hafta sonu yoğun olursunuz sanırım hafta içi akşam iş çıkışı olabilir mi?
Sağol canım herhalde o bana her baktığında gülümsemesinin altında bu sebep var diye düşüneceğim.
Sağol canım darısı başına inşallah.
ÇAğla çok sessizleştin yafu
hafta sonu yoğun olursunuz sanırım hafta içi akşam iş çıkışı olabilir mi?
maviş bende daha eli elime değince içim çekiliyor ama inşallah buradaki arkadaşlar sayesinde aşacağız.
Bizimle aynı heyecanı yaşadıklarından sözlerine daha çok itimat ediyorum.
Birde hani annelerle konuşmaya çekindiğin şeyleri rahatca konuşuyorsun.
Sağol canım herhalde o bana her baktığında gülümsemesinin altında bu sebep var diye düşüneceğim.
ÇAğla çok sessizleştin yafu
ayy amin amin inşallah yaaa. gözlerimizle anlaşabiliyoruz o yeter
olur hatta çok güsel olurrkaçta çıkıyosun iştenn
gelin kızlar çok konuşmazlar öyleee
dimi çağlammm
5 ' te çıkıyorum ben
bence olur çarşamba aksam nasıl?6 bucukta?yeri belirleriz uygunsa?yarın evde işim var çünkü aksama da ufaklıga kıyafet bakcaz....çarşamba uygun perşembe sacımı boyatcam
tamam çarşamba akşam :) yeride özelde belirleriz buluşurzkırmızı karanfiller takalım yakamızaa
Haticem bilmem ki...yorgunluktandır belki kuzum....:26:bi sorun yok yani bebişimm
bence olur çarşamba aksam nasıl?6 bucukta?yeri belirleriz uygunsa?yarın evde işim var çünkü aksama da ufaklıga kıyafet bakcaz....çarşamba uygun perşembe sacımı boyatcam
İnşallah kuzum aşarız yaa yoksa sonuç vahim
gelin kızlar çok konuşmazlar öyleee
dimi çağlammm
+18 muhabbeti arttıkça ilerde yetmeyeceğinden korkuyorum aslındaSağol canım herhalde o bana her baktığında gülümsemesinin altında bu sebep var diye düşüneceğim.
ayy amin amin inşallah yaaa. gözlerimizle anlaşabiliyoruz o yeter
bende 5 te cıkıyorum ama oyalanırım...yada 5 te cıkan arkadasımmmm önce gideriz...diger kızları beklerizzz
Bende gelmek istiyorum ama nasıl
bende 5 te cıkıyorum ama oyalanırım...yada 5 te cıkan arkadasımmmm önce gideriz...diger kızları beklerizzz
hatice çağyla mügeonlar tam yeni gelin
bize daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?