Günaydın canım iyi diyelimde iyi olalım sancım dışında no problem yaa zaten beyez tenliyim hortlak gibi oldum iş yerinde regl döneminde hep böle oluyor ya makyajda yapasım gelmedi bide akşam kaynanamlar gelecek nişanlımın kuzenlerin eşleri bana yılbaşı hediyesi almışlar ama anca bugün gelip veriyolar ev çok kalabalık olacak regl sancısı bide üstüne tuz biter bu gün biter mi yaa
migrenli bir sabahtan günaydın kızlar
Benim her ay öyle olduğu için herkes aşağı yukarı tahmin ediyor hangi günler diye. Birde ben sadece erkeklerle çalışıyorum rezillik. Geçmiş olsun.Günaydın canım iyi diyelimde iyi olalım sancım dışında no problem yaa zaten beyez tenliyim hortlak gibi oldum iş yerinde regl döneminde hep böle oluyor ya makyajda yapasım gelmedi bide akşam kaynanamlar gelecek nişanlımın kuzenlerin eşleri bana yılbaşı hediyesi almışlar ama anca bugün gelip veriyolar ev çok kalabalık olacak regl sancısı bide üstüne tuz biter bu gün biter mi yaa
migrenli bir sabahtan günaydın kızlar
akşama yaparsın makyaj, ben düğünden beri yapmıyorumhatta onun öncesinde de yapmıyordum.
işe mi geliyorum yoksa yan odaya internet başına mı geçiyorum belli olmadığı için
Günaydın müge Hepimizin cuması hayrolsun.Günaydın gelinciklerrr hayırlı cumalarrrr
Benim her ay öyle olduğu için herkes aşağı yukarı tahmin ediyor hangi günler diye. Birde ben sadece erkeklerle çalışıyorum rezillik. Geçmiş olsun.
Günaydın gelinciklerrr hayırlı cumalarrrr
aaaa röfleli kedi sende mi buradasın yanlız değilmişim demek ki
günaydın kızlar
bu akşam benim sevdicek o meşhurrr pariye gidiyo, dün son kez sordu bi sıkıntı olmayacak di mi gideyim mi diye
ben de git dedim
ama benim bu akşam kendimi oyalamak için bi sürü şey yapmam gerekecek
Günaydın müge Hepimizin cuması hayrolsun.
Sana teşekkür ederim bu mekan için yazdığın konu bana rehber oldu diye bilirim.
Günaydınnn kızlarrr
akşam yatmadan önce telefondan girmiştimkimse yok diye çıktım
telefondan girince alttakiler gözükmüyormuş :26: :26:
Erkeklerle çalışmak bayanlardan iyi çok anlayışlı oluyorlar birde kıskançlık olmuyor çok şükürBende sadece erkekler kuzum hiç bayan müşterimiz yok patronlar erkek çalışanlar erkek şirkette tek bayan benim bilirim nasıl bir duygu olduğunu kesinlikle rezillik canım yaa ama alıştım:26::26::26:
Günaydın özge inşallah olmaz diyorum bendegünaydın kızlar
bu akşam benim sevdicek o meşhurrr pariye gidiyo, dün son kez sordu bi sıkıntı olmayacak di mi gideyim mi diye
ben de git dedim
GünaydınGünaydınnn kızlarrr
akşam yatmadan önce telefondan girmiştimkimse yok diye çıktım
telefondan girince alttakiler gözükmüyormuş :26: :26:
günaydın kızlar
ben de git dedim
Erkeklerle çalışmak bayanlardan iyi çok anlayışlı oluyorlar birde kıskançlık olmuyor çok şükür
sen uygulamadan mi giriyorsun yoksa siteden mi? ben uygulamadan giriyorum ama hiç göremiyorum kim var kim yok diye.
acaba uygulamadan girince benim sayfayı okuduğumu görebiliyormusunuz ? :44::44:
uygulamadan denemedim henüz
siteden girince ben altta gözükmüşüm
günaydın kızlar
ben de git dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?