'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ama bende alex. cihazına gidiyordum canım. hoş benim koltuk altın geç çıktığı için anca iki ayda bir gidiyordum ama kadın sık sık gelsen çabuk biter diyordu (belki de para kazanmak için öyle diyordu)

aaa bende aynı. 4. seanstan sonra gtmedim. düğünde ağda yaptırmıştım ama azıcıktı, şimdi lazere gidecem.
bir kere gittiğim yerdeki kadın yoktu başka biri yapmıştı, o demişti ki; 'ilk bu tarafa mı yapıyor normalde, o zaman biraz da bundan başlayalım, cihaz ısınıyor ya hem yanığın üstüne gelmesin, hem de hep ısındığı zaman hep aynı yere denk gelmesin ' demişti.
ama neden demişti anlamamıştım. benim gittiğim ablanın biraz işi salladığından, aceleye getirdiğinden bahsetmişti aynı zamanda..
belki de bundan ötürü demişti

Bizde de aynı isimle hitap ediyorsak kesin tartışmışızdır birde sonuna bey eklerim ben...o da bana gülçin hanım der

Benim ki de odundur biraz, ama dün güzel mesajlar attııı çok mutlu etti beni

arada romantiklikleri oluyor ya onlar da aşka geliyor.

bu arada ben aslı .. m.o gülçin

---

kurabiye çağla sana da günaydın. ınalıgın ins icine siner. ben sana güpürün resmini atcaktım o gün cekmeyi unuttum. provada cekerim gidince. yollarım sana olur mu

günaydın kuzular

Günaydın kızlar
ÇAğlam hayırlı olsun fotofrafı ne zaman göreceğiz?

limonatammmmmmmmmmmmmmmmm geldinnn sonunda gözüm yollardaydı

ben kınada iki kıyafet giyicemmmm bebegim biri kısa gelinlik tarzında olcak minik gelin olcam

ikincisi de sultan kıyafeti hürroşunki gibi önden bağcıklı alttan da kabarık falan bole mendil kol basımda da hürrem tacı olcak fes falan takmam ben

hemen bakıorum mailimee kii

benim alıntılarda sorun var yaaa bir türlü olmuyor

hatice okuyabildiğimi okuyorum
kalan kalıyor

özgeee sana yazmayı unutmuşum
o günkü heycan gerçekten çok farklı oluyormuş
bize de fotoğrafçı söylemişti istediğiniz zaman gelirim çekerim ama o günkü gibi olmaz hiçbirşey dedi
eğer çok istiyorsan o günde çekim yaptır düğün günü de bikaç poz çektir ama

aslııı aynı bneimki yaaa
kızdığı anda adımı söyler
çok aşırı kızdıysa soyadımı da ekler
ben sinir olurum adımı söylemesine çünkü

kız haasan değilmiydi o

demek ki doğru. ya te 1 saat ara vardı git gel yaptım. hayrını görmesin verdiğim paranın. Allahtan erken çaktım.

benimde şimdi bir yer bulmam gerek ya düğüne dek :26: hüsrana ugradım.

aslııı aynı bneimki yaaa
kızdığı anda adımı söyler
çok aşırı kızdıysa soyadımı da ekler
ben sinir olurum adımı söylemesine çünkü

ben de zevk alıyorum adını söylerken. madem o beni sinirlendiriyor o da sinir olsun

--------

oya hüseyin başkan diolardı ya :44::44:

dimi kızlar siz oyaya hüseyin başkan demiyor muydunuz?

(hayırrrrrrr aklımm beni yanıltıyor olamazzzzzzzz ))))) bu defa kaldıramam

bende memnun oldum canım aynen bazen romantik oluyor :))

Fotoğraf çekimi için bende kararsız olanlardanım ikisininde artısı eksileri var, ama o gün olsa daha iyi sanırım...

kızlar herkese kolay gelsin
hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım
bu hafta hiç gelemedim aranıza
umarım herşey gönlümüzce olur

aslıııı hasan başkan diyolardı aklın seni yine yanıltıyo

bu arada dün kayınvalidemlere gitmiştim, masanın üstünde el kremi avrdı yeni almış sanırım, aa anne krem mi bi süreyim ellerim kurudu demiştim
eve bi geldim krem benim çantama girmiş gizlice
yerim ben kayınannemiiii

kızdırmak da zevkli oluyor .

Evet ben bazen farkına varmadan ismini söylüyorum bir sorun mu var diyor hayır diyince başlıyor söylenmeye

Benimkine bazen ben soy adımı kullanıcam ve alyansımıda boynumda taşıyayım dediğimde kendi soyadıyla adımı söyleyip kızıyor.

çok güzeller ben ilk sıradaki yeşili çok beğendimm.. Kırmızılarda güzel ama hep kırmızı görmeye alışığız ya yeşilde hoş olabilir diye düşündüüm

evett bende öyle düşünüyorum
alsam mı almasam mı konusunda tereddütteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…