'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kendimi bu başlığa çok yakın buldum..
sevgilim asker 4 ay daha var dönmesine ve dönüşünde karar verdikkk kıyıcazz nikahı
ayrı kalınca kıymetimizi daha iyi anladık.

bnde 1gb var henüz hiç bitmedi:)
faceye sürekli giriyorum
kk arada bir giriyorum
whatsap kullanıyorum
bende 1GB iyi arada uygulamada indiriyoum

Neşe kim ki?

Ben yine kaçırdım galiba bir şeyleri?
mobilyacının ordaki hatunmuş

kendimi bu başlığa çok yakın buldum..
sevgilim asker 4 ay daha var dönmesine ve dönüşünde karar verdikkk kıyıcazz nikahı
ayrı kalınca kıymetimizi daha iyi anladık.
hoşgeldin ozaman
ben berfin
nerde yapıo askerliğini

cağlam mobilyalarınızımı aldınız. hayırlı uğurlu olsun hafta sonu geliyor dımı senn sevdicek

tanışmadığımız hatunlar görüyorum aşağıda

Bir hafta arayla yapıcaksınız hı ben bi kere yorulmuşken hepsi çıksın aradan diye düşünyodum ama bide böyle düşüniyim bakalım kesinlikle ama iki düğünüm olsaydı bende bi açık bi topuz saç yapardım kararsızım çünkü teşekkür ederim canım yorumun için gelinliği kuru temizlemeye vericeksin peki ikinci kere giymeden önce

cağlam mobilyalarınızımı aldınız. hayırlı uğurlu olsun hafta sonu geliyor dımı senn sevdicek

tesekkur ederim bebeğimmmm ama ben mobilyalarımı taaa 5 ay once aldım ben memnun kalınca nurayım da oraya gitti onlar da gecen hafta almıslar

pelinimde ordan alcak sanırım

evet pazar günü kollarımda ask kokulumm inşallah

aaa evet evet hatırladım. tanışmıştım mobilyalarınla çeyiz topikte

ne güzel herkesciklerin gönlüne göre olsun. nurayı ankarada sanıodum. o morganamıydı sanırım.o nerde hiç gelmio

Son düzenleme:
Bende cigdem berfincim. Ank.da yapiyor kisa donem. Yeni yeni bazi heyecanlar belirdi bu ceyiz hazirligi bile ayrica tatli bir heyecanmis.

evet kuru temizliğe vereceğim zaten aralarında 1 hafta olunca rahat rahat temizliği de yapılmış olur, gelinliği yaptırdığım yerede durumu anlattım ufak tefek yırtılma, boncukların düşmesi gibi tadilatları da yapacaklarına söz verdiler

tanışmadığımız hatunlar kısmına giriyor olabilirim :)
tanıştırayım kendimi ismim nehir 6 nisanda düğünüm var kamu sektöründe çalışıyorum nişanlım da bankacı bursa'da yaşıyoruz.

aaa evet evet hatırladım. tanışmıştım mobilyalarınla çeyiz topikte

ne güzel herkesciklerin gönlüne göre olsun. nurayı ankarada sanıodum. o morganamıydı sanırım.o nerde hiç gelmio

morganna artık ugramıyor canım epidir.... :26: amin insallah kusummm

nehir hosgeldin canımmm

kids ne nehir nasıl kodlicaz bunu kodladım bilemm
mutluluklar o vakit sana
benimde en çok gyapmak istediğim iş kamu sektörü inşALLAH hayırlısıysa atanmak nasip olur.
bu arada komşuyuz bende izmit

Kızlar size sorum olacak
30 poz ve video çekimi dahil paket 550 tl
Kokteyl kişi başı 10+kdv, 13+kdv ve 15+kdv tl
Ses sistemi ve dj müzik : 300 TL
Dantel kumaştan, yapay çiçekli nikah masası süslemesi, nikah sandalyeleri ve pufları : 300 TL
Yapay çiçekli gelinyolu süslemesi ve kırmızı halı : 200 TL
Gelinyoluna beyaz halı farkı : 100 TL
Anı kürsüsü, anı defteri ve kalemi : 200 TL
Masa ortalarına mini şamdan : Masabaşı 7,50 TL
Masa ortalarına dar vazoda canlı çiçek : Masabaşı 10 TL
fiyatlar nasıl?

Son düzenleme:

hey masallah hersey ekstra toplamda cıkan fiyata gore ver kararını canım... kişi sayısı falan da onemli sizin butceniz ne kadar bunlar belirler durumu

ama kişi bazlı ve her sey ekstra olunca pek karlı olmuyor tabii

hey masallah hersey ekstra toplamda cıkan fiyata gore ver kararını canım... kişi sayısı falan da onemli sizin butceniz ne kadar bunlar belirler durumu

ama kişi bazlı ve her sey ekstra olunca pek karlı olmuyor tabii

sizce en fazla en kadar harcanmalı ortalama fiyat istiyorum ne çok fazla uçsun nede çok basite kaçsın.

kızlar tost makinası olarak ne önerirsiniz :26:

lavinya hayırlı olsun ekmekliğin çok güzel

BU NE FİYATI BÖYLEEEE

şimdiii 30 poz ve video bence çok pahalı - ben komple düğün hikayesine 750 veriyorum videoda 150 tl civarında oluyor

masa ortasına konacak şamdana 7,5 tl demiş
sen kendin alsan bile bence daha ucuz a mal olur

yine gelin masası içinde
bir masanın sıfırdan alım maliyeti 200 tl
sandalyelerde o kadar tutar
en azından kendinin olur

bence çok uçuk rakamlar vermişer

Nehir hayirli olsun simdiden. Oldukca heyecanli bir surec seni bekliyor. Sen dugunu yaptiginda bnm kosusturmalar baslamis olacak :)

sizce en fazla en kadar harcanmalı ortalama fiyat istiyorum ne çok fazla uçsun nede çok basite kaçsın.

semte gore bile değişir canım ama 6000-7000 ortalaması bu işin bence kedicige katılıyorum resmen ucmuslar... ahım sahım da bi yer degil ortalama bir yer gsterdigin

bogaza karsı manzarası vardır belki falan onu bilemem ama ole bişey yoksa ortalaması 6000 ve asagısı bence

bundada kişi bazı olmamalı ben 1000 kişilik mekan tuttum bu rakama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…