- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
ay dimi yaaa çok güzel bişeyyy
bendede kırmızı var gizom. üniversitedeyken almıştım.ne güzel alışmıştım namazımı falan kılıyordum ama geçen sene bıraktım hiç düzenli değilim bu konuda ve çok üzülüyorum. inşallah yine başlarım
canım sen nerede oturuyordun? bende haftada 1 gün speaking cluba gidiyorum konuşmamı geliştirmek için.sen hangi kursa gidiyorsun?
berfomm hepinize ediyorum.hatta isimlerinizi unutmıyım diye forumdaki arkadaşlarıma diye dua ediyorum.sonra bi gülesim geliyo kendime öyle diyince
ay evet yaa. facetede baktım belki paylaşmıştır diye
Elif Sorma ingilizce benim için de öyle, bir de ben 4 sene ingilizce iktisat okudum, yazarken sorun yokta konuşmaya gelince tıkanıp kalıyordum ama şimdi biraz aştım, baya baya konuşmaya başladım.
Ezgicim ben Wall Street E gidiyorum şuan da Premier Level oldum, beylikdüzünde oturuyorum.
Kızlar günaydın
Öncelikle herkese hayırlı cumalar..
Sonrasındaysaa sabah sabah beni ağlatan müdür olmuş ama insanlıktan zerre nasibini almamış şahsiyetsizi şu mübarek Cuma gününde ALLAH a havale ediyorum. Kalp kırdıktan sonra Cuma'ya gidip günahlarının affı için dua ediyordur herhalde.. ALLAH büyük .. bu dünyada olmazsa öteki tarafta verir cezasını
ben berfinnnsenn adın enydi kuzum hangi şehirdesinn
Kızlar günaydın
Sonrasındaysaa sabah sabah beni ağlatan müdür olmuş ama insanlıktan zerre nasibini almamış şahsiyetsizi şu mübarek Cuma gününde ALLAH a havale ediyorum. Kalp kırdıktan sonra Cuma'ya gidip günahlarının affı için dua ediyordur herhalde.. ALLAH büyük .. bu dünyada olmazsa öteki tarafta verir cezasını
Aslında öyle konuşarak, yaşayarak öğrenmeli ingilziceyi..
Ama bana kpds artık yds oldu, 80 kadar olsa fena olmaz
Oyaaaaaaaaaaaa
Neler duyuyorum beeeeeennnnnnnn
Annen nasıl sevinmiş ki eşofman almış sanaaaa
Bak bak baaakkk, hemen de kaçıyoooo
Şey bende spora yazılmıştım,15 güne yakındır gitmiyorum
Şeeyy ama misafir var ya ondan:18::18::18:
Oyaaa bende çarşamba günü ilk pilatese gittim kız ben onu kolay bir şey zannediyordum annammm zormuş yaa valla karnım, belim, boynum ağrıyor ama güzel beğendim vücudu sıkılaştırıyor bence
Geçmiş olsun kuzeninede...
hüseyin başkan bunu demen bile inançlı oldugunuz yoldan çıkmadıgın göstergesi.. zor deil bi yerden başlarsın.. öyle insanlar varki la ilahe illallah diyince kalplerinden hissederek söylüyorlar. hamdolsun bizde müslümanız.
bugunde cuma bu güzel günde sende kalbini aç inşALLAH çok güzel şeyler olcak:)
Ama garip ki zateeeennn
Bir anda aynı yatağı paylaşmak kolay mııı:97:
Oyam bende kendimi kötü hissediyorum
Dua okumak konusunda yani..
Namaza başlıyorum başlıyorum tekrar bırakıyorum
Bilmiyorum ben neden yapamıyorum
Hani bugün Allah için ne yaptın deseler cevap veremem gerçekten[/COLOR][/FONT][/B]
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsssssssssss
yaa bugun cumaaaaaaaaa aşk gunu bugunnn
hatiecmm hayırlı ugurlu olsun tarihinnn
adaşım naptı acaba gelsin de acı var mı acı diye soralım
Oyaaaaaaaaaaaa
Neler duyuyorum beeeeeennnnnnnn
Annen nasıl sevinmiş ki eşofman almış sanaaaa
Bak bak baaakkk, hemen de kaçıyoooo
Şey bende spora yazılmıştım,15 güne yakındır gitmiyorum
Şeeyy ama misafir var ya ondan:18::18::18:
Biz o fotoları göremediğimizden bilmiyoruz Haticecan
Tam da aklımdan bu geçiyoduuu
Sen benden çok yaşayacan kuzum, önce evlenecen ya ömrün uzayacaktır
Bende bekle bekle kurur kalırım
Ahhhh ahhhhh
Aynı hallerdeyim bilmem miii yaaa
Bi anlamlı oluyo insanın ilişkisi bileeeee
Bende de aynı durum geçerli eskiden çok kuran okur, ibadet ederdim ama artık yabınca sanki beni boğuyorlarmış gibi hissediyorum bu nedenle yavaş yavaş herşeyi bıraktım. alalh yardımcımız olsun.Ama garip ki zateeeennn
Bir anda aynı yatağı paylaşmak kolay mııı:97:
Ben makanı görmedim, gitmedim, aramızda resmiyet yoktu o zaman
Duydum ama orada yaptığını
Küçükçekmecede oturuyo kayınvalidemler, sen evlenince de orada mı oturacaksın?
Ahhh ahhhh ingilizce kanayan yaram
66.25 kpds..
Yükseltmem gerek ama çalışan kiiimmmmmm
Oyam bende kendimi kötü hissediyorum
Dua okumak konusunda yani..
Namaza başlıyorum başlıyorum tekrar bırakıyorum
Bilmiyorum ben neden yapamıyorum
Hani bugün Allah için ne yaptın deseler cevap veremem gerçekten
Elif Sorma ingilizce benim için de öyle, bir de ben 4 sene ingilizce iktisat okudum, yazarken sorun yokta konuşmaya gelince tıkanıp kalıyordum ama şimdi biraz aştım, baya baya konuşmaya başladım.
bende iktisat mezunuyum canım. ing.cem iyide konuşma pratiğim yoktu malesef oda ilerledi yavaş yavaş
Ezgicim ben Wall Street E gidiyorum şuan da Premier Level oldum, beylikdüzünde oturuyorum.
memnun oldum dilacım. bende ezgi. bende finanscıyım ama malesef kendi sektörümde değilim
ezgim ben çok tembelim namaz kılmıyorum mesela kendime kızıyorm vicdanım acıyor herşeyi yapıp edip bunu yapmamamk korkuyorumda bide bende ölüm korkusu çok fazla oluştu heran aklımdan zikir ediyorum şükrediyorum derdim dua okumazdım neden zaman yok korku yok derdim şimdi ise vayyy be beni şeytan ne kandırmış diyorum çok şükür ki ezgim ben biraz geç farkettim valla kuzum :9
benmde ingilizceye gitmem lazm ama evlennince gidebilecem anca ayağım o zaman karada olucak
ezom bu arada ben sticker sitesindne sticker yaptırcam gibi mailleştik ordakilerle ben kavanozu kendim yapmaya karar verdim :)nişan içinde bisiklet ve faytonlu magnetler yaptırcazzzzzz öyle konuştk benmkyle
Elif tatlım
Ankaradayım.
Memnun olduuummmm
Kuzum sıkma canını..
İnsanın bi şekilde sınavı oluyor
günaydın,tünaydın kızlarrrhayırlı cumalar
bilmiyorum niye ama bugün huzurlu başladım güne. kendimi dinç ve enerjik hissediyorum çok.
sanırım dün de annemle kavga edincetüm sinirim boşaldı. rahatladım
çağlanın düğünü nasıl geçti acabatopicte 2 evli hatun oldu
Pamuğum hergün sinirlerin zığplıyor evlenince antrenmanlı olacaksınKızlar günaydın
Hayırlı cumalargünaydın gelin adayları hayırlı cumalar :))
belgelendirme sektöründeyim canım.kalite belgelendirmesiçok memnun oldum ezgicimm :)
aksine bende finansçı diilim ama bu sektördeyimm :) sen nerde çalışıyosunn peki ?
sırayla geliyorum
ben yoldan çıkmış biri olarak artık hiç dua okuyamıyorum
anca bir korku gelince dua aklıma geliyor :18::18:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsssssssssss
yaa bugun cumaaaaaaaaa aşk gunu bugunnn
hatiecmm hayırlı ugurlu olsun tarihinnn
adaşım naptı acaba gelsin de acı var mı acı diye soralım
dila ve elif merhababen de çağla iki çağla var karısmaması icin kurabiye çağla diyebilirsiniz memnun oldummmm
peki kurabiye çağla memnun oldummm :)
Sabah sabah biraz fesatlık yapayım mıııı
Şimdi herkes liste başı olacak ya nasipseee:97:
Dün Özgecan dedi hatta..
Hani bizim düğün Ramazanın bayramının ertesi günü ya, ben çoook kalacaaaaammmmmmmmmmm baştaaaaa
Sahi çoğu kişi evlenmiş olacak yaaa
Acaba topiği terk mi edecekler kiiii:26:
zannetmiyorum terketmez kimse yaa bu muhabbeti bırakmak istemeyebilirler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?