'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gizim çok yoğun oluyo ama hallediliyo herşey.
mail attım sana

hoşgeldin tatlımmmmmmm

nerelerdesinnnn?

lavimm canım istanbuldaydım ben, aşkcığımın yanında. evlilik hazırlıkları için :)

bu arada nikah başvurumuzu da yaptık. 16 haziran da düğün mekanında olacak saat 19:30 da. 8 de istedik ama dolmuş 7 de doluydu. 7 buçuk olsun dedi memur.

telomer senide ekledim canım sende bak sonrada sileyim herkes bakmıştır heralde

bu arada profesyonel resim değil bu eklediklerim onları albümden çekmem gerekiyordu,otelde çekilen resimleri koydum

Kızlar merhaba.

Pat diye daldım ama sizden başka anlatacak kimsem yok.

Dün sevdicek dedi ki,bu yıl atanırsam 2014'te evleniriz.:26::26:

Şubat gibi nişan yaparız,Ağustos-Eylül gibi de düğün dedi.:26:

Ama sorun şu : Benim dedeme umre sözüm var,ve bir yıl sonrası için hiç hazır hissetmiyorum.

Açıkçası korkuyorum.Makarna ve yumurtadan başka yemek bilmem,sökük bile dikemiyorum.

O da 88 doğumlu,ben 91...Yaşım gidiyor dedi.:26:

Offf kızlar çok kötüyüm yaa.

psikolojik olarak hazır hissetmemeni bilemem canım ama diğer saydıkların bende de var

ne yemek bilirim ne temizlik hiçbişi bimiorum ama bu sevdigim adamla uyuma istegime engel degil.. öğreniriz napalım

Sevgilin ne abartmış ben 88,sevgilim 83 doğumlu. Ne yaş gitmesi yahuuu

hem ben de sevgilimin atanmasını bekledim,her şey atanmakla bitmiyor ki.

o atanalı 1 yıl oldu,biz de en erken sonbahar hatta 2014de evleniriz diyoruz.

Şimdi ona davulun sesi uzaktan hoş geliyor, bi atansın yaklaşsın o günler o da anlayacak pat diye evlenilmediğini,biraz atamadan sonra da birikim yapmak gerektiğini.

psikolojik olarak hazır hissetmemeni bilemem canım ama diğer saydıkların bende de var

ne yemek bilirim ne temizlik hiçbişi bimiorum ama bu sevdigim adamla uyuma istegime engel degil.. öğreniriz napalım

Haklısınız kızlar.Aynı şeyleri ben de söyledim.Ama bilmiyorum.Çok da hesap kitap yapmak istemiyorum bunun üzerine.

canım öncelikle korkacak bişey yok bende yemek yapmayı bilmiyorum ama elimden geleceğine inanıyorum hiç birimiz anamızın karnından herşeyi bilerek çıkmadık ki...
88 liymiş erkek arkadaşın yaşı daha çok genç benim nişanlım 84 lü ona kalsa sen olmasaydın hayatımda evliliği asla düşünmezdim diyor...herşey kısmet ama umreyede git derim benim en çok istediğim şey umreye gitmek inşallah nasip olur kutsal toprakları görmek..sende artık olgun bir bayansın doğruyu yanlışı karar verebilirsin yaşınız genç hem çok takma kafana böyle şeyler ki takılıcak bişey yok evlilik güzeldir

mervecim, öncelikle yaşı gitmiyor daha küçük sevdiceğin. ama olgunluk başkabişey. nice 30 unda daha olgunlaşmamış insanlar var.
yemek konusunda hiç merak etme benim de senden farkım yoktu ama düğün yaklaştıkça bi merak sarıyo, o nasıl yapılıyo bu nasıl yapılıyo diye öğreniveriyorsun yavaş yavaş.
umre konusu, dedene nasıl bi söz verdin bilmiyorum ama evlendikten sonra eşinle de gidebilirsin.

teşekkür ederim tatlım o senin güzelliğin geçen sene 23.06.2012 de nişanlandım canım bu sene yine haziranda inşallah düğünüm olucak
ben de haziran geliniyim hayırlı olsun şimdiden canım.

giiiizzzzz, mobilyacının yerini sormuştun burdan yazayım onu da, modokoya girdik direk o mağazanın önünde durmuştuk. adını görünce aaa çağlanın yeri dedim. çok kolay yeri yani

Beni dedem okutuyor ve üstümde hakkı çok fazla.Okul biter bitmez karşısına geçip ben evleneceğim diyemem,bunu yapamam ona.

Canım öncelikle hoşgeldin Kimse anasının karnından bbunları öğrenerek çıkmıyo Bende fazla yyemek bilmem temizlik yapmaktanda nefret ederim
Ama evleniceğim insanı bulduğum düşünüyorum onu iyi tanıdığımı ve güvendiğimi hissediyorum ondan uzakta olmak ayrı uyumak istemiyorum
Kendime de güveniyorum sorumluluk alabileceğimi düşünüyorum E ozaman gerisi teferruat bence
İnsan nelere alışıyo, öğreniyo....

Beni dedem okutuyor ve üstümde hakkı çok fazla.Okul biter bitmez karşısına geçip ben evleneceğim diyemem,bunu yapamam ona.

dedelerimizi allah başımızdan eksik etmesin bilirim canım benim dedeminde çok hakkı vardır üstümde evleneceğim diye ne eksiğim varsa aldı saolsun allah başımızdan eksik etmesin...üniversiteye giderkende özel üniversitede okuyordum çok masraflı bir bölüm okudum herşeyimi alırdı fazladan hala öyle koskoca kız olduğum halde hala harçlık verir allahım başımızdan eksik etmesin canım iş dedeye gelince daha ağır basıyor...bu kadar emeği varsa sende dedeciğinin bir isteğini yerine getir ondan sonra evlenmek istediğini söylersin sonuçta evlenmek doğal bir olay karşı çıkacağını sanmıyorum sen umrene git canım yaşın çok genç uzunnnn bir yolun var sevdiğininde bunu anlayışla karşılayacağına inanıyorum...

kuzucukkk oraya pelotumu da gonderiyorummm o da Çağlanın yerinden alcak mobilyaları buyuk ihtimal

bu arada neşeyi resmen özledim... cok seviorum kadını ya

mervem eğer dedeni götüreceğine dair söz verdiysen bilemem ama kendin gideceğine söz verdiysen evlenince eşinle de gidebilirsin
ikinizi de yaşları küçük ama zaman ne getirir bilinmez 2014 yazına daha 1 buçuk sene var.. sen bi okulunu bitir bakalım önce
sonra tekrar konuşursunuz sevdiceğinle.. o anki şartlara bakarsınız
ondan sonra bi karar verirsiniz.. bence şimdilik anı yaşa bugünleri kendine zehir etme canım benim

teşekkür ederim tatlım o senin güzelliğin geçen sene 23.06.2012 de nişanlandım canım bu sene yine haziranda inşallah düğünüm olucak

aynı gün nişanlanmıştık biz senle sahiiii
fotolarına daha önce de bakmıştım çok ama çok güzelsin aliceçim
enişteyle de meslektaşız
bu arada elbisenin altına ne rank bi ayakkabı giymiştin sen, lila renkli ayakkabı istiyorum da acaba seninki de lila mı diye şeyettim

yaşınız nereye gidiyor :26:

yavaştan başla. zaten erkeklere makarna koy patates koy yeter
temizliği de zaten süpürge yapıyor.
hem anneni arayacaksın hem bizbirbirimize yardım ediyoruz.. sıkıntıya gerek yok

Kızçelerim ağrımın şiddetine yenildim farklı bir doktora randevu aldım,başıma bi çare bulsunlar dayanamıyorum artık.

Bakalım yeni doktor ne diyecek?

bugu_su daha yolunuz var diye düşünüyorum hala. Zamanı gelince her şey netleşiyor, önceden konuşulan her şey boş oluyor.

Sen yine de uygunca söyle düşüncleerini,bir de öğrencilik biter bitmez evlilik bence tercih edilmemeli,en azından bir yıl geçmeli diye düşünüyorum.

bebekler biz yeni telefonla hattımızıda değiştiricez turkcelle geçmeyi istiyoruz (avedayız şuanda )
malum internet en önemli şeylerden biri haline gelicek.. fakat ne kadar kotada olmalı bi bilgim yok.. sonra bağlı olduğum kotayı geçip bi ton para ödemek istemem. bi el uzatın bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…