'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar günaydın
Öncelikle herkese hayırlı cumalar..
Sonrasındaysaa sabah sabah beni ağlatan müdür olmuş ama insanlıktan zerre nasibini almamış şahsiyetsizi şu mübarek Cuma gününde ALLAH a havale ediyorum. Kalp kırdıktan sonra Cuma'ya gidip günahlarının affı için dua ediyordur herhalde.. ALLAH büyük .. bu dünyada olmazsa öteki tarafta verir cezasını

ezgim ben çok tembelim namaz kılmıyorum mesela kendime kızıyorm vicdanım acıyor herşeyi yapıp edip bunu yapmamamk korkuyorumda bide bende ölüm korkusu çok fazla oluştu heran aklımdan zikir ediyorum şükrediyorum derdim dua okumazdım neden zaman yok korku yok derdim şimdi ise vayyy be beni şeytan ne kandırmış diyorum çok şükür ki ezgim ben biraz geç farkettim valla kuzum :9

benmde ingilizceye gitmem lazm ama evlennince gidebilecem anca ayağım o zaman karada olucak

ezom bu arada ben sticker sitesindne sticker yaptırcam gibi mailleştik ordakilerle ben kavanozu kendim yapmaya karar verdim :)nişan içinde bisiklet ve faytonlu magnetler yaptırcazzzzzz öyle konuştk benmkyle

Aslında öyle konuşarak, yaşayarak öğrenmeli ingilziceyi..
Ama bana kpds artık yds oldu, 80 kadar olsa fena olmaz

Ben Eliiifff
11 Ağustos geliniyim:123:
Ankaradayım
tüm arkadaşlara mutluluklar diliyorum
[/QUOTE]

selamlar elifcim çok memnun oldumm :)

hayırlı cumalar pamukk sabah sabah derdi neymiş senle uğraşmışşkiii ://

ben berfinnn senn adın enydi kuzum hangi şehirdesinn

Elif tatlım
Ankaradayım.
Memnun olduuummmm

Kuzum sıkma canını..
İnsanın bi şekilde sınavı oluyor

hani demiştim ya benim koca kafalı kocam eşofman takımı olmadığı için spora hala gidemedik diye,
h sonu annemlerde fellik fellik beyfendiye eşofman aradık, sonuç en iyisi istanbulda bakayım daha çok şey vardır dedi
kendime bakamamıştım. annemde kendisine mi bakıyordu yoksaaaaaaa şans eseri mi gördü bilemiyorum:44::44:
hani kendine beğenmiştir ama bedeni olmamıştır diye düşünüyorum (çok fenayımmmm çooookkkk )

boşuna mı veriyoruz para bu akşam o spora gidilecek

Teşekkür ederiz. inşallah iyi olur

bende yürüyüşüm bitti, ee şimdi napıcam dedim, pat diye soktu beni plates odasına. kem küm şeyyy sonra kaslarım çok ağrımasın başka zaman giderim dedim ama minderin başında buldum kendimi
boynunu zorlamışsındır, ağrımaması gerekir normalde :26:
bende öksüremiyrum, midemdeki sancıyı düşünün

ama sanki kendimi dal gibi hissediyorum, bir gün spor yaptım ya fit oldum hemencik
sende de var mı o his
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/bilmiyorumkismile.gif

inşallah

yatak konusu biraz tuhaf, ama insanlar neyi hayal ederse onu yaşarmış.
hayal ettiğimize göre kolaylaşıyor işler

o soruya bende kötülük yapmadım diyebilirim sadece
ooofffff yaaaa nasıl bir şeytana kapılmışlıktayız bilmiyorum
keşke yapablsek, davamllı olabilse :26:
biz güya çok plan yapmıştık, şöyle yapıcaz, namazımızı kılıcaz, kuranımızı okuyacaz diye. 2 aydır kuranın yerini sadece toz almak için elime aldım

inşallah gönlümüzden geçenleri yaparız en yakın birgün

günaydın,tünaydın kızlarrr hayırlı cumalar

bilmiyorum niye ama bugün huzurlu başladım güne. kendimi dinç ve enerjik hissediyorum çok.

sanırım dün de annemle kavga edince tüm sinirim boşaldı. rahatladım

çağlanın düğünü nasıl geçti acaba topicte 2 evli hatun oldu

Teşekkür ederim çağlam

Sanırım sevmek hayatın akışını anlamını değiştiriyor.
Elif görmesen daha iyi rezillik rezillik

Bende de aynı durum geçerli eskiden çok kuran okur, ibadet ederdim ama artık yabınca sanki beni boğuyorlarmış gibi hissediyorum bu nedenle yavaş yavaş herşeyi bıraktım. alalh yardımcımız olsun.
Elifcim evlendikten sonra esenbahçede oturacağım maalesef şehir dışı dağ başı gibi geliyor bana

memnun oldum dilacım. bende ezgi. bende finanscıyım ama malesef kendi sektörümde değilim

çok memnun oldum ezgicimm :)
aksine bende finansçı diilim ama bu sektördeyimm :) sen nerde çalışıyosunn peki ?[/QUOTE]
belgelendirme sektöründeyim canım.kalite belgelendirmesi

aynın gizim. bide böyle sevdiğimle kurduğum hayaller gerçek oldukça daha çok vicdan yapıyorum şükretmek yetmiyor sadece...
kavanozları kendim yapıcam derken? anlamadım gizo zaten kendin yapmıcakmıydın

dila ve elif merhaba ben de çağla iki çağla var karısmaması icin kurabiye çağla diyebilirsiniz memnun oldummmm

aslımmmm rahatlamana cok sevindim kuzummm

zehrammm kim uzdu seni yine

Son düzenleme:

Tünaydın aslıcım Sanada hayırlı cumalar

Pamuğum hergün sinirlerin zığplıyor evlenince antrenmanlı olacaksın
İşin esprisi bir tarafa takma beni çoğu zaman çıldırtıyorlar annemde evlenmeden önce prova yaptırıyoruz diyor
Sanırım midem delindiğinde provaların ne kadar can sıkıcı olduğunu anlayacak anlamıyorum evlenecekmiyim yoksa savaşa mı gireceğim hiç bilmiyorum
günaydın gelin adayları hayırlı cumalar :))
Hayırlı cumalar

Son düzenleme:
Sabah sabah biraz fesatlık yapayım mıııı
Şimdi herkes liste başı olacak ya nasipseee:97:
Dün Özgecan dedi hatta..
Hani bizim düğün Ramazanın bayramının ertesi günü ya, ben çoook kalacaaaaammmmmmmmmmm baştaaaaa

Sahi çoğu kişi evlenmiş olacak yaaa
Acaba topiği terk mi edecekler kiiii:26:

çok memnun oldum ezgicimm :)
aksine bende finansçı diilim ama bu sektördeyimm :) sen nerde çalışıyosunn peki ?
belgelendirme sektöründeyim canım.kalite belgelendirmesi

aynın gizim. bide böyle sevdiğimle kurduğum hayaller gerçek oldukça daha çok vicdan yapıyorum şükretmek yetmiyor sadece...
kavanozları kendim yapıcam derken? anlamadım gizo zaten kendin yapmıcakmıydın[/QUOTE]

kızzz yapacaktım ama karar vermemiştim sticker bulamam die ki senin attığın linklli yerden mailleştim bide hazır kurdalller satılıyormuş bende yeteneksiz olduğm için pimpirikliyim

ezgim aynı şeyi düşünmüşüz cidden ben herşey iyiken neden şükretmiyorum die çok kızdım kendime şükretmek yetmiyor bilde vicdanım acıyor yetmiyor yetindiremiyorum üstümde emeği olup kaybettiğim insanlar için yakın zamanda güzel bişi yapıcam allahında izniyle çünkü aldığım paranın hayırlı bişiye gitmesini istiyorum birikimim var annemler benim aıdma bişiler yapıyor ama ben kendim bişiler yapmak istiyorum allahında izniyle

kızlar bende ölüm korkusu rüyalarıma kadar yansıdı 2013 e girrken çok yakınımızı kaybettik vee ben kendimi toprağın altında çok görüdm o yüzden hani ölsem naptın denilcek yaa 0 kendimi acil toparladım vee panikliğimide duayla yendim terapi gibi oldu benim için

Zehraaa canım sıkma canını, dediğin gibi burada seni kırıyor ama bakalım asıl yaşam alanımızda ne olacak. sen Allah'a havale et:26:

aslı sana da günaydın. çağladan umudum yok ama bari maviş foto koysa bizeeee
o da yazık üszgeçe dönmüştü, hasta olduğu için sanırım koyamadı fotoları

sırayla geliyorum

ben yoldan çıkmış biri olarak artık hiç dua okuyamıyorum
anca bir korku gelince dua aklıma geliyor :18::18:

aynen o durum bende de var :18::18::18:

haticem tarihin hayırlı olsun

gizzzz Allah gecinden versin. deme öyle şeylerr
kuzum kurdeleli tüllerdende alabilirsin. yada ben 5 metre aldım kendim kesip bağlıycam. beraber yaparız sen takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…