vücudun ödem(su toplamıştır) yapmıştır. Tuzu az tüketmelisin. geçmiş olsun.
günaydın kızlar dün pek gelemedm herkes iyidir inşalllah özgem haticem pro üyelik için ne yaptınız bende olayım ama yeni kullanıcıyla geleyim diorum özgem bana tavsiye lütfen bu arada duaya ihtiyacım var aşkımı dün hiç başvurmadığı bir firma iş için aradı ne olur dua edin hayırlısı olsun lütfen kızlar ilk kez dualarınıza ihtiyacım var
bide bana el birliği ile nick bulmammızzz gerenkkkk silas düşünüyorum nasıllll
Günaydın herkese...
buaralar çok tuz tüketiyorum :26:
su şişelerimi doldurdum bol bol su içeyim bari:26:
sana da geçmiş olsun buarada. ayrıca hayırlı olsun sende pro olmuşsun.
zehra anca düştü jetonum yaaa
Günaydın kızlar :)
Ben maalesef 4' ekadar yine yokum otele gidip boş boş bekliyeceğimöptüm sizi :)
nası yani, gaydırıgubbakcemile de kim? senin eski üyeliğini hemencecik mi vermişler başkasına
sagol canım bir hevesle oldum ama ne işe yaradığı hakkında hiçbir fikrim yok
kışın pek su tüketmiyorum içmemiz lazım aslında
Günaydın Gelincikler.Yeni bir güne daha merhaba yalnız bugün hava çok kötüBuarada dün salonun tarihini değiştirdik kesinleşti artık kına içinde salonumuzu tuttuk 31 mayıs 2013 kınamız 2 haziran 2013tede düğünümüz var
bide bana el birliği ile nick bulmammızzz gerenkkkk silas düşünüyorum nasıllll
tuvaletler sıcak olsa tüketicem de çok soğukkkkk
yazı rengini ayarlamana gerek yok, imza alanına birşeyler yazılabilir (nasıl yapılıyor hala bulamadım)
bir de eskiden pro üyelere turon turuzimden indirim yapıyorlardı. bildiğim tek avantajları bunlar
hee bir de kazen 2013 gelinleri... adlı konuda ödül verecekmiş ya, orada pro üye şartı aranıyordu
topik kendini baştan yaratıyorr
kuzumm bende hesabımı sıfırladım ama ismimi seviyordum sadece konularım başlığımın altında artık gözükmesin die sıfırladım..
çeyiz topiğimi baştan kurmam gerek şimdii
Opra hayırlı olsun sanırım çağlayla aynı güne denk geldi sizin. İnşallah ben o kadar beklemeyeceğim.Günaydın Gelincikler.Yeni bir güne daha merhaba yalnız bugün hava çok kötüBuarada dün salonun tarihini değiştirdik kesinleşti artık kına içinde salonumuzu tuttuk 31 mayıs 2013 kınamız 2 haziran 2013tede düğünümüz var
Tuvaletle ne alakası var anlamadım?:44:tuvaletler sıcak olsa tüketicem de çok soğukkkkk
yazı rengini ayarlamana gerek yok, imza alanına birşeyler yazılabilir (nasıl yapılıyor hala bulamadım)
bir de eskiden pro üyelere turon turuzimden indirim yapıyorlardı. bildiğim tek avantajları bunlar
hee bir de kazen 2013 gelinleri... adlı konuda ödül verecekmiş ya, orada pro üye şartı aranıyordu
bende bir adrese mail atmıştım. Mail geldi hemen düzelttiler.yehuuu Kazen e mesaj attım şıp dize düzeltti ben standart seçmişim
bunun için kazeni arkadaşmı yapmam gerek yeni üyelik ve pro için bende çeyizi tekrar en baştan yaparım ne edem .)
haticecim senin önerdiğin nick çok şirinmiş yaa sağol canım
Opra hayırlı olsun sanırım çağlayla aynı güne denk geldi sizin. İnşallah ben o kadar beklemeyeceğim.
Tuvaletle ne alakası var anlamadım?:44:
bende bir adrese mail atmıştım. Mail geldi hemen düzelttiler.
tatlım çok su içen biri olarak bende cvp vrimm
çok su içince çok fazla tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorsun.. tuvaletler buz gibi popon donuo
Günaydın Gelincikler.Yeni bir güne daha merhaba yalnız bugün hava çok kötüBuarada dün salonun tarihini değiştirdik kesinleşti artık kına içinde salonumuzu tuttuk 31 mayıs 2013 kınamız 2 haziran 2013tede düğünümüz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?