'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yetiştirirsin canım bence bir pohaça,bir kek birde irmik tatlısı gibi birşey oldu sana 3 çeşit :) kek çırp karıştır 10 dakika :),itmik süt irmik karıştır kaynat 10 dk,pohaçada yarımsaat bitti

maviş malzemen varsa rahat yetistirirsin

en kolayı browni en fazla yarım saat.

sonra mini ikramlık pizza tarzı birsey yapabilirsin. birini fırına verdiğinde digerini hazır edersin.

iyi akşamlar

Yetiştirirsin canım bence bir pohaça,bir kek birde irmik tatlısı gibi birşey oldu sana 3 çeşit :) kek çırp karıştır 10 dakika :),itmik süt irmik karıştır kaynat 10 dk,pohaçada yarımsaat bitti

Bakım tariflerime eve gidince kuzum inşallah yetişir bu 3u kolay görünüyor of of

maviş malzemen varsa rahat yetistirirsin

en kolayı browni en fazla yarım saat.

sonra mini ikramlık pizza tarzı birsey yapabilirsin. birini fırına verdiğinde digerini hazır edersin.

iyi akşamlar

Evde malzeme var kuzum ya onları hazırlandıktan sonra birde kendimi hazırlayacağım hortlak gibiyim yaa inşallah aksilik çıkmaz:18:

kuzular bu arada yakın zamanda kedi gibi yapmayı planlıyorum ben de
bu üyeliğe bay bay diyip sıfırdan bi sayfa açmak istiyorum
eskiye dair yazılar var, millet bu kadar uzun süredir nasıl devam ettirdiniz ilişkiyi diye özel msj atıyo bana

Evde malzeme var kuzum ya onları hazırlandıktan sonra birde kendimi hazırlayacağım hortlak gibiyim yaa inşallah aksilik çıkmaz:18:

gönlünü ferah tut canım pozitif düsün ki pozitif olsun

ya ben de nickimden ayrılmak istemiyom ki

Özgemmm bencede değiş

tebdil i mekanda ferahlık varmış
çok iyi oldu böyle

eğer yakalanmamış olsaydım hep diken üstünde olcaktım
şimdi ben bile kendimi tanıyamıyorum

selam kızlar
değiştir tebi özgem..
bende değiştircem ama şuan için deil..
ilerde rahat rahat eşimin yanında kullanabilmek için temiz hesap lazım
kaç sene olduki sizin
hakket nasıl başardın onu yazz

Ben 2007 ya da 2009 da açmıştım ama
tam hatırlamıyorum

KK nın en hızlı olduğu zamanlardı

ayy Özgem aynı ben gibisin. böyle arkadaşlarıyla falan gidince bende güzel konuşayım diyorum ama yok illa sesim bozuluyor anlıyor o da 2gün önce aşkcığım bütün gün çok doluymuş hatta yemek bile yiyememişler arkadaşıyla çıktılar işte saat 10falandı galiba yanlış hatırlamıyorsam. saat 12ye geliyor bu arada konuştuk 15dakkaya çıkarım dedi. tamam dedim bende tam 1,5saat sonra çıktı. tanıdık bi yere gitmişler restaurantın sahibi gelmiş bunların yanına bıdı bıdı yapmış. sonuç olarak bana dediği olmadı bu sefer ben bi sinirlendim herşeyi silecek hale geliyorum bi anda. dedim sen bana değer vermiyorsun bana dediğin şeyi yapmadın. işte kalkamadım herkes oturunca ben kalkıyım olmadı falan filan dedi. ama burnundan geldi getirmiş oldum aslında

bu olaydan sonra da şöyle bi kendime baktım böyle arkadaşlarıyla falan bişey yapsa o gün mutlaka ben bi arıza çıkarıyorum:26::26::26:

Son düzenleme:

Bizde de aynı durum var maalesef bu huy çok kötü bende yenmeye çalışıyorum 9 sene oldu ama hala akıllanamadım valla bana iyi sabrediyor o bana aynılarını yapınca kızıyorum ama hep der ben aynısını yapmış olsaydm

Son düzenleme:
Kızlaaaaarrrrr bu nick nasıl değiştirilyo :44: Bize ulaşın sekmesinden mesaj gönderdim ama cevap yok :26:

kızlar geçmişi okuyamadım. biraz işlerim vardı. akşam erkek kuzenlerim gelecekler. nasıl doyurucam ben onları

kendinize iyi bakın. hayırlı haftasonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…