'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

İzlicem mutlaka bos zamanımda.Kesinlikle hayatta düşündüğünden farklı yasayabılıosun onu anladım plan program bı yere kadar.Allah yardımcın olsun tatlım dediğin gibi olur evlenene Allah yardımcı oluyor.

günaydınnn güzel gelin adayları

özgecim
benim kuzenim jartiyer giymişti gelinliğin altına hiç rahat edemediğini söyler durur hep

lavinyaa
gözün aydın.. okdar çok mutlu oldumki. zor dönemler geçirdiiniz. siz yinede sahip çıktınız birbiriize. mutlulugun huzurun daim olsun inş. sen çok mutlu ol emii

çağla "ün iş yerinden bi cıktımmm ellerinde hediyeler yagmur altında kapımda sırılsıklamdıııııııııııııııı"" bak sennn minik kurbağa mutludamı olurmuşşş çok sevindim sende okdar bekledin dımı kuzu

beynelminel bir kadını akşamları kadın yapan en büyük etken geceliktir der yengem güle güle kullan:) onun altınında ipli oldugunu ben biliodum

adanalı çağla evini göremedim:26: merak ettim

baskan " tabiki cincellikler tercihim olurdu"" deli kızz.

zehra hayırlı olsun güle güle kullan:)

giz bide burdan tebrik edrim:) gözün aydın kuzum. mutlulugun daim olsun

cincelliğe gelince herhalde toplum kaynaklı bişey.. yani ben şahsen çok utanıyorum. hiçte konuşmadı bugun kimseyle.. yani belki normal bişeydir ama ben yapamadım. size ilginç gelcek belki ama ben gecelikte giyemem gibime geliyor.. evde bile en kısa giydiğim şey şort ve tsort oldugu içindir belkide.. mesela dekolte giydiğimi hiç bilmem. evde bile
benim sağ sol taraflarım çok hassas. bormal biri bile dokunsa acayip hareketler yapıyorum kardeşciklerim hep benle dalga geçerler

Son düzenleme:
plum88

ben gelinliin alt kısmını bgendim ama göğüs dekoltesi bana çok gibi geldi. 1cm çok fazla gelmedi bana
ama hani ben tesettürlüyüm belkide ondan bana öyle geldi
inş gönlüne göre istediğin bi gelinlik olur gelincik adayı

Günaydınnn güzelliklerrr

zehrammm hiç kıskanmadım ki sizi benn
zaten orda olmakta istemezdim

iyi eğlenceler resimde istiyoruz ona göreeee

plum ismini unuttum ama ben :26: gelinlik hoş olmuş ama dediğin gibi yukardan olunca göğsü daha güzel olacak

Çoookkk teşekkür ederimm gizommm
çok zorluklar yaşadık kader bize de gülecek inşallah

topicin en hamrat gelini sen olacaksın belli oldu mavişim, hem ev hem iş hanımı

Yüzünü göremesemde vücuduna ne kadar yakıştığı belli oluyor

Ben de prensen eteği çok severim,belki kendimde de düşünürüm o yüzden beğendim ama göğüs kısmında değişikliğe de gidebilirsin. sana örnek olsun diye bir foto yükleyeyim:

şu gelinliğin sadece göğüs drapesi
gibi olabilir

ya da şunun gibi:

tabii ki en önemlisi senin zevkin benimki sadece öneri,ya da benim göğüs kısmım sorunlu olduğundan taktım göğüslere:2:

Günaydın kızlar..

Kasvetli bir sabah, ama yine uyanmak zorundayız Ve cumartesi çalışanlar olarak bence cok tatlıyız (kendimi nasıl motive edebilirim?)

Plum canım gelinliğin çok farklıymış. Sade, kabarık hoş bi model. Belden inen kısmı oyle guzel oturmus ki üzerine, çok yakıştırdım. Göğüs dekoltesi konusunda arkadaslarla hemfikirim, bana fazla geldi biraz, ama senin tercihindir kuzum Yakışmış... :123:

zehrammm hiç kıskanmadım ki sizi benn
zaten orda olmakta istemezdim

iyi eğlenceler resimde istiyoruz ona göreeee

Nie sen bizle olmak istemionn :26: sen bizi beğenmiyonmuu
foto makinesini getirdim bile yanımdaaa bol bol fotolucam bugünn
berfoo sağol kuzum inşallah onaylanırsa alıcam telefonu
Plum gelinlik banada açık geldi tatlım yani ben gelinlikte dekolteyi fazla sevmediğim için açık geldi ama onun dışında güzel beğendim

Son düzenleme:

bunlar çok güzelmiş:)

günaydın pelom.. cumartesi çalışmak ayrıcalıktır

topicin en hamrat gelini sen olacaksın belli oldu mavişim, hem ev hem iş hanımı

Kuzum tşk ederim bu arada Allah mutluluğunu saim etsin inşallah Amiiin
Seninde kayınanniş her hafta size gelseler ve annen ben bişey yapamam sen gelince yap derse sende böyle olurdun kuzum ama haşatım çıktı eve gittiğimde ev alt üstü annem hiçbir şey yapmamış senin misafirlerin herşeyi sen yap dedi bana

oyyyy kuzucuk üzme kendini yaaa, hem böylece misafir ağırlama antremanın oluyor bak. Benim sevgilimin ailesi kalabalık,ben de hiç bilmem misafir ağırlamayı ne yapacağımı bilmiyorum, herkes kendi arasında beceriksiz gelin diyecek bana,kayınvalide utanıcak belki benden o derece.

Sen de boşver,eden kendine eder,annen de kendine ediyor da farkında değil işte.

Günaydınnn herkeseee

Bugünnn çokk neşeliyimmm işten çıktığım gibi Özgem ve Zehrama kavuşucaaamm çok özledim çokk

Bu arada makyaj falan yapınca sevdicek pek bi kıskandı triplerde

40 kere kendine çok dikkat et diye tembihledi,sanki şehir dışına çıkcam

Bu arada Pelmiikkk kürkün hayırlı olsun,geçmişe bakarken gördüm Oya da kürklenmiş ben de istiorum banane

Zaten biz çıplaklar kaç kişi kaldık ki

kuzum günaydınnnn
nasıl yağmur yağıo ölee yaa ordada yağıyor muuu :26:

Pro bir pelin görüyorummmmmmmmmm

Benim neyim eksik dedim. Günaydın laviiiim
günaydın pelom.. cumartesi çalışmak ayrıcalıktır
Günaydın miniimin aşkımın fındık kurdu

cumartesi çalışmak farkımızdır
pelinde kürkünü giymişş yapay kürk o valla bakk
Şu soğuk kış günlerinde iyi gelir dedimdi Zehramcanım, ama çakmaymış bu kürk. Bana mısın demedi.

O zaman maşallah bu sabah sana enn ennn ennnn kocamanından şekercanım

Sağ ol gülimim, bende pro olcam dedim aybicana anlaşıldı sen takmışsın dedi. Vakit kaybetmeden kürklendim

Canım benim nişanlımın aileside kalabalık annem tüm akşam oturdu önce türk kahvesi yaptım 12 kişiydik sonra çay pasta servisi ardından meyva üstüne çerez üstünede sevdiceğim tatlı getirmişti tatlı ve kolaa hepsini tek yaptım ilgilendim yerleştirdim bişey anlamadım sevdiceğimi zor gördüm bile 2 dk oturmadım çünkü 1de yattım 6da işe kalktım 2 dk kalkıp kaldırım demedi bi şeyleri bide benimle uğraştığı cabası ben dellenmekte haksız mıyım yaa

canım yaa annen kıskanıyor üzülüyor falan mı acaba :26:

Minnoş kayınkalidenle aran nasıl? Acaba aranız şöyle bal gibi olsa annen kıskanıp 'ben doğurup büyüttüm ellere evlat oldu'deyip kıskanıp kendine çeki düzen verir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…