'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

desene aşkınla ıtazura na kiss'i izleyeceksiniz.
valla ben zamana bırakacağım. Hatta eve gidince sakinleştirici ilaç falan almayı bile ciddi ciddi düşünüyorum.

Bende mi alsam acaba napsam Artık ne izlicem bilmiyorum ama heyecan çok fena bende vücut alışmaya calısıo
hayırlı olsun
Allah kolaylık versin şimdiden

Teşekkürederim tatlım.İnşAllah haftasonu itibariyle koşturmaya başlıoruz

Eeee neden 30 tl verioruz ozaman ne getirisi var

Bilmem kürk bir avantaj gibi gelmedi henüz.

yandan bi model daha buldummm

Öz bunu yaparken dağılmamasını sağlayacak bir kuaförde bulman lazım. İşin ehli bşri olmayınca hem parana hemde onca zamanına yazık oluyor.

Bende mi alsam acaba napsam Artık ne izlicem bilmiyorum ama heyecan çok fena bende vücut alışmaya calısıo

Teşekkürederim tatlım.İnşAllah haftasonu itibariyle koşturmaya başlıoruz
Olabilebilir ben aşkıma alışamazsam şayet öyle düşünüyorum

Bende seni özlüyorum mavişiiimm

pelinim pelinimmm
sana bi soruu sen profilini pembiş pembiş yapmışsınn
ben yapamıyom, profili şekillendir seçeneği yok bendee :26:

kuaförüm tecrübeli iyi bi kuaför haticem bakalım güveniyom onaa
elinden geleni yapar inşallah

İyi akşamlar canlar iyi akşamlar size mesai paydos maviş kaçar en tatlı akşamlar mavişle biter mavişli akşamlar herkese bi arada telden takipteyim biri sizi gözetliyor ona göre kuzular baş baş

Bakalım tatlım girdik bir yola başı gibi sonuda güzel olur inşAllah

Son düzenleme:
Ben pro üyelik alırken engelli kardeşlerimiz için çok güzel bir kampanya vardı.. Bu kampanyaya katkıda bulunmak amacıyla pro olmuştum

Hmmm ozaman iş değişir bi amaca hizmet var çünkü

Melinda bu modelede bayıldım saç konusunda fikirlerimiz aynı sanırım
Buarada kızlaarr nişanlımla aramda 30 cm var
Ben 1.60 nişanlım 1.90 duvağı üstten yaptırmak istiyorum Gelinlikçim öyle dedi Boy farkınız fazla üstten kabarık duvak yaparım sana dedi
Sizinde aklınızda olsun bodur gelincikler varsa aramızda

sen bodur değilsin de senin sevdicek selvi boylu bence canım

Selam millleeeeeeeeeetttttttttttttt
Seminerde olduğum için gelemedim sabahtan beriiiii
Acep beni merak eden hiç mi olmadııııı

İyi yinede hatırlatayım dedim. Benim gibi ağlamaklı bir ifadeyle gezme diyecektim.

Bakalım tatlım girdik bir yola başı gibi sonuda güzel olur inşAllah
İnşallah canım

Bende mi öyle yapsam aşkım bende. Uzun olunca başka çare yok gibi geliyor.

sen bodur değilsin de senin sevdicek selvi boylu bence canım

Evet canım haklısın ama uzun olmayı değil kısa olmayı kusur görüyo insanlar malesef
10 gün sonra gelinliğimin 2.provası var ayakkabılarımla gitmem gerekicek ve ben hala hiç bakmadım rahat bişey bulamazsam özel yaptırıcam
Uygun fiyata özel yapım ayakkabı satan yer varmı bildiğiniz :26:

Merhaba kızlar :)
Ancak geldim geçmişi okuyup geliyorum sanırım biraz uzun sürecek öptüm sizi :)
Yandın çenemiz düşmüştü bugün
Selam millleeeeeeeeeetttttttttttttt
Seminerde olduğum için gelemedim sabahtan beriiiii
Acep beni merak eden hiç mi olmadııııı

Hoş geldin yok herkesin kafası karışıktı yoksa elbette özlendin

Kuzum inşallah okursun yardımcı olurum sayfa tepesinde bildirimler var ya onun yanında profil var oraya gir orada sayfanın üstünde profilini düzenle var oradan yapıyorsun kuzum bi bak yapamazsan ona göre tekrar konuşalım canım:26::26::26:
O sayfada etkinliklerim hakkımda felan var onun hizasında kuzum

Son düzenleme:
30 haziran 2013 te düğünümüz .....ne kadar zormuş evlenmek ya bir sürü ayrıntıııı ,onu seç bunu seç karar vermek ne kadar zorr .Allah herkesin yardımcısı olsun....

iyi akşamlar herkese
bilgisayarım bozuktu bir haftadır o yüzden gelemedim hiç. geçmişi okuyayım dedim ama 300 küsür sayfa olduğu için vazgeçtim

Günaydın canlar günaydın size hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz güzel işler inşallah
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDİN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup canı ne zaman isterse kalkıp uyanınca bu mesajı okuyanlara GÜNAYDİN
Vee son olarak herzamanki gibi çalar saatini 5 dk daha 5 dk daha uyuyim deyip erteleyen gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan çıkıp koştur koştur hazırlanıp işe geç kalma tehlikesi olanlara GÜNAYDİN
Yani kısacası bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDİN GÜNAYDİN size
En tatlı sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…