- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
kıııızzzzlaaaarrr hepinize kolay gelsin hazırlıklarınızdaa :)en güzel günlerimiz valla..ya size bişi sorcam Z.Sena Sönmez Photography bilen duyan var mı? ben öyle bi denk geldim ama çok fazla fotoğraf koymamış emin olamadım acaba başkasının çektiği fotoğrafları koymuş olabilir mi diye aklıma gelmedi değil yani
çok saol canım,iletişime geçtim,konuştum internet üzerinden ama ben bayadır araştırıyorum,bi çok fotoğrafçı buldum beğendim dünya kadar fotoğraf koymuşlar ama baktım z.sena photography de onlar kadar örnek foto yok hatta az önce msj attım biraz daha örnek foto koyun falan diye henüz cvp gelmedi.. sizin de fikirlerinizi alayım dedim bendehttp://www.facebook.com/zssphotography/photos_stream
burdaki linkten baktım baya var..
iletişime geç olmadı geçen gelinciklerle
hooppppppp konuya dalış yapıyorum...
daha önce facede bnm adıma bir face görmüştüm bende acaba kendim mi açmıştım, yoksa aynı ad ve soyada sahip biri mi diye eklemiştim.
geçenlerde kabul etmiş. şimdi de slm vermiş bana.
o ben olmadığıma göre ben kiminle knuşuyorum acaba
kıııızzzzlaaaarrr hepinize kolay gelsin hazırlıklarınızdaa :)en güzel günlerimiz valla..ya size bişi sorcam Z.Sena Sönmez Photography bilen duyan var mı? ben öyle bi denk geldim ama çok fazla fotoğraf koymamış emin olamadım acaba başkasının çektiği fotoğrafları koymuş olabilir mi diye aklıma gelmedi değil yani
BU NE FİYATI BÖYLEEEE
şimdiii 30 poz ve video bence çok pahalı - ben komple düğün hikayesine 750 veriyorum videoda 150 tl civarında oluyor
masa ortasına konacak şamdana 7,5 tl demiş
sen kendin alsan bile bence daha ucuz a mal olur
yine gelin masası içinde
bir masanın sıfırdan alım maliyeti 200 tl
sandalyelerde o kadar tutar
en azından kendinin olur
bence çok uçuk rakamlar vermişer
semte gore bile değişir canım ama 6000-7000 ortalaması bu işin bence kedicige katılıyorum resmen ucmuslar... ahım sahım da bi yer degil ortalama bir yer gsterdigin
bogaza karsı manzarası vardır belki falan onu bilemem ama ole bişey yoksa ortalaması 6000 ve asagısı bence
bundada kişi bazı olmamalı ben 1000 kişilik mekan tuttum bu rakama
k.çekmece belediyesi nikah salonucanım ben pek anlamadıgım içni yorumy apmak istememiştim
ama çok fazla deilmi fiyatlar :18::18::18:
bizimkide evlilikle alakalı kitaplar istiyoriyi çok konuşmamışsınız okumak kolay oldu
sevdiceğimin de artık rüyalarına giren bi kitap vardı, türkiyede satışı başlanmış ona da onu aldım
akşam görünce yüz ifadesi nasıl olcak merak ediyorum
ben de çok beğeniyorum onları ama bana pahalı geldi açıkcası..Özge DS ve Z.Sena var şimdi aklımda...ya ben fotoğrafçılardan merve dağlı,hande karayaka yı çok beğeniyorum çok doğal fotoğraflar çekiyorlar...
buarada asmunikaln verdiği linkten baktım da baya baya fotoğrafı var kızın.
hem çekimleri de güzel bence.
şikayet edicem ama acaba gerçek kişi mi diye de tereddütteyim. :44::44:
'ARKADAŞLARIMI GÖRÜYORSUN HEPSİ BENİ BİLİR ZATEN COGU AKRABAM'
demiş. haklı da...
sadece şaşırtıcı
bir ay öncesinde arkadaşımın adında birisi eklemişti beni, meğer eski kırıklarımdan biriymiş, acaba bu da öyle birşey mi diye düşünmüştüm
çağloşummm duy sesimiiii şeytan ve şairi aldım ki beeen
kızlarrr kart borcumu kapamak için faiz oranı olmayan 1200 tl lik kredi çektim ayda 100 tl öderim ohhh be yük kalktı üstümden kart borcundan nefret ediyordum heray 250 250 ödemek zorunda oluyordum artık kartsız giz olucam yük kalktı üstümden :))))
Hangi bankadan aldın cnm nasıl faizsiz ? Bu arada bana mail atmadın
ay yerim ben seni aldın mı kusummmmmmmmmmmay insallah cok begenirsinnnnnnnn
yorumlarını yap bol bol her yere timam mıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?