'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın Maviş yorgun bir şekilde yogun bir güne uyanananlara Allah sabır versin. Uyumak istiyorum

benim eski adımı başkasını vermişler benide gaydırıgubbakcemile yapmışlar
ama hala eski hesabımı UI gözükmüo :/
ve benim smilem yokkk

Son düzenleme:
yorgun kalkmış, ve arabada uyumuş, hatta hala uyuyan benden sizlere de günaydın
ellerim ayaklarım shrek'in elleri gibi kocaman
Oyam bende de durum aynı

Günaydın canlarrr bu yeni hesabım farketmedinz bile dimii :)
ama yok smilelerim baktım özgenin var benim niye yok ?
günaydın kürkünü görmediğimden şaşırdım.

Soğuk uykusuz çirkin bir İstanbul sabahından herkeslere günaydın
hayal bizden daha iyi ifade ettin

Anam bi yorgun daha günaydın kuzum bi tek ben mi dinç dinamik elcağızlarına ne oldu kuzum senin:26::26::26:

bilmiyorum ki
bileziklerimi parmaklarıma yüzük niyetine takabilirim, o kadar şiştiler :26: bir kaç haftadır şişiyorlar zaten ama artık patlama noktasındalar :26:

bilmiyorum ki
bileziklerimi parmaklarıma yüzük niyetine takabilirim, o kadar şiştiler :26: bir kaç haftadır şişiyorlar zaten ama artık patlama noktasındalar :26:

Hım acaba kendini çok mu yoruyosun o yüzden olabilir mi kuzum bi doktora danışsan acep:26::26::26:

günaydın kızlar dün pek gelemedm herkes iyidir inşalllah özgem haticem pro üyelik için ne yaptınız bende olayım ama yeni kullanıcıyla geleyim diorum özgem bana tavsiye lütfen bu arada duaya ihtiyacım var aşkımı dün hiç başvurmadığı bir firma iş için aradı ne olur dua edin hayırlısı olsun lütfen kızlar ilk kez dualarınıza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…