- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Sabah sabah biraz fesatlık yapayım mıııı
Şimdi herkes liste başı olacak ya nasipseee:97:
Dün Özgecan dedi hatta..
Hani bizim düğün Ramazanın bayramının ertesi günü ya, ben çoook kalacaaaaammmmmmmmmmm baştaaaaa
Sahi çoğu kişi evlenmiş olacak yaaa
Acaba topiği terk mi edecekler kiiii:26:
Dün Özgecan dedi hatta..
Hani bizim düğün Ramazanın bayramının ertesi günü ya, ben çoook kalacaaaaammmmmmmmmmm baştaaaaa
Sanırım sevmek hayatın akışını anlamını değiştiriyor.
Elif görmesen daha iyi rezillik rezillik
Bende de aynı durum geçerli eskiden çok kuran okur, ibadet ederdim ama artık yabınca sanki beni boğuyorlarmış gibi hissediyorum bu nedenle yavaş yavaş herşeyi bıraktım. alalh yardımcımız olsun.
Elifcim evlendikten sonra esenbahçede oturacağım maalesef şehir dışı dağ başı gibi geliyor bana
aaaa ankaradamısın
sen evlenincede ordamı kalcan
benm ortada bişey yok ama benle tanışmak isteyen biri var onla olursa ankaraya gelcemde
aynen o durum bende de var :18::18::18:
haticem tarihin hayırlı olsun
Olur mu öyle şey kuzum yaaaa
Güzelsindir sen, sana öyle geliyordur..
Bende kendimi çok eleştiririm
Valla Allah affetsin de yine de bi aktivite yapmak gerek
Ora nere bilmiyorum ben
K.çekmeceyi de pek bilmiyorum aslında
Esenyurt esenbahçe konutlarında beylikdüzü taraflarında bir yer
Ayyyy gel kız geeeeelllllllll
Ankara gelinciği ol sendeeeeee:123:
Neresindeymiş peki biliyo musun?:26:
Enerjik ve dinçbi Aslıı gördüm sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gizzzz Allah gecinden versin. deme öyle şeylerr
kuzum kurdeleli tüllerdende alabilirsin. yada ben 5 metre aldım kendim kesip bağlıycam. beraber yaparız sen takma kafana
zehram ne oldu yinekıyamam bak bugun cuma inşALLAh herşey kalbine göre olcak
çağlaaa kardeşim sana tak tak tak mı yazmış en sonama küsüyor bana cevap yazmıyor diyorr
[COLOR="#008000"
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR="#008000"]Ayyyy gel kız geeeeelllllllll
Ankara gelinciği ol sendeeeeee:123:
Neresindeymiş peki biliyo musun?:26:
Enerjik ve dinçbi Aslıı gördüm sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii [/COLOR]
Oyacım bugün patronu gelince hep üst üste gelir.elif biz gidelim, azcık sayfalar rahatlar.
bir yorum yapana kadar bir sayfa ilerliyor yaa huuuu
acaba ben çok yazıyorum diye mi :44::44:
aslı annene niye daldın kuzum?
önceki gün nişanlına, dün annene, bu gün kimi düşünüyorsun :44::44:
plates yaparken gaz kaçıran tipleri görünce ben konsantre olamıyorumElif haklısın canım günlük hayatta kullanılmayınca hele dil unutuluyor, allahtan ben işimde kullanıyorumda pratik yapma şansım oluyor yoksa unutuluyor maalesef...
Oya o hissiyat bende de oluştu yaaaa, pilates yaptıktan sonra spor yaptığımı hissettim, koşu bandında çok kalori yakılmıyor yaaa bence... Bisiklet falan daha iyi...
Dün Özgecan dedi hatta..
yaaa evetttt benimkiyle msn de konusyodum o sıra dönemedim yaramaza... bana takıldı baya kendisi kardesinle aramızda bir sinerji var berfo yası kucuk olmasaymıs iyiymiş
ama cok haşin bi erkek yaaa silah cekti bana
Elif haklısın canım günlük hayatta kullanılmayınca hele dil unutuluyor, allahtan ben işimde kullanıyorumda pratik yapma şansım oluyor yoksa unutuluyor maalesef...
aynı sorun bendede var yaaa. günlük hayatta kullanamıyorum hem franszca hem ing. o yüzden kitap okuyorum bol bol konuşmayı geçtim kelimelerde fln sıkıntı çekmiim dieee ://
Günaydın canlar fotolar benden bakması yorum yapması sizden biraz bulanık olabilir kızımız yerinde durmuyodu çünkü
hadii bakalımmm meraktayımmm :)
Elif
Oya o hissiyat bende de oluştu yaaaa, pilates yaptıktan sonra spor yaptığımı hissettim, koşu bandında çok kalori yakılmıyor yaaa bence... Bisiklet falan daha iyi...
kendi adıma ben terk etmicem kuzummm, sevdiceğim tv seyrederkene ben size yazcammm
onun için yeni imaj bile yarattım kendime baksana
zehroşum o müdürü az çok biliyorum babamdan.. Allah bilir ona yapacağını, seni bu kadar üzüyo görür o da gününü elbet bi gün canım benim
dikkatini dağıtmaya çalış düşünmemeye çalış olur mu
aslı annene niye daldın kuzum?
önceki gün nişanlına, dün annene, bu gün kimi düşünüyorsun :44::44:
Günaydın canlar fotolar benden bakması yorum yapması sizden biraz bulanık olabilir kızımız yerinde durmuyodu çünkü
Oyacım bugün patronu gelince hep üst üste gelir.
Zehramda alıngan dönemde dolayısıyla bu süreci zor atlatır.
Zehram yanlış anlama kendimden biliyorum
plates yaparken gaz kaçıran tipleri görünce ben konsantre olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?