'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Neyse ki gönlünü almış cnm üzülme o an ki sinirle olmuş bir şeydir. Ama bazen bende öyle düşünüyorum, ağlatana kadar üstüme geliyor bazen ağlayınca da ağlaman için söylemedim özür dilerim falan demeye başlıyor, zevk mi alıyorsun derim bende...Bu çok sık olan bir durum değil ama gerçekten sinirlenmişse gözü bir şey görmüyor

14 şubatta evli olucam ben napsam ki acaba

bende evli olucam müge
boşansak mı ne yapsam :44:

biz 14 şubata karşı bir insanız ama ben bu aralar ona böyle pasta kurabiye yapmak istiyorum. tabi prof birşey olmayacak ama ne yapsam diye tırım tırım düşünüyorum

benimkisi öyle hazır şeyleri sevmez

doğum gününde iki kişilik pasta yapmıştım

şimdi de pasta yapayım diyorum ama aynısı geliyor aklıma başka model gelmiyor, sabah beri onlara bakıyorum.
gıda boyası alıcam, her ne kadar karşı olsam da onlar, kırmızının en güzeli olsun istiyorum
bir de kurabbiye yapmak için tarif arıyorum. belki bir kilo da şeker hamuru alırım
bence sen de öyle birşeyler yapabilirsin

Zehra ben kıskanmaktan ve kıskanılmaktan nefret eden biri olarak, bu kıskançlık olaylarını aşana kadar o kadar yol katettik ki , anlatamam
2 sene öncesine kadar online işlemlerden telefon kayıtlarıma bile bakardı
ama çok şükür aştık bunları. sağolsun zamanla kendisi çok çabaladı, artık kıskançlık krizlerimiz yok
Umarım zamanla sizde aşarsınız. bence bir ilişkinin en yıpratıcı noktası kıskançlık

6108 den devam edeceğim.....

canm hayirli olsunn

yazilarim nereye gitti yaaa (
kuzum hosgeldn yoksun hic nerelerdesinn

Teşekkürederim canım Darısı tüm gelinciklerin başına

Sağol kuzucum sizinkide belli olmuştu di mi?

sen de benim gibisin boyle buyuk bişey oldu mu bir süre kendime gelemiyorum ben de eskisi gibi olamıyorum kolay kolay
biraz benimkini gördüm aslışımmm valla en son mevzuda o böle hiçbişi olmamıs gibi davrandı sonra kırmayalım birbirimizi cok buyutuosun falanlar filanlar
onlara göre dugunle ilgili hiçbi detay buyutulcek bişey değil neden?
cunku süreç değil sonuc odaklı yaşıyorlar

bizde de genel bi hata var işte o an cok tepki koyamasak da içimizden cıkmıo kafamızda donuyo yapılanlar soylenenler erkekler o an yasar ve unutur kadın aklı oyl calısmıyor ama biz onu gunlerce bile evirip cevirebiliriz aklımızda gerekirse

erkekler icin hayat ne kadar basitse kadınlar icin o kadar karmasık

benmki agladıgımı duyunca sok olmustu nasıl bu kadar kırabilmişim seni bu kadar mı onemliymiş diye...

biraz saftirikos bir halleri oluyor yani dugun mevzularında o yuzden kendimizi de onları da uzmemek adına cok takılmamak lazım sanırım kusummm

boyle kavgaların tartısmaların yasanması gerek zaten yasanmıyorsa sorun vardır, dun benimki yazısında kavgasız ask olmaz demiş bunu manevi buyukbabam da cok soylerdi

icinde kavga olmayan askın tutkusu yani tuzu biberi eksiktir derdi...

evlenince de kavga edicez aglıcaz ama sonra o tutkuyla o hırsla barısmak da cok daha farklı ve özel olcak

evet. o durum hoş olmuyor. maalesef

şimdi aradı :" aşkım böyle olmayalım ya.dayanamıyorum. herşey güzel olcak,güven bana. köpeğin,eşeğin olayım "dedi.

"hangi dağda kurt öldü "dedim. " seni seviyorumm çok hem de sen de beni sev " dedi. dün uyuduğu için sabah görmüş mesajı bir daha olmucak sünger çekelim dedi. de bilmiyorum artık ... o olmayacak lafları hep sözde kalıyor sanki.

boşanmak ben evlenmeden döneyim bari

pasta enfes görünüyor.

Teşekkürederim canım Darısı tüm gelinciklerin başına

Sağol kuzucum sizinkide belli olmuştu di mi?

evet kusummmm coktaaaaaaaaaannn 11 ay once dugun gunu belliydi zaten

1.5 hafta oncede nikah gunum halloldu bizim ikisi de aynı gun zaten memur salona gelicek

kurabiyem haklısın

o an onu orda bırakamıyoruz biz erkekler gibi.

ve tamamen sonuç odaklı yaşadıkları da gerçek ben fotoğrafcı derdindeyim. o düğün gününün gelmesi derdinde.

kavgasız aşk olmaz.

Son düzenleme:

hey allahım yaaa. yazıyorum yazıyorum siliyorum. ne diyeceğimi bilemedim.
zaten sen kızmışsın, seni gaza getirmek istemem canım.

haklısın her düğün dernekte ne açık giy giyme muhabbeti yapılmaz, konuşulmuşsa bitmiştir. konuşulanın aksini yaptığında tekrar açılmalı mevzu.
haklısın düğün tek gün oluyor en iyisi olsun istiyorsun.
haklısın düğün tek gün oluyor o günü hatıralar dışında fotoğraflara taşımak istiyorsun o da en güzeli olsun istiyorsun.
haklısın çünkü regli günündesin. sana davranacağını bilemiyor.
haklısın çünkü kadınlar daima haklıdır diye konuyu kapatmak istiyorum

oda dolmuştur, ondan demiştir, inan hepsi aynı

günaydın kızlar ne konuşuyodunuz
bir derdim var da benim özgeye sorayım dedim
burda mı kendisi:44::44:

bi mesaj geldi bana aynen şöyle

değerli müşterimiz icra dosyanızda faiz indirimi kampanyası bulunmaktadır.indirimli ödeme için son gün aksi halde dosyanıza faiz eklenecek.tel no:0366 417 .. ..

tel no kastamonu alan kodu e nerden buldu bunlar beni
ben izmirdeyim

icralık mı olmuşum ben:18::18::18:
ama neden:44::44:

özgeden başka fikri olan da yazabilir
çok tırstım ya:18::18:

edit:mesajı atan GK HUKUK

Son düzenleme:

mikrofiberli bez ile çekin de bari iz kalmasın :26:

evet kusummmm coktaaaaaaaaaannn 11 ay once dugun gunu belliydi zaten

1.5 hafta oncede nikah gunum halloldu bizim ikisi de aynı gun zaten memur salona gelicek

ohhh missss bizde ilk önce salona istedik sonra vazgeçtik hemencik nikahlanalım dedik kendimizce.Ben daha cok sonradan kimlikle uğraşmiim diye istemiştim ama balayından dönene kadar halledemezmişiz soyad değişikliğinden ötürü ama 1 nisan olsun dedim şaka gibi millete nikahlandım desem hadi be ordan şakalama bizi dicek

mikrofiberli bez ile çekin de bari iz kalmasın :26:

inan oya bu konuda ne diyeceğimi bilmiyorum..hele ki kıyafet konusunda artık. tiksinir oldum . içimden giyinmek bile gelmiyor

donukpudra çekimini sonradan yapabilirsin ve kesinlikle iyi bir fotoğrafçıya çektir. burda fotoğrafçımın kötü reklamını yapmam istemem ama uyarmak istiyorum, lütfen sümeyra eroğluyla da çalışmayın. çok pişman oldum. hatta eşim balayında "balayı bittikten sonra istediğin fotoğrafçıyla çekim yapalım" bile dedi garibim, o kadar söylenip üzülmüşüm ki.. anlaşma yaptık, bundan sonra bulamayız diye bozamadık. tamam albümüme bakarken mutlu oluyorum, kesinlikle kötü değil ama daha farklı ve kaliteli fotoğraflar olabilirdi. aklıma ilk gelenler ismail özyurt ve inci işler, serhan serter... bu isimlere bakın arkadaşlar. umarım çook güzel bir foto çekiminiz gerçekleşir, en önemlisi o çünkü. seçtiğiniz fotoğrafçının fotoşop bilgisine de bakın, fotolarına bakarak. benimki elimi yüzümü mahvetmiş bir fotoğrafta, neyse ki telafi etti.

Düğün gelir hoş gelir leyleeeeyyy gübügübü leeeyyyyy tilitilitiliiiililililililiii Bugün düğünümüz var aaa dostlarrrr tebrik ederim güzel gelin.Darısı başımıza Çağlaaaaa

Canım banka borcu yada unuttuğun telefon faturası borcun olabbilirmi :26:

ancak bukdar güzel anlatıalbilirdi

Canım banka borcu yada unuttuğun telefon faturası borcun olabbilirmi :26:

bilmiyorum ki tuğçe ya
verdikleri numarayı arıyorum devamlı meşgul:18::18:
turkcell faturalı kullandım bi dönem ama kapattırdım sonra
hatta son bi fatura çıktı onu unutmuşum aradılar gittim ödedim
bu nerden çıktı ki:26::26:

pınarcım o hukuk bürosunu bi arayıp sor istiyosan
öğrenciliğini orda mı yaptın bilmiyorum ama öğrencilik döneminden kalan su,elektrik,telefon her türlü fatura olabilir bu
dosya numarası yazıyodur orda ama kastamonudan gidip bakmak lazım ne dosyası diye
iyisi mi sen o hukuk bürosunu ara aslını öğren belki isim benzerliği vs dolayısıyla da hata olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…