Hayırlı akşamlar canlar hayırlı akşamlar size mesai biter maviş kaçar baş baş
En tatlı akşamlar Mavişle biter Mavişli akşamlar
Bide gitmeden bişide sorem acem 8e kadar 2-3 çeşit pasta yetiştirebilir miyim acep akşam kayınannişler gelecek de anam bişey yapmamış gel sen yap dedi:26::26::26:
Yetiştirirsin canım bence bir pohaça,bir kek birde irmik tatlısı gibi birşey oldu sana 3 çeşit :) kek çırp karıştır 10 dakika :),itmik süt irmik karıştır kaynat 10 dk,pohaçada yarımsaat bitti
9 şubar canım hayırlısıyla :)
maviş malzemen varsa rahat yetistirirsin
en kolayı browni en fazla yarım saat.
sonra mini ikramlık pizza tarzı birsey yapabilirsin. birini fırına verdiğinde digerini hazır edersin.
iyi akşamlar
Hayırlı olsun canım
benim 27 Ocak hala mekan hazır değil
Evde malzeme var kuzum ya onları hazırlandıktan sonra birde kendimi hazırlayacağım hortlak gibiyim yaa inşallah aksilik çıkmaz:18:
kuzular bu arada yakın zamanda kedi gibi yapmayı planlıyorum ben de
bu üyeliğe bay bay diyip sıfırdan bi sayfa açmak istiyorum
eskiye dair yazılar var, millet bu kadar uzun süredir nasıl devam ettirdiniz ilişkiyi diye özel msj atıyo bana
gönlünü ferah tut canımpozitif düsün ki pozitif olsun
ya ben de nickimden ayrılmak istemiyom ki
ben de kıyamıyom bu üyeliğime 6 seneyi devirdik dile kolay
ama napalım.. ilerde de rahatça girerim sevdiceğin yanında
güzel bi nick bulmam lazım şimdi
gönlünü ferah tut canımpozitif düsün ki pozitif olsun
ya ben de nickimden ayrılmak istemiyom ki
özlemmm şu meşhur partiye gitti benimki
cerenim hiç aramıcam zaten.. ararsa da güzel konuşçam bakalım
onun beni iyice özlemesi gerek, bu aralar aklımda deli sorular var
şöyle uzak bi yere gitse biri de hasret kalsak birbirimize biraz.. haftada en az 3 kere görüşüyoz.. özlemiyo ki adam beni
neyse iyiyim ben, hem yarın gülin,zehra,özge günüüüü
Ben 2007 ya da 2009 da açmıştım ama
tam hatırlamıyorum
KK nın en hızlı olduğu zamanlardı
ayy Özgem aynı ben gibisin. 2gün önce aşkcığım bütün gün çok doluymuş hatta yemek bile yiyememişler arkadaşıyla çıktılar işte saat 10falandı galiba yanlış hatırlamıyorsam. saat 12ye geliyor bu arada konuştuk 15dakkaya çıkarım dedi. tamam dedim bende tam 1,5saat sonra çıktı. tanıdık bi yere gitmişler restaurantın sahibi gelmiş bunların yanına bıdı bıdı yapmış. sonuç olarak bana dediği olmadı bu sefer ben bi sinirlendim herşeyi silecek hale geliyorum bi anda. dedim sen bana değer vermiyorsun bana dediğin şeyi yapmadın. işte kalkamadım herkes oturunca ben kalkıyım olmadı falan filan dedi. ama burnundan geldi getirmiş oldum aslında
bu olaydan sonra da şöyle bi kendime baktım böyle arkadaşlarıyla falan bişey yapsa o gün mutlaka ben bi arıza çıkarıyorum:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?