herkese gunaydınnnnnnnn
adım adım pazara yaklasıyoruz...
umarım herkesler iyidir
Kızlar pankreas kanseriymiş Mehmet Ali Birand Her ne kadar son zamanlardaki yazılarını, görüşlerini hiç beğenmesemde o kadar üzüldüm ki Sanki tanıdığım biri ölmüş gibi
Yaşadığı tüm zorluklara rağmen son ana kadar işinin başında dimdik durması ve herzaman güler yüzlü neşeli oluşundan dolayı sayıgıyı sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum.
Allah taksiratını affetsin.Nur içinde uyusun
İyiyiz kuzum iyiyiz sen nasılsın heyecan dorukta bakıyorum maşallah
heyecan dorukta kusum evet... ama sebebini bilmedigim bir gerginlik de var uzerimde anlatamam dun askıma da yansıttım telefonda konusurken...
su dugunun acilen gecip gitmesi lazım fenalık basmaya basladı bana..
heyecan dorukta kusum evet... ama sebebini bilmedigim bir gerginlik de var uzerimde anlatamam dun askıma da yansıttım telefonda konusurken...
su dugunun acilen gecip gitmesi lazım fenalık basmaya basladı bana..
Ay kuzum geçecek hayırlısıyla hepimiz atlatacaz ne kadar bunalıma girsekte dün nişanlıma dedim ki bi iğne bile eksik olursa evlenmem dedi biraz ailesine söz geçirsin haksız mıyım ama:26::26::26::26:
Ay kuzum geçecek hayırlısıyla hepimiz atlatacaz ne kadar bunalıma girsekte dün nişanlıma dedim ki bi iğne bile eksik olursa evlenmem dedi biraz ailesine söz geçirsin haksız mıyım ama:26::26::26::26:
kızlar merhabaaa
giziiim için şafak doğan güneş
allahım bu kadar uzun ayrılıklar bidaha göstermesin kuzum
maviş benim gibi büyük konuşup sonra eksiklerle evlenme:26:
sıkma adamı, olacaktır herşey
Kızlar Tünaydın
Ancak geçmişi okuyup geldim :) röfleli kedi hoşgeldin :)
en dogrusunu yapmıssın biraz kendini ortaya atsın malesef aile keyfini bekleyerek olmuyo her zaman canım
hoşgeldin tatlımmmmmmmkızlar merhabaaa
giziiim için şafak doğan güneş
allahım bu kadar uzun ayrılıklar bidaha göstermesin kuzum
röfleli kedi hoşgeldin kabul ettim arkadaşlık isteğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?