Kızlar Birand'ın arkadaşıyla ropörtaj yapan muhabir bir ağlamaya başladı içim fena oldu.
Biri böyle ağlayınca bir fenalaşma oluyor bende, kendimi çok kötü hissettim.
mügem bende aldım hem gösterdiğimi hemde seninkinin mavilisini aldım mavi bişiyim yoktu rengarenk olsunlar çeyizde dedim saol modeli sölediğin için öperim kocaman
lavimmm ben kanal d ye bakıyorum ama sen hangi kanalda izledin canım
Günaydın kızlarçok heyecanlıyim aşkım kavuşmama sadece saatler kaldı
Iyi olmana sevindim :)
Iyi olmana sevindim :)
Günaydın güzellerrrr
öncelikler asker yarları, gözünüz aydın,geçmiş olsun Allah başka ayrılık vermesin bu son olsunnn
böyle sarılın sevdiğinize
ben de dün doktora gittim,bana migren için bir ilaç verdi oldukça etkili migren olan ağrılara kullanmamı söyledi. Ayrıca başka bir ilaç daha verdi o uzun süreli tedavi için.
Ben ilaçları bi içtim, tık uyudum saat 8'de zorla kalktım yeni ama başım ağrımıyor şimdilik,üstelik iyi dinlenmiş biçimde uyandım mutluyummmmmmm
MAviş, lavin, Oya günaydın hepinize nasılız bu sabah?
Asker yolu bekleyen sevgililer, ablalar hadi gözünüz aydın darısı pazar günü çağlamın başına.
Diğer çağlanında işleri inşallah bitmiştirde uğrar bir selam verir diye umuyorum.
MUTLUUUUU SABAHLARRRRRRR
migrenli bir sabahtan günaydın kızlar
Günaydın canım hadi hayırlısı heyecan dorukta güm güm güm güm güm güm
Günaydın güzellerrrr
öncelikler asker yarları, gözünüz aydın,geçmiş olsun Allah başka ayrılık vermesin bu son olsunnn
böyle sarılın sevdiğinize
ben de dün doktora gittim,bana migren için bir ilaç verdi oldukça etkili migren olan ağrılara kullanmamı söyledi. Ayrıca başka bir ilaç daha verdi o uzun süreli tedavi için.
Ben ilaçları bi içtim, tık uyudum saat 8'de zorla kalktım yeni ama başım ağrımıyor şimdilik,üstelik iyi dinlenmiş biçimde uyandım mutluyummmmmmm
MAviş, lavin, Oya günaydın hepinize nasılız bu sabah?
Asker yolu bekleyen sevgililer, ablalar hadi gözünüz aydın darısı pazar günü çağlamın başına.
Diğer çağlanında işleri inşallah bitmiştirde uğrar bir selam verir diye umuyorum.
MUTLUUUUU SABAHLARRRRRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?