'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım ben pek anlamadıgım içni yorumy apmak istememiştim
ama çok fazla deilmi fiyatlar :18::18::18:

kıııızzzzlaaaarrr hepinize kolay gelsin hazırlıklarınızdaa :)en güzel günlerimiz valla..ya size bişi sorcam Z.Sena Sönmez Photography bilen duyan var mı? ben öyle bi denk geldim ama çok fazla fotoğraf koymamış emin olamadım acaba başkasının çektiği fotoğrafları koymuş olabilir mi diye aklıma gelmedi değil yani

http://www.facebook.com/zssphotography/photos_stream

burdaki linkten baktım baya var..
iletişime geç olmadı geçen gelinciklerle

http://www.facebook.com/zssphotography/photos_stream

burdaki linkten baktım baya var..
iletişime geç olmadı geçen gelinciklerle
çok saol canım,iletişime geçtim,konuştum internet üzerinden ama ben bayadır araştırıyorum,bi çok fotoğrafçı buldum beğendim dünya kadar fotoğraf koymuşlar ama baktım z.sena photography de onlar kadar örnek foto yok hatta az önce msj attım biraz daha örnek foto koyun falan diye henüz cvp gelmedi.. sizin de fikirlerinizi alayım dedim bende

hooppppppp konuya dalış yapıyorum...

daha önce facede bnm adıma bir face görmüştüm bende acaba kendim mi açmıştım, yoksa aynı ad ve soyada sahip biri mi diye eklemiştim.
geçenlerde kabul etmiş. şimdi de slm vermiş bana.
o ben olmadığıma göre ben kiminle knuşuyorum acaba

iyi çok konuşmamışsınız okumak kolay oldu
sevdiceğimin de artık rüyalarına giren bi kitap vardı, türkiyede satışı başlanmış ona da onu aldım
akşam görünce yüz ifadesi nasıl olcak merak ediyorum

canım ya evet bazı yerlerde herşey ekstra masraf çok iyi bilirim benim nişanımda 12 bin tl ye mal olmuştu kıyafetler takılar falan hepsi 20 bin tl yi bulmuştu bizim:26:

Oyacım bizede link at şikayet edelim kapattıralım fake diye

ya ben fotoğrafçılardan merve dağlı,hande karayaka yı çok beğeniyorum çok doğal fotoğraflar çekiyorlar...

kızlarrr kart borcumu kapamak için faiz oranı olmayan 1200 tl lik kredi çektim ayda 100 tl öderim ohhh be yük kalktı üstümden kart borcundan nefret ediyordum heray 250 250 ödemek zorunda oluyordum artık kartsız giz olucam yük kalktı üstümden :))))

buarada asmunikaln verdiği linkten baktım da baya baya fotoğrafı var kızın.
hem çekimleri de güzel bence.

şikayet edicem ama acaba gerçek kişi mi diye de tereddütteyim. :44::44:
'ARKADAŞLARIMI GÖRÜYORSUN HEPSİ BENİ BİLİR ZATEN COGU AKRABAM'
demiş. haklı da...
sadece şaşırtıcı

bir ay öncesinde arkadaşımın adında birisi eklemişti beni, meğer eski kırıklarımdan biriymiş, acaba bu da öyle birşey mi diye düşünmüştüm

canım ben pek anlamadıgım içni yorumy apmak istememiştim
ama çok fazla deilmi fiyatlar :18::18::18:
k.çekmece belediyesi nikah salonu

bizimkide evlilikle alakalı kitaplar istiyor

hüseyin başkannn berfin diyeceksinn

Hangi bankadan aldın cnm nasıl faizsiz ? Bu arada bana mail atmadın

Hangi bankadan aldın cnm nasıl faizsiz ? Bu arada bana mail atmadın

ayyy canım çok pardon yaa dün duştu hazırlıktı derken uçtu aklımdan vakıf banktan canım yarı onların personelyz die faiz yoğ mecburdum buna birikimi etkiliyordu her ay 250 bir karta 100 bir karta artık 110 tl gibi bişi öderm herhalde ohh rahatladım

bu ayada birikimime iyi bişilr koyarım

çağloooooooooooooo bende alacammmm sevgilim gelsin d&r gezimizi yaptığımızda alacağımm oleyyy bende okucam senin çeviridğini işteeee

gülçinnnn attım maillll sanaaaa

özgeeeeeeeeeeee özgeeeeee kardişin yarınmı çıkıyorr ayyy annnenin heyecanını düşünemyormmm şu andaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…