'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

son olcam die üzülmee benim tarihim bile belli diill ve kasımı fln bulabilir düğünümm:)
nişanın içinde hayırlı olsun maşallah

Oyaaaaaaaaaaaa
Neler duyuyorum beeeeeennnnnnnn
Annen nasıl sevinmiş ki eşofman almış sanaaaa
Bak bak baaakkk, hemen de kaçıyoooo
Şey bende spora yazılmıştım,15 güne yakındır gitmiyorum
Şeeyy ama misafir var ya ondan:18::18::18:

Biz o fotoları göremediğimizden bilmiyoruz Haticecan

mavişş gelse de çağlamın fotolarını paylaşsa

Tam da aklımdan bu geçiyoduuu
Sen benden çok yaşayacan kuzum, önce evlenecen ya ömrün uzayacaktır
Bende bekle bekle kurur kalırım

Ahhhh ahhhhh
Aynı hallerdeyim bilmem miii yaaa
Bi anlamlı oluyo insanın ilişkisi bileeeee

Günaydın Gülçinciiimmm
Valla bu hafta hem çabuk hem yavaş geçti bana, daha doğrusu abzı haftaalrdan bişey anlamazsın ya ben öyle oldum işteee
İngilizce ne için? Yani okuyor musun?:26:

Elifcim ben ihracat firmasında satışta çalışıyorum iş için İngilizce ye gidiyorum, aslında biliyorum da daha da geliştirmek için, speaking kısmını daha da geliştirmek için...

rabbim kabul etsin:)
bizlerede dua edin:):)

aynen öyle gizem . insan dışaran bakınca herkesimutlu mesut görebiliyor. ama kimin ne derdi var bimliyorum. hamdolsun rabbmizeki sağlıklıyız

sırayla geliyorum

ben yoldan çıkmış biri olarak artık hiç dua okuyamıyorum
anca bir korku gelince dua aklıma geliyor :18::18:
hüseyin başkan bunu demen bile inançlı oldugunuz yoldan çıkmadıgın göstergesi.. zor deil bi yerden başlarsın.. öyle insanlar varki la ilahe illallah diyince kalplerinden hissederek söylüyorlar. hamdolsun bizde müslümanız.
bugunde cuma bu güzel günde sende kalbini aç inşALLAH çok güzel şeyler olcak:)

bende var bundaann. sağol güzel dualar için berfocum
banada duaaa et ezgimmm:)

maşallah sizede gizimm bizde eğer bu sene olursa 7 eylül istiyoruz ama kısmet bakalım.kendimi şimdiden bişeye alıştırmamaya çalışıyorum. artık hayal kırıklığını kaldıracak gücüm yok. bu güzel heyecanları sonuna kadar yaşamak istiyorumm
Rabbim hepimizin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın ve ömründe nasip etsin inşallahh. aminn
son olcam die üzülmee benim tarihim bile belli diill ve kasımı fln bulabilir düğünümm:)
nişanın içinde hayırlı olsun maşallah

teşekkür ederim:))) geç olsun güç olmasın be tatlım

demn bi gelincik istedi tekrar paylaşıyorummm :)

1- Her gün 100 defa: “Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed.”

2- Her dün 360 defa (bedendeki damarların sayısınca): “El hamdu lillahi rabb’il- alemine (kesiren) ala kulli hal.”

3- Her gün 70 defa: “Esteğfirullah.”

4- Her gün 70 defa: “Etubu ilellah.”

5- Her gün 100 defa: “Subhanellah.”

6- Her gün 100 defa: “El hamdu lillah.”

7- Her gün 100 defa: “La ilahe illellah.”

8- Her gün 100 defa: “Allah’u ekber.”

9- Her gün 100 defa: “La ilahe illellah’ul- melik’ul- hakk’ul- mubin.” (Yüz defa mümkün olmadığı takdirde 30 defa söyle.)

10- Her gün 100 defa: “La havle vela kuvvete illa billah.”

11- Her gün 100 defa: “Eşhedu en la ilahe illellahu vahdehu la şerike leh, ilahen vahiden ehaden sameden lem yettehiz sahibeten vela veleda.”

12- Kul hu vellahu ehad (İhlas) suresini çok oku.

GUNLUK ZIKIRLER MUTLAKA OKUYUN

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsssssssssss

yaa bugun cumaaaaaaaaa aşk gunu bugunnn

hatiecmm hayırlı ugurlu olsun tarihinnn

adaşım naptı acaba gelsin de acı var mı acı diye soralım

sen birde nikahlanınca düşün
uyku arasında evlendik mi biz gerçekten, diyip duruyorum hala

Ama garip ki zateeeennn
Bir anda aynı yatağı paylaşmak kolay mııı:97:

Kınayıda orada yapabilirim mekan çok hoşuma gitti

Ben makanı görmedim, gitmedim, aramızda resmiyet yoktu o zaman
Duydum ama orada yaptığını
Küçükçekmecede oturuyo kayınvalidemler, sen evlenince de orada mı oturacaksın?

Elifcim ben ihracat firmasında satışta çalışıyorum iş için İngilizce ye gidiyorum, aslında biliyorum da daha da geliştirmek için, speaking kısmını daha da geliştirmek için...

Ahhh ahhhh ingilizce kanayan yaram
66.25 kpds..
Yükseltmem gerek ama çalışan kiiimmmmmm

Oyam bende kendimi kötü hissediyorum
Dua okumak konusunda yani..
Namaza başlıyorum başlıyorum tekrar bırakıyorum
Bilmiyorum ben neden yapamıyorum
Hani bugün Allah için ne yaptın deseler cevap veremem gerçekten

teşekkür ederim:))) geç olsun güç olmasın be tatlım[/QUOTE]

amin amin inşallah :)
biz nişanlanalı 7 ay olcak emin ol her geçen gün daha heycanlı dha birbirinize bağlı olacaksınız :)
düğün tarihi olmamasına rağmen ben bu sayfada çeyiz görükçe alıyorum elim durmuyoo sözde herşey netleşince başlicaktımm almayaa :)

bu arada çoğunuzla tanışmıyorumm bi adanadaki kızları biliyodum oda buluştuğumuzdan çağla ve gülçinii :)
adım dilaa finans sektöründe çalışıyorum ve sizleride sayfayı okuya okuya tanımaya çalışıyorumm

ahahahaha
soralım bence de çağlam

biz nişanlanalı 7 ay olcak emin ol her geçen gün daha heycanlı dha birbirinize bağlı olacaksınız :)
düğün tarihi olmamasına rağmen ben bu sayfada çeyiz görükçe alıyorum elim durmuyoo sözde herşey netleşince başlicaktımm almayaa :)

bu arada çoğunuzla tanışmıyorumm bi adanadaki kızları biliyodum oda buluştuğumuzdan çağla ve gülçinii :)
adım dilaa finans sektöründe çalışıyorum ve sizleride sayfayı okuya okuya tanımaya çalışıyorumm [/QUOTE]

dila merhaba özge ben de

Son düzenleme:

Ahhhh ahhhhh
Aynı hallerdeyim bilmem miii yaaa
Bi anlamlı oluyo insanın ilişkisi bileeeee

ay dimi yaaa çok güzel bişeyyy
bendede pembiş zikirmatik var çok seviyorum onu ilk kez görüdm ve hemen aldım ne değişik bişiy olarak gelmişti ama çok mantıklıymış
bendede kırmızı var gizom. üniversitedeyken almıştım.ne güzel alışmıştım namazımı falan kılıyordum ama geçen sene bıraktım hiç düzenli değilim bu konuda ve çok üzülüyorum. inşallah yine başlarım
canım sen nerede oturuyordun? bende haftada 1 gün speaking cluba gidiyorum konuşmamı geliştirmek için.sen hangi kursa gidiyorsun?
berfomm hepinize ediyorum.hatta isimlerinizi unutmıyım diye forumdaki arkadaşlarıma diye dua ediyorum.sonra bi gülesim geliyo kendime öyle diyince
mavişş gelse de çağlamın fotolarını paylaşsa

ay evet yaa. facetede baktım belki paylaşmıştır diye

adım dilaa finans sektöründe çalışıyorum ve sizleride sayfayı okuya okuya tanımaya çalışıyorumm [/QUOTE]

Ben Eliiifff
11 Ağustos geliniyim:123:
Ankaradayım
tüm arkadaşlara mutluluklar diliyorum

memnun oldum dilacım. bende ezgi. bende finanscıyım ama malesef kendi sektörümde değilim

dila merhaba özge ben de [/QUOTE]

çok memnun oldumm özgecim :)

bu arada dün müsait olsam gidecektim çağlanın düğününee :) davetiyede verdi üstelik kızz çok güsel bi davetiyee :)
bi an önce gelse fotolar paylaşılsa sohbete başlansaa :)

Elif Sorma ingilizce benim için de öyle, bir de ben 4 sene ingilizce iktisat okudum, yazarken sorun yokta konuşmaya gelince tıkanıp kalıyordum ama şimdi biraz aştım, baya baya konuşmaya başladım.

Ezgicim ben Wall Street E gidiyorum şuan da Premier Level oldum, beylikdüzünde oturuyorum.

Asuminkal ismini bilmiyorum kusura bakma..
Ama liste için Allah razı olsun demek istiyorum..
Bugün yapacağım inşAllah
ben berfinnn senn adın enydi kuzum hangi şehirdesinn

ay dimi yaaa çok güzel bişeyyy

berfomm hepinize ediyorum.hatta isimlerinizi unutmıyım diye forumdaki arkadaşlarıma diye dua ediyorum.sonra bi gülesim geliyo kendime öyle diyince

aynen bede isim sayıyorum unutuklarım içinde forumdaki gelincikler için diyorumm

memnun oldum dilacım. bende ezgi. bende finanscıyım ama malesef kendi sektörümde değilim[/QUOTE]

çok memnun oldum ezgicimm :)
aksine bende finansçı diilim ama bu sektördeyimm :) sen nerde çalışıyosunn peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…