'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sağol canım herhalde o bana her baktığında gülümsemesinin altında bu sebep var diye düşüneceğim.
Sağol canım darısı başına inşallah.

ÇAğla çok sessizleştin yafu

Haticem bilmem ki...yorgunluktandır belki kuzum....:26:bi sorun yok yani bebişimm

hafta sonu yoğun olursunuz sanırım hafta içi akşam iş çıkışı olabilir mi?

bence olur çarşamba aksam nasıl?6 bucukta?yeri belirleriz uygunsa?yarın evde işim var çünkü aksama da ufaklıga kıyafet bakcaz....çarşamba uygun perşembe sacımı boyatcam

İnşallah kuzum aşarız yaa yoksa sonuç vahim

Sağol canım herhalde o bana her baktığında gülümsemesinin altında bu sebep var diye düşüneceğim.
Sağol canım darısı başına inşallah.

ÇAğla çok sessizleştin yafu

gelin kızlar çok konuşmazlar öyleee
dimi çağlammm

bence olur çarşamba aksam nasıl?6 bucukta?yeri belirleriz uygunsa?yarın evde işim var çünkü aksama da ufaklıga kıyafet bakcaz....çarşamba uygun perşembe sacımı boyatcam [/QUOTE]

tamam çarşamba akşam :) yeride özelde belirleriz buluşurz kırmızı karanfiller takalım yakamızaa

bence olur çarşamba aksam nasıl?6 bucukta?yeri belirleriz uygunsa?yarın evde işim var çünkü aksama da ufaklıga kıyafet bakcaz....çarşamba uygun perşembe sacımı boyatcam

tamam çarşamba akşam :) yeride özelde belirleriz buluşurz kırmızı karanfiller takalım yakamızaa [/QUOTE]

bende 5 te cıkıyorum ama oyalanırım...yada 5 te cıkan arkadasımmmm önce gideriz...diger kızları beklerizzz

İnşallah kuzum aşarız yaa yoksa sonuç vahim

Sevindim çağlam sessizleşince korktum bir an

gelin kızlar çok konuşmazlar öyleee
dimi çağlammm

Kedicik sayfamızın bu kadar aktif olmasına ne diyeceksin. Hepimiz gelin kısmıyız nede olsa

Bence sevdığımız insan eşimiz olacaksa utangaçlığı aşmamız lazım fazla utangaçlık sıkıntı yaratabılır düşüncesındeyım.:) bırazıda çok tatlı oluyor utangaçlığın

kızlarrr Ziyapaşadaki Tiyatro cafe nasıl?yada önerileriniz varsa yazın?nerde görüselim?

Son düzenleme:
Kuzum engel olan baba yaa [/QUOTE]

akşam çıkmana izin vermezmii ??

tamam çarşamba benim içinde iyi yalnız ben özelden msj atamıyorum artık siz yazarsınız ben uyarım size :)[/QUOTE]

tmm yazarım ben sanaaa canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…