'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oyam kendine iyi bak iyi akşamlar.

hüseyn demicem ben sana ya banane

enişte seni üzerse geçir kafaya tava notasını.

gittiği yere kadar kuzumm ne demiş atalarımız savaşma seviş... :)

gizom ben de buraya daldım mı işler yavaslıo valla yarın bende yogun olcam malesef

74

ondan sonra yanan ben buz tutmasa neyim

evet ya kk benim işlerimi de aksattırıyor. aklım hep sizde kalıyor iş yaparken de

sevdicegi bile bu kadar düşünmüyorum artık

plummm yakaladıgın yerden dal kuzum haftasonu topikler genelde sakin oluyor herkes koklasmaya gittigi icin

merak ettiklerinizi o ara okursunuz olmadı

Canım daldığım yeri bile bulamıyorum cevap yazılmışmı diye maşallah
Doğru söylüyosun koklaşmaktan hal kalmıyo topiğe girmeye

Son düzenleme:
kızzz allah korusunnnn neden buz tutasınn hem böle yanım yanım yannn

benim arkadas geldi aklıma... hepsi iyi guzel hos da su sac kurutma derdi ben de ates falan bırakmadı adamdan kacar oldum diyordu... bende de sinuzit var nolacak bilmiyorum :)

ne guzel ben de 100 den düşseydim artık yaa

düşersin inşallah tez zamanda kavusun sizde ayrılık zor.

ya ne bileyim şimdi bir heves herşey mükemmel olcak hayali var , evlenince tam tersi oluyormuş.kocadan kaçoyormusum.

:44::44: o sorun bende de var ya saçlar hem uzun hem sinuzit :26::26:

amin kuzum cümlemiz icin insallah nerde ne kadar varsa... kavussun herkes gercektn zor otesi zor ayrılık

ben de o yuzden bu meselelerde cok buyuk hayallere kaptırmıyorum kendimi cunku o arkadasım tanıdıgım en atesli hatundu... simdi o halinden eser yok

hayalinizdeki gibi olmuyor hiçbişey bu muymus diyebiliyorsunuz falan demişti... ben yine de olumsuz dusunmem tabii yasayınca görecegiz artık

ben de simdilik kacanziiiii kızceler eve gidince buralarda olurum ama sanırsam

Ben geldim isyanlardayim ya tüm gün ış yeri akşam gel ders çalış haftasonu çalış sevdiceğimle vakit geçiremiyorum çok fazla ruhum sıkılıyor herkes bi hazırlık peşinde ama bende hiçbir şey yok salon dışında eve geliyorum annemle sürekli kavga dövüş ya ben neden mutlu olamıyorum ben mi çok negatifim hep negatif

selamlar bunu okuyan herkese

40sayfa okudum

evet topik biraz kalabalık ama olsun bence böyle daha güzel oldu..

ifşa olma konusunda bende bu ara bi tırsmalardayım adımı değiştirebilirim. değiştirirsem de özelden mesaj atıcam herkese buraya dahi yazmayı düşünmüyorum

iyi akşamlar millet... kimsecikler kalmamışşş

kıymet gülden hosgeldiniz kuzular

mavişimm sıkma canını etraftaki negatif hava herkesi etkiliyor işte ustune bir de dugun stresi var hepimizde cok fark etmesekte bosuna uzme kendini canım

hoşbulduumm canımmm..
kızlaar düğün stresi gerçekten çok etkiliyomuş insanıı.. biraz daha olumlu bakmaya çalışınn zor ama :26:

Gözlerimden 2 damla yaş süzülüyor yine odamda yalnızım ve herşey o kadar bunaltıyor ki ya biz mutlu olduğumuz günleri görecek miyiz acaba mutlu günler yakın mi yoksa bir okadar da uzak mi acaba

ıyı geceler kızlarrrr
gecmısı hala okuyamadım :) bı ara okucam ınsallahhh suan telden yazıyom
cok ıstedıgım bı kuafor vardı bugun gıttım konustum cok guzel bı fıyat verdı banaaa
cok mutlu oldum valla heralde onunla anlascaz bu haftasonu
sonracıgıma kına mekanım yarın netlescek ama gunu konusunda kararlıyım persembe olcak dugunle arasında 1 gun olucak dınlenıcem boylece
yarın lısteye ayar cekcem hem pelınım eklendı hem humumun adını degıstırcem hem de kına tarıhımııı
sonracıgıma kuaforum soyle bı fıkır verdı aklıma yattı gıbı
bı hafta once prova olcak ya ordan dırekt foto cekımıne gıdebılırsın gelınlıgınle dedı
oyle yapanlar oluyomus dugun gunu sıkısmamak ıcın
bu bıze de cazıp geldı valla
dolastıgım kuaforler acık saca sıcak bakmıyo bozulur dedıler
ama foto cekımını onceye alırsak dugun gunu cok bozulmayabılır sac
valla suan mutlu umutluyum hersey guzel olcak ınsallah :)
kına mekanı uygun fıyat versın yarın nolurrrr

İyi Geceler kızlar :)
Bende bugün nişanlığımı aldım içime sindi sonunda nişan saçım içinde mehmet tatlıdan randevu aldım ,umarım memnun kalırım :) özgecim seninde umarım saçların gönlüne göre olur ve kına mekanında :) Nişan içi herşeyim hazır maaşallah :) Bir tek kınam ve gelin hamamı hazırlıklarım kaldı

Günaydın canlar günaydın size yorgun mutsuz umutsuz bir gecenin sabahında güzel mutlu huzurlu bir sabaha hep birlikte GÜNAYDİN diyelim günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı stressiz mutlu huzurlu işler pozitif güzel günler
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp bu saatte işe gidenlere GÜNAYDİN
Sonram sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup çalışmayıp bu mesajı uyanınca okuyacaklara GÜNAYDİN
Vee son olarak 5 dk daha 5 dk daha deyip çalar saatini erteleyip gözlerini açıp saate baktığında saatin 1 saat geçtiğini farkedip koştur koştur hazırlanıp işe yetişmeye çalışanlara GÜNAYDİN
Yani kısacası bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDİN GÜNAYDİN size
En tatlı sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler

günaydınnnnnnnnn minnoşlarrrrrr

günaydın mavişşş

kızlar yeni başlığa yabancı kaldım, daha kaynaşamadım ondan yazamıyorum.

maviş ve özge yavrucuklar nasıl oldunuz???

Herkeslere günaydınnnnnnnn

sabah şekeri sana da günaydın

günaydınnnnnnnnn minnoşlarrrrrr

günaydın mavişşş

kızlar yeni başlığa yabancı kaldım, daha kaynaşamadım ondan yazamıyorum.

maviş ve özge yavrucuklar nasıl oldunuz???

ammaaaaa gelll. kaynaşalımmmmmmm , sen de yazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…