- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
koklaş koklaş nereye kadar ya
gittiği yere kadar kuzumm ne demiş atalarımız savaşma seviş... :)
gizom ben de buraya daldım mı işler yavaslıo valla yarın bende yogun olcam malesef
plummm yakaladıgın yerden dal kuzum haftasonu topikler genelde sakin oluyor herkes koklasmaya gittigi icin
merak ettiklerinizi o ara okursunuz olmadı
kızzz allah korusunnnn neden buz tutasınn hem böle yanım yanım yannn
benim arkadas geldi aklıma... hepsi iyi guzel hos da su sac kurutma derdi ben de ates falan bırakmadı adamdan kacar oldum diyordu... bende de sinuzit var nolacak bilmiyorum :)
ne guzel ben de 100 den düşseydim artık yaa
düşersin inşallahtez zamanda kavusun sizde ayrılık zor.
ya ne bileyim şimdi bir heves herşey mükemmel olcak hayali var , evlenince tam tersi oluyormuş.kocadan kaçoyormusum.
:44::44: o sorun bende de var ya saçlar hem uzun hem sinuzit :26::26:
iyi akşamlar millet... kimsecikler kalmamışşş
kıymet gülden hosgeldiniz kuzular
mavişimm sıkma canını etraftaki negatif hava herkesi etkiliyor işte ustune bir de dugun stresi var hepimizde cok fark etmesekte bosuna uzme kendini canım
iyi akşamlar millet... kimsecikler kalmamışşş
kıymet gülden hosgeldiniz kuzular
mavişimm sıkma canını etraftaki negatif hava herkesi etkiliyor işte ustune bir de dugun stresi var hepimizde cok fark etmesekte bosuna uzme kendini canım
Günaydın canlar günaydın size yorgun mutsuz umutsuz bir gecenin sabahında güzel mutlu huzurlu bir sabaha hep birlikte GÜNAYDİN diyelim günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı stressiz mutlu huzurlu işler pozitif güzel günler
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp bu saatte işe gidenlere GÜNAYDİN
Sonram sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup çalışmayıp bu mesajı uyanınca okuyacaklara GÜNAYDİN
Vee son olarak 5 dk daha 5 dk daha deyip çalar saatini erteleyip gözlerini açıp saate baktığında saatin 1 saat geçtiğini farkedip koştur koştur hazırlanıp işe yetişmeye çalışanlara GÜNAYDİN
Yani kısacası bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDİN GÜNAYDİN size
En tatlı sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler
günaydınnnnnnnnn minnoşlarrrrrr
günaydın mavişşş
kızlar yeni başlığa yabancı kaldım, daha kaynaşamadım ondan yazamıyorum.
maviş ve özge yavrucuklar nasıl oldunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?