Sıkıntı yapma olacağı varsa oluyor. Benim şu anda 8 bin tl borcum ve almam gereken bir sürü şey var ve önümde sadece 4 ay kaldı. Allah'tan ümidimi kesmiyorum. :)
İtazura na kiss muhakkak izle çok eğleneceksin.
Bugün sanahı okuyabldm ancak telden çağlam enişteye helal olsun çok sevindim sende kavuştun canım hasretlk bittti
Lavimmmm çoook çoook sevindim mutlu olmayı hakediyorsun aşkınız savaşçı bir aşk helal olsun size
Zehram telefonunu güle güle kulllan kuzum
Özgem sizde kavuştunuz alllah başka ayrılık vermesin
Ve bugün +18 konular konuşlmş vuhuuuu
Öperim şafak attırmadığım bir gecedeen herkese bol mutlulklar
Canlar dün çok yorgumdum 12 gibi gittiler maşallah evi toparla mutfağı düzünle gibi 1i ettim ölü gibi yatmışım yaa dün eve koştur koştur gittim 3 şeşit pastayı yaptım tiramusu poaça haşhaşlı kek yaptım mmmm hepside çok güzel oldu bide kuaföre gittim kendimi hazırladım bizimkisi çıldırdı yaa sadece baktı baktı durdu bişey soruyolar ben ikram yapıyordum o sırada gözleriyle beni takip ediyor bana dalmış sesleniyorlar sesleniyorlar duymuyor kayınanniş koluna dokundu da toparlandı koptuk gülmekten yaa
Eki Görüntüle 609833 Eki Görüntüle 609833 Kızlar uzun gezmeler sonucunda hayalimdeki gelinliğe en yakınını buldumHenüz dikilmeye başlanmadı Göğsü 1cm daha yukardan başliycak ve daha yoğun tülle daha kabarık bi görünüme sahip olucak Samimi ve gerçekçi yorumlarınızı istiyorum Yorumlara açığım çünkü henüz dikilmeye başlanmadı Üzerinde isteğime göre değişiklikler yapılabilecek Sizce nasıl değişikliğe gerek varmı Var derseniz neler önerirsiniz Resimler albümümde Can kulağıyla dinliyorum sizi
zehrammm hiç kıskanmadım ki sizi benn
zaten orda olmakta istemezdim
iyi eğlenceler resimde istiyoruz ona göreeee
Çoookkk teşekkür ederimm gizommm
çok zorluklar yaşadık kader bize de gülecek inşallah
topicin en hamrat gelini sen olacaksın belli oldu mavişim, hem ev hem iş hanımı
Yüzünü göremesemde vücuduna ne kadar yakıştığı belli oluyor
Ben de prensen eteği çok severim,belki kendimde de düşünürüm o yüzden beğendim ama göğüs kısmında değişikliğe de gidebilirsin. sana örnek olsun diye bir foto yükleyeyim:
şu gelinliğin sadece göğüs drapesi gibi olabilir
ya da şunun gibi:
tabii ki en önemlisi senin zevkin benimki sadece öneri,ya da benim göğüs kısmım sorunlu olduğundan taktım göğüslere:2:
Günaydın kızlar..
Kasvetli bir sabah, ama yine uyanmak zorundayızVe cumartesi çalışanlar olarak bence cok tatlıyız (kendimi nasıl motive edebilirim? )
Plum canım gelinliğin çok farklıymış. Sade, kabarık hoş bi model. Belden inen kısmı oyle guzel oturmus ki üzerine, çok yakıştırdım.Göğüs dekoltesi konusunda arkadaslarla hemfikirim, bana fazla geldi biraz, ama senin tercihindir kuzum Yakışmış... :123:
Pro bir pelin görüyorummmmmmmmmm
topicin en hamrat gelini sen olacaksın belli oldu mavişim, hem ev hem iş hanımı
Kuzum tşk ederim bu arada Allah mutluluğunu saim etsin inşallah Amiiin
Seninde kayınanniş her hafta size gelseler ve annen ben bişey yapamam sen gelince yap dersesende böyle olurdun kuzum ama haşatım çıktı eve gittiğimde ev alt üstü annem hiçbir şey yapmamış senin misafirlerin herşeyi sen yap dedi bana
Günaydınnn herkeseee
Bugünnn çokk neşeliyimmm işten çıktığım gibi Özgem ve Zehrama kavuşucaaamm çok özledim çokk
Bu arada makyaj falan yapınca sevdicek pek bi kıskandı triplerde
40 kere kendine çok dikkat et diye tembihledi,sanki şehir dışına çıkcam
Bu arada Pelmiikkk kürkün hayırlı olsun,geçmişe bakarken gördüm Oya da kürklenmiş ben de istiorum banane
Günaydınnn herkeseee
Bugünnn çokk neşeliyimmm işten çıktığım gibi Özgem ve Zehrama kavuşucaaamm çok özledim çokk
Bu arada Pelmiikkk kürkün hayırlı olsun,geçmişe bakarken gördüm Oya da kürklenmiş ben de istiorum banane
Pro bir pelin görüyorummmmmmmmmm
Günaydın miniimin aşkımın fındık kurdugünaydın pelom.. cumartesi çalışmak ayrıcalıktır
Şu soğuk kış günlerinde iyi gelir dedimdi Zehramcanım, ama çakmaymış bu kürk.pelinde kürkünü giymişş yapay kürk o valla bakk
Günaydınnn herkeseee
oyyyy kuzucuk üzme kendini yaaa, hem böylece misafir ağırlama antremanın oluyor bak. Benim sevgilimin ailesi kalabalık,ben de hiç bilmem misafir ağırlamayı ne yapacağımı bilmiyorum, herkes kendi arasında beceriksiz gelin diyecek bana,kayınvalide utanıcak belki benden o derece.
Sen de boşver,eden kendine eder,annen de kendine ediyor da farkında değil işte.
Canım benim nişanlımın aileside kalabalık annem tüm akşam oturdu önce türk kahvesi yaptım 12 kişiydik sonra çay pasta servisi ardından meyva üstüne çerez üstünede sevdiceğim tatlı getirmişti tatlı ve kolaa hepsini tek yaptım ilgilendim yerleştirdim bişey anlamadım sevdiceğimi zor gördüm bile 2 dk oturmadım çünkü 1de yattım 6da işe kalktım 2 dk kalkıp kaldırım demedi bi şeyleri bide benimle uğraştığı cabası ben dellenmekte haksız mıyım yaa
Canım benim nişanlımın aileside kalabalık annem tüm akşam oturdu önce türk kahvesi yaptım 12 kişiydik sonra çay pasta servisi ardından meyva üstüne çerez üstünede sevdiceğim tatlı getirmişti tatlı ve kolaa hepsini tek yaptım ilgilendim yerleştirdim bişey anlamadım sevdiceğimi zor gördüm bile 2 dk oturmadım çünkü 1de yattım 6da işe kalktım 2 dk kalkıp kaldırım demedi bi şeyleri bide benimle uğraştığı cabası ben dellenmekte haksız mıyım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?