'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

mügem bende aldım hem gösterdiğimi hemde seninkinin mavilisini aldım mavi bişiyim yoktu rengarenk olsunlar çeyizde dedim saol modeli sölediğin için öperim kocaman

lavimmm ben kanal d ye bakıyorum ama sen hangi kanalda izledin canım

merhaba giz
pierre cardin den gecelık aldın sanrm oyleyse bı de sana sorayım:44: sende kargo ucreti odedin mii

Kızlar artık bende 2013 geliniyim bu haftasonu yada haftaya salonu tutuyoruz.Biranda karar verdik normalde 2014 te olucaktı.Ama nişanlımla ben dayanamadık geç geldi.Ve kararımızı verdik.Çok ağladım b yandan niyeyse anneme bakınca kardeşime aileme bakınca.Kardeşim çok ağladı

hayırlı olsun opracığım.. ah ah ben hep ağlıyorum ....

uf uyku tutmadı biraz nete bakayım dedim kimse yokmu yaaa

Günaydın canlar günaydın size günaydın hayırlı sabahlar bol kazançlı stressiz mutlu huzurlu hayırlı bir gün dileğiyle
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp elinde telefon işe gitmeye çalışanlara GÜNAYDİN
Sonram sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyanınca okuyacaklara GÜNAYDİN
Vee son olarak çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip erteleyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip koştur koştur hazırlanıp işe yetişmeye çalışanlara GÜNAYDİN
Yani kısacası bu mesajı okuyan herkese GÜNAYDİN GÜNAYDİN size
En tatlı sabahlar mavişle başlar mavişli günler

Günaydın güzellerrrr

öncelikler asker yarları, gözünüz aydın,geçmiş olsun Allah başka ayrılık vermesin bu son olsunnn

böyle sarılın sevdiğinize

ben de dün doktora gittim,bana migren için bir ilaç verdi oldukça etkili migren olan ağrılara kullanmamı söyledi. Ayrıca başka bir ilaç daha verdi o uzun süreli tedavi için.

Ben ilaçları bi içtim, tık uyudum saat 8'de zorla kalktım yeni ama başım ağrımıyor şimdilik,üstelik iyi dinlenmiş biçimde uyandım mutluyummmmmmm

Günaydın kuzum geçmiş olsun dikkat et migren ağrısı nedir bilirim yataklara düşürdüğü oluyor iyi geldiyse ilaç ne mutlu sana ama dikaktli kullan kuzum bünye alışıyor ilaca sonra oda etkili gelmiyor:26::26::26::26:

MAviş, lavin, Oya günaydın hepinize nasılız bu sabah?

Asker yolu bekleyen sevgililer, ablalar hadi gözünüz aydın darısı pazar günü çağlamın başına.

Diğer çağlanında işleri inşallah bitmiştirde uğrar bir selam verir diye umuyorum.

MUTLUUUUU SABAHLARRRRRRR

Günaydın canım iyi diyelimde iyi olalım sancım dışında no problem yaa zaten beyez tenliyim hortlak gibi oldum iş yerinde regl döneminde hep böle oluyor ya makyajda yapasım gelmedi bide akşam kaynanamlar gelecek nişanlımın kuzenlerin eşleri bana yılbaşı hediyesi almışlar ama anca bugün gelip veriyolar ev çok kalabalık olacak regl sancısı bide üstüne tuz biter bu gün biter mi yaa

Günaydın canım hadi hayırlısı heyecan dorukta güm güm güm güm güm güm

çok teşekkür ederim kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…