ohhh missss bizde ilk önce salona istedik sonra vazgeçtikhemencik nikahlanalım dedik kendimizce.Ben daha cok sonradan kimlikle uğraşmiim diye istemiştim ama balayından dönene kadar halledemezmişiz soyad değişikliğinden ötürü ama 1 nisan olsun dedim şaka gibi millete nikahlandım desem hadi be ordan şakalama bizi dicek
pınarcım o hukuk bürosunu bi arayıp sor istiyosan
öğrenciliğini orda mı yaptın bilmiyorum ama öğrencilik döneminden kalan su,elektrik,telefon her türlü fatura olabilir bu
dosya numarası yazıyodur orda ama kastamonudan gidip bakmak lazım ne dosyası diye
iyisi mi sen o hukuk bürosunu ara aslını öğren belki isim benzerliği vs dolayısıyla da hata olabilir
arıyorum meşgul hep özgecim
ısrarla arıyorum belki düşer
kastamonu da hiç bulunmadım ben
inşallah isim benzerliği filandır
icralık bişi varsa napmak lazım canım
karda dış mekan çekiminin oluşturduğu romantik sahnelere bakabilir misinizkesinlikle hava şartları bahane olmamalı. tabi yağmur biraz daha riskli gibi pamuk gibi kardan :44: benim eteklerim nerdeyse kirlenmişti ama öylece gittim salona fotoğraf çekiminde size yardım edecek, eteğinizi düzeltecek, eteğin içindeki sinekler temizleyeck, hatta yanında ıslak mendille etek uçları silmek için bekleyecek birini bulundurmak da önemli. ben bunu es geçtim. fotocunun asistanı da maşallah sadece çekime bakmakla yetindi! fotoların hiçbirinde eteğim ve kuyruğum, güpurları tam olduğu gibi değil! ah ah. neyse gideyim ben buralardan. örnek fotolar, serhan serterin ellerine sağlık:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.571456096214515.152642.170218649671597&type=3
karda dış mekan çekiminin oluşturduğu romantik sahnelere bakabilir misinizkesinlikle hava şartları bahane olmamalı. tabi yağmur biraz daha riskli gibi pamuk gibi kardan :44: benim eteklerim nerdeyse kirlenmişti ama öylece gittim salona fotoğraf çekiminde size yardım edecek, eteğinizi düzeltecek, eteğin içindeki sinekler temizleyeck, hatta yanında ıslak mendille etek uçları silmek için bekleyecek birini bulundurmak da önemli. ben bunu es geçtim. fotocunun asistanı da maşallah sadece çekime bakmakla yetindi! fotoların hiçbirinde eteğim ve kuyruğum, güpurları tam olduğu gibi değil! ah ah. neyse gideyim ben buralardan. örnek fotolar, serhan serterin ellerine sağlık:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.571456096214515.152642.170218649671597&type=3
icralık bişey varsa mecbur ödemen gerekecek canım eğer gerçekten senin borcunsa
iyice anlayabilmek için gidip dosyayı incelemek lazım kaç senesinin borcu, itiraz hakkın var mı (süre geçmediyse ) ama uzak yerde dosya
eğer yanlışlık yoksa senin borcunsa da avukatla anlaşıp ona ödersin o sana borcun bittiğine dair yazı yollar
yoksa maaş haczi de dahil olmak üzere tahsil edebilmek için bi sürü şey yapabilirler
bende kar yağsın diye çok istemiştim ama olmadı
hatta kar yağdığı o gün çıkıp çekilmeyi istemiştik ama gelinliğim hala annemlerde
Benim nişan çekimlerim karda oldu, hatta çok beğenildi. Ama dondum, resmen dondum canım.
Afedersiniz, göğüs uçlarımı hissedemez haldeydimm!
çok duygulandımgelin olduk gidiyoruzzzzz
elifim bu çekip gitme olayı bende de var ama ben dışardayken yapmıyorum, evdeyken kavga ediyosak dayanamayıp diğer odaya gidiyorum
çok sinir oluyo buna.. ama elimde değil yaa kavga anında uzaklaşmam gerekli.. ama çok haklısın
ben de bunu yapmamaya çalışçam
elifim cok cok haklısın.kızar mıyım,kırılır mıyım hiç..
dediğin çok doğru ,sakinleşmem gerekiyordu ama onu daha fazla kırmamak ve kavga etmemek adına gittim. tek basıma sinirim gecsin diye. evde de böyleyim ben yalnız kalma ihtiyacı duyuyorum o an. karşımdakiyle daha fazla yıpratmamak adına.
bundan sonra dikkat etcem.:13:
Ne kadar güzel bayıldımmm hemen listeme ekledim verdiğin isimleri bende duyduğum isimleri bir yere not etmiştim, belki bu listeden yararlanan olur, fikir alışverişinde bulunuruz
İREM TAŞTAN
PINAR GEDİKÖZER
BURCU ÇALIŞKAN beğendim
ESRA POZAN beğendim
ENMUTLU GÜNÜM.COM beğendim
NOBEL FOTO
SİBEL GÜRÜNEY
BÜLENT ULUÇAY
BAŞAK GÜRBÜZ DERMAN
7 RENK AJANS
SANEM YÜCESOY
ZÜLEYHA SARI
OKTAY BİNGÖL
BEYAZ SULTAN DURNA
ŞAHVER KOÇULU
KADİ ADIGÜZEL
DUYGU ŞAHİN
BİZİM DÜĞÜN HİKAYEMİZ
SERHAT SERTER
İSMAİL ÖZYURT
İNCE İŞLER
ÖZLEM TURAN
EFE BABACAN
DÜÜN H0KAYEM0Z - DÜÜN H0KAYES0 ANKARA- H0KAYE FOTORAFÇILII - DÜÜN BELGESEL0 - DÜÜN FOTORAFÇISI - DÜÜN RES0MLER0
ESMA ALTAY
MUTLU MASAL
MERVE DAĞLI
HANDE KARAKAYA
ÖZGE DS
Pelin Erdogan
İkihayatbirkare
YELDA ÇALIMLI
ay evet saka gibi bi tarih
benimki de 14 subatta ya da bnm dogum gunumde nikah olsun istemişti ama sonra dusundu dugunde olursa nerden baksan 2 saatimizi yer nikah bizim en az 1 saat de takı sürse ohh oynamaya zaman kalmadı yasasın dedi
kendisi oynamaktan hiç haz etmiyor da
bilmiyorum ki tuğçe ya
verdikleri numarayı arıyorum devamlı meşgul:18::18:
turkcell faturalı kullandım bi dönem ama kapattırdım sonra
hatta son bi fatura çıktı onu unutmuşum aradılar gittim ödedim
bu nerden çıktı ki:26::26:
görmek isterdimolsun şimdi o resimlere soğuğu hissetmeden bakıyorsun ne güzel
Canım öğle arasında ara yada akşam üzeri 5 gibi falan yoğunluk azalır
Benim nişanlımda hukuk bürosunda,böyle takip e düşmüş borçları fln tahsil ediyolar Karışık bbi durum telefon hatasıda olabilir herşey olabilir cnm mutlaka ara hukuk bürosunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?