'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

O ne biçim nişanlı ya adam evleneceği kadına danışmasa bile enzaketen haber veriri. Mantıklı bir açıklama yapar. Tam sopalıkmış

günaydın
ne demek hesap soramazsın :44::44: bencilce yaklaşım bu. siz ortak hayatı paylaşacaksınız. nişanlın bunu idrak edemedi hala sanırım.

affetme bence de.anlasın biraz

Kuzum ben o ipl dediğin yere gidiyorum bi özel bölge kaldı oda alt tarafta her gittiğim senans koltukaltı ve bacaklarada yaptırıyorum ama gitmişken olsun diye bizim burasıda 45 günde bi diyo ama ben her aya aldırıyorum düğünüm yakın diyom mecburan alıyolar

oyammmmmmmmm hüseyin baskan diolardı ya sana ona istinaden dedim. daha da demem.

bu arada enişteye cok iyi yapmıssın tuttum bu taktiği

--

özgecim yine sen bilirsin ama ben foto cekiminin de düğün günü olmasına sıcak bakanlardanım. onun heyecanı ayrı olur o zaman
kına mekanını da umarım uyguna tutarsınız.

Günaydınn kızlar

sayfalar almış başını gitmiş yine
geçmişi okuyamıcam yoksa ipin ucu kaçar

xcvbnm
bence nişanlının tavrı çok yanlış
bir erkek evleneceğinin farkına varamıyorsa o ilişki tekrar gözden geçirilmeli derim
çünkü erkekler hiç değişmiyor
evlendikten sonra da ihtiyaçları olduğu zaman sana sormadan size lazım olan parayı verebilir

bugün çağlamda yok evini yerleştirecekler o da gelin oluyor :2: :2:

Günaydın kızlar :)) tanışmadık sanırım ben gülçin.

Gerçekten bencilce yaptığı, tamam belki onun ailesi ama senin fikrini almalıydı, böyle böyle bir durum var cnm benim onlara yardımcı olmam lazım falan diye izah etmeliydi bana görede affetme sürünsün biraz

romantik ve benimki o bana teklif edene kadardı sanırım. arada hoş süprizleri de olmyor degil ama ilk zamanlar daha başkaydı yahu

Benimkisinin romantiklik anlayışı pek yok gibi bu güne kadar tek süprizi bana kızmızı gül yollamasıydı oda tam ayrılma kararı almışken onun dışında görmedim.
Fakat ismimle hiç hitap etmez

Benimkisinin romantiklik anlayışı pek yok gibi bu güne kadar tek süprizi bana kızmızı gül yollamasıydı oda tam ayrılma kararı almışken onun dışında görmedim.
Fakat ismimle hiç hitap etmez

kafasına kaka kaka bu kadar romantik oldu.

odunu yontmak lazım

biz de isimle hitap etmeyiz pek. anca ben ona sinirlenirsem ismi ile hitap ederim. o da bu ayrıma varmıstı. şimdi o da sinirlendiginde bana ismimle hitap ediyor. ooyy özledim ya.

Günaydın ece nasıl vakit bulup hepsini okuyorsun helal sana

Günaydın gülçin

herkese gunaydınnnnnnnnnnnnn

gecmişe bakamadım özgemm sadece kuafor muahbettini gordum dun aksam cevap yazamadım ama benimki aradıydı

hayırlı olsun diyorum ama bence foto cekimi dugun gunu olmalı kesinlikle... blogdaki kızları takip ediyorum ve cogu dugun gunu yaptırmadıgı için pişman oluyor... fotoda gözlerine o heyecan yansımıyor bile asla oncesinde yaptırmayın diolar

ondan sebep bende dugun gunune aldırdım ki zaten bizim nikahta dugunde kıyılcak cok zaman problemimiz yok ki:16

bende kına kıyafetimi sectimmmmmm giyince de yakısırsa alıcam... yesil sultan kıyafeti giyicem kınada tarlatantı falan

Benimde yontmam lazım sanırım ama ismiyle hitap ettiğimde deliriyor. bende basıyorum kahkahayı

Bizde de aynı isimle hitap ediyorsak kesin tartışmışızdır birde sonuna bey eklerim ben...o da bana gülçin hanım der

Benim ki de odundur biraz, ama dün güzel mesajlar attııı çok mutlu etti beni

Günaydınnn gelincikleer

Bende sadece fotoğraf çekimi konusunu gördüm, biz düğünden 1 hafta 10 gun once yaptırıcaz çekimi... Çünkü evlilik teklifi aldığım assos'a gidicez çekimler için buna ilk o zaman karar vermiştik, fikrimizden de dönmedikk

Çağlamm kına kıyafetini akşam bende çok düşündümm Kına için balık model alabilirim ya da senin dediğin gibi şole bi muhteşem yuzyıl esintisi olabilir tamamen kararsızımmm

bu aradaa mailinee baak kurabiyeemmm

çağloşum giyip foto çekince bizimle de paylaşş
nasıl da yakışçak sana yeşil renk
ben şu foto işini biraz daha düşüneyim o zaman
o gün hem kuaför hem imam nikahı hem gelin alma olucak ya foto da olursa çok yoruluruz, bi de saç baş dağılır diye düşündüm ama bakalım daha düşüneyim bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…