kızlarrr Ziyapaşadaki Tiyatro cafe nasıl?yada önerileriniz varsa yazın?nerde görüselim?
yok kız dudağımda hala izi var eve gidince annemler ne oldu dediğinde düştüm dedim sadece
Kızım sen salak mısın insan düştü diye ağlar. sen hem gülüyorsun hem ağlıyorsun demişti
oya aslı ben özlemmm özge çağla
aynı kafadayız sanırsma
yırtıklık değil de belli sınırları koruyarak ilişkiyi rahatça yaşamak
ten uyumu var mı görmek
ya da onun kokusunu duymak
güzel şeylerr
hem o benim sevdiğimse bir ömrü geçireceksem yanında utanmamalıyım
hatice çağyla mügeonlar tam yeni gelin
bize daha var
kızlarrr Ziyapaşadaki Tiyatro cafe nasıl?yada önerileriniz varsa yazın?nerde görüselim?
Kuzum engel olan baba yaa
Tiyatro bence süper işyerime yakında bana uyar
olurr uyar banaa :) işten çıktığım gibi gelirimm
röfleli kedimmmm duy sesimi
kazen ne kadar sürede senin msjına geri dönüp üyeliği iptal etti acaba
ben sıkıldım da böyle iki arada kalmaktan
ilk öpüs geldi benimde aklıma. agzım kulaklarımda dolandım evde o gün hey gidi günler
aynen . ten uyumu testten gecti
ben ben 68 günüm kaldı :26:
röfleli kedimmmm duy sesimi
kazen ne kadar sürede senin msjına geri dönüp üyeliği iptal etti acaba
ben sıkıldım da böyle iki arada kalmaktan
ilk öpüs geldi benimde aklıma. agzım kulaklarımda dolandım evde o gün hey gidi günler
tamam o zaman....6 da Ziyapaşa-Tiyatro Cafede....az biraz gecikmeler yasanırsa hoş görürüz merak etmeyinheyecan yaptım...6 olması iyi oldu aksamüstü provam vardı unutmusum ben hehee neyseki yarım saat falan sürüyo hatta srmüyo bile
Mavişcan duydun mu?izin alabilirsen ordayız...ben gülçine de mesaj atim bari....
oyy oyy kıyamam sana ama az kalmış donuk pudrane güzelll işte:)
mutlu olusun inşallah.Bak macırlar bırde tıtız olurlar söyleyeyim.senın gıbı şeker gelını bulmuşlar daha ne
artık evlenınce bızlere tecrubeleını aktarırsın ders alırız bızde tamammı
""Böylesine"" özelden msjını aldım dedğim gibi ben cvp atamıyorum ordan sorunun cevabını bulunca banada atarsan sevinirim :d
""Böylesine"" özelden msjını aldım dedğim gibi ben cvp atamıyorum ordan sorunun cevabını bulunca banada atarsan sevinirim :d
gecikmeyi hor görün zaten benim gelmem 6.20 fln olur :) bende heycanlandım vallahi nası toplandıkta ayarladıkk :) adanalı tanıdığınz varsa atın msj madem
nası tanıcaz birbirimiziii
du bebegim.anı yaşa.
hangi soruymus bu
nası tanicaz birbirimizi demiştim o
bilmem ki yarın ne giycegimizi söleyelim birbirmize ayarlayıp ordan tanırız...zaten belli olur girince etrafa bakınmamızdan
hangi soruymus bu
bilmem ki yarın ne giycegimizi söleyelim birbirmize ayarlayıp ordan tanırız...zaten belli olur girince etrafa bakınmamızdan
bencede ii eğlence olcak bizedee
birbirimizi nasıl tanıycağımız konusu :) bencede ne renk yada ne giyeceğimizi falan söleyebiliriz :)
bugün ayarlayın ne giyeceginizi yarın söylersiniz kızlar bende öle yapcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?