Kuzum evinde wifi var mı iş yerinde wifi var mı onlara göre yorum yapem:26::26::26:
kuzum benim whataspp hep açık
face giriorum
kk arada giriorum
twitter falanda var
yalnızca akşamları ve haftasounları ama
gece de kapanmıyor hiç
500 mb yetiyor da artıyor
ama bişeyler indirince 1 gb yi buluyor
telefon güncellemeleri
indirdiğin uygulamalar tabii ki kotayı dolduruyor
bende 1gb kullanıyorum, face kk youtube, instgram,fpursquar,whts app gbi belli başlı uygulamalara giriyorum. bana yetiyor.
eşime yetmiyor ama. güya evin en çok face kull. ben olmama rağmen onun face kullanımı 460mb oluyor. ay sonunu zor getiriyor
hee tabi ben iş yerinde girebiliyorum, onların şirketinde nette çoğu yer yasaklımecbur cepten giriyor.
şimdi cevaplarımı verimm
evimde benim olmayan bi wifi var eskiden çalıştığım işyerim (binamızın altındaydı) şifresini falan bildiğim için ordan kaçak giriyorum
işyerimde telden neti kullanmaya ihtiyac duymam burda netim var çünkü
hani dışarı falan çıktığımda kullanıcam daha çok evdeykende kullanırım çünkü wifi tam çekmeyebilio
birde dipnot olarak eklim : hangi şebeke internette iyi.. hani avea iyi ise hiç değiştirmeyeyim paket fiyatları dha uygun çünkü
şimdi cevaplarımı verimm
evimde benim olmayan bi wifi var eskiden çalıştığım işyerim (binamızın altındaydı) şifresini falan bildiğim için ordan kaçak giriyorum
işyerimde telden neti kullanmaya ihtiyac duymam burda netim var çünkü
hani dışarı falan çıktığımda kullanıcam daha çok evdeykende kullanırım çünkü wifi tam çekmeyebilio
birde dipnot olarak eklim : hangi şebeke internette iyi.. hani avea iyi ise hiç değiştirmeyeyim paket fiyatları dha uygun çünkü
ilk etapta 1 gb al o zaman canım sen
ilk aydan sonra
çok fazla gelmişse
azaltırsın
yoksa kullanmaya devam edersin
benim vodafone
sınırsız gibi bişey500 mb kadar bayağı hızlı
500 mb den sonra biraz yavaşlıyor ama kotam yok
Ben neden İstanbul'da değilim yaaaa:26:
Gerçi gidip oradan alıp buraya yollarım da yolsa zarar görür falan diye yanaşmıyorum.
Gerçi bir doğtaş insanı olarak alacaklarımı bile seçtim bi alması kaldı
Kuzum sen İstanbulda değilsen nirdesin :26::26::26:
Ben çoook uzaklardayım canım,İstanbulda değilim yani.
nişanlımın ki avea
o çok memnun
birçok yerde çekiyor
çok az duydum ağzından çekmiyor falan diye
benimki de vodafone
benimde çekme hızı fena değil
belki 3g olsa o da hızlı olur
hımmmm aynı tarife turkcellde 59 tl iken aveada 35 tl avea daha makul gelio bu yüzden :26:
internet muhabbetinin açılmasına çok sevindim...
röfleli kedi sende vodofone kullanıyorsun sanırım...ya benim internet paketimde 1gb ama ben dediğim gibi nişanlım yılbaşı hediyesi aldığı için acemiydim ne yaparsam kotayı aşarım diye bilmiyordum sürekli apple storede uygulama indirdim dün birde baktım ki internetim kesildi sana sormak istediğim şu 28 aralıkta internet paketim yapılandırıldı 28 ocakta internet paketim kendiliğindenmi yenilenecek ? yoksa müşteri hizmetlerini arayıp yine paketmi isteyeceğim :S şuan telefon hattımda süper internet 1gb tanımlı ??? hiç anlamıyorum bu işlerden:26:
şuan evde ki wifi den giriyorum nete whatsapp-twitter-facebook cillop gibi wifi de ama dışarı çıkınca kullanacak netim yok
ben faturasız kulllanıyorum süper internet cebine göre tarife 21 tl :26: kardelenciğim seninki niye benimkinden pahalı faturalımı kullanıyorsun canım ???ben faturayla uğraşamıyorum ya diğer hattım faturalı acil durumlar için ama internet kullandığım tel faturasız
Yardıma ihtiyacım var.
Ağustosta düğünüm varAnkaralıyım ama eskişehir de düğünüm olcak burdaki mekan ayarlandı ve açıkçası çokta içime sinmedi şimdi ankarada kına yapmayı planlıyorum 2 kere düğün çok külfetli olur gibi ama şehir dışından gelen akrabalarda olacak yani düğün gibi büyük bir şey olması gerekiyor ben arkadaşlarımla hamam yada akşam geçlerin olacağı eğlence tarzı birşeyde istiyorum ama aileleride kırmamak lazım şimdi iki şehirde düğün yapanlar bu işi nasıl hallediyor of çok kararsızım 2 tane düğünmü olsa acaba bu seferde sanki büyüsü kaçacakmış gibi geliyor bilmiyorum şimdi Ankarada beğendim kır düğünü mekanlarından birini tutsam kına yapsak düğün gibi kadın erkek karışık saçmamı olur
Bilemedim kızlar lütfen fikirlerinizi söyleyin yada gelinlik giymek için nikahta ankaradamı olsa
şimdi kızlar whtsupp devamlı açık kaldığında kota dolumunu hızlandırır mıı benim şimdilik 1 gb ile başlamam en güzeli olucak galiba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?