri de mikrodalga fırın mesela
saglık su hayattaki en degerli sey... iki dakikalık rahatlık var diye teknolojiye kapılmak istemiyorum
mikrodalgadan kesin eminim evime sokmıcam ama kurtuma makinesi için arastırmalarım suruyor... alırsam onumuzdeki kıs alırım zaten yaz gelini olacagım kısmetse yazın bi sekilde kururlar
sen de alırsan tecrubelerini paylas bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?