'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pelin ama belli resimlerdede üşüdüğün

Nazlımda bizi o soğukta resim çekti kıyamam ben kuşuma ya. Ben dondum tabi yavrum nasıl donmayayım. Sıcakmış gibi davranmak çok zor ama kendimle dalga geçiodum "hiç üşümüyorum ya çook sıcak" diyip kollarımı açıodum. Çılgınlık.
Fotoğrafçıyı da tehdit etmiştim "sen görürsün temmuz sıcağında düğün fotolarını çektirmezsem" diye ama yine olmadı bahara kaldık.
Assos sıcak olur gerçi, umarım, inşallah.

Oyam harika bi pasta oolllmuuuşşşş
Vayy beeee evli bayanımıza da bakııınnnn

Ben napacam acep

ee şimdi ne yapmalıyım :44::44:

kurabiye yapıcam, acemice olacak ama hani tamamen oyun hamurlarında çocuk yapardık ya öyle birşey yapmayı düşünüyorum.

ama birde pasta istiyorum :44:

yemek ne yapsam? o güne özel yemek mi olur be,demeyin. kurufasülye pilav piişmesi komik olurdu mesela

bu sgk ya önceden şifremiz ile girmiyor muyduk biz :44::44::44: şimdi cilt no istiyorlar.

benim nüfs fotokopimin oldugu herhangi biri girip bakabilir o zaman. böyle saçmalık olabilir mi..

telefon icra konusu gelince bende de ona benzer birsey vardı. sgk sayfamda görmüştüm hatta. onu soracaktım özge sana bulamadım ama.

Asmunikal canım posta kutun dolu sana msj atıcam boşaltırmısın posta kutunu

klasik türk erkeği ise kuru fasülye-pilav ona özel yemek olarak gecerdi. for example ; babam

evet canım aynen öyle herşey meydan da artık

sana da mı böyle olmuştu:26:

hiç de sevmem ben yemeğin içinde
amam erkeklerin hepsi aynı galiba bu konuda
benim adamda böyle:96:

sayın başkan balık yapsan:26::26:

kuru fasülye fikrini öylesine atmıştım ama tuttu sanki

onu 20. yıl dönümümüzde yaparım artık, yanına da soğan kırar, akşama da örgümü örerken sızarım

Balık iyi fikir gibi. hem kolay da

ne borcuydu aslı senin ki:26:
benim sgk da bişey görünmüyor,bi mesajla son gün olduğunu ilettiler sadece

turkcell den icra uyarısı gözüküyordu ekranda
hiç bilmediğim tanımadıgım numara benim hiç üzerime kayıtlı telefon yok ki

senin yazını görünce işkillendim. :18::18: bana herhangi bir yazı vs gelmedi henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…