bnde 1gb var henüz hiç bitmedi:)bebekler biz yeni telefonla hattımızıda değiştiricez turkcelle geçmeyi istiyoruz (avedayız şuanda )
malum internet en önemli şeylerden biri haline gelicek.. fakat ne kadar kotada olmalı bi bilgim yok.. sonra bağlı olduğum kotayı geçip bi ton para ödemek istemem. bi el uzatın bakem
mobilyacının ordaki hatunmuşNeşe kim ki?
Ben yine kaçırdım galiba bir şeyleri?
hoşgeldin ozamankendimi bu başlığa çok yakın buldum..
sevgilim asker 4 ay daha var dönmesine ve dönüşünde karar verdikkk kıyıcazz nikahı
ayrı kalınca kıymetimizi daha iyi anladık.
benim de 2 düğünüm var, ilki Bursa'da (ki Bursalıyız ve burada yaşayacağız) 2.si Ankara'da (nişanlım Ankaralı ailesi de orada yaşıyor). biz şahsen bütçemize uygun olarak Bursa'da yemekli alkollü bir düğün, bir hafta sonra da Ankara'da pasta-limonata düğünü yapıyoruz. iki defa gelinlik giymek gelin saçı yaptırmak oldukça hoş olacak. Hem böylelikle bir düğünümde saçımı açık diğerin de topuz olarak kullanabileceğim. Tabi bunlar bütçeyle alakalı, şahsen bizim buralarda kına kadınlar arasında olan bir eğlence olduğundan ve ben kadın kadına eğlenmeyi hiç sevmediğimden bir yerde kına diğer yerde düğün fikrine hiç sıcak bakmadım. Eğer koşullar el vermeseydi de bir yerde nikah diğer yerde düğün yapmayı tercih edebilirdim. Nikah yaptığım yerde de çok yakınlarımızda bi yemeğe giderdik herhalde.
cağlam mobilyalarınızımı aldınız.hayırlı uğurlu olsun hafta sonu geliyor dımı senn sevdicek
tanışmadığımız hatunlar görüyorum aşağıda
tesekkur ederim bebeğimmmm ama ben mobilyalarımı taaa 5 ay once aldımben memnun kalınca nurayım da oraya gitti onlar da gecen hafta almıslar
pelinimde ordan alcak sanırım
evet pazar günü kollarımda ask kokulumm inşallah
evet kuru temizliğe vereceğim zaten aralarında 1 hafta olunca rahat rahat temizliği de yapılmış olur, gelinliği yaptırdığım yerede durumu anlattım ufak tefek yırtılma, boncukların düşmesi gibi tadilatları da yapacaklarına söz verdilerBir hafta arayla yapıcaksınız hı ben bi kere yorulmuşken hepsi çıksın aradan diye düşünyodum ama bide böyle düşüniyim bakalım kesinlikle ama iki düğünüm olsaydı bende bi açık bi topuz saç yapardım kararsızım çünkü teşekkür ederim canım yorumun için gelinliği kuru temizlemeye vericeksin peki ikinci kere giymeden önce
cağlam mobilyalarınızımı aldınız.hayırlı uğurlu olsun hafta sonu geliyor dımı senn sevdicek
tanışmadığımız hatunlar görüyorum aşağıda
aaa evet evet hatırladım. tanışmıştım mobilyalarınla çeyiz topikte
ne güzel herkesciklerin gönlüne göre olsun. nurayı ankarada sanıodum. o morganamıydı sanırım.o nerde hiç gelmio
tanışmadığımız hatunlar kısmına giriyor olabilirim :)
tanıştırayım kendimi ismim nehir 6 nisanda düğünüm var kamu sektöründe çalışıyorum nişanlım da bankacı bursa'da yaşıyoruz.
Eki Görüntüle 607825 Kızlar size sorum olacak
30 poz ve video çekimi dahil paket 550 tl
Kokteyl kişi başı 10+kdv, 13+kdv ve 15+kdv tl
Ses sistemi ve dj müzik : 300 TL
Dantel kumaştan, yapay çiçekli nikah masası süslemesi, nikah sandalyeleri ve pufları : 300 TL
Yapay çiçekli gelinyolu süslemesi ve kırmızı halı : 200 TL
Gelinyoluna beyaz halı farkı : 100 TL
Anı kürsüsü, anı defteri ve kalemi : 200 TL
Masa ortalarına mini şamdan : Masabaşı 7,50 TL
Masa ortalarına dar vazoda canlı çiçek : Masabaşı 10 TL
fiyatlar nasıl?
hey masallah hersey ekstratoplamda cıkan fiyata gore ver kararını canım... kişi sayısı falan da onemli sizin butceniz ne kadar bunlar belirler durumu
ama kişi bazlı ve her sey ekstra olunca pek karlı olmuyor tabii
Eki Görüntüle 607825 Kızlar size sorum olacak
30 poz ve video çekimi dahil paket 550 tl
Kokteyl kişi başı 10+kdv, 13+kdv ve 15+kdv tl
Ses sistemi ve dj müzik : 300 TL
Dantel kumaştan, yapay çiçekli nikah masası süslemesi, nikah sandalyeleri ve pufları : 300 TL
Yapay çiçekli gelinyolu süslemesi ve kırmızı halı : 200 TL
Gelinyoluna beyaz halı farkı : 100 TL
Anı kürsüsü, anı defteri ve kalemi : 200 TL
Masa ortalarına mini şamdan : Masabaşı 7,50 TL
Masa ortalarına dar vazoda canlı çiçek : Masabaşı 10 TL
fiyatlar nasıl?
sizce en fazla en kadar harcanmalı ortalama fiyat istiyorum ne çok fazla uçsun nede çok basite kaçsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?