'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

şimdi çıkmam lazım sonra cevaplayacağım

oslemys tesekkur ederim canım sag ol...

karolinacım ben de o kısmı duydum ama vücuda yuklenmesi gerekenden falza bir elektrik yukleme durumu da oldugunu soylediler o yuzden emin olamıyorum rahatlıgı tartısılmaz tabiii...

bu arada kıymet ve ben akraba cıktık... kötü bir olay sonucu ogrenmiş olmam uzucu ama son zamanlarda beni en cok sasırtan ve sevindiren olaylardan biri oldu

en kısa zamanda gorusuruz umarım kıymetcim... e zaten dugunume gelmezsen olmayacak bu saatten sonra :)

valla o kadar şaşırdım ki soyadımız aynıymış yahuu:26: bide sen burda babaannem hasta yazarken evde de babam bize anlatıyordu bende diyorum ki internette arkadaşımın da babaannesi aynı böyle olmuş. çok garip çok şaşırdım ama mutlu da oldummm :))

inşallah görüşürüz Çağlamm

Çağlammmm tekrardan başın sağolsunn kuzummm

Kızlar tüm sayfaları okuyamadım ama birleşmemiz gerçekleşmiş buna çok sevindim hayırlı uğurlu olsun

Birleşme hayırlı olsun kızlar...

Tanışmadığımız arkadaslar var zamanla tanısırız tabiki ben Pelin

Kıymet ve Çağla inanamıyorum, ne ilginç bi tesadüf bu.. Hoş bizde Güldenle tanıdık/akraba cıkmıstık ya neyse. Kötü bi tesadüf sonucu öğrenmeniz ilginç olmuş ama sizin için güzel bişey :) Sevindim canikocanlarım.

İnternet portalı oyle sandıgımız gibi de çok büyük bişi değil yani.

ohh ya topiklerin birleşmesi sağlanmış, artık sohbetler daha akıcı olur takip etmemiz de kolaylaşır

Çağlammmm tekrardan başın sağolsunn kuzummm

Kızlar tüm sayfaları okuyamadım ama birleşmemiz gerçekleşmiş buna çok sevindim hayırlı uğurlu olsun

sağ ol bitanemmmm eksik olmayınn

evet baya baya bildigin yakın akrabayız hem de... bizim soyisminden bizim sülale harici kimseler yok zaten bildigim kadarıyla.. bir yerde gorursen bil ki bizim akrabadır fazla bulunmayan bir soyisim cunku

ben de cok mutlu oldummm kuzummm valla belki görmüşüzdür bile biz birbirimizi kucukken falan.. buyudukten sonra pek akraba ziyaretlerine katılmadım ama kucukken her bayram butun karabaları gezdirirdi babam

dünya küçük bebeğğiiimmm

Kızçelerim nasılsınızz?
Tanımayanlar için ben Gülden..:26:
Karabatak gibiyim bi görünür bi kaybolurum ama buraları hep çok özlerimm..

bende bizim sülale dışında yok diye biliyorum zaten o yüzden hemen ilgimi çekti, evet belki de görmüşüzdür. ben bir kaç sene önce bayramda gelmiştim hatta babaannenin evine. sizde orda mı oturuyorsunuz ?

Son düzenleme:
topiklerin birleşmesi iyi oldu ama şimdi de çıkmaya korkuyorum ya geldiğimde çok sayfa yazılmış olursa diye

bende bizim sülale dışında yok diye biliyorum zaten o yüzden hemen ilgimi çekti, evet belki de görmüşüzdür. ben bir kaç sene önce bayramda gelmiştim hatta babaannenin evine. sizde orda mı oturuyorsunuz ?

evett heme alt katında oturuyoruz biz babanemin canım genelde butun aile aynı apartmandayız zaten

biz de size gelmiştik... annemler hala gelip gider inanamıyorumm valla suan soktayımm

pelomm siz de tesadüf eserimi karsılastınız guldenlee ... ay cidden dunya kucuk internet daha da kucık yani :)

topiklerin birleşmesi iyi oldu ama şimdi de çıkmaya korkuyorum ya geldiğimde çok sayfa yazılmış olursa diye

evet yaaa bende onu düşünüyodum şimdi tek topikken 1 saate okuyodum geçmiş sayfaları şimdi nasıl yetişcem bilemiyorum iş arasında :18:

yok benim dedem ölmedi canım yaşıyor ama çok yaşlı. ölen başka amcamız dedemden daha küçük. benim babaannem vefat etmişti 7sene önce.

Son düzenleme:
dünya küçük bebeğğiiimmm

Kızçelerim nasılsınızz?
Tanımayanlar için ben Gülden..:26:
Karabatak gibiyim bi görünür bi kaybolurum ama buraları hep çok özlerimm..
Kuzencanımmmm hoşgeldiinnnnn

Mailimmm gelmedi mi sanaaa? cvp vermednn

Evett kurabiyeemmmm topicte anlamıss sonra özelden konusmuss o sekilde bulmustukkk ortak akrabaları falan 2 kez de görüştükkk Keşana gelio kuzencimmm o şekilde görüşebildikkk

bizimde çağlayla babalarımız kuzen tam olarak böyle

güldenim hoş geldin bitanemmm gelişmeler yok mu hemen haber ver... iyi şeylerr duymaya ihtiyacımız varrr

ay işe bak yaa kk ne kadar buyuk bir platform bi kez daha anladık... ben sanıodum ki sen soledin de ole uye oldu gulden...

bizimde çağlayla babalarımız kuzen tam olarak böyle

bu durumda biz de kuzen oluyoruz canım

kızçeler şimdik çıkıyorum anniçko çağırıyor çok yazmayın dicem olmıcak en iyisi yazın gitsin napalım artık okıciiz

evet valla yeni kuzenim oldu

tatlıımm maili kapamıştııımm. şimdi eve geçiyorum ama hemen cevap atıcaammm.. :26::26:

Çağla'mm hoşbulduuumm.. Var gelişmeleeerrr tanıştık karışılıklı şimdi sıra istemedee
Nasılsın canımm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…