gülçin'im sağol .. evet bende en çok zaten ağlayacak mısın sözüne sinir oldum. sanki ben ağlarken keyif alıyor yabak yine aglıyorum
insan sevdiğinin gözyasına dayanamaz benim bildiğim. ama benimki için tam tersi sanırım. sonradan içine otursa da ..alın şimdi de arıyo. iti an çomağı hazırla
14 şubatta evli olucam ben napsam ki acaba
canm hayirli olsunn
yazilarim nereye gitti yaaa(
kuzum hosgeldn yoksun hic nerelerdesinn
gülçinim özgemmmteşekkür ederimmm
ayaklarımı yerden kesti yine keratagercekten cok uzgun cok kırılmıs o da her kelimesinde hissettim sevgilimden aksini beklemiyordum zaten
cuma günü ödüllendiricem kendisini güzel cümleleri için
opracım hayırlı olsun tarihiniz
siboşummmmmmmm sık sık geeeeeeeeeeeeel özletme kusummm
haklısın çağlam haklısın ama dayanamıyorum ya.artık bazı sözleri beni derinden incitiyor.
aklıma act-rest çağla geldi. dügününe 2 gün kala gözü yaşlıydı.insan bazen sinirden gözü görmüyor ya sanki o an yüzüğü fırlatsam büyük bi yük atmıs gibi olcaktım üstümden o an öyle düsündüm inan ki.
dün ne güzel buluşunca ayın 30 u yaevlenme teklif etti. ama sonrası
eve gelince aradı.. ben kötüyüm ,iyi hissetmiyorum diye. ben de "neyin var,yemek mi dokundu ki "dedim.bende safım ya.cidden öyle sandım. "yok,tartıstık ya ondan dedi.mutluyuz ne güzel. kıyafet konusu nerden açıldı bilmiyorum ki.hep böyle oluyor ,kırmayalım birbirimizi. ben bir daha desem bile sen bana he de geç nolur farkında olmuyorum ben"dedi.
bende " tamam,artık bıktım ama cidden yıprandım bu konuda. yapmadığım ya da giyinmediğim birşeyle beni itham ediyorsun "dedim. barıstık sözde.hatta "eşeksin,cumartesi günü ısırcam seni dedi."
ama benim kafamda tüm gece onun dedikleri döndü durdu gözyaşlarım sel oldu..ve mesaj yazdım ona gece yarısı ; "biliyomusun benim de içim tuhaf oldu.simdi gözyaslarımı tutamadım.bazı kelimelerin içimi acıttı.bunları seni üzmek için yazmıyorum .umarım bir daha yaşamayız,yıpratmayız bizi. yoksa dayanma gücü bulacagımı sanmıyorum ben bir daha " yazdım...
mesaj hakkı yok.sabah günaydın yazmış sadece.. böyle işte...
kafamda kurguluyorum sanırım ben deşiyorum ve soğuk oluyorum ona karşı... ben 2 gün böyle giderim artık.
Neyse ki gönlünü almış cnm üzülme o an ki sinirle olmuş bir şeydir. Ama bazen bende öyle düşünüyorum, ağlatana kadar üstüme geliyor bazen ağlayınca da ağlaman için söylemedim özür dilerim falan demeye başlıyor, zevk mi alıyorsun derim bende...Bu çok sık olan bir durum değil ama gerçekten sinirlenmişse gözü bir şey görmüyor
bende evli olucam müge
boşansak mı ne yapsam :44:
biz 14 şubata karşı bir insanız ama ben bu aralar ona böyle pasta kurabiye yapmak istiyorum. tabi prof birşey olmayacak ama ne yapsam diye tırım tırım düşünüyorum
benimkisi öyle hazır şeyleri sevmez
doğum gününde iki kişilik pasta yapmıştım
Eki Görüntüle 621185
şimdi de pasta yapayım diyorum ama aynısı geliyor aklıma başka model gelmiyor, sabah beri onlara bakıyorum.
gıda boyası alıcam, her ne kadar karşı olsam da onlar, kırmızının en güzeli olsun istiyorum
bir de kurabbiye yapmak için tarif arıyorum. belki bir kilo da şeker hamuru alırım
bence sen de öyle birşeyler yapabilirsin
Teşekkürederim canımDarısı tüm gelinciklerin başına
Sağol kuzucum sizinkide belli olmuştu di mi?
kızlar ya salya sümük ağlayasım vardün fotoğrafcı ayarlamaya gittik. martta düüğün ama ben dış mekan istiyorum. fotografcılar da hava ne olur belli olmaz,kapalı dıs alan da zor buluruz dediler. neyse fiyat aldık konuştuk. degerlendirelim dedik.
yemek yemeye oturduk. benimki başladı stüdyo olsun. üzerimize gelinlik -damatlık ne kadar gec giyersek o kadar iyimiş. ya diyorum ben sorun etmiyorum o saçla makyajla gezcek olan benim kaldı ki sadece 1 mekanda cekiliriz en fazla 2,5 saat sürer dediler. yok damatlıgı kırışmasınmış.. bütün gün onlarla gezecekmiş. düğün salonunda kırış kırış olmasınmışşşşşneyin kafasındasın ya dedim. ben o koca gelinlikle yagmur riskini bile alıp sac,makyaj düşünmüyorum sen ne düşünüyorsun dedim. çok yorulmayalım.. kuaförden ne kadar geç çıkarsan senin avantajına. evde öyle beklemek durumunda kalmazsın dedi.
zaten regl ilk günüydü sinirim tavandıagzıma ne geliyorsa söyledim ,dayanamadım artık."hevesin yok hiçbirşeye özenmiyorsun.bu bizim günümüz olacak ve bir daha anı olarak kalcak güzel olsun istedim "dedim..
sonra kuzenimin nişanı var. tepsiyi ben tutcam. dedim böyle böyle abiye giy diyo ama ben şık sade bişi giycem.
tepkisi " elbise acık olmasın" --------daha önce bu konuda bin kere konustuk ve kavga ettik. en son ortak nokta belirledik.(sözde kaldı bu demek ki)
bende dedim ben ne giycegimi biliyorum biz konustuk bunları neyin muhabbetini yapıyorsun yine. dediğine bakın " açık giyinmeyi seviyon sen heralde"bi de pişmiş kelle gibi sırıttı üstüne. sinirlerim zıpladı. kalktım giyindim.senle 10 kere de konussam aynı sey olcak bıktım artık diye.
hısımla cıktım cafe'den. o da hemen arkamdan hesabı verip kosmus galiba. dur küsme hemen. biz konustuk evet,mutluyuz hersey iyi gidiyor bu yüzden kırmayalım birbirimizi küsme dedi. ben de bindim arabayaama o an tokatı patlatsam yapcam yani o derece oldum
bi de utanmadan aglıcan mı şimdi dedikapıyı carptım bastım gaza. kaldı orda öyle.
evet. o durum hoş olmuyor.maalesef
şimdi aradı :" aşkım böyle olmayalım ya.dayanamıyorum. herşey güzel olcak,güven bana. köpeğin,eşeğin olayım "dedi.
"hangi dağda kurt öldü "dedim." seni seviyorumm çok hem de sen de beni sev " dedi. dün uyuduğu için sabah görmüş mesajı bir daha olmucak sünger çekelim dedi. de bilmiyorum artık ... o olmayacak lafları hep sözde kalıyor sanki.
evet kusummmm coktaaaaaaaaaannn 11 ay once dugun gunu belliydi zaten
1.5 hafta oncede nikah gunum halloldu bizim ikisi de aynı gun zaten memur salona gelicek
hey allahım yaaa. yazıyorum yazıyorum siliyorum. ne diyeceğimi bilemedim.
zaten sen kızmışsın, seni gaza getirmek istemem canım.
haklısın her düğün dernekte ne açık giy giyme muhabbeti yapılmaz, konuşulmuşsa bitmiştir. konuşulanın aksini yaptığında tekrar açılmalı mevzu.
haklısın düğün tek gün oluyor en iyisi olsun istiyorsun.
haklısın düğün tek gün oluyor o günü hatıralar dışında fotoğraflara taşımak istiyorsun o da en güzeli olsun istiyorsun.
haklısın çünkü regli günündesin. sana davranacağını bilemiyor.
haklısın çünkü kadınlar daima haklıdır diye konuyu kapatmak istiyorum
oda dolmuştur, ondan demiştir, inan hepsi aynı
mikrofiberli bez ile çekin de bari iz kalmasın :26:
2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ
act_rest : 27 Ocak 2013 Kına
:123:31 Ocak 2013 Düğün ...................... ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ... :123:
ameliee : 26 Ocak 2013 Kına
:123:02 Şubat 2013 Düğün ...................... 2 ... :123:
donuk_pudra : 29 Mart 2013 Kına
:123:30 Mart 2013 Düğün ...................... 58... :123:
plum88 :25 Nisan 2013 Kına
:123:27 Nisan 2013 Düğün .....................85... :123:
karenimmo :?? Mayıs 2013 Kına
:123:18 Mayıs 2013 Düğün.....................107... :123:
pernicketygirl : 18 Mayıs 2013 Kına
:123:19 Mayıs 2013 Düğün .....................108 ... :123:
35ebrus35 : 22 Mayıs 2013 Kına
:123:23 Mayıs 2013 Düğün .....................112... :123:
lajoie : 24 Mayıs 2013 Kına
:123:25 Mayıs 2013 Düğün .....................114 ... :123:
Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
:123:02 Haziran 2013 Düğün .....................122 ... :123:
OPRA : 31 Mayıs 2013 Kına
:123:02 Haziran 2013 Düğün .....................122 ... :123:
kardeIen : 5 Haziran 2013 Kına
:123:07 Haziran 2013 Düğün .....................127 ... :123:
muhendis_ : 15 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................136... :123:
telomer : 8 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................136 ... :123:
_meLinDa_ : 20 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................142... :123:
susu_ :21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................142... :123:
oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................143... :123:
gaydirigubbak : 09 Ağustos 2013 Kına
:123:11 Ağustos 2013 Düğün .....................192 ... :123:
xcvbnm : 23 Ağustos 2013 Kına
:123:24 Ağustos 2013 Düğün .....................205 ... :123:
röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................213... :123:
engineerelif: ?? Eylül 2013 Kına
:123:22 Eylül 2013 Düğün .......................236...:123:
günaydın kızlar ne konuşuyodunuz
bir derdim var da benim özgeye sorayım dedim
burda mı kendisi:44::44:
bi mesaj geldi bana aynen şöyle
değerli müşterimiz icra dosyanızda faiz indirimi kampanyası bulunmaktadır.indirimli ödeme için son gün aksi halde dosyanıza faiz eklenecek.tel no:0366 417 .. ..
tel no kastamonu alan kodu e nerden buldu bunlar beni
ben izmirdeyim
icralık mı olmuşum ben:18::18::18:
ama neden:44::44:
özgeden başka fikri olan da yazabilir
çok tırstım ya:18::18:
edit:mesajı atan GK HUKUK
hey allahım yaaa. yazıyorum yazıyorum siliyorum. ne diyeceğimi bilemedim.
zaten sen kızmışsın, seni gaza getirmek istemem canım.
haklısın her düğün dernekte ne açık giy giyme muhabbeti yapılmaz, konuşulmuşsa bitmiştir. konuşulanın aksini yaptığında tekrar açılmalı mevzu.
haklısın düğün tek gün oluyor en iyisi olsun istiyorsun.
haklısın düğün tek gün oluyor o günü hatıralar dışında fotoğraflara taşımak istiyorsun o da en güzeli olsun istiyorsun.
haklısın çünkü regli günündesin. sana davranacağını bilemiyor.
haklısın çünkü kadınlar daima haklıdır diye konuyu kapatmak istiyorum
oda dolmuştur, ondan demiştir, inan hepsi aynı
Canım banka borcu yada unuttuğun telefon faturası borcun olabbilirmi :26:
günaydın kızlar ne konuşuyodunuz
bir derdim var da benim özgeye sorayım dedim
burda mı kendisi:44::44:
bi mesaj geldi bana aynen şöyle
değerli müşterimiz icra dosyanızda faiz indirimi kampanyası bulunmaktadır.indirimli ödeme için son gün aksi halde dosyanıza faiz eklenecek.tel no:0366 417 .. ..
tel no kastamonu alan kodu e nerden buldu bunlar beni
ben izmirdeyim
icralık mı olmuşum ben:18::18::18:
ama neden:44::44:
özgeden başka fikri olan da yazabilir
çok tırstım ya:18::18:
edit:mesajı atan GK HUKUK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?