'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yok kız dudağımda hala izi var eve gidince annemler ne oldu dediğinde düştüm dedim sadece
Kızım sen salak mısın insan düştü diye ağlar. sen hem gülüyorsun hem ağlıyorsun demişti

ilk öpüs geldi benimde aklıma. agzım kulaklarımda dolandım evde o gün hey gidi günler

aynen . ten uyumu testten gecti

hatice çağyla müge onlar tam yeni gelin
bize daha var

ben ben 68 günüm kaldı :26:

Kuzum engel olan baba yaa

akşam çıkmana izin vermezmii ??

tamam çarşamba benim içinde iyi yalnız ben özelden msj atamıyorum artık siz yazarsınız ben uyarım size :)[/QUOTE]

tmm yazarım ben sanaaa canım [/QUOTE]

Canım sorunlu bi durum yaa ama ayarlama çalışacam:26::26::26:

röfleli kedimmmm duy sesimi
kazen ne kadar sürede senin msjına geri dönüp üyeliği iptal etti acaba
ben sıkıldım da böyle iki arada kalmaktan

Tiyatro bence süper işyerime yakında bana uyar

olurr uyar banaa :) işten çıktığım gibi gelirimm

tamam o zaman....6 da Ziyapaşa-Tiyatro Cafede....az biraz gecikmeler yasanırsa hoş görürüz merak etmeyin heyecan yaptım...6 olması iyi oldu aksamüstü provam vardı unutmusum ben heheeneyseki yarım saat falan sürüyo hatta srmüyo bile

Mavişcan duydun mu?izin alabilirsen ordayız...ben gülçine de mesaj atim bari....

ilk öpüs geldi benimde aklıma. agzım kulaklarımda dolandım evde o gün hey gidi günler

oyy oyy kıyamam sana ama az kalmış donuk pudra ne güzelll işte:)

mutlu olusun inşallah.Bak macırlar bırde tıtız olurlar söyleyeyim.senın gıbı şeker gelını bulmuşlar daha ne

artık evlenınce bızlere tecrubeleını aktarırsın ders alırız bızde tamammı

röfleli kedimmmm duy sesimi
kazen ne kadar sürede senin msjına geri dönüp üyeliği iptal etti acaba
ben sıkıldım da böyle iki arada kalmaktan

bebeğiimm sen yeni üyelik aç
de ki
bu yeni hesabım diğerini siler misin
o hallediyor hemen

ben titriyordum heycan ve korkudan
yeni ameliyat olmuştum burnumdan
o da ameliyatlıydı
canım acıcak diye aklım çıkmıtşı

""Böylesine"" özelden msjını aldım dedğim gibi ben cvp atamıyorum ordan sorunun cevabını bulunca banada atarsan sevinirim :d

Son düzenleme:

gecikmeyi hor görün zaten benim gelmem 6.20 fln olur :) bende heycanlandım vallahi nası toplandıkta ayarladıkk :) adanalı tanıdığınz varsa atın msj madem
nası tanıcaz birbirimiziii

teşekkürler

canım bence senin derse ihtiyacın yok uzakdoğu ,fransız tam gaz sensin

""Böylesine"" özelden msjını aldım dedğim gibi ben cvp atamıyorum ordan sorunun cevabını bulunca banada atarsan sevinirim :d

hangi soruymus bu

gecikmeyi hor görün zaten benim gelmem 6.20 fln olur :) bende heycanlandım vallahi nası toplandıkta ayarladıkk :) adanalı tanıdığınz varsa atın msj madem
nası tanıcaz birbirimiziii

bilmem ki yarın ne giycegimizi söleyelim birbirmize ayarlayıp ordan tanırız...zaten belli olur girince etrafa bakınmamızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…