'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hoşgeldin nazernaz Bende 7 yıllık bi bekleyişin yıldönümünde eriyorum muradıma Hayırlı olsun tarihin cnm gelinliği ben hallettim Sende bbakmaya başlasan iyi olur artık
Ancak karar verirsin benim gibi kararsızsan
Nerdensin cnm

teşekkür ederim canım..sen de çok mutlu olursun umarım..ben ankaradayım..bende gelinliği hallettim..cumartesi 2. provama gidiyorum..sen nerdesin

Evet geldim kuzum ya totişim ağrıyo bitmedi şu iğneler hala ama daha iyiyim tamam kuzum çok selam süler bol bol foto çeker gelirim

merhaba naz hoş geldin aramıza

maviş sen de hoş döndünnn çok geçmiş olsun taze geline çok çok selam söyle

Döndüm ama kuzum pazartesi işbaşı evde hala ense yapmaya devam kendimi dinç gösterim diye babişe yapmadık şaklabanlığım kalmadı ama oturunca totişim çok ağrıyo delik deşik oldu taze geline çok slm süler bol bol foto çekerim özlediniz bu paynak kaday çocuku bakem:26::26::26:

maviş bu arada çağloşuma söyle ayakkabısının altına beni yazsın en silinir yere

kulağına fısıldar mısın "kk daki kızların sana cok selamı var diye "

Fısıldarım kuzum merak etme arayım hatta şimdi kuafören çıkmadan yazıversin hepimizin ismini yaa ben hiç halsiz değilim turp gibiyim dimi kuzular

Benim cadı annem çok sinirliyim böle konuşuyorum kusura bakmayın babama binbir tür şey sölemesine rağmen izin almama engel olmadı ya sabır diyorum

mavişim özledik tabiki deeeeeeeeeeeeee kıyamam sana ben yaaa yine de dikkat et kendine cok oynama terleme üşütmeee yorma kendiniiii

bu seferki grip iyice dinlenmeden tamamen gecmiyo

:) muhtemelen benımde 22 23 eylül

ayyyyy çağlam vee mügeyeee mutluklar mavişşş çağlayı kocaman öp dualarım onunlaaa musmutlu olsunnnnnnnn Allahın izniyle gelinimiz oluyor

Tam da üstüne gelmişiz mavişimmmmmmmmm çağlayı öpüyoruzzzzzzzz

Ayakkabı altına benim adımın acilen yazılması lazım,malum fol ve yumurtanın olmaması halim devam ediyor hala.

Mavişim sen de iyileş ama artık yaaa, özeldik seni

Son düzenleme:
ayyyyy çağlam vee mügeyeee mutluklar mavişşş çağlayı kocaman öp dualarım onunlaaa musmutlu olsunnnnnnnn Allahın izniyle gelinimiz oluyor

kızlAR yardım edın dun esımle kavga ettık cezaya gıdıo dıskoya esım dun ardı bn cezaya gıdıyorumdedı sonra sabah esıme odemelı atmıstım arkadsına takmıs hatdını konustann 15 dk sonra msj gelmıs odemelı msjm sonra arkadası telefonuna hatdını tekrar takmıs bnm msjm da sılınmemıs arkadasıda ona glms msj ve bna tanımadgm nmum msj attı kımsn sabah odemlı atmsn dıeee bnde ozelden aradım esımın kuzenı sandım ve kımsn dedım oda senın kımsn senın num sonu susususu dglmı dedı bnde hyr sususu dedım oda aynı sey dedı esıde yanındayms we arkadasına wer bı telı dedı num duyunca bna bagrmyı basladı sen cezada oldugumnunbılıosun neden arıosun dedı bnde bn senın arkadsın num oldugunu ne blmm kuzenın falan sandım dedım aksamına aradı ceza glmıs kolu duvara faln vurmus cmları ındırmııssınırden ve yapamıoruz senınle geldıgımızde geregnı yapalık ayralılm ızne gelınce demek ıstedı bn sınır krızı gecırdım aradım bn bısıy yapmadım dedım evlılık cocouk oyuncagımı dedım aılesıyle kus zaten bnde kusum aılemle kalıorum sonra yumusadı bıraz soguk soguk senı sewıorum dedı bugun anneme cezada kaldıgı yerı aratdım ve gardıgana rıca etdık sesını duymak ıcın allah razı olsun adam kendı cebınden aratdırdı konustum bırazdaha ıyıdı ama samımı degl tm aksam 6 da arıcak napmam lazım esımı cok sewıorum nasıl aramı duzeltıcem akıl werın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Tamam kuzum akıllı uslu duracam zaten sevdiceğim izin vermez hastayım diye oynamama :18::18::18:

kızlAR yardım edın dun esımle kavga ettık cezaya gıdıo dıskoya esım dun ardı bn cezaya gıdıyorumdedı sonra sabah esıme odemelı atmıstım arkadsına takmıs hatdını konustann 15 dk sonra msj gelmıs odemelı msjm sonra arkadası telefonuna hatdını tekrar takmıs bnm msjm da sılınmemıs arkadasıda ona glms msj ve bna tanımadgm nmum msj attı kımsn sabah odemlı atmsn dıeee bnde ozelden aradım esımın kuzenı sandım ve kımsn dedım oda senın kımsn senın num sonu susususu dglmı dedı bnde hyr sususu dedım oda aynı sey dedı esıde yanındayms we arkadasına wer bı telı dedı num duyunca bna bagrmyı basladı sen cezada oldugumnunbılıosun neden arıosun dedı bnde bn senın arkadsın num oldugunu ne blmm kuzenın falan sandım dedım aksamına aradı ceza glmıs kolu duvara faln vurmus cmları ındırmııssınırden ve yapamıoruz senınle geldıgımızde geregnı yapalık ayralılm ızne gelınce demek ıstedı bn sınır krızı gecırdım aradım bn bısıy yapmadım dedım evlılık cocouk oyuncagımı dedım aılesıyle kus zaten bnde kusum aılemle kalıorum sonra yumusadı bıraz soguk soguk senı sewıorum dedı bugun anneme cezada kaldıgı yerı aratdım ve gardıgana rıca etdık sesını duymak ıcın allah razı olsun adam kendı cebınden aratdırdı konustum bırazdaha ıyıdı ama samımı degl tm aksam 6 da arıcak napmam lazım esımı cok sewıorum nasıl aramı duzeltıcem akıl werın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hoşgeldin tatlımmmm
ayyy yerinde olup çağlamın yanında olmak isterdim ben de çok öp onu bizim içinnnn

kuzuşummm ben yarın sabahki listeye eklerims eniii
pelinimle aynı günsünüz şimdi hee

hoşgeldinnn

Maviişşşş Çağlaylakomuu öp olur muuu hepimizin slmını ilet ve bol bol fotosunu çek çokk merak ediyoruz onu çokkk

Tamam hemen sölüyom kuzum cevap verirse bende iğileşmek istiyom ama bu lanet hastalık beni bırakmıyo bende çok özledim sizi sürekli uyuyorum ben ya zaten oturamıyorum doğru düzgün totişimin ağrısından:26::26::26:

sevdicekten borç istedim kredi kartım için seve seve veririm ama bi şartla faizi başka şekilde ödersen dedi
ahahaha hadi ben reglim diye bi haller var bende demek ki benimkine de gelmiş o haller
biz iyisi mi bu akşam buluşmayalım

Hoşbulduk kuzucum yaa ben öpcem yerinize merak etmeyin inşallah bişey olmaz orda çünkü babişi kandırdım hala halsizlik var yizüme renk gelsin diye allık sürdüm babam anlamadı sizde bişey sölemiyin oluy mu:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…