sen birde nikahlanınca düşün
uyku arasında evlendik mi biz gerçekten, diyip duruyorum hala
giz aklıma ne geldi şimdi biz 2013 gelini olsak bile en sonlarda olacağız. bol bol tecrübeli gelincikler olacak yanımızda
ay kızlar biz yüzük taktığımızdan beri sevdickle çok başka olduk (maşallah). sanki yeni tanışıyor gibiyiz.liseli aşıklar gibiyiz. biz hep böyle heyecanlıydık ama bu seferki çok başka. ne güzelmiş şu nişanlılık yaaa
dün benim kursum vardı aşk göndermedi buluşalım dedi. ev hala kalabalık olduğundan görüşemiyoruz çok.kurs bahanesiyle eve geç gittim aşk'la dolaştımm suratlarımızda kocaman bir gülümsemeyle
ohhh yat ne güzelkemiklerini dinlendir
ben de bugün platese gidecektim (bugün çarşamba ya)
o iş yattığına göre, bizim adam da gececi olduğuna göre annemlere mi gitsem
annem bana spora başladım diye yeni eşofman takımı ve çanta almış
yooookkkk onu almaya gitmicem yaaa kuzenim ameliyat olmuş onu görmeye diye gidicem, gerçekten, ne yapıcam ki eşofmanı hem:78::78:
Oyam hiç gereği yok abna gönder istersen
ya kızlar dün fotolara bakınca benim bel çevremde simit olmuş nasıl eriteceğim.
Genellikle yüzden verdiğim için kimse diyet yapmama yanaşmıyor.
Günaydın
mavişş gelse de çağlamın fotolarını paylaşsa
giz aklıma ne geldi şimdi biz 2013 gelini olsak bile en sonlarda olacağız. bol bol tecrübeli gelincikler olacak yanımızda
ay kızlar biz yüzük taktığımızdan beri sevdickle çok başka olduk (maşallah). sanki yeni tanışıyor gibiyiz.liseli aşıklar gibiyiz. biz hep böyle heyecanlıydık ama bu seferki çok başka. ne güzelmiş şu nişanlılık yaaa
dün benim kursum vardı aşk göndermedi buluşalım dedi. ev hala kalabalık olduğundan görüşemiyoruz çok.kurs bahanesiyle eve geç gittim aşk'la dolaştımm suratlarımızda kocaman bir gülümsemeyle
bende var bundaann. sağol güzel dualar için berfocum
Günaydın Gülçinciiimmm
Valla bu hafta hem çabuk hem yavaş geçti bana, daha doğrusu abzı haftaalrdan bişey anlamazsın ya ben öyle oldum işteee
İngilizce ne için? Yani okuyor musun?:26:
rabbim kabul etsin:)Oyaaa bende çarşamba günü ilk pilatese gittim kız ben onu kolay bir şey zannediyordum annammm zormuş yaa valla karnım, belim, boynum ağrıyor ama güzel beğendim vücudu sıkılaştırıyor bence
Geçmiş olsun kuzeninede...
Berfin duaları not aldım fırsat buldukça okuyacağım...
aynen öyle gizem . insan dışaran bakınca herkesimutlu mesut görebiliyor. ama kimin ne derdi var bimliyorum. hamdolsun rabbmizeki sağlıklıyızberfi dakkkada 5 dakkada 100 salavat yaptım taramalı gibi dün çeke çeke uyumuşum alllah dualarımızı kabul etsin sağlık versin tek istediğim vallla can sağlığı etrafımda hep gençler hasta yok tümör yok kanser korkuyorum :18::18::18:
hüseyin başkan bunu demen bile inançlı oldugunuz yoldan çıkmadıgın göstergesi.. zor deil bi yerden başlarsın.. öyle insanlar varki la ilahe illallah diyince kalplerinden hissederek söylüyorlar. hamdolsun bizde müslümanız.sırayla geliyorum
ben yoldan çıkmış biri olarak artık hiç dua okuyamıyorum
anca bir korku gelince dua aklıma geliyor :18::18:
banada duaaa et ezgimmm:)bende var bundaann. sağol güzel dualar için berfocum
maşallah sizede gizimmezgim ebett ebet canım tecrübellli gelinlerimiz olcak bizim olursa ağustos eylül hatta 10 kasım bilem olabilir bir arkadaşım üniden mezun olup haziranda nişanlandı eylülde düğün yaptı .))))) onun gibide yapabilirz vallla
bizdede askerden gelişinde oldu hep romantikti ama daha romantik oldu maşallahı var ben odun gibi kalıyorum yanında bizde yüzük takarsak benimki rahatlayacak :)))))) ezgim enişteye maşalllah o geldiğinden beri arkadaşlarmı ekiyorum :)))))))) bırakmıyor akşam eve geç gidincede kimseyle bulşamıyorm yazın güzeldi herkese vaktim vardı şimdik arkadaşlama vaktim yoğğğğ sevgili veto ettti
son olcam die üzülmee benim tarihim bile belli diill ve kasımı fln bulabilir düğünümm:)
nişanın içinde hayırlı olsun maşallah
sen birde nikahlanınca düşün
uyku arasında evlendik mi biz gerçekten, diyip duruyorum hala
Kınayıda orada yapabilirim mekan çok hoşuma gitti
Elifcim ben ihracat firmasında satışta çalışıyorum iş için İngilizce ye gidiyorum, aslında biliyorum da daha da geliştirmek için, speaking kısmını daha da geliştirmek için...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsssssssssss
yaa bugun cumaaaaaaaaa aşk gunu bugunnn
hatiecmm hayırlı ugurlu olsun tarihinnn
adaşım naptı acaba gelsin de acı var mı acı diye soralım
teşekkür ederim:))) geç olsun güç olmasın be tatlım
Ahhhh ahhhhh
Aynı hallerdeyim bilmem miii yaaa
Bi anlamlı oluyo insanın ilişkisi bileeeee
bendede kırmızı var gizom. üniversitedeyken almıştım.ne güzel alışmıştım namazımı falan kılıyordum ama geçen sene bıraktım hiç düzenli değilim bu konuda ve çok üzülüyorum. inşallah yine başlarımbendede pembiş zikirmatik var çok seviyorum onu ilk kez görüdm ve hemen aldım ne değişik bişiy olarak gelmişti ama çok mantıklıymış
canım sen nerede oturuyordun? bende haftada 1 gün speaking cluba gidiyorum konuşmamı geliştirmek için.sen hangi kursa gidiyorsun?Elifcim ben ihracat firmasında satışta çalışıyorum iş için İngilizce ye gidiyorum, aslında biliyorum da daha da geliştirmek için, speaking kısmını daha da geliştirmek için...
berfomm hepinize ediyorum.hatta isimlerinizi unutmıyım diye forumdaki arkadaşlarıma diye dua ediyorum.sonra bi gülesim geliyo kendime öyle diyincerabbim kabul etsin:)
bizlerede dua edin:):)
aynen öyle gizem . insan dışaran bakınca herkesimutlu mesut görebiliyor. ama kimin ne derdi var bimliyorum. hamdolsun rabbmizeki sağlıklıyız
hüseyin başkan bunu demen bile inançlı oldugunuz yoldan çıkmadıgın göstergesi.. zor deil bi yerden başlarsın.. öyle insanlar varki la ilahe illallah diyince kalplerinden hissederek söylüyorlar. hamdolsun bizde müslümanız.
bugunde cuma bu güzel günde sende kalbini aç inşALLAH çok güzel şeyler olcak:)
banada duaaa et ezgimmm:)
mavişş gelse de çağlamın fotolarını paylaşsa
ben berfinnnAsuminkal ismini bilmiyorum kusura bakma..
Ama liste için Allah razı olsun demek istiyorum..
Bugün yapacağım inşAllah
ay dimi yaaa çok güzel bişeyyy
berfomm hepinize ediyorum.hatta isimlerinizi unutmıyım diye forumdaki arkadaşlarıma diye dua ediyorum.sonra bi gülesim geliyo kendime öyle diyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?