kızlAR yardım edın dun esımle kavga ettık cezaya gıdıo dıskoya esım dun ardı bn cezaya gıdıyorumdedı sonra sabah esıme odemelı atmıstım arkadsına takmıs hatdını konustann 15 dk sonra msj gelmıs odemelı msjm sonra arkadası telefonuna hatdını tekrar takmıs bnm msjm da sılınmemıs arkadasıda ona glms msj ve bna tanımadgm nmum msj attı kımsn sabah odemlı atmsn dıeee bnde ozelden aradım esımın kuzenı sandım ve kımsn dedım oda senın kımsn senın num sonu susususu dglmı dedı bnde hyr sususu dedım oda aynı sey dedı esıde yanındayms we arkadasına wer bı telı dedı num duyunca bna bagrmyı basladı sen cezada oldugumnunbılıosun neden arıosun dedı bnde bn senın arkadsın num oldugunu ne blmm kuzenın falan sandım dedım aksamına aradı ceza glmıs kolu duvara faln vurmus cmları ındırmııssınırden ve yapamıoruz senınle geldıgımızde geregnı yapalık ayralılm ızne gelınce demek ıstedı bn sınır krızı gecırdım aradım bn bısıy yapmadım dedım evlılık cocouk oyuncagımı dedım aılesıyle kus zaten bnde kusum aılemle kalıorum sonra yumusadı bıraz soguk soguk senı sewıorum dedı bugun anneme cezada kaldıgı yerı aratdım ve gardıgana rıca etdık sesını duymak ıcın allah razı olsun adam kendı cebınden aratdırdı konustum bırazdaha ıyıdı ama samımı degl tm aksam 6 da arıcak napmam lazım esımı cok sewıorum nasıl aramı duzeltıcem akıl werın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tamam hemen sölüyom kuzum cevap verirse bende iğileşmek istiyom ama bu lanet hastalık beni bırakmıyo bende çok özledim sizi sürekli uyuyorum ben ya zaten oturamıyorum doğru düzgün totişimin ağrısından:26::26::26:
Maviişşşş Çağlaylakomuu öp olur muuu hepimizin slmını ilet ve bol bol fotosunu çek çokk merak ediyoruz onu çokkk
sayfaya geldim, okuduuğum ilk mj bu...
hiç birşey anlamadım :44:
eşinle kavga ettin ama neden...
cezaya gidio diskoya nedemek....?
eşin asker falan mı?
veya ne bileyim biraz karışık mı ne anlamadım ben :44:
sorun ne bilemedim ama çözüm için tek yapabileceğin şey içten bir özür dilemek olur.
demek çağla benim kollarıma geliyor
hehehehee
Tatlım benim sen iyi ol iyi bak kendine daha çokkkkkkk güzel günler göreceğiz biz seninle
Görecez değil mi kuzum iyi bakıyorum ama kendi kendime bi sevdiceğim ilgilendi benimle kv bile daha çok arayıp sordu 3 kez geldi ilgilendi annem onların yanında göstermelik baktı bana ya kuzum efkkarlıyım yine ben nsenin başının ağrısı nasıl oldu:26::26::26:
Bugün daha iyi gibiyim, bak buraya son zamanların maksimum katımını yaptım
Amannnn sen de anneni takma kafana,kişi nasıl muamele ederse,öyle de muamele görür. Valla sağlık gibisi yok,her şey yalan.
Çok özlü konuştum
hallettik cicegimmmmmmmmmmm
merhaba 2013 gelincikleri:)) aranıza yeni katıldım..ben de 8 yıllık bir bekleyişin ardından inşallah mayıs ayında aşkıma kavuşuyorum..mekan ayarlamasını taa aralıkta yapmama rağmen mayıs ayında hafta sonu yer bulamadım mekanlarda..o yüzden 24mayıs cuma aksamı olacak düğünüm..hazırlıklarınız nasıl gidiyor??gelinlik olayını falan hallettiniz mi??
tüm gelinlere ömür boyu mutluluklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:))
ozaman cnm nişanlın geliyo sizin oraya k.çekmece belediyesine gidiyosunuz İkinizden biririn o belediyeye bağlı olması gerekiyo zaten Belediyenin anlaşmalı kurumu oluyo çoğu yerde 15-20 dk.da veriyolar sağlık raporunu yok eğer para vermeyelim dersen
ikinizde önceden sağlık raporunuzu ayrı ayrı alın öyle başvurun nikah günü almak için
Önce sağlık raporunu almak gerekiyo zaten Onun haricinde bide foto gerekiyo başka hiç bişey yok
hoşgeldin tatlımmmm
ayyy yerinde olup çağlamın yanında olmak isterdim ben deçok öp onu bizim içinnnn
Eee ben niye görmedim kiiiiii
hoşgeldin aramıza Nazcım
plumcım hastaneye herhangi bir evrak götürmeye gerek var mı peki?
Ne diye gitmek gerek?
Benim yanımda olabilirsin düğünümde Özgem
Hatice nişanın K.çekmece de bi kafede mi oldu kuzum?
yavrukuşumm siz düğünü küçükçekmecede mi yapçaktınız nerdeydi
yaa hepinizin düğününe gelmek istiyorum çok istiyorummm
istanbula yakın da olsam dönüş sıkıntı oluyo iştesevdicek araba ile istanbul trafiğine cesaret edemiyo
Maviiişşşş Çağlaya çok çok selam ve öpücük fısıldaaaa
Öpücük nasıl fısıldanıyosa
büşümmmmmmmm kuzummmmmmsen yakaladıgın yerden dal ben oyle yapıorum
Maviş geçmiş olsun tekrardan canım biraz toparlanmana sevindim...
Kızlar bu mutfak çok şirin çok cici olmamış mı yaa... Bana da bulaştırdınız country stylaaa
Pembe gönlüm sende
evet canım çok güzel hattaha ayakkbı portmarntosunun felan fotosunu kopyaladım gittiği yererden yaptırcam özellikle çiçekli koltukların olduğu odadaki tv ünitesinden alıcaz :))))))) kaç gündür şirketteklere gösteryorm yatak odam bile öyle olabilirrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?