COKİE cim başın sağolsun nur içinde yatsın inşallah babaannen...
arkadaşlar birleşmemiz hayırlı olsun... ben de kimsecikleri tanımıyorum ..
ben özlem - haziran geliniyim... gelinliğimi dün sipariş verdim bindallı bakıyrum :):):): ay bunları sölemeden geçemedim napim
oyam ;
bahsettiklerin biraz hayak kırıklığı yaşatabilecek şeyler olsada bence eşini alıp karşına konuşmalısın kırıldığın noktalar çok önemli ..
ufacık bir çatlak aranızda kocaman bir uçurum oluşturmasın dileğim...
o yüzden yeri gelince suratına karşı odunsun sen benim koşuşturmamı hayat mücadelemi anlamayacak kadar odunsun bile diyebilirsin ama içine atarsa büyr büyür büyür ve kocaman olur canım ...
bence bunlar çok ta basit şeyler değil
evet her evlilikte yaşanabilir ve yaşanacaktır ama siz, her evlilikteki her insanlardan olmak zorunda değilsiniz..
yani sen kocanın beğenmediği şeyleri güzel yapmak zorunda değilsin yada o istiyor diye daha iyisini yapmak..
o da senin hayata karşı ev hanımı iş kadını ve kocasının karısı olma çabanı görmeyerek yemeğin tuzu sarımsağı odanın dağınıklığını senin yüzüne kolayca vuramaz .. sanki hata yapmışsın gibi..
bence içindekini uygun bir dille anlat ve bunların seni rahatsız ettiğini dile getir ayağını denk alsın şahsen ben şimdiden başladım .....
her sabah kalkamayabilirim ben çalışacağım her sabah sana kahvaltı haızrlamayabilirim bazen gömleklerini ütüleyemeyebilirim odamızda dağınık olabilir çok sıkılırsan kendin yapacaksın yada bana yardım edeceksin her daim hayat müşterek diyorum sürekli ona..
birleşme gercekleşmiş hayırlı olsun...
baş saglıgı dileyen herkese cok tesekkur ediyorum.. dualarınız bizim icin cok degerli güzellerim sabahtan beri işe adadım kendimi fırsat bulup yazamadım
baska turlu aklıma durmadan o geliyor... içimin acısını unutamıyorummmm
dün defnettik babanemi bugun herkes işinde gucunde mecburen hayat devam ediyor.. yapacak bir sey yok tek istedigim orada rahat uyuması babanecigimin baska bir dilegim yok
tekrar tesekkur ederim hepinize
oslemys tesekkur ederim canım sag ol...
karolinacım ben de o kısmı duydum ama vücuda yuklenmesi gerekenden falza bir elektrik yukleme durumu da oldugunu soylediler o yuzden emin olamıyorum rahatlıgı tartısılmaz tabiii...
bu arada kıymet ve ben akraba cıktık... kötü bir olay sonucu ogrenmiş olmam uzucu ama son zamanlarda beni en cok sasırtan ve sevindiren olaylardan biri oldu
en kısa zamanda gorusuruz umarım kıymetcim... e zaten dugunume gelmezsen olmayacak bu saatten sonra :)
Çağlammmm tekrardan başın sağolsunn kuzummm
Kızlar tüm sayfaları okuyamadım ama birleşmemiz gerçekleşmiş buna çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
valla o kadar şaşırdım ki soyadımız aynıymış yahuu:26: bide sen burda babaannem hasta yazarken evde de babam bize anlatıyordu bende diyorum ki internette arkadaşımın da babaannesi aynı böyle olmuş. çok garip çok şaşırdım ama mutlu da oldummm :))
inşallah görüşürüz Çağlamm
Birleşme hayırlı olsun kızlar...
Tanışmadığımız arkadaslar var zamanla tanısırız tabiki ben Pelin
Kıymet ve Çağla inanamıyorum, ne ilginç bi tesadüf bu.. Hoş bizde Güldenle tanıdık/akraba cıkmıstık ya neyse. Kötü bi tesadüf sonucu öğrenmeniz ilginç olmuş ama sizin için güzel bişey :) Sevindim canikocanlarım.
İnternet portalı oyle sandıgımız gibi de çok büyük bişi değil yani.
sağ ol bitanemmmm eksik olmayınn
evet baya baya bildigin yakın akrabayız hem de... bizim soyisminden bizim sülale harici kimseler yok zaten bildigim kadarıyla.. bir yerde gorursen bil ki bizim akrabadır fazla bulunmayan bir soyisim cunku
ben de cok mutlu oldummm kuzummm valla belki görmüşüzdür bile biz birbirimizi kucukken falan..buyudukten sonra pek akraba ziyaretlerine katılmadım ama kucukken her bayram butun karabaları gezdirirdi babam
bende bizim sülale dışında yok diye biliyorum zaten o yüzden hemen ilgimi çekti, evet belki de görmüşüzdür. ben bir kaç sene önce bayramda gelmiştim hatta babaannenin evine. sizde orda mı oturuyorsunuz ?
topiklerin birleşmesi iyi oldu ama şimdi de çıkmaya korkuyorum ya geldiğimde çok sayfa yazılmış olursa diye
evett heme alt katında oturuyoruz biz babanemin canım genelde butun aile aynı apartmandayız zaten
biz de size gelmiştik... annemler hala gelip gider inanamıyorumm valla suan soktayımm
pelomm siz de tesadüf eserimi karsılastınız guldenlee ... ay cidden dunya kucuk internet daha da kucık yani :)
Kuzencanımmmm hoşgeldiinnnnndünya küçük bebeğğiiimmm
Kızçelerim nasılsınızz?
Tanımayanlar için ben Gülden..:26:
Karabatak gibiyim bi görünür bi kaybolurum ama buraları hep çok özlerimm..
evett heme alt katında oturuyoruz biz babanemin canım genelde butun aile aynı apartmandayız zaten
biz de size gelmiştik... annemler hala gelip gider inanamıyorumm valla suan soktayımm
pelomm siz de tesadüf eserimi karsılastınız guldenlee ... ay cidden dunya kucuk internet daha da kucık yani :)
Kuzencanımmmm hoşgeldiinnnnn
Mailimmm gelmedi mi sanaaa? cvp vermednn
Evett kurabiyeemmmm topicte anlamıss sonra özelden konusmuss o sekilde bulmustukkk ortak akrabaları falan 2 kez de görüştükkk Keşana gelio kuzencimmm o şekilde görüşebildikkk
Evett kurabiyeemmmm topicte anlamıss sonra özelden konusmuss o sekilde bulmustukkk ortak akrabaları falan 2 kez de görüştükkk Keşana gelio kuzencimmm o şekilde görüşebildikkk
bizimde çağlayla babalarımız kuzen tam olarak böyle
güldenim hoş geldin bitanemmm gelişmeler yok mu hemen haber ver... iyi şeylerr duymaya ihtiyacımız varrr
ay işe bak yaa kk ne kadar buyuk bir platform bi kez daha anladık... ben sanıodum ki sen soledin de ole uye oldu gulden...
bu durumda biz de kuzen oluyoruz canım
güldenim hoş geldin bitanemmm gelişmeler yok mu hemen haber ver... iyi şeylerr duymaya ihtiyacımız varrr
ay işe bak yaa kk ne kadar buyuk bir platform bi kez daha anladık... ben sanıodum ki sen soledin de ole uye oldu gulden...
bu durumda biz de kuzen oluyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?