'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

lavanta yaa kıyamam ama ya kendi kendine istediğin cevabı vermşsin zaten herşeyde vardır bi hayır öyle düşün bence belki erkek arkadaşını daha iyi tanırsın bu iki yılda iyi düşün iyi olsun olayı kendine çevir o istesin sen naz yap

Günaydın kızlar...

Kuzum sende arkadaslarınla bulussan, ne biliyim biyerlere gitseniz bu akşam.. :26: Yoksa sana cidden zor gecer bu akşam, arkadaşlarınla olursan kafan dagılır diye dusunuyorumm

zehroş ve gülin bu akşam mı buluşsak naapsak
şaka bi yana ona misilleme yapıyomuş gibi akşam çıkmak istemiyom kuzum.. neyse benim için deneyim olcak..
ona güvendiğimi hem kendime hem ona ispatlıcam inşallah

Buarada hepinize günaydın kızlar.Nerden nasıl başlamalıyım bana akıl verin.Siz tecrübelisiniz.Ben doldum kaldım.Sanırım 2014 e odaklanınca aklım allak bullak oldu.Nerden başlasam bilemiyorum:18:

Geçmiş olsun canım o ağrı sanada mı uğradı hemen geçsin diğer kızçelerdende uzak dursun
Evet canım maalesef bu lanet bende de var

geçmiş olsun zehra, ilaç aldın mı :26:
sapol cnaım evet aldım ilaç

akşam yatarken ağrıodu kuzum yaa bi ağrı hiç mi geçmez sabah uyandım ağrı ne demek zonkluo resmen zor yürüdüm.. fabrikaya geldiğimde koştum artık wc gitmek için.. lanet migren migdemi bulandırıo iş arkadaşım arkamdan geldi wc ye noldu iyimisin diee

kuzum bu büyük bir adım aslında.. kafan rahat olsun sık sık ta arama sakın akşama. bişeylerin değiştini görsün nişanlında

Canlar bu arada ben geçen gün sevdiceğime demiştim yaa bi iğne bile eksik olursa evlenmem diye bizimkisi dün akşam biz babaannemlerdeyken aradı konuşalım diye bende amcası mutfağın balkonunu içeriye aldırmak için bugün birini ayarlayacak ölçü alacaklar inşallah kafalarına damn etti başlıyoruz bi şeylere benimkinin gözü korktu sanırım

Günaydınlar kızlar :)))

Oya paylaştığın sayfada şirin masa örtüleri var, benim annem dikişten anlar eminönünde çok güzel kumaşlar var alıp diktirmek niyetindeyim mutfak masası yada günlük kullanım için ama bir tanede şöyle şık bir takım almak lazım misafir için bernardodan alabilirim.

bu arada kızlar madame coco da nevresimlerde acayip indirim var... Hem pamuk saten bu takımı 57 liraya aldım 6 ay taksit, nasıl sizce çok soluk mu? Madame cocodan daha önce alan pelin, çağla, gizem nasıl kalitesi acaaba?? Kargoya verilmiş ztn bugün gelir sanırım.

Eklentiler

• $Madame Coco çift kişilik.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Buarada hepinize günaydın kızlar.Nerden nasıl başlamalıyım bana akıl verin.Siz tecrübelisiniz.Ben doldum kaldım.Sanırım 2014 e odaklanınca aklım allak bullak oldu.Nerden başlasam bilemiyorum:18:

Günaydın canım ebnim nişanıma 10 gün kala elbiseyi aldım. dikimde nişan yeri hafta sonu ve ben hala mekan ayarlamadım. Panik yaparsan birşey değişmez sakin sakin kafanı toplan adımlarını sırala
ITazura Na Kiss izledin mi?

Valla bende bu tür ağrılar var ama doktora gidip migren olduğumu öğrenmek istemiyorum.

Evet öylede kuzum sürekli başımdalar aynı ofiste çalışıyoruz biz:26::26::26:
benimde masama çay getirip götürüyorlar arada internette ne yazdığıma bakıyorlar vs.

Günaydın kızlar...

Kuzum sende arkadaslarınla bulussan, ne biliyim biyerlere gitseniz bu akşam.. :26: Yoksa sana cidden zor gecer bu akşam, arkadaşlarınla olursan kafan dagılır diye dusunuyorumm
Pelin arada yaşadığına dair sinyal göndermen yetmiyor bize azıcık katıl yahu

Hoşgeldin cnm :)

Valla ben daha nişanlı bile değilim bizde 2013 istiyoruz bakalım, o yüzden çok tecrübeli değilim, çeyizin var mı? yoksa onu almaya başlayabilirsin, buradaki çeyiz topiğini takip edebilirsin.

Canım fransız gipüründen olanlar var ve harika duruyorlar bir bak derim.

evet canım günlük için çok şıklar, annem biraz olsun dikiş biliyorsa yapabilir

Eğer aynı durum bende olsaydı bana ilk söylediğinde, "iyi o zaman bende arkadaslarla takılırım" derdim kuzum hayır kısasa kısaslık değil de, sonucta ister istemez hayatımızın merkezi oldugu için sevdiklerimize az zaman ayırır oluyoruz o bakımdan şeyettim.
İspatla ve gurur duy kendinle Özgem ve tabii o da seninle
Kuzum peluşum(böle hitap etsem kızar mısın acep:26::26::26:) hoş geldin günaydın özlettin kendini
Kızmam canikocancanım Bende özlüyoruuummm
Opramm opramm oprammmm günaydınn canimmm, nerden nereye di mii:))
Eviniz belliyse mobilyadan başlayabilirsin... Çeyizindeki eksiklikleri tespit et, örneğin bi kağıda yaz ya da wordde dosya olustur onları yavas yavas tamamla ben oyle yapıyorum kuzum
beyaz eşyalar var tabi bi de.. araştırmasını yapın derim
:123: :123:gelinliiiiikkkkk :123: :123:
Gülçinim günaydınn
Eveeet bu nevresimden bende var.. Kalitesi mü-kem-mel! Canlı renkleri seviyosan soluk kalabilir ama bence harika bi nevresim ve dokusu çok güzel.. Kesinlikle daha fazlasını hakediyor!
Pelin arada yaşadığına dair sinyal göndermen yetmiyor bize azıcık katıl yahu

Kuzum katılsam da arada kaynıyor...

Kızlar öğleden sonra kulak burun boğaz doktoruna ve göz doktoruna gidicem. Kulağımın içinde 1 haftadır beze gibi bişey var. :26: Kendimi hiç önemsemiyorum, işim kadar değer vermiyorum sağlığıma Allah kahretsinki! Konuştum öğleden sonra için izin aldım.. Doktora çıkıcam.
Bana kalırsa kulağımdaki beze strese bağlı oluştu son zamanlarda işyerinde güzel vakit geçirdiğim söylenemez çünkü... Neyse gidelim bakalım görücez.

bskn,
gulibik+,
beynelminel+,
kardeIen+,
lajoie,
rofleli_kedi+

demekki uygulamadan da girilince gözüküyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…