'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzum deli gibi bir internet kullanıcısı olarak söleyim KK ya giriyorum face msn whatshop tango daha bi sürü ıvır zıvır 1gb yetiyo ama bişey indirmiyorum genelde indirimi iş yerinin internetini kullanarak yapıyorum şirket sağolsun

kuzucukkk oraya pelotumu da gonderiyorummm o da Çağlanın yerinden alcak mobilyaları buyuk ihtimal

bu arada neşeyi resmen özledim... cok seviorum kadını ya

ben neşeye de söyledim. arkadaşımın tavsiyesi burası diye. çağlamınnn pelotta söylesin :)
ilk baktığımız yer burasıydı, sonra bir çok yeri gezdik ama yine döndük dolaştık burdan almaya karar verdik. zaten kendisi çok farklı pelotta bir kaç mağaza gezerse görecek.

çağlam ve nurayım bizde hemen işleri yoluna koyup aşkımla oraya gidicez ki ben herkesin başını şişşrp arkadaşlarmada tavsiye ettim inşallah fiyatı arttırmazlar bende yorucam neşeciği

gecmiş olsun kusum yaa :26:

canım şimdi tam olarak neye ne kadar yer bu telefonlar bilmiyorum.. öyle şarkı cart curt indirmem ama uygulamaları falan indirirken çok kota yermi :26: bol bol ınstagram kk face haberlerde gezerim ben..whatsapp çok yermi meselaa ona girerim bol bol :26:

canım evet hatırlıyorum seni ben teşekkür ederim canım o senin güzelliğin...
elbisemin altına 2 tane ayakkabı giydim canım ben biri fotoğraf çekimi için mor renkli bantları olan...
nişan eğlencesi için gümüş rengi stiletto giydim canımbende lila rengi elbisemin renginden kumaş kaplatayım dedim ama vakit yoktu vazgeçtim gelinliğimin altına düşünüyorum ama canım

Kuzum evinde wifi var mı iş yerinde wifi var mı onlara göre yorum yapem:26::26::26:

kuzum benim whataspp hep açık
face giriorum
kk arada giriorum
twitter falanda var
yalnızca akşamları ve haftasounları ama
gece de kapanmıyor hiç
500 mb yetiyor da artıyor
ama bişeyler indirince 1 gb yi buluyor

telefon güncellemeleri
indirdiğin uygulamalar tabii ki kotayı dolduruyor

bende 1gb kullanıyorum, face kk youtube, instgram,fpursquar,whts app gbi belli başlı uygulamalara giriyorum. bana yetiyor.
eşime yetmiyor ama. güya evin en çok face kull. ben olmama rağmen onun face kullanımı 460mb oluyor. ay sonunu zor getiriyor

hee tabi ben iş yerinde girebiliyorum, onların şirketinde nette çoğu yer yasaklı mecbur cepten giriyor.

Kızlarrrrrr
sevgililer gününü kutlamıcaz diye konuştuk aslında sevgilimle ama
minik bir butik pasta yaptırıyorum
kalpli olacak

üstüne nasıl bir mesaj yazabiliriz ?

Kuzum ben o güncellemeleri genelde hep şirketten yapıyorum
şimdi kotamı kontrol ettim 17 günde 372 mb kullanmışım sadece yeter bence değil mi ama:26::26::26:

Kızlarrrrrr
sevgililer gününü kutlamıcaz diye konuştuk aslında sevgilimle ama
minik bir butik pasta yaptırıyorum
kalpli olacak

üstüne nasıl bir mesaj yazabiliriz ?

bu yazdığını görünce kendi özenrek gönderdigim bonny food aklıma geldi sinirim zıpladı.

bir daha göndercek olsam. pasta görünümlü altı kalas olan birşey gönderir üzerine de layığın bu yazdırırdım

---------

üstüne yazabilecegin sey cok. aşka geldiğin bir zaman kendi cümlelerini kurarsın

Kuzum ben o güncellemeleri genelde hep şirketten yapıyorum
şimdi kotamı kontrol ettim 17 günde 372 mb kullanmışım sadece yeter bence değil mi ama:26::26::26:

bende normalde öyle yapıyorum da
ilk zamanlar cepten yapıyordum
ona istinaden söyledim

bence yeterli olur gündüz wi fi kullanılırsa

çağlam ve nurayım bizde hemen işleri yoluna koyup aşkımla oraya gidicez ki ben herkesin başını şişşrp arkadaşlarmada tavsiye ettim inşallah fiyatı arttırmazlar bende yorucam neşeciği
kuzum şubat-mart gibi artabileceğini de söyledi bak fiyatlar için. sezon giriyormuş tam çünkü. daha erken görüşürseniz sonradan aldığınızda yine bi kolaylık yapar bence.

Neşe kim ki?

Ben yine kaçırdım galiba bir şeyleri?

mobilyalarımızı aldığımız yerdeki bayanın adı canım.

kızma kızmaaaaa
bi daha sen bişi yapmayınca başını duvarlara vuracak o

benimde aklıma yazacak bişi gelmedi yaaa bilemedim yanii
birde ben romantik bir insan olmadığım için

Lavimmm neşe benim mobilyalarımı yaptırdıgım bayanın ismi... ama böle cok abla gibi cok seviyorum onu ben simdi nurayımda ordan aldı mobilyaları da onun muhabbeti

bizde oyle olmustuk nurayımmm gezdik dolstık yine onlara dondukkkk hatta benimki herseyi neseden almak istiyo hala bile gozu dondu ikeayı falan unuttu

canım merhaba
hazır hissetmiyorsan sakın ama sakın yeltenme

ne sen mutlu hissedersin kendini ne de sevdiceğini mutlu edersin .. sonuç yıkım olur o zaman.

okul biter bitmez evlenme taraftarı değilim ben. kendine vakit ayır sürecin olsun.

sevdiğin de sanki 30 yaşında ya hazır olmak önemli. yemek er ya da gec ögrenilir onu dert etme. sen psikolojik olarak hazır mısın? ona bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…