'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sayfaya geldim, okuduuğum ilk mj bu...
hiç birşey anlamadım :44:
eşinle kavga ettin ama neden...
cezaya gidio diskoya nedemek....?
eşin asker falan mı?
veya ne bileyim biraz karışık mı ne anlamadım ben :44:
sorun ne bilemedim ama çözüm için tek yapabileceğin şey içten bir özür dilemek olur.

Tatlım benim sen iyi ol iyi bak kendine daha çokkkkkkk güzel günler göreceğiz biz seninle

Bence arkadaş yeni üye,derdimvara da açmayı bilmiyor konuyu, gelmiş buraya kopyala yapıştır yapmış.

Yoksa niye Evlilik hazırlığı sohbet konusunda bunu yazsın?

Tatlım benim sen iyi ol iyi bak kendine daha çokkkkkkk güzel günler göreceğiz biz seninle

Görecez değil mi kuzum iyi bakıyorum ama kendi kendime bi sevdiceğim ilgilendi benimle kv bile daha çok arayıp sordu 3 kez geldi ilgilendi annem onların yanında göstermelik baktı bana ya kuzum efkkarlıyım yine ben nsenin başının ağrısı nasıl oldu:26::26::26:

selamm arkadaşlar bende 30 ağustosta evleniyorumm.. tarihimiz çok önce kesinleşmişti ama nişanlım askerden gelince daha çok bi stres bastı beni :18:
daha nerede yaşayacağımıza da karar veremedik. ben izmirliyim sevdiceğim istanbullu bakalım artık hayırlısı

Bugün daha iyi gibiyim, bak buraya son zamanların maksimum katımını yaptım

Amannnn sen de anneni takma kafana,kişi nasıl muamele ederse,öyle de muamele görür. Valla sağlık gibisi yok,her şey yalan.

Çok özlü konuştum

Kuzucum dikkat et kendine tamam mı sende ben sizi çok özledim bu arada ben evet takmamaya çalışıyorum ama olmuyo ne var sanki hastalanacak diyor bana annem kv 3 gün gelmiş hizmet etmiş utanmazsa kalk sen yap dicek herşeyi bu hasta halimle düşün kuzum

hallettik cicegimmmmmmmmmmm

Eee ben niye görmedim kiiiiii

hoşgeldin aramıza Nazcım

plumcım hastaneye herhangi bir evrak götürmeye gerek var mı peki?
Ne diye gitmek gerek?

hoşgeldin tatlımmmm
ayyy yerinde olup çağlamın yanında olmak isterdim ben de çok öp onu bizim içinnnn

Benim yanımda olabilirsin düğünümde Özgem

Hatice nişanın K.çekmece de bi kafede mi oldu kuzum?

Son düzenleme:

yavrukuşumm siz düğünü küçükçekmecede mi yapçaktınız nerdeydi
yaa hepinizin düğününe gelmek istiyorum çok istiyorummm
istanbula yakın da olsam dönüş sıkıntı oluyo işte sevdicek araba ile istanbul trafiğine cesaret edemiyo

Yok kuzum Baltalimanında Sarıyer yaniiii
Gelmeni çok isterim amaaaa
Ben gelemem kimseye uzağım

Maviş geçmiş olsun tekrardan canım biraz toparlanmana sevindim...

Kızlar bu mutfak çok şirin çok cici olmamış mı yaa... Bana da bulaştırdınız country stylaaa

Pembe gönlüm sende

evet canım çok güzel hattaha ayakkbı portmarntosunun felan fotosunu kopyaladım gittiği yererden yaptırcam özellikle çiçekli koltukların olduğu odadaki tv ünitesinden alıcaz :))))))) kaç gündür şirketteklere gösteryorm yatak odam bile öyle olabilirrrrrrr

annndddddddd krevandaki ütü masasssssı en yakında alınacaklar listemde blog sahibesini severek takip ediyorum ayrıca

Son düzenleme:

Evet canım oturma odası, yatak odası, antre hepsi çok güzellll olmuş ya... Sayenizde bende de country aşkı oluşmaya başladı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…