'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Maviş geçmiş olsun tekrardan canım biraz toparlanmana sevindim...

Kızlar bu mutfak çok şirin çok cici olmamış mı yaa... Bana da bulaştırdınız country stylaaa

Pembe gönlüm sende

harika olmuş yaaaa
sahi mutfak minderi almam lazımmm benim masa örtüsü takımının minderi kalmamıştı geldi mi acaba English home a bakmam lazımmm

caglammmm ben ortasindan bile dalamiyorunki fransiz otesi oldum

büşşşşşşşş evlenen kızlarmız var müge ve çağlaaaaa

benim aşkım askerden geçen hafta geldi bu hafta çalışmaya başladı bizde hızlı bir şekidle dünyaevine girmeye çalışıcazzz :)kendimide kattım hemen

Son düzenleme:
Evet canım oturma odası, yatak odası, antre hepsi çok güzellll olmuş ya... Sayenizde bende de country aşkı oluşmaya başladı :)))

mutfak banyo yaptırmaya durummz olursa birini benm ailem diğerini karşı taraf yaparsa bu tarz olur yoksa masraf çıkaramam

ama oturma odam sade bir country
bide yaşam alanı odamız olucak onda çiçekli berjer ve yine sadelik olucak

zatennn bu kızdaki dekorasyon ferforje bisikleti felanda almıştım dekorasyonda çeyize eklemedklermde mevcut sade bişi istiyorum

yatak odası yeni yeniii onun yatak odasına gönlüm kayıyor ki yatak örtümüz onla aynı bende böle şirin bişi istiyorum

mutfağı çoook çook güzelll

Evet canım baya masraflı bir de kendi evin olması lazım bunlar için kirada oturunca zor olur mutfak ve banyoyu yaptırmak ....

Mutfak 6000 civarı tutmuş baksanaa

Yatak odası da güzel gerçekten 2 ayrı dolap yaparak, mekanın daralmasını da önlemiş ben zevkini beğendim... Salonu nasıl acaba

yok cnm direk gidip evlilik için sağlık raporu istyrm diceksin onlar seni yönlendiriyolar kan tahlili ver ciğer filmi çektir şeklinde

teşekkür ederim canım..sen de çok mutlu olursun umarım..ben ankaradayım..bende gelinliği hallettim..cumartesi 2. provama gidiyorum..sen nerdesin

Aminnnn.Canım hepimiz çok mutlu olalım inş
Ben istanbuldayım bende önümüzdeki hafta 2.provama gidiyyorum gelin ayyakkabılarımı alıcam bu haftasonu
Ayakkabını al gel 2.provaya demişti çünkü gelinlikçim Sen aldınmı cnm :44:

canım bizim mutfağımız 12 bin tutttu kırıp döktük o yüzden 6 bin bana biraz uygun geldi ev alırsak içini ailem karşı aile yaptırr yada babam verirse ev tertemiz :)))))

oturma odası klasik kkoltukalrı var benim tarzım olacağını snamıyorum klasik country avangarde kaçıyor sanki onunkide koltuk ayaklarından öyle gördüm ben o kadar boğamam ama çok zevkli kızzz

12 bin mi o zaman 6 bin iyiymiş ya

Çok güzel kombinlemiş herşeyi bence de zevkli...

cok sukur yaa 2013 gelinide gorduk
Allah caglayida mugeyide musmutlu etsin hic utandirmasin tabi darisida bizee
gizosum sen kavustun askerine biliyorummm gelismeleri bekliyoruz

harika olmuş yaaaa
sahi mutfak minderi almam lazımmm benim masa örtüsü takımının minderi kalmamıştı geldi mi acaba English home a bakmam lazımmm

Benimki aynen bundan
almamıştım ama mutlaka almam gerektiğini fark ettiiiimmm

yok cnm direk gidip evlilik için sağlık raporu istyrm diceksin onlar seni yönlendiriyolar kan tahlili ver ciğer filmi çektir şeklinde

Teşekkür ederim canım

Ben hiç dekoratif obje almadım daha

Biri Ankara geliniyim demişti sankiiiii:44::44:

ole hizli akip gidyoki sayfalar konulara dahil olmam imkasiz galiba:-(
kedi ciger misali uzaktan bakayim bai sizlere:'(
büüşş hoşgeldiinn

canımm Alalh utandırmasın.ay tuhaf oldum yaa 2 gelinimiz var bu hafta ne güzeell.inşallah çok güzel bir düğününüz ve hayatınız olur kuzularım

Maviş geçmiş olsun tekrardan canım biraz toparlanmana sevindim...

Kızlar bu mutfak çok şirin çok cici olmamış mı yaa... Bana da bulaştırdınız country stylaaa

Pembe gönlüm sende

bu ev çok güzel olmuş herşey orantılı, bazı evler var ki midemi bulandıracak kadar abartılı.
herşeyde ama herşeyde çiçek deseni olmaz ki. bir yeri sade yap üstüne çicekli bir şey gelsin. yok anacım, country denince başka birşey sanıyorlar sanırım.
benim fikrimce göz yormadan sadeliğin ve bütünlüğü taşımalı.

mesela bir arkadaşımın bir küçük odasına countri havası eserken diğer odasında aslan bacaklı osmanlı koltukları vardı.
bana ikisi arasında uçurumlar olduğunu düşündürtüyor.
odadan salona geçerken sanki başka birinin evine gitmiş gibi oluyorsun.
dışarıdan bakıldığında (bence) bu şekilde oluyor.

siz siz olun country yaparken dikkat edin objektif bakmaya çalışın

ama bu ev 10 numara olmuş

sonuna kadar katılıyorum sözlerine tatlımmm
ben bu kızı bohça konusunda kendime idol seçmiştim zatennn takipteydim evide harika olmuş

son derece katılıyorum canım ben çiçeğe boğmam boğacaksamda yatak odamda boğarım ama koltuklarda felan göz yormucam herşey ekru ve beyaz olucak inşallah beğendiğim modeller öyle şimdilik bir ara paylaşırım tipik bir ikea evi illa çiçek olacaksa sadece yastıkta o detayı istiyorum predeler soft olucak pudra tonları yada beyaz .)))))))

ayyyyy evimi gözümün önnnde şekillendryorm kızın blogu bana çok yardımcı oldu fikirlermde

ben bu kızı bohça konusunda kendime idol seçmiştim zatennn takipteydim evide harika olmuş

valla süper yapmış, ben yeni gördüm bu blogu. tebrik etcem şimdi
takibime aldım, bu arada sende takibimdesin

ayyy zehram bende bayılömıştım bohçadaki tarak setinden aldırcam o kadar paylaşmcı ki herşeyi yazmıştı tarak seti harika güzel bohçasındaki herşey sade ve uygun almış maşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…