'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınlarrrr şafak son 1 hümüm akşama doğan güneş diyoruzzzzzzzzzzz

maviş seni geçicem yevrum birgün senden önce yazcam buraya

günaydınlarrrr şafak son 1 hümüm akşama doğan güneş diyoruzzzzzzzzzzz

maviş seni geçicem yevrum birgün senden önce yazcam buraya

Geç yavrum geç ama çok erken kalkman lazım veya benim o gün izinli olmam lazım ki geç kalkım

Bide yürürken yazdığım için her zaman gördüğüm mahalle sakininin dediği gibi bi gün telefonla birlikte çukura düşmem lazım

Son düzenleme:
haha gelirim baak hee :)) pendikteyim ben işyerimde pendikte.öğle tatilinde bilem kaçarım.

aa çok sevindim yakın oluşumuza
öğle arası kaçsan beni bulamazsın şekerim ama akşamları olabilir

xcvbnm ben örtü mörtü almamıştım haftasonu annemler istediğim kumaştan diktiler, birazdan fotoğraflarını bulursam eklerim. bence bir tane küçük al bir tane de büyük al.
değştirer değiştire kullanırsın. o gösterdiğin de çok güzel ama biraz fiyatlı geldi bana canım.

Teşekkür ederim, sevinirim..
Sen şimdi bu yazdığımı görebilecek misin merak ediyorum

gördüm ve okudum işteeeee

Bendeee geldimm kizlaarrrr :)3: bendeeee 2013 geliniyimmm :) 1 eyluldee kismetse :)) yer tutuldu gelinlige karar verildi ceyizlerde alinmayaaa baslandi o zamannnn gecsinn zaman :)

hayırlı olsun, hoşgeldin

şafak sayan kızlar gözünüz aydınnnnnnn

vee herkeslere günaydınnnnnnnnn

depcemmmm diyooommm depemiyommmm ben bu gece depülmek istiyorum o kadar hümüm bu gece sonnnnnn son 24 saat ben yarın sabah bu saatlerde 11 40 uçağnı bekler dururrrum oleyyyyy

oyam evlennnce biter herhalde Allahın izniyle ayağım karada olucak inşalllah

Günaydınnnn mutlu bigün geçirmek dileğiyleee çenesi düsecişeler

Gizottt yedin şafağıı kuzummm hadi gözün aydınn zaman geçmiyo geçmiyo diyoruz ama 5 ay geçmiş bile demek ki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…