'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

MAviş insanın kalbi o kadar hızlı çarparken beyninden geçen düşünceler daha hızlı oluyor değil mi?

Valla maddiyat, +18 korkum sorun olmasaydı ben şubata çekerdim.
Hayırlı olsun

Bende cok korkuyorum yaaaaa napcaz benimkinin ağzı kulaklarında 6 seneden sonra bide hazirana çekilme durumu olunca dahada heyecan yaptı ya ben ya ben Sağol tatlım çokl sağol

Son düzenleme:

kimbilir adam ne dualar ediyor, kar yağsada düşse de tutsam da öpse deeeee.....

bak bu kar işinde bizleri de düşün, o soğuklarda madur etme bizi. gel sen günlük güneşlikken öpüver adamı da kaldırımlarla buluşma

kendimi kötü hissetmeye başladım :26: ben ne yırtıkmışım diyorum

Bende cok korkuyorum yaaaaa napcaz benimkinin ağzı kulaklarında 6 seneden sonra bide hazirana çekilme durumu olunca dahada heyecan yaptı ya ben ya ben Sağol tatlım çokl sağol

desene aşkınla ıtazura na kiss'i izleyeceksiniz.
valla ben zamana bırakacağım. Hatta eve gidince sakinleştirici ilaç falan almayı bile ciddi ciddi düşünüyorum.

Yok kuzum yaa olur mu öle şey düşünme öle

bende inşaat sektöründeyim...26 yasındayım...10 gün sonra evleniyorum inş....kızlarrr ne diyosunuzzz.....zell arkadasım tanısmadık senle?glcn89 sen ne diyosun cnm?:26::26:

ovv çok az kalmış senin düğüne çok mutlu olursun inşllah heycan doruktadır benim şimdiden dizlerim titriyor.. memurum devlette 26 yaşımdayım bende tam 3 ay kaldı düğünüme :)

ben maddiyat yüzünden erteledim de noldu

yine borc yine borc

-----

+18 de güzel geccek sevdiceklerle
Aslım aslında bende ertelemek için çok uğraştım ama sevdicek nuh dedi peygamber demedi. 4 sene ancak beklemişim dahada beklemem dedi.
İnşallah canım zaman yaklaştıkça sanki nefesim kesiliyor gibi oluyor düşününce

yok kız dudağımda hala izi var eve gidince annemler ne oldu dediğinde düştüm dedim sadece
Kızım sen salak mısın insan düştü diye ağlar. sen hem gülüyorsun hem ağlıyorsun demişti

ovv çok az kalmış senin düğüne çok mutlu olursun inşllah heycan doruktadır benim şimdiden dizlerim titriyor.. memurum devlette 26 yaşımdayım bende tam 3 ay kaldı düğünüme :)

cok memnun oldum cnm...tanısma görsüme işine ne diyosun?

Evet canım yaa kırmızı alarmlar çalıyo engelliyor elim ayağıma dolaşıyor kasılıyorum kalıyorum yaa aşmam gereken duygular ama yapamıyorum:26::26::26:

maviş bende daha eli elime değince içim çekiliyor ama inşallah buradaki arkadaşlar sayesinde aşacağız.
Bizimle aynı heyecanı yaşadıklarından sözlerine daha çok itimat ediyorum.
Birde hani annelerle konuşmaya çekindiğin şeyleri rahatca konuşuyorsun.

ne güsel anılar biriktirmişiz rabbim bozmasın inşallah huzurumuzuu yaaaaa :)

oya aslı ben özlemmm özge çağla
aynı kafadayız sanırsma
yırtıklık değil de belli sınırları koruyarak ilişkiyi rahatça yaşamak
ten uyumu var mı görmek

ya da onun kokusunu duymak
güzel şeylerr
hem o benim sevdiğimse bir ömrü geçireceksem yanında utanmamalıyım

ne güsel anılar biriktirmişiz rabbim bozmasın inşallah huzurumuzuu yaaaaa :)
Sağol canım herhalde o bana her baktığında gülümsemesinin altında bu sebep var diye düşüneceğim.
Sağol canım darısı başına inşallah.

cok memnun oldum cnm...tanısma görsüme işine ne diyosun?
ÇAğla çok sessizleştin yafu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…