Günaydın canlar günaydın size hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz güzel işler inşallah
Öncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp işe gidenlere GÜNAYDİN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup canı ne zaman isterse kalkıp uyanınca bu mesajı okuyanlara GÜNAYDİN
Vee son olarak herzamanki gibi çalar saatini 5 dk daha 5 dk daha uyuyim deyip erteleyen gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan çıkıp koştur koştur hazırlanıp işe geç kalma tehlikesi olanlara GÜNAYDİN
Yani kısacası bu mesajı okuyan herkeze GÜNAYDİN GÜNAYDİN size
En tatlı sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler
Günaydın Maviş yorgun bir şekilde yogun bir güne uyanananlara Allah sabır versin. Uyumak istiyorum
Günaydın kızlarr ayy benim smilelerim bile yok yaaa
Hayırdır canım ne oldu neden bu yorgunluk bakalım kaçta kalkıyorsun kuzum sen:26::26::26:
Günaydın kızlarr ayy benim smilelerim bile yok yaaa
Akşam 1-2 yatış sabah 6 kalkış ve tüm gün koşturma
Günaydın zehra
Günaydın Maviş yorgun bir şekilde yogun bir güne uyanananlara Allah sabır versin. Uyumak istiyorum
Günaydın kuzum hoş geldin ne oldu senin smilelarına:26::26::26:
Akşam 1-2 yatış sabah 6 kalkış ve tüm gün koşturma
Günaydın zehra
yorgun kalkmış, ve arabada uyumuş, hatta hala uyuyan benden sizlere de günaydın
ellerim ayaklarım shrek'in elleri gibi kocaman
Günaydın canlarrr bu yeni hesabım farketmedinz bile dimii :)
ama yok smilelerim baktım özgenin var benim niye yok ?
Oyam bende de durum aynıyorgun kalkmış, ve arabada uyumuş, hatta hala uyuyan benden sizlere de günaydın
ellerim ayaklarım shrek'in elleri gibi kocaman
günaydın kürkünü görmediğimden şaşırdım.Günaydın canlarrr bu yeni hesabım farketmedinz bile dimii :)
ama yok smilelerim baktım özgenin var benim niye yok ?
hayal bizden daha iyi ifade ettinSoğuk uykusuz çirkin bir İstanbul sabahından herkeslere günaydın
Anam bi yorgun daha günaydın kuzum bi tek ben mi dinç dinamik elcağızlarına ne oldu kuzum senin:26::26::26:
benim eski adımı başkasını vermişler benide gaydırıgubbakcemile yapmışlar
ama hala eski hesabımı UI gözükmüo :/
ve benim smilem yokkk
bilmiyorum ki
bileziklerimi parmaklarıma yüzük niyetine takabilirim, o kadar şiştiler :26: bir kaç haftadır şişiyorlar zaten ama artık patlama noktasındalar :26:
bilmiyorum ki
bileziklerimi parmaklarıma yüzük niyetine takabilirim, o kadar şiştiler :26: bir kaç haftadır şişiyorlar zaten ama artık patlama noktasındalar :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?