'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay evet saka gibi bi tarih

benimki de 14 subatta ya da bnm dogum gunumde nikah olsun istemişti ama sonra dusundu dugunde olursa nerden baksan 2 saatimizi yer nikah bizim en az 1 saat de takı sürse ohh oynamaya zaman kalmadı yasasın dedi

kendisi oynamaktan hiç haz etmiyor da

arıyorum meşgul hep özgecim
ısrarla arıyorum belki düşer

kastamonu da hiç bulunmadım ben

inşallah isim benzerliği filandır
icralık bişi varsa napmak lazım canım

karda dış mekan çekiminin oluşturduğu romantik sahnelere bakabilir misiniz kesinlikle hava şartları bahane olmamalı. tabi yağmur biraz daha riskli gibi pamuk gibi kardan :44: benim eteklerim nerdeyse kirlenmişti ama öylece gittim salona fotoğraf çekiminde size yardım edecek, eteğinizi düzeltecek, eteğin içindeki sinekler temizleyeck, hatta yanında ıslak mendille etek uçları silmek için bekleyecek birini bulundurmak da önemli. ben bunu es geçtim. fotocunun asistanı da maşallah sadece çekime bakmakla yetindi! fotoların hiçbirinde eteğim ve kuyruğum, güpurları tam olduğu gibi değil! ah ah. neyse gideyim ben buralardan. örnek fotolar, serhan serterin ellerine sağlık:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.571456096214515.152642.170218649671597&type=3

arıyorum meşgul hep özgecim
ısrarla arıyorum belki düşer

kastamonu da hiç bulunmadım ben

inşallah isim benzerliği filandır
icralık bişi varsa napmak lazım canım

icralık bişey varsa mecbur ödemen gerekecek canım eğer gerçekten senin borcunsa
iyice anlayabilmek için gidip dosyayı incelemek lazım kaç senesinin borcu, itiraz hakkın var mı (süre geçmediyse ) ama uzak yerde dosya
eğer yanlışlık yoksa senin borcunsa da avukatla anlaşıp ona ödersin o sana borcun bittiğine dair yazı yollar
yoksa maaş haczi de dahil olmak üzere tahsil edebilmek için bi sürü şey yapabilirler

Ne kadar güzel bayıldımmm hemen listeme ekledim verdiğin isimleri bende duyduğum isimleri bir yere not etmiştim, belki bu listeden yararlanan olur, fikir alışverişinde bulunuruz

İREM TAŞTAN
PINAR GEDİKÖZER
BURCU ÇALIŞKAN beğendim
ESRA POZAN beğendim
ENMUTLU GÜNÜM.COM beğendim
NOBEL FOTO
SİBEL GÜRÜNEY
BÜLENT ULUÇAY
BAŞAK GÜRBÜZ DERMAN
7 RENK AJANS
SANEM YÜCESOY
ZÜLEYHA SARI
OKTAY BİNGÖL
BEYAZ SULTAN DURNA
ŞAHVER KOÇULU
KADİ ADIGÜZEL
DUYGU ŞAHİN
BİZİM DÜĞÜN HİKAYEMİZ
SERHAT SERTER
İSMAİL ÖZYURT
İNCE İŞLER
ÖZLEM TURAN
EFE BABACAN
DÜÜN H0KAYEM0Z - DÜÜN H0KAYES0 ANKARA- H0KAYE FOTORAFÇILII - DÜÜN BELGESEL0 - DÜÜN FOTORAFÇISI - DÜÜN RES0MLER0
ESMA ALTAY
MUTLU MASAL
MERVE DAĞLI
HANDE KARAKAYA
ÖZGE DS
Pelin Erdogan
İkihayatbirkare
YELDA ÇALIMLI

bende kar yağsın diye çok istemiştim ama olmadı
hatta kar yağdığı o gün çıkıp çekilmeyi istemiştik ama gelinliğim hala annemlerde

böyle bişey varsada izmirdeki insanın dosyası ne arar kastamonu da
ne borcum olduğunu bile bilmiyorum ki ben
bu dosya açıldıgında niye haber verilmez
ve şimdi bu telefon niye açılmaz
çok sinirliyim ya

sağol canım ben aramaya devam ediyim bakayım

Benim nişan çekimlerim karda oldu, hatta çok beğenildi. Ama dondum, resmen dondum canım.

Afedersiniz, göğüs uçlarımı hissedemez haldeydimm!

bende kar yağsın diye çok istemiştim ama olmadı
hatta kar yağdığı o gün çıkıp çekilmeyi istemiştik ama gelinliğim hala annemlerde

izmire kar yağmıyor ki. :26::26::26:

ama nisan yagmurlarına yakalanırsam cidden kötü olabilir o gün benim için

kol düğmesi fikrini veren ece ,diger arkadaslar sağolun.

bende düsünüyordum böyle birsey

ama yaptırır mıyım ilk sinirimin geçmesi gerek

Bende bi fena oldum kuzum ya
Geçmiyo geçmiyor derken yuvadan uçup gidiciiiizzzz

Bende hızlı hızlı yürür bırakırım onu, acayip kızar
Çekip gitmek yok diye söz verdirdi bana, ama yinede tutmakta zorlanıyorum sözümü. Elini bırakmaya çalışıyorum tartışınca, o da daha çok çekiyor elimi kendine doğru
Ama yapmamak lazım tenle, kendimizle yani cinsel ceza vermek hiç sağlıklı değil
O hiç gitmiyor nasıl oluyo anlamıyorum:44:
Tahammülüm kalmıyor benim görmeye, dokunmaya
Ama onda hiç olmuyor
Sende yapma Özgem başka oda fln tehlikeli şeyler. İleride yakalayıverir bak Hani bırakmaz da

Yok kuzum haksızsın diyemem sadece bu doğru değil
Ama sakın yelkenleri hemen suya indirme, azıcık anlasın hatasını

benim bir türlü anlaşamadığım fotoğrafçı da yelda.
iki kere ayağına deniz aşırı yoldan gitmeme rağmen buluşamamış olmamızdan,
düğüne iki gün kala hala buluşamamış olmamız
ve hiç haydarpaşa da çekim yapmamış olması,
ve çekimi haydarpaşa garında yapmamaya ısrar etmesi,
ve haydarpaşa için çekim ücretinin 1000- 1500 tl istediklerini söylemesinden (aslında 250tl) ötürü
veeee fiyatının ortalamasının çok çok çok üstünde olmasından ötürü
tabiki başta göze almama rağmen bu yaptıklarından sonra düğüne iki gün kala iptal ettim...
bilginize

merhabalar herkese
canım çok beğendım çok şekersiniz ıkınızde allah mutluluğunuzu daim etsin bır ömür boyu
mutluluklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:119:

Uyanık damatçe. Benimkide çok sevmiyorda artık oynicak başka çaresi yok gelinlik altından türterim valla.Evet 14 şubat bizimde aklımızdan geçti kuzucum ama çok erken diye istemedik hatta kaydımızı alan memur bile dedi şubat diye o da çok erken olmaz dedim sonra 1 nisan olsun dedim aldı kaydımızı Allah ın izniyle 1 nisan 2013 saat 14:15 ten sonra kısmende olsa yasalar karşısında karı koca olucaz yufidik

Canım öğle arasında ara yada akşam üzeri 5 gibi falan yoğunluk azalır
Benim nişanlımda hukuk bürosunda,böyle takip e düşmüş borçları fln tahsil ediyolar Karışık bbi durum telefon hatasıda olabilir herşey olabilir cnm mutlaka ara hukuk bürosunu

görmek isterdim olsun şimdi o resimlere soğuğu hissetmeden bakıyorsun ne güzel

Yuklemiştim buraya ama 2-3 hafta once kaldırdım.
Facebook'umda var. :26:
Albüm yaparım senin için canım

Hava -7 dereceymiş o gün. Nişanımızda tuzlu kahve aşkımın, soğuk benim sınavımdı.

aradım canım kaçınçı da düştü bilmiyorum ama sonunda ulaştım
bi kız çıktı borcunuz varsa ondan gelmiştir mesaj diyo
bilmiyorum ki ben borcum var mı yok mu
bilgilerimi aldı inceleyip arıycam dedi
1 saate kadar aramazsa aramaya devam ederm tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…