'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

zehram ne oldu yine kıyamam bak bugun cuma inşALLAh herşey kalbine göre olcak

çağlaaa kardeşim sana tak tak tak mı yazmış en son ama küsüyor bana cevap yazmıyor diyorr

elif vaji sayfasında buluşmayalım bence bu sayfada tecrünelerimizi, ihtiyaçlarımızı, sorunlarımızı konuşmaya devam ederiz.
Hepimiz hemen hemen aynı zamanlarda benzer sorunlarla karşılaşacağız. Birbirimize destek olmak yol göstermek amacıyla devam ederiz gibi geliyor.
Ya da ben öyle düşünüyorum.Oyadan öğrendiğim çok şey oldu eeeee haliyle bende yeni evlendiğimde bazı arkadaşlara yol gösterebileceğim. Bu yüzden fazla karamsar olma bak benim ilk cümleme ben deli gibi korkarkan o sayfada değil burda fink atacağım diye düşünüp teselli oluyorum.

ivet terk etcez sizi oyanın topiğine taşıncaz... bi daha da konuşmucaz sizle

seni gidi seniiiiiiiiiiiii topic topic dolasırız elif'im ya bize her yer paris

Olur mu öyle şey kuzum yaaaa
Güzelsindir sen, sana öyle geliyordur..
Bende kendimi çok eleştiririm

Valla Allah affetsin de yine de bi aktivite yapmak gerek

Ora nere bilmiyorum ben
K.çekmeceyi de pek bilmiyorum aslında

aaaa ankaradamısın
sen evlenincede ordamı kalcan
benm ortada bişey yok ama benle tanışmak isteyen biri var onla olursa ankaraya gelcemde

Ayyyy gel kız geeeeelllllllll
Ankara gelinciği ol sendeeeeee:123:
Neresindeymiş peki biliyo musun?:26:

Enerjik ve dinç bi Aslıı gördüm sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aynen o durum bende de var :18::18::18:

haticem tarihin hayırlı olsun

Teşekkürler aslım

gizzzz Allah gecinden versin. deme öyle şeylerr
kuzum kurdeleli tüllerdende alabilirsin. yada ben 5 metre aldım kendim kesip bağlıycam. beraber yaparız sen takma kafana

ezgim ben çok pozitif bir insanım ama en son geçen gün annem bişi dedi ben başladım ağlamaya annem şok oldu dedim korkuyorum herşeyimi kaybedicem die çok üzüldüm annemide üzdüm sonra dua ede ede uyumayas başladım rahtalıyorum rüyalarım yok bulanık hep çocukkende öleydi

oyyy canımsın sen benim seni seviyorum çok mutlu ol

gelin olan çağlam dualarım seninle

zehram kuzum yaaa ben sana kıyamam yaaaa sakin ol canım iki gündür sabahtan geriyolar canım seni yaaaa allaha havale et kötüleri kötü niyetlileri allah ıslah etsin

Elif haklısın canım günlük hayatta kullanılmayınca hele dil unutuluyor, allahtan ben işimde kullanıyorumda pratik yapma şansım oluyor yoksa unutuluyor maalesef...

Oya o hissiyat bende de oluştu yaaaa , pilates yaptıktan sonra spor yaptığımı hissettim, koşu bandında çok kalori yakılmıyor yaaa bence... Bisiklet falan daha iyi...

zehram ne oldu yine kıyamam bak bugun cuma inşALLAh herşey kalbine göre olcak

çağlaaa kardeşim sana tak tak tak mı yazmış en son ama küsüyor bana cevap yazmıyor diyorr

yaaa evetttt benimkiyle msn de konusyodum o sıra dönemedim yaramaza... bana takıldı baya kendisi kardesinle aramızda bir sinerji var berfo yası kucuk olmasaymıs iyiymiş

ama cok haşin bi erkek yaaa silah cekti bana

elif biz gidelim, azcık sayfalar rahatlar.
bir yorum yapana kadar bir sayfa ilerliyor yaa huuuu
acaba ben çok yazıyorum diye mi :44::44:

aslı annene niye daldın kuzum?
önceki gün nişanlına, dün annene, bu gün kimi düşünüyorsun :44::44:

ayy hiç bilmiyorumm
ekimde geldim ankaraya ben işimiz vardı kardeşimle ozaman oldu işte bişeyler

Gizimm sakin ol canım gönlünü ferah tut.

Zehramm Allah o insanı (ya da insan kılıklıyı) bildiği gibi yapsın.

Günaydın canlar fotolar benden bakması yorum yapması sizden biraz bulanık olabilir kızımız yerinde durmuyodu çünkü

Oyacım bugün patronu gelince hep üst üste gelir.
Zehramda alıngan dönemde dolayısıyla bu süreci zor atlatır.
Zehram yanlış anlama kendimden biliyorum

plates yaparken gaz kaçıran tipleri görünce ben konsantre olamıyorum

kendi adıma ben terk etmicem kuzummm, sevdiceğim tv seyrederkene ben size yazcammm
onun için yeni imaj bile yarattım kendime baksana

zehroşum o müdürü az çok biliyorum babamdan.. Allah bilir ona yapacağını, seni bu kadar üzüyo görür o da gününü elbet bi gün canım benim
dikkatini dağıtmaya çalış düşünmemeye çalış olur mu

yaaa evetttt benimkiyle msn de konusyodum o sıra dönemedim yaramaza... bana takıldı baya kendisi kardesinle aramızda bir sinerji var berfo yası kucuk olmasaymıs iyiymiş

ama cok haşin bi erkek yaaa silah cekti bana

mesut dedim çağlaya neler yazmışsın öyle. izinsin hiç olmadı diyorum
oda diyor hayinn benimi ispiyonladı göstercem ben ona diyeee
sonra hangi ara telefonu aldıysa yazmış çok güldüm sonraa :)

Elif
Oya o hissiyat bende de oluştu yaaaa , pilates yaptıktan sonra spor yaptığımı hissettim, koşu bandında çok kalori yakılmıyor yaaa bence... Bisiklet falan daha iyi...

aynen aynen bisikletten inince ben gideyim artık bu kadarı bana yeter demiştim

ben kesin burda olcamdaa 2013 gelinciği olmadığım halde burdyaım düşünnnnnn

aslı annene niye daldın kuzum?
önceki gün nişanlına, dün annene, bu gün kimi düşünüyorsun :44::44:

ya ben bişi yapmadım kendi uğraştı benimle..

zaten fotografcıdır vs' dir stresim kafamdaydı.. dün dikeldi başıma şimdi seninle uğraşayım mı dedi.(Arada yapar, kardeşime de yapar --ben sinir olurum ama buna. hala ona şaka yapıyormuşum gibi geliyor galiba) elle temaslardan nefret ederim. dürter falan.

yok eksiklerini yazdın mı ? çarşıya gidip onu alsana ,aşık mısın ,unutuyorsun.. vs vs.zaten dün mesai kalmışım yorgunum yapamıcam dedim,sakin bırak beni lütfen die. yok kadın illa üstüme geliyor

en son da kitaplık çok raflı ..temizler durursun artık. o evi nasıl temizliceksen. seni içinde kaybetcez ya da salcan pasaklıktan gitcen dedi.

orada patlak verdi.. sonra özür diledi. cok hassasın,kendini sıkma,herşeyi kontrol edemezsin.bu günlerini güzelce yaşa dedi.öyle işte

Günaydın canlar fotolar benden bakması yorum yapması sizden biraz bulanık olabilir kızımız yerinde durmuyodu çünkü

hemen bakıyorum

gaz kaçıran mı
ben görmedim onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…