- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
ohooo kızlar herkes düğün kına konusunda ben hala telefondasanırım bu gidişle galaxy s3 alıcam
Kızlarrrrrrrr sabah sabah çeyizime yeni ciciler aldım markafoniden:
Başka da var da resmini yükleyemedimmm
Çok Güzelmiş.kuzummm ben yaptırmadım henüz
düğüne çok var zaten benim
ama beğendiğim davetiye 1000 tanesi - 210 tlydi
buydu beğendiğimiz davetiye de
Eki Görüntüle 606425
ben de zevk alıyorum adını söylerken. madem o beni sinirlendiriyor o da sinir olsun
--------
oya hüseyin başkan diolardı ya :44::44:
dimi kızlar siz oyaya hüseyin başkan demiyor muydunuz?
(hayırrrrrrr aklımm beni yanıltıyor olamazzzzzzzz ))))) bu defa kaldıramam
ohooo kızlar herkes düğün kına konusunda ben hala telefondasanırım bu gidişle galaxy s3 alıcam
Günaydınn herkeseeee
Aslımmm bu kez ben de sendenim yaa ben de hüseyin başkan hatırlıyorummm :44:
günaydın güle güle aşkla kullan
ben aslı bu arada
kuzu bende istiyorummmmmmm...Ya bugün nesfit almayı planlıyorum birde spor salonuna yazılmayı sen ne yapıyonilk hafta 3 kilo birden verdim şimdi 2. hafta aynı kiloda takıldım kaldım
popimi kaldırıp keşke spor yapabilsem
Kurabiye prensesiiimmm
limonatann seni yiceekk yiceek yiceeekkk
aayyy çook da güzel olur ki oo, ben minik gelinliği nikah için düşündüm, şole dantelden miniikbiz düğünde yapmıcaz ya nikahı o yuzden nikahta özel olsun dedimm
kına kıyafetimi de izmir'den bakıcaz gelinlik bakmaya gidincee, o zaman bakçam modellere kurabiyeemmçok yakışır sana çoookk
lavimmmmmmmmmmmmmmm güle güle kuallannn kusummmben de ekmeklik begendim bitane ama nereye koycam bilmiorum mutfak iyice ıncık cıncık doldu
biz de nikahı ayrı yapsak kesin öle yapcaktım bebeğimmmmmmmmben de hevesimi kınadan cıkarcammm sana da cok yakıscak kiiii prenses gibi olcaksınnnn
ikinci tercihim helen elbisesiydi benim kusummm bak bu da aklında olsun ben yesili gorunce vazcaydımmmm kabarık kabarık olmak istedim
güçlcincim renk cok guzel gogus de ayarlanır benceeee diye dusunuyorum
lavimmmmmmmmmmmmmmm güle güle kuallannn kusummmben de ekmeklik begendim bitane ama nereye koycam bilmiorum mutfak iyice ıncık cıncık doldu
ben ekmeklik almıcam :44::44::44:
koyacak yer sıkıntısı yasarım diye
bu arada oya ve ece sizler davetiyeleri ne kadara yaptırdınız kaç adet..
bu gün davetiyeciye gidecegim de kafamda takribi bir fiyat olması açısından soruyorum.
günaydın fındığım
dimibu sefer haklıyım ya.
çünkü daha dün biri Hüseyin başkan dedi oyaya
biz de nikahı ayrı yapsak kesin öle yapcaktım bebeğimmmmmmmmben de hevesimi kınadan cıkarcammm sana da cok yakıscak kiiii prenses gibi olcaksınnnn
ikinci tercihim helen elbisesiydi benim kusummm bak bu da aklında olsun ben yesili gorunce vazcaydımmmm kabarık kabarık olmak istedim
güçlcincim renk cok guzel gogus de ayarlanır benceeee diye dusunuyorum
günaaydınn
nişanlımla konuşmuyoruz hala
özet geçim hemen malum sayfalar uzadı gitti
benden habersiz kredi çekmişti,ve bana hesap soramazsın demişti
dün gece mail atmış az önce okudum,benim bakmakla hükümlü olduğum bi ailem var yazmış daha bir sürü şey tabi
ama özür dilemek bida olmucak demek yok
dolayısı ile affetmekte yok
şimdi affedersem bida yapacak çünkü biliyorum
artık beni düşünmeli 7 ay sonra evlenivez hala ailesi için ugraşıyo
özgecim lazer araların uzunmuş gerçekten
ama ıpl geçiçi bi yöntem hatta moderm ağda diyolar ya onun için
yani yine çıkıyor o yüzden ucuz
zehram
ben sony ye bir türlü ısınamayanlardanımeski topraklar gibi --nokia olmazsa olmaz
ama s3 cidden süper. adamlar yapmış yani.
Zehraaa s3 hakkaten çok güzel
memnun kalırsın diye düşünüyorum
ıphone dan daha iyi
Kuzum al galaxy S3 keyfine bak derim yaa elindeki bilgisayarım beyaz nede güzel yakışır eline bu arada prim almıyom samsungdan bana bişey vermiyorlar övmem için
canım bana nişanlım hediye etti s3 çok güzel kullanımıda ergonomik kesinlikle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?