aa kimsecikler yok bende kendi kendime sohbet edeyim:90::90::90::90::90::90::90:
üzülme lavantacımm zaman su gibi geçiyor ayrıca geç evlenmekte iyidir boşver erken evlenip napıcaksın??sevgilinde biraz kusura bakma ama seni oyalıyormu ne hem bizimkilere söylesem şimdi evlendirirler diyor hemde 1-2 yıl beklemek çok iyi olcak diyor var onun bi hesabı çok fazla güvenme sen yinede
kimse gelmesse artık kendi kendime laf atarım napıyım
Günaydın kızlar...
Kuzum sende arkadaslarınla bulussan, ne biliyim biyerlere gitseniz bu akşam.. :26: Yoksa sana cidden zor gecer bu akşam, arkadaşlarınla olursan kafan dagılır diye dusunuyorumm
hayırlı olsun opracığım.. ah ah ben hep ağlıyorum ....
uf uyku tutmadı biraz nete bakayım dedim kimse yokmu yaaa
Günaydın kızlar...
Evet canım maalesef bu lanet bende de varGeçmiş olsun canım o ağrı sanada mı uğradı hemen geçsin diğer kızçelerdende uzak dursun
sapol cnaım evet aldım ilaçgeçmiş olsun zehra, ilaç aldın mı :26:
akşam yatarken ağrıodu kuzum yaa bi ağrı hiç mi geçmez sabah uyandım ağrı ne demek zonkluo resmen zor yürüdüm.. fabrikaya geldiğimde koştum artık wc gitmek için.. lanet migren migdemi bulandırıoGünaydın zehra gelinlerimize nazar değiyor. Uyurken ağrıyla uyuyup uyanırken devam ettiğini bilmek ve başını yastıktan kaldırınca dahada artması gıcık bir durum Allah kimsenin başına vermesin.
Geçmiş olsun
kuzum bu büyük bir adım aslında.. kafan rahat olsun sık sık ta arama sakın akşama. bişeylerin değiştini görsün nişanlındagünaydın kızlar
bu akşam benim sevdicek o meşhurrr pariye gidiyo, dün son kez sordu bi sıkıntı olmayacak di mi gideyim mi diye
ben de git dedim
ama benim bu akşam kendimi oyalamak için bi sürü şey yapmam gerekecek
Buarada hepinize günaydın kızlar.Nerden nasıl başlamalıyım bana akıl verin.Siz tecrübelisiniz.Ben doldum kaldım.Sanırım 2014 e odaklanınca aklım allak bullak oldu.Nerden başlasam bilemiyorum:18:
Evet canım maalesef bu lanet bende de var
sapol cnaım evet aldım ilaç
akşam yatarken ağrıodu kuzum yaa bi ağrı hiç mi geçmez sabah uyandım ağrı ne demek zonkluo resmen zor yürüdüm.. fabrikaya geldiğimde koştum artık wc gitmek için.. lanet migren migdemi bulandırıoiş arkadaşım arkamdan geldi wc ye noldu iyimisin diee
kuzum bu büyük bir adım aslında.. kafan rahat olsun sık sık ta arama sakın akşama. bişeylerin değiştini görsün nişanlında
benimde masama çay getirip götürüyorlar arada internette ne yazdığıma bakıyorlar vs.Evet öylede kuzum sürekli başımdalar aynı ofiste çalışıyoruz biz:26::26::26:
Pelin arada yaşadığına dair sinyal göndermen yetmiyor bize azıcık katıl yahuGünaydın kızlar...
Kuzum sende arkadaslarınla bulussan, ne biliyim biyerlere gitseniz bu akşam.. :26: Yoksa sana cidden zor gecer bu akşam, arkadaşlarınla olursan kafan dagılır diye dusunuyorumm
Buarada hepinize günaydın kızlar.Nerden nasıl başlamalıyım bana akıl verin.Siz tecrübelisiniz.Ben doldum kaldım.Sanırım 2014 e odaklanınca aklım allak bullak oldu.Nerden başlasam bilemiyorum:18:
Günaydınlar kızlar :)))
Oya paylaştığın sayfada şirin masa örtüleri var, benim annem dikişten anlar eminönünde çok güzel kumaşlar var alıp diktirmek niyetindeyim mutfak masası yada günlük kullanım için ama bir tanede şöyle şık bir takım almak lazım misafir için bernardodan alabilirim.
bu arada kızlar madame coco da nevresimlerde acayip indirim var... Hem pamuk saten bu takımı 57 liraya aldım 6 ay taksit, nasıl sizce çok soluk mu? Madame cocodan daha önce alan pelo, çağla, gizem nasıl kalitesi acaaba?? Kargoya verilmiş ztn bugün gelir sanırım.
Uygulamayı indirdim ama sevmedim ki hiç :/
Uygulamayı indirdim ama sevmedim ki hiç :/
Günaydınlar kızlar :)))
Oya paylaştığın sayfada şirin masa örtüleri var, benim annem dikişten anlar eminönünde çok güzel kumaşlar var alıp diktirmek niyetindeyim mutfak masası yada günlük kullanım için ama bir tanede şöyle şık bir takım almak lazım misafir için bernardodan alabilirim.
bu arada kızlar madame coco da nevresimlerde acayip indirim var... Hem pamuk saten bu takımı 57 liraya aldım 6 ay taksit, nasıl sizce çok soluk mu? Madame cocodan daha önce alan pelin, çağla, gizem nasıl kalitesi acaaba?? Kargoya verilmiş ztn bugün gelir sanırım.
günaydın ciceklerim bitki örtülerimmmmmmmm
Eğer aynı durum bende olsaydı bana ilk söylediğinde, "iyi o zaman bende arkadaslarla takılırım" derdim kuzum
zehroş ve gülin bu akşam mı buluşsak naapsak
şaka bi yana ona misilleme yapıyomuş gibi akşam çıkmak istemiyom kuzum.. neyse benim için deneyim olcak..
ona güvendiğimi hem kendime hem ona ispatlıcam inşallah
Kızmam canikocancanımKuzum peluşum(böle hitap etsem kızar mısın acep:26::26::26:) hoş geldin günaydın özlettin kendini
Opramm opramm oprammmm günaydınn canimmm, nerden nereye di mii:))Buarada hepinize günaydın kızlar.Nerden nasıl başlamalıyım bana akıl verin.Siz tecrübelisiniz.Ben doldum kaldım.Sanırım 2014 e odaklanınca aklım allak bullak oldu.Nerden başlasam bilemiyorum:18:
Gülçinim günaydınnbu arada kızlar madame coco da nevresimlerde acayip indirim var... Hem pamuk saten bu takımı 57 liraya aldım 6 ay taksit, nasıl sizce çok soluk mu? Madame cocodan daha önce alan pelin, çağla, gizem nasıl kalitesi acaaba?? Kargoya verilmiş ztn bugün gelir sanırım.
Pelin arada yaşadığına dair sinyal göndermen yetmiyor bize azıcık katıl yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?