bebekler biz yeni telefonla hattımızıda değiştiricez turkcelle geçmeyi istiyoruz (avedayız şuanda )
malum internet en önemli şeylerden biri haline gelicek.. fakat ne kadar kotada olmalı bi bilgim yok.. sonra bağlı olduğum kotayı geçip bi ton para ödemek istemem. bi el uzatın bakem
kuzucukkk oraya pelotumu da gonderiyorummmo da Çağlanın yerinden alcak mobilyaları buyuk ihtimal
bu arada neşeyi resmen özledim... cok seviorum kadını ya
Kızçelerim ağrımın şiddetine yenildim farklı bir doktora randevu aldım,başıma bi çare bulsunlar dayanamıyorum artık.
Bakalım yeni doktor ne diyecek?
bugu_su daha yolunuz var diye düşünüyorum hala. Zamanı gelince her şey netleşiyor, önceden konuşulan her şey boş oluyor.
Sen yine de uygunca söyle düşüncleerini,bir de öğrencilik biter bitmez evlilik bence tercih edilmemeli,en azından bir yıl geçmeli diye düşünüyorum.
Kuzum deli gibi bir internet kullanıcısı olarak söleyim KK ya giriyorum face msn whatshop tango daha bi sürü ıvır zıvır 1gb yetiyo ama bişey indirmiyorum genelde indirimi iş yerinin internetini kullanarak yapıyorum şirket sağolsun
mervem eğer dedeni götüreceğine dair söz verdiysen bilemem ama kendin gideceğine söz verdiysen evlenince eşinle de gidebilirsin
ikinizi de yaşları küçük ama zaman ne getirir bilinmez 2014 yazına daha 1 buçuk sene var.. sen bi okulunu bitir bakalım önce
sonra tekrar konuşursunuz sevdiceğinle.. o anki şartlara bakarsınız
ondan sonra bi karar verirsiniz.. bence şimdilik anı yaşa bugünleri kendine zehir etme canım benim
aynı gün nişanlanmıştık biz senle sahiiii
fotolarına daha önce de bakmıştım çok ama çok güzelsin aliceçim
enişteyle de meslektaşız
bu arada elbisenin altına ne rank bi ayakkabı giymiştin sen, lila renkli ayakkabı istiyorum da acaba seninki de lila mı diye şeyettim
canım şimdi tam olarak neye ne kadar yer bu telefonlar bilmiyorum.. öyle şarkı cart curt indirmem ama uygulamaları falan indirirken çok kota yermi :26: bol bol ınstagram kk face haberlerde gezerim ben..whatsapp çok yermi meselaa ona girerim bol bol :26:
canım şimdi tam olarak neye ne kadar yer bu telefonlar bilmiyorum.. öyle şarkı cart curt indirmem ama uygulamaları falan indirirken çok kota yermi :26: bol bol ınstagram kk face haberlerde gezerim ben..whatsapp çok yermi meselaa ona girerim bol bol :26:
bebekler biz yeni telefonla hattımızıda değiştiricez turkcelle geçmeyi istiyoruz (avedayız şuanda )
malum internet en önemli şeylerden biri haline gelicek.. fakat ne kadar kotada olmalı bi bilgim yok.. sonra bağlı olduğum kotayı geçip bi ton para ödemek istemem. bi el uzatın bakem
kuzum benim whataspp hep açık
face giriorum
kk arada giriorum
twitter falanda var
yalnızca akşamları ve haftasounları ama
gece de kapanmıyor hiç
500 mb yetiyor da artıyor
ama bişeyler indirince 1 gb yi buluyor
telefon güncellemeleri
indirdiğin uygulamalar tabii ki kotayı dolduruyor
Kızlarrrrrr
sevgililer gününü kutlamıcaz diye konuştuk aslında sevgilimle ama
minik bir butik pasta yaptırıyorum
kalpli olacak
üstüne nasıl bir mesaj yazabiliriz ?
Kuzum ben o güncellemeleri genelde hep şirketten yapıyorum
şimdi kotamı kontrol ettim 17 günde 372 mb kullanmışım sadece yeter bence değil mi ama:26::26::26:
kuzum şubat-mart gibi artabileceğini de söyledi bak fiyatlar için. sezon giriyormuş tam çünkü. daha erken görüşürseniz sonradan aldığınızda yine bi kolaylık yapar bence.çağlam ve nurayım bizde hemen işleri yoluna koyup aşkımla oraya gidicez ki ben herkesin başını şişşrp arkadaşlarmada tavsiye ettim inşallah fiyatı arttırmazlar bende yorucam neşeciği
Neşe kim ki?
Ben yine kaçırdım galiba bir şeyleri?
bu yazdığını görünce kendi özenrek gönderdigim bonny food aklıma geldi sinirim zıpladı.
bir daha göndercek olsam. pasta görünümlü altı kalas olan birşey gönderir üzerine de layığın bu yazdırırdım
---------
üstüne yazabilecegin sey cok.aşka geldiğin bir zaman kendi cümlelerini kurarsın
bu yazdığını görünce kendi özenrek gönderdigim bonny food aklıma geldi sinirim zıpladı.
bir daha göndercek olsam. pasta görünümlü altı kalas olan birşey gönderir üzerine de layığın bu yazdırırdım
---------
üstüne yazabilecegin sey cok.aşka geldiğin bir zaman kendi cümlelerini kurarsın
ben neşeye de söyledim. arkadaşımın tavsiyesi burası diye. çağlamınnnpelotta söylesin :)
ilk baktığımız yer burasıydı, sonra bir çok yeri gezdik ama yine döndük dolaştık burdan almaya karar verdik. zaten kendisi çok farklı pelotta bir kaç mağaza gezerse görecek.
bende normalde öyle yapıyorum da
ilk zamanlar cepten yapıyordum
ona istinaden söyledim
bence yeterli olur gündüz wi fi kullanılırsa
Kızlar merhaba.
Pat diye daldım ama sizden başka anlatacak kimsem yok.
Dün sevdicek dedi ki,bu yıl atanırsam 2014'te evleniriz.:26::26:
Şubat gibi nişan yaparız,Ağustos-Eylül gibi de düğün dedi.:26:
Ama sorun şu : Benim dedeme umre sözüm var,ve bir yıl sonrası için hiç hazır hissetmiyorum.
Açıkçası korkuyorum.Makarna ve yumurtadan başka yemek bilmem,sökük bile dikemiyorum.
O da 88 doğumlu,ben 91...Yaşım gidiyor dedi.:26:
Offf kızlar çok kötüyüm yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?