- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Günaydın aslı inşallah bizd eo aşamaya geleceğiz ama daha çok var.
günaaydınn
nişanlımla konuşmuyoruz hala
özet geçim hemen malum sayfalar uzadı gitti
benden habersiz kredi çekmişti,ve bana hesap soramazsın demişti
dün gece mail atmış az önce okudum,benim bakmakla hükümlü olduğum bi ailem var yazmış daha bir sürü şey tabi
ama özür dilemek bida olmucak demek yok
dolayısı ile affetmekte yok
şimdi affedersem bida yapacak çünkü biliyorum
artık beni düşünmeli 7 ay sonra evlenivez hala ailesi için ugraşıyo
özgecim lazer araların uzunmuş gerçekten
ama ıpl geçiçi bi yöntem hatta moderm ağda diyolar ya onun için
yani yine çıkıyor o yüzden ucuz
inşallah canım
biz belediye başvurumuzu beyfendinin bana evlenme teklif ettiği gün yaptıktesadüf oldu ama güzel oldu
günaaydınn
dün gece mail atmış az önce okudum,benim bakmakla hükümlü olduğum bi ailem var yazmış daha bir sürü şey tabi
canım benim makinede en az 2 ay ara olmalıymış özelliği böyleymiş
ben seansımdan 2 hafta sonra ara seansa gidiyom, dökülmeyenleri çıkanları hallediyolar ama o ara seanstan yine 2 ay sonraya gün veriyolar
daha 2. seansıma gittim gerçi, artık böyle çok çıkmayabilir
ben şu diğer makineyi kullananların da bi yorumunu alayımd edim bakalım çünkü hem ucuz hem de daha çabuk biter sanki
Bizde ilk resmi çıktığımız gün olan 19 Mayısda istiyoruz evlenmek ama işte zor ihtimal
Romantik şekerler sizi
günaaydınn
özgecim lazer araların uzunmuş gerçekten
ama ıpl geçiçi bi yöntem hatta moderm ağda diyolar ya onun için
yani yine çıkıyor o yüzden ucuz
romantik ve benimkio bana teklif edene kadardı sanırım. arada hoş süprizleri de olmyor degil ama ilk zamanlar daha başkaydı yahu
Benimkisinin romantiklik anlayışı pek yok gibi bu güne kadar tek süprizi bana kızmızı gül yollamasıydı oda tam ayrılma kararı almışken onun dışında görmedim.
Fakat ismimle hiç hitap etmez
Günaydınn kızlar
sayfalar almış başını gitmiş yine
geçmişi okuyamıcam yoksa ipin ucu kaçar
xcvbnm
bence nişanlının tavrı çok yanlış
bir erkek evleneceğinin farkına varamıyorsa o ilişki tekrar gözden geçirilmeli derim
çünkü erkekler hiç değişmiyor
evlendikten sonra da ihtiyaçları olduğu zaman sana sormadan size lazım olan parayı verebilir
bugün çağlamda yok evini yerleştireceklero da gelin oluyor :2: :2:
Günaydın kızlar :)) tanışmadık sanırım ben gülçin.
Gerçekten bencilce yaptığı, tamam belki onun ailesi ama senin fikrini almalıydı, böyle böyle bir durum var cnm benim onlara yardımcı olmam lazım falan diye izah etmeliydi bana görede affetme sürünsün biraz
kafasına kaka kaka bu kadar romantik oldu.
odunu yontmak lazım
biz de isimle hitap etmeyiz pek. anca ben ona sinirlenirsem ismi ile hitap ederim. o da bu ayrıma varmıstı.şimdi o da sinirlendiginde bana ismimle hitap ediyor. ooyy özledim ya.
günaydın kuzular
kafasına kaka kaka bu kadar romantik oldu.
odunu yontmak lazım
biz de isimle hitap etmeyiz pek. anca ben ona sinirlenirsem ismi ile hitap ederim. o da bu ayrıma varmıstı.şimdi o da sinirlendiginde bana ismimle hitap ediyor. ooyy özledim ya.
Benimde yontmam lazım sanırım ama ismiyle hitap ettiğimde deliriyor.bende basıyorum kahkahayı
herkese gunaydınnnnnnnnnnnnn
gecmişe bakamadım özgemm sadece kuafor muahbettini gordum dun aksam cevap yazamadım ama benimki aradıydı
hayırlı olsun diyorum ama bence foto cekimi dugun gunu olmalı kesinlikle... blogdaki kızları takip ediyorum ve cogu dugun gunu yaptırmadıgı için pişman oluyor... fotoda gözlerine o heyecan yansımıyor bile asla oncesinde yaptırmayın diolar
ondan sebep bende dugun gunune aldırdım ki zaten bizim nikahta dugunde kıyılcak cok zaman problemimiz yok ki:16
bende kına kıyafetimi sectimmmmmm giyince de yakısırsa alıcam... yesil sultan kıyafeti giyicem kınada tarlatantı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?