'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar sizde kendimi gördüm

ben seni tanımadım nolucak şimdi

Kızlaaaaarrrrr bu nick nasıl değiştirilyo :44: Bize ulaşın sekmesinden mesaj gönderdim ama cevap yok :26:

Editör varya ona mesaj atabilirsin

kızlar geçmişi okuyamadım. biraz işlerim vardı. akşam erkek kuzenlerim gelecekler. nasıl doyurucam ben onları

kendinize iyi bakın. hayırlı haftasonları

oyam çok bereketli bişey yapman lazım yoksa doyuramazsın

pilav la fırında torbada tavuk yapabilirsin tbii boll boll
yoğurt çorbası yapabilrisin
yada şehriye falan

Yok canım izlemedim ama izlicem.Kesinlikle panikle olcak sey degıl bı yerden baslamak gerek onu bulmaya calısıyorum hala :)

Vallahi canım ya nerden nereye ne düşünürken neler gelişti bianda cokta ıyı oldu bekle bekle kuruduk artık gıdıcez haftasonu evın tadilat butcesını cıkarıcaz nısanlımla bakalım yavas yavas olur hersey Allah ın ıznıyle

Hoşbulduk canım şaşkın ben

Hoşgeldin cnm :)

Valla ben daha nişanlı bile değilim bizde 2013 istiyoruz bakalım, o yüzden çok tecrübeli değilim, çeyizin var mı? yoksa onu almaya başlayabilirsin, buradaki çeyiz topiğini takip edebilirsin.

Var canım eksıgım var ama cabuk tamamlanacak seyler ınsAllah ıstedıgın tarıh olur beklemek cok zor cunku

Son düzenleme:

Kader, kısmet işte... :)
Allah yardımcınız ve de yardımcımız olsun canım benim ya herşey olur, hepsi yetişir. :))

merhaba aranıza yeni katıldım. nasipse bu yaz evleniyorum aslında haziran istiyorduk ama salonlarda o tarih için yer bulamıyoruz . 6 temmuzda ramazandan 3 gün öncesi oluyo sizce bu tarih uygun mu bir dezavantajı olabilirmi?

Kızlar sizde kendimi gördüm

önce kızıyorum sonra da dayanamıyorum ama aşkıma. benimki çok sakindir hiç benim ona kızdığım gibi bana kızdığını görmedim. ben kızınca evden işe işten eve gidiyorum arada bir çok nadiren oluyor bunlar dedi benim yelkenler suya indi seviyorum keratayı kıyamıyorum biz ikimiz de hemen tatlıya bağlarız hiç büyümez tartışmamız olsa bile. ben üzüldüm falan filan diye kendine dert etti sesi bozuldu sonra bi baktım ben onu teselli ediyorum yerim aşkımı özledim yine

Son düzenleme:
kızlar herkese hayırlı akşamlar ben geçmişi okuyamadım ben bugün aşkıma kavuştum bulutların üstündeyim geleyim söyliyeyyim dedim çok mutluyum yedik bitirdik biz artık şafağı allahında izniyle ellerimiz hiç ayrılmıyacak ailesi beni yine çok çok güzel ağrladı çok mutlu etttiler bu büyümüz saygımız hiç bozulmasın istiyorum herşeyden önemlisi aşkımla olan mutluluğumdu oda tam gaz bu şehirsde devam edicek

hepinizi öpüyorum birkaç gün yokum inşallah pazar akşamı gelir vee komple geçmişi okurum seviyorum herkesiiiii hayat çok güzellll sonunda inandığım herşey yanıbaşımda

Yok canım izlemedim ama izlicem.Kesinlikle panikle olcak sey degıl bı yerden baslamak gerek onu
Sıkıntı yapma olacağı varsa oluyor. Benim şu anda 8 bin tl borcum ve almam gereken bir sürü şey var ve önümde sadece 4 ay kaldı. Allah'tan ümidimi kesmiyorum. :)

İtazura na kiss muhakkak izle çok eğleneceksin.

Kızlar uzun gezmeler sonucunda hayalimdeki gelinliğe en yakınını buldum Henüz dikilmeye başlanmadı Göğsü 1cm daha yukardan başliycak ve daha yoğun tülle daha kabarık bi görünüme sahip olucak Samimi ve gerçekçi yorumlarınızı istiyorum Yorumlara açığım çünkü henüz dikilmeye başlanmadı Üzerinde isteğime göre değişiklikler yapılabilecek Sizce nasıl değişikliğe gerek varmı Var derseniz neler önerirsiniz Resimler albümümde Can kulağıyla dinliyorum sizi

Son düzenleme:
Bugün sanahı okuyabldm ancak telden çağlam enişteye helal olsun çok sevindim sende kavuştun canım hasretlk bittti

Lavimmmm çoook çoook sevindim mutlu olmayı hakediyorsun aşkınız savaşçı bir aşk helal olsun size

Zehram telefonunu güle güle kulllan kuzum

Özgem sizde kavuştunuz alllah başka ayrılık vermesin

Ve bugün +18 konular konuşlmş vuhuuuu

Öperim şafak attırmadığım bir gecedeen herkese bol mutlulklar

Günaydın canlar günaydın size günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı stressiz mutlu huzurlu işler
Öncelikle benim gibi sabahın köründe işe kalkıp cumartesi cumartesi çalışılır mi diye söylenerek işe gidenlere GÜNAYDİN
Sonram haftaiçi çalışıp cumartesi sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyan ve çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyanınca okuyacaklara GÜNAYDİN
Vee son olarak çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip koştur koştur hazırlanıp işe yetişmeye çalışanlara GÜNAYDİN
Yani kısacası bu mesajı okuyan herkese GÜNAYDİN GÜNAYDİN size
En tatlı sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler

Canlar dün çok yorgumdum 12 gibi gittiler maşallah evi toparla mutfağı düzünle gibi 1i ettim ölü gibi yatmışım yaa dün eve koştur koştur gittim 3 şeşit pastayı yaptım tiramusu poaça haşhaşlı kek yaptım mmmm hepside çok güzel oldu bide kuaföre gittim kendimi hazırladım bizimkisi çıldırdı yaa sadece baktı baktı durdu bişey soruyolar ben ikram yapıyordum o sırada gözleriyle beni takip ediyor bana dalmış sesleniyorlar sesleniyorlar duymuyor kayınanniş koluna dokundu da toparlandı koptuk gülmekten yaa

Kader, kısmet işte... :)
Allah yardımcınız ve de yardımcımız olsun canım benim ya herşey olur, hepsi yetişir. :))

Aynen tatlım kader kısmet dediğin gibi.Bi şekilde oluyor.Sen gelinliğine ne zaman bakmaya basladın canım.Bi dahaki ay bakayım diyorum.Buarada dün akşam evimize gittik nereyi nasıl yapalım dıye konustuk mıde bulantım hala gecmedı buarada:84:

Gelinlik gercekten cok hos sanada ok yakısmıs vucudun kaldırmıs canım gelınlıgı.Aynen dedıgın gıbı gogus bıraz daha yukarıdan baslasa tam olucak gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…