'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

akşama yaparsın makyaj, ben düğünden beri yapmıyorum hatta onun öncesinde de yapmıyordum.
işe mi geliyorum yoksa yan odaya internet başına mı geçiyorum belli olmadığı için

migrenli bir sabahtan günaydın kızlar

geçmiş olsun zehra, ilaç aldın mı :26:

Benim her ay öyle olduğu için herkes aşağı yukarı tahmin ediyor hangi günler diye. Birde ben sadece erkeklerle çalışıyorum rezillik. Geçmiş olsun.

migrenli bir sabahtan günaydın kızlar

Günaydın zehra gelinlerimize nazar değiyor. Uyurken ağrıyla uyuyup uyanırken devam ettiğini bilmek ve başını yastıktan kaldırınca dahada artması gıcık bir durum Allah kimsenin başına vermesin.
Geçmiş olsun

akşama yaparsın makyaj, ben düğünden beri yapmıyorum hatta onun öncesinde de yapmıyordum.
işe mi geliyorum yoksa yan odaya internet başına mı geçiyorum belli olmadığı için

Canım yaa güzel düşünce ama ben çok beyaz tenliyim bide regl döneminde yüzüm soluyor sanki kanım çekiliyor o yüzden sabah işe geldiğimde patronum hangi korku filminden kaçtın geldin dedi hangi hortlak karakterini oynuyordun dedi

Benim her ay öyle olduğu için herkes aşağı yukarı tahmin ediyor hangi günler diye. Birde ben sadece erkeklerle çalışıyorum rezillik. Geçmiş olsun.

Bende sadece erkekler kuzum hiç bayan müşterimiz yok patronlar erkek çalışanlar erkek şirkette tek bayan benim bilirim nasıl bir duygu olduğunu kesinlikle rezillik canım yaa ama alıştım:26::26::26:

https://www.facebook.com/DokoratifMutfakVeBanyoTakimlari

az önce tesadüfen rastladığım bir sayfa. çok şeker masa örtüleri var..
benimkisinden de güzel :26:

benim masa örtüme gelicek olursak fotosunu aşkımın telefonundan çekmiştim,ama beyfendi silmiş
kirli olduğu için serip çekemedim fotosunu
mutfaktaki masanın fotoğrafı var ama o linktekiler daha güzelllllllll

günaydın kızlar
bu akşam benim sevdicek o meşhurrr pariye gidiyo, dün son kez sordu bi sıkıntı olmayacak di mi gideyim mi diye
ben de git dedim
ama benim bu akşam kendimi oyalamak için bi sürü şey yapmam gerekecek

ben seni seve seve oya'larım

Günaydınnn kızlarrr

akşam yatmadan önce telefondan girmiştim kimse yok diye çıktım
telefondan girince alttakiler gözükmüyormuş :26: :26:

sen uygulamadan mi giriyorsun yoksa siteden mi? ben uygulamadan giriyorum ama hiç göremiyorum kim var kim yok diye.

acaba uygulamadan girince benim sayfayı okuduğumu görebiliyormusunuz ? :44::44:

Bende sadece erkekler kuzum hiç bayan müşterimiz yok patronlar erkek çalışanlar erkek şirkette tek bayan benim bilirim nasıl bir duygu olduğunu kesinlikle rezillik canım yaa ama alıştım:26::26::26:
Erkeklerle çalışmak bayanlardan iyi çok anlayışlı oluyorlar birde kıskançlık olmuyor çok şükür

Günaydın özge inşallah olmaz diyorum bende

Günaydınnn kızlarrr

akşam yatmadan önce telefondan girmiştim kimse yok diye çıktım
telefondan girince alttakiler gözükmüyormuş :26: :26:
Günaydın

sen uygulamadan mi giriyorsun yoksa siteden mi? ben uygulamadan giriyorum ama hiç göremiyorum kim var kim yok diye.

acaba uygulamadan girince benim sayfayı okuduğumu görebiliyormusunuz ? :44::44:

uygulamadan denemedim henüz

siteden girince ben altta gözükmüşüm

Günaydın kızlar...

Kuzum sende arkadaslarınla bulussan, ne biliyim biyerlere gitseniz bu akşam.. :26: Yoksa sana cidden zor gecer bu akşam, arkadaşlarınla olursan kafan dagılır diye dusunuyorumm

evde şuan netim yok telde de 50 mb mı ne kalmış yani gece pek giremicem nete
neyse dizim var onu izlerim, sonra film izleyebilirim
çağloşun kitabını okurum falan.. Allah yardımcım olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…