Bizde de aynı durum var maalesef bu huy çok kötü bende yenmeye çalışıyorum 9 sene oldu ama hala akıllanamadım valla bana iyi sabrediyoro bana aynılarını yapınca kızıyorum ama hep der ben aynısını yapmış olsaydm
ayy Özgem aynı ben gibisin. böyle arkadaşlarıyla falan gidince bende güzel konuşayım diyorum ama yok illa sesim bozuluyor anlıyor o da 2gün önce aşkcığım bütün gün çok doluymuş hatta yemek bile yiyememişler arkadaşıyla çıktılar işte saat 10falandı galiba yanlış hatırlamıyorsam. saat 12ye geliyor bu arada konuştuk 15dakkaya çıkarım dedi. tamam dedim bende tam 1,5saat sonra çıktı. tanıdık bi yere gitmişler restaurantın sahibi gelmiş bunların yanına bıdı bıdı yapmış. sonuç olarak bana dediği olmadı bu sefer ben bi sinirlendim herşeyi silecek hale geliyorum bi anda. dedim sen bana değer vermiyorsun bana dediğin şeyi yapmadın. işte kalkamadım herkes oturunca ben kalkıyım olmadı falan filan dedi. ama burnundan geldi getirmiş oldum aslında
bu olaydan sonra da şöyle bi kendime baktım böyle arkadaşlarıyla falan bişey yapsa o gün mutlaka ben bi arıza çıkarıyorum:26::26::26:
ayy Özgem aynı ben gibisin. böyle arkadaşlarıyla falan gidince bende güzel konuşayım diyorum ama yok illa sesim bozuluyor anlıyor o da 2gün önce aşkcığım bütün gün çok doluymuş hatta yemek bile yiyememişler arkadaşıyla çıktılar işte saat 10falandı galiba yanlış hatırlamıyorsam. saat 12ye geliyor bu arada konuştuk 15dakkaya çıkarım dedi. tamam dedim bende tam 1,5saat sonra çıktı. tanıdık bi yere gitmişler restaurantın sahibi gelmiş bunların yanına bıdı bıdı yapmış. sonuç olarak bana dediği olmadı bu sefer ben bi sinirlendim herşeyi silecek hale geliyorum bi anda. dedim sen bana değer vermiyorsun bana dediğin şeyi yapmadın. işte kalkamadım herkes oturunca ben kalkıyım olmadı falan filan dedi. ama burnundan geldi getirmiş oldum aslında
bu olaydan sonra da şöyle bi kendime baktım böyle arkadaşlarıyla falan bişey yapsa o gün mutlaka ben bi arıza çıkarıyorum:26::26::26:[/Q
:26::26: inanamıyorum ben de bi tek arıza cıkaran benim sanıyordum kızlar bunu duyduğum iyi oldu.. ne zaman arkadaşalrıyla bi yere gıtse benımkı bi arıza cıkarıyorum ya bu konudan ya da başka konu buluyorum (hiç te zorlanmam)
nişanlımda hep diyor bana ya sen nıye hep böle yapıosun dıye ? 10 senedir cıkıyoruz 4 aydır nişanlıyız bizde te liseden aşkım
ama ben de hiç tahammül edemiyorum onun bensiz bi yere gidip eglenmesıne öğretmen evi ne bile gönderesim gelmiyor bazen
başka ilçde zaten o gün biz görüşcez felan diye değil bu tavrım neden bilmiyorum yapmıyım diyorum yine mıkırdanmadan duramıyorum
ben seni tanımadım nolucak şimdi
Kızlaaaaarrrrr bu nick nasıl değiştirilyo :44: Bize ulaşın sekmesinden mesaj gönderdim ama cevap yok :26:
kızlar geçmişi okuyamadım. biraz işlerim vardı. akşam erkek kuzenlerim gelecekler. nasıl doyurucam ben onları
kendinize iyi bakın. hayırlı haftasonları
bu olaydan sonra da şöyle bi kendime baktım böyle arkadaşlarıyla falan bişey yapsa o gün mutlaka ben bi arıza çıkarıyorum:26::26::26:[/Q
:26::26: inanamıyorum ben de bi tek arıza cıkaran benim sanıyordum kızlar bunu duyduğum iyi oldu.. ne zaman arkadaşalrıyla bi yere gıtse benımkı bi arıza cıkarıyorum ya bu konudan ya da başka konu buluyorum (hiç te zorlanmam)
nişanlımda hep diyor bana ya sen nıye hep böle yapıosun dıye ? 10 senedir cıkıyoruz 4 aydır nişanlıyız bizde te liseden aşkım
ama ben de hiç tahammül edemiyorum onun bensiz bi yere gidip eglenmesıne öğretmen evi ne bile gönderesim gelmiyor bazen
başka ilçde zaten o gün biz görüşcez felan diye değil bu tavrım neden bilmiyorum yapmıyım diyorum yine mıkırdanmadan duramıyorum
Aynen arıza çıkaracak birşey illaki bulurum bende, ama hiç iyi bir şey değil, doğru düzgün arkadaşımız yok bu yüzden ikimizinde
Günaydın canım ebnim nişanıma 10 gün kala elbiseyi aldım. dikimde nişan yeri hafta sonu ve ben hala mekan ayarlamadım. Panik yaparsan birşey değişmez sakin sakin kafanı toplan adımlarını sırala
ITazura Na Kiss izledin mi?
Opramm opramm oprammmm günaydınn canimmm, nerden nereye di mii:))
Eviniz belliyse mobilyadan başlayabilirsin... Çeyizindeki eksiklikleri tespit et, örneğin bi kağıda yaz ya da wordde dosya olustur onları yavas yavas tamamla ben oyle yapıyorum kuzum
beyaz eşyalar var tabi bi de.. araştırmasını yapın derim
:123: :123:gelinliiiiikkkkk :123: :123:
pelinimmm bana özelden mailini atar mısın? yokmuş bende yeni farkettim, faceden ulaşıyorum diye almamışım sanırım :26: bu arada geçmiş olsun kuşumm, g,t doktora ihmal etme.
haticeciğim epeydir görmüyordum seni, sanırım nişanına az kalmış. hayırlısı olsun şimdiden.
opracığımm hoş geldinnn
pek okuyamadım geçmişi, gözüme çarpanlar bunlar. herkes iyidir inşallah.
Hoşgeldin cnm :)
Valla ben daha nişanlı bile değilim bizde 2013 istiyoruz bakalım, o yüzden çok tecrübeli değilim, çeyizin var mı? yoksa onu almaya başlayabilirsin, buradaki çeyiz topiğini takip edebilirsin.
Vallahi canım ya nerden nereye ne düşünürken neler gelişti bianda cokta ıyı oldu bekle bekle kuruduk artıkgıdıcez haftasonu evın tadilat butcesını cıkarıcaz nısanlımla bakalım yavas yavas olur hersey Allah ın ıznıyle
Bizde de aynı durum var maalesef bu huy çok kötü bende yenmeye çalışıyorum 9 sene oldu ama hala akıllanamadım valla bana iyi sabrediyoro bana aynılarını yapınca kızıyorum ama hep der ben aynısını yapmış olsaydm
Kızlar sizde kendimi gördüm
Sıkıntı yapma olacağı varsa oluyor. Benim şu anda 8 bin tl borcum ve almam gereken bir sürü şey var ve önümde sadece 4 ay kaldı. Allah'tan ümidimi kesmiyorum. :)Yok canım izlemedim ama izlicem.Kesinlikle panikle olcak sey degıl bı yerden baslamak gerek onu
Kader, kısmet işte... :)
Allah yardımcınız ve de yardımcımız olsun canım benim yaherşey olur, hepsi yetişir. :))
Eki Görüntüle 609833 Eki Görüntüle 609833 Kızlar uzun gezmeler sonucunda hayalimdeki gelinliğe en yakınını buldumHenüz dikilmeye başlanmadı Göğsü 1cm daha yukardan başliycak ve daha yoğun tülle daha kabarık bi görünüme sahip olucak Samimi ve gerçekçi yorumlarınızı istiyorum Yorumlara açığım çünkü henüz dikilmeye başlanmadı Üzerinde isteğime göre değişiklikler yapılabilecek Sizce nasıl değişikliğe gerek varmı Var derseniz neler önerirsiniz Resimler albümümde Can kulağıyla dinliyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?