'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlarrrrrrrr sabah sabah çeyizime yeni ciciler aldım markafoniden:

Başka da var da resmini yükleyemedimmm

Eklentiler

• $8710755380327_0_304x424.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 39
Zehraaa s3 hakkaten çok güzel
memnun kalırsın diye düşünüyorum
ıphone dan daha iyi

Lavim gülegüle kullanasın mügecim davetiyen çok hoşuma gittti çok şeker
Özgem kaynananla ilişkine maşallah canım

Günaydınn herkeseeee

Aslımmm bu kez ben de sendenim yaa ben de hüseyin başkan hatırlıyorummm :44:

günaydın güle güle aşkla kullan

ben aslı bu arada

çooook teşekkür ederim bana da Lavin ya da Lavinya diyebilirisiniz.

Nişanlı yada sözlü değilim.

24 yaşındayım,böyle işte

Bu arada Ece o davetiyeyi yakın arkadşaım kullandı,o kullanmasa ben tercih ederdim çok beğendim hem de kaliteli.

ilk hafta 3 kilo birden verdim şimdi 2. hafta aynı kiloda takıldım kaldım
popimi kaldırıp keşke spor yapabilsem
kuzu bende istiyorummmmmmm...Ya bugün nesfit almayı planlıyorum birde spor salonuna yazılmayı sen ne yapıyon
ohooo kızlar herkes düğün kına konusunda ben hala telefonda sanırım bu gidişle galaxy s3 alıcam

canım bana nişanlım hediye etti s3çok güzel kullanımıda ergonomik kesinlikle tavsiye ederim

biz de nikahı ayrı yapsak kesin öle yapcaktım bebeğimmmmmmmm ben de hevesimi kınadan cıkarcammm sana da cok yakıscak kiiii prenses gibi olcaksınnnn

ikinci tercihim helen elbisesiydi benim kusummm bak bu da aklında olsun ben yesili gorunce vazcaydımmmm kabarık kabarık olmak istedim

güçlcincim renk cok guzel gogus de ayarlanır benceeee diye dusunuyorum

lavimmmmmmmmmmmmmmm güle güle kuallannn kusummm ben de ekmeklik begendim bitane ama nereye koycam bilmiorum mutfak iyice ıncık cıncık doldu

Sensiinnn prensesss Buna da bayıldımmm ben ama yaaa oooffff Nası karar vercem kiiii :26:

Gönlüme yatsın baska sey istememm bi gidelim bakalım gorucez modelleriii

nedense izmir'e tamm güvenim varr orda her istediğimi bulcakmısım gibi hissediorum

kurabiyeemmm seninkiii bu kırmızı helen'e karar verseydin acaip kıskanırdı seni hee malum yasaklar yasaklar yasaklaaaar

lavimmmmmmmmmmmmmmm güle güle kuallannn kusummm ben de ekmeklik begendim bitane ama nereye koycam bilmiorum mutfak iyice ıncık cıncık doldu

ben ekmeklik almıcam :44::44::44:

koyacak yer sıkıntısı yasarım diye

Ben de aslında kapı arkası ekmek çantası alacaktı da beğendim bunu zaten gözüm vardı ezelden de indirim bekliyordum.
Hatta yanıda da bu kavanozları aldım çay ve kahve için.

bu arada oya ve ece sizler davetiyeleri ne kadara yaptırdınız kaç adet..

bu gün davetiyeciye gidecegim de kafamda takribi bir fiyat olması açısından soruyorum.

bizim davetiyeler çok oldu. annemler çoğunu telefonla aradıkları için. 700 adet bastırdık, 500 bile artarmış. 400 liraydı sanırım. küsüratı varmıydı ki acaba :44:

durun azcık yavaş yazın işim vardı

günaydın fındığım

dimi bu sefer haklıyım ya.

çünkü daha dün biri Hüseyin başkan dedi oyaya

O biri bendim sanırım Aslımmm

Oyaa Hüseyin ben de Sülüman olayım demiştim

Çağlammmm ben buna bayıldım yavvv

Biz sözden önce kına yapsak olmazmı yaaa

gunaydın,
nışanlına kızma bence ailesi için bu kredı gerekıyorsa tabıkı çekecek.Ne demek hala ailesi için uğraşıyor böyle cümleler kurmayın.Ben erkek olsam bende kızarım sıze.Aileyı daha evlenmeden devre dışı bırakıyorsunuz nasıl bır gelın olacaksın ayıp ayıp.

zehram

ben sony ye bir türlü ısınamayanlardanım eski topraklar gibi --nokia olmazsa olmaz

ama s3 cidden süper. adamlar yapmış yani.

Zehraaa s3 hakkaten çok güzel
memnun kalırsın diye düşünüyorum
ıphone dan daha iyi

Kuzum al galaxy S3 keyfine bak derim yaa elindeki bilgisayarım beyaz nede güzel yakışır eline bu arada prim almıyom samsungdan bana bişey vermiyorlar övmem için

canım bana nişanlım hediye etti s3çok güzel kullanımıda ergonomik kesinlikle tavsiye ederim

kızlar zaten sizlerin tavsiyesi üzerini araştırdım s3 ü ve hemen herkes ıphone mu s3 mü cevabına s3 demiş
bu pazar bi aksilik çıkmazsa alıcam inşallah aşkla birlikte alıcaz onada banada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…