canım benim makinede en az 2 ay ara olmalıymış özelliği böyleymiş
ben seansımdan 2 hafta sonra ara seansa gidiyom, dökülmeyenleri çıkanları hallediyolar ama o ara seanstan yine 2 ay sonraya gün veriyolar
daha 2. seansıma gittim gerçi, artık böyle çok çıkmayabilir
ben şu diğer makineyi kullananların da bi yorumunu alayımd edim bakalım çünkü hem ucuz hem de daha çabuk biter sanki
lazer konusu konusulmus.
ben de 1 -1,5 ay ara ile gittim kol altına. 4 seans. sonra baktım bunlar sanki sallapati yapıyor gibi geldi. fazla seanstan para almak için işlerim vs yogun oldu gidemedim. o ara jilet cektim. sağ tarafm sanki hiç lazer görmemiş gibi çıktı gene
solda bişi yok.
başka yere gitcem ama güvenemiyorum nereye gitcem:26:
Bizde de aynı isimle hitap ediyorsak kesin tartışmışızdır birde sonuna bey eklerim ben...o da bana gülçin hanım der
Benim ki de odundur biraz, ama dün güzel mesajlar attııı çok mutlu etti beni
herkese gunaydınnnnnnnnnnnnn
gecmişe bakamadım özgemm sadece kuafor muahbettini gordum dun aksam cevap yazamadım ama benimki aradıydı
hayırlı olsun diyorum ama bence foto cekimi dugun gunu olmalı kesinlikle... blogdaki kızları takip ediyorum ve cogu dugun gunu yaptırmadıgı için pişman oluyor... fotoda gözlerine o heyecan yansımıyor bile asla oncesinde yaptırmayın diolar
ondan sebep bende dugun gunune aldırdım ki zaten bizim nikahta dugunde kıyılcak cok zaman problemimiz yok ki:16
bende kına kıyafetimi sectimmmmmm giyince de yakısırsa alıcam... yesil sultan kıyafeti giyicem kınada tarlatantı falan
günaydın kuzular
Günaydınnn gelincikleer
Bende sadece fotoğraf çekimi konusunu gördüm, biz düğünden 1 hafta 10 gun once yaptırıcaz çekimi... Çünkü evlilik teklifi aldığım assos'a gidicez çekimler içinbuna ilk o zaman karar vermiştik, fikrimizden de dönmedikk
Çağlamm kına kıyafetini akşam bende çok düşündümmKına için balık model alabilirim ya da senin dediğin gibi şole bi muhteşem yuzyıl esintisi olabilir tamamen kararsızımmm
bu aradaa mailinee baak kurabiyeemmm
oyammmmmmmmmhüseyin baskan diolardı ya sana ona istinaden dedim. daha da demem.
bu arada enişteye cok iyi yapmıssıntuttum bu taktiği
--
özgecim yine sen bilirsin ama ben foto cekiminin de düğün günü olmasına sıcak bakanlardanım. onun heyecanı ayrı olur o zaman
kına mekanını da umarım uyguna tutarsınız.
aaa bende aynı. 4. seanstan sonra gtmedim. düğünde ağda yaptırmıştım ama azıcıktı, şimdi lazere gidecem.
bir kere gittiğim yerdeki kadın yoktu başka biri yapmıştı, o demişti ki; 'ilk bu tarafa mı yapıyor normalde, o zaman biraz da bundan başlayalım, cihaz ısınıyor ya hem yanığın üstüne gelmesin, hem de hep ısındığı zaman hep aynı yere denk gelmesin ' demişti.
ama neden demişti anlamamıştım. benim gittiğim ablanın biraz işi salladığından, aceleye getirdiğinden bahsetmişti aynı zamanda..
belki de bundan ötürü demişti
elifffffffffffsonunda teşrif ettin. nerelerdesin günaydın
aslııı aynı bneimki yaaa
kızdığı anda adımı söyler
çok aşırı kızdıysa soyadımı da ekler
ben sinir olurum adımı söylemesine çünkü
ne yağayım işler güçler yoğun geçen haftada full eğitim vardı kuzu yaaaaneler yapıyorsunuz bakim düğünler yaklaşmış
arada romantiklikleri oluyor ya onlar da aşka geliyor.
bu arada ben aslı .. m.o gülçin
---
kurabiye çağla sana da günaydın.ınalıgın ins icine siner. ben sana güpürün resmini atcaktım o gün cekmeyi unuttum. provada cekerim gidince. yollarım sana olur mu
kızdırmak da zevkli oluyor .
benim alıntılarda sorun var yaaa bir türlü olmuyor
hatice okuyabildiğimi okuyorum
kalan kalıyor
özgeee sana yazmayı unutmuşum
o günkü heycan gerçekten çok farklı oluyormuş
bize de fotoğrafçı söylemişti istediğiniz zaman gelirim çekerim ama o günkü gibi olmaz hiçbirşey dedi
eğer çok istiyorsan o günde çekim yaptır düğün günü de bikaç poz çektir ama
aslııı aynı bneimki yaaa
kızdığı anda adımı söyler
çok aşırı kızdıysa soyadımı da ekler
ben sinir olurum adımı söylemesine çünkü
benimde bunlar çok hoşuma gitti ama
daha karar vermedim
Eki Görüntüle 606381
Eki Görüntüle 606382
Eki Görüntüle 606383
Eki Görüntüle 606384
çok güzeller ben ilk sıradaki yeşili çok beğendimm.. Kırmızılarda güzel ama hep kırmızı görmeye alışığız ya yeşilde hoş olabilir diye düşündüüm
evett bende öyle düşünüyorum
alsam mı almasam mı konusunda tereddütteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?