'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın kızlarrrr

Gelir gelmez çağlanın düğün fotolarıyla karşılandım,Allah mutluluğunu daim etsin yuvadan uçan minik kuşumuzun.

Dilediği zamanda da anne kuş olmayı nasip etsin

En kötü günümüz böyle olsun

Hadi hayırlı olsun tarihinizzzz

Pelintoşla aynı gün evleniyorsunuz,böylece haziran gelinlerinden çok mayıs gelini olacak neredeyse yahu.

Güzel mevsim olunca kavuşmalar da çok oluyor.

Kızlar çağla telli duvaklı gelin olmuuuşşş Çok duygulandım
Ne kadar güzel olmuş maşallah Allah nazarlardan saklasın

Bende de aynı durum geçerli eskiden çok kuran okur, ibadet ederdim ama artık yabınca sanki beni boğuyorlarmış gibi hissediyorum bu nedenle yavaş yavaş herşeyi bıraktım. alalh yardımcımız olsun.

Canım bunlar hep Şeytaın in işleri işte... Seni boğsalar gibi olsan da kendini zorlaman gerekecek ki onu atlat

elifim şimdiden bunları düşünmüyoruz.

erkekler artık biliçli.. birlikte kitap okuyun. ben de düsündükce strese giriyorum 57 kaldı

sakin olmamız bizim avantajımıza. o an itmediğimiz sürece sorun çıkmaz. :26:

günaydın

aminnn

aynen öyle hayat çok garip...
sizi bilmem ama ben hayatta arkadaşlarımdan çok kazık yemiş biriyimdir.
kime dostum dediysem o bana diyemedi, dediyse de sonrasında dostluğumuz kısa sürdü.
ama sizlerle çok farklı oldu içim
iyi ki nişanlanmışım da sizleri bulmuşum hem eş sahibi oldum hem de bissürü arkadaşımoldu

Kuzum valla hani ondan korkan çekinen insan değilim..
Ama aklıma düşüyo arada işte
Korkuyorum demek istemiyorum, dedikçe kötü oluyor bknz. kedi fobim

Esneklikte düşüyo aklıma, biliyorum öyle şey beklemez suçlamaz ama ben garip hissederim kendimi.
Ne bileyim işte.

Evet bu itme mevzuunu da insan yaşamadan bilemiyormuş.
Yapmam diyorsun yapıyorsun, yaparım diyorsun yapmıyorsun oluyormuş.
:18::18:

Aynı duygulardayım kızlar.. benim normal hayatımda çok arkadaşım yok ama burada herşeyi paylaşıyoruz ne güzel...

keşke hepiniz düğünüme gelseniz
gülin ile zehra kesin gelcek yoksa döverim onları
yakın gelincikler siz de gelin ama yaa

oyaaaaaaaaaaaaaaa elif'e bişi söyle yaa.......

ben ne güzel tedirginliğimi attım derken napıyo burda..

yaşıcaz görcez... artık sinek ısırıgı gibi mi olur ,arı sokması gibi mi olur tamamen zar yapımız ve rahatlığımızla alakalı.

KUzum çağlaşum süperdi maşallah yaaa oynak gelin

Tşkler çağlam kuzum yaa hepimizi Allah nazardan saklasın Adana düğünleri böledir yazda olsa kışta olsa böle giyinirler

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallahhhhn

Teşekkürler

Hadi hayırlı olsun tarihinizzzz

Pelintoşla aynı gün evleniyorsunuz,böylece haziran gelinlerinden çok mayıs gelini olacak neredeyse yahu.

Güzel mevsim olunca kavuşmalar da çok oluyor.
Günaydın ve teşekkürler lavin

Canım bunlar hep Şeytaın in işleri işte... Seni boğsalar gibi olsan da kendini zorlaman gerekecek ki onu atlat
Haklısın ama dayanılmaz boyutta olunca bırakabiliyorsun. Herkes aynı şeyi söylüyor biraz rahatlasam yapacağım ama ben hep vesveseli bir tipim

Aslım bir fırsatını bulsam aşka söyleyeceğim senin söylediğin kitabı alsın diyede hala utanıyorum ben bu adamdan yaaaaa

Canım benim aklımdan 40 türlü seneryo geçiyor artık baktım olacak değil.
Oluruna bırakayım az zaman kala tekrar düşünürüm dedim.
yavaş yavaş onun elini tutmaya, tenine dokunmaya çalışıyorum ilk geceden çok korkmayayım diye de utancımdan hareket edemiyorum en azından artık elini tutabiliyorum

keşke hepiniz düğünüme gelseniz
gülin ile zehra kesin gelcek yoksa döverim onları
yakın gelincikler siz de gelin ama yaa

Ben çok isterim ama Ankaradan gelmek
Siz bana gelin ama ne ollluuuuuuuyyyyyyyyy

Elif pabucu yarıııııııımmmmmmmm
Sus bakiiim iç ses

Yok tedirginlik fln
Biz Aşklarımıza kavuşacaz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tedirginliği geçtim yapıp gangnam style bilem oynayacaaazzzz
Herüflerde bööölleeee olur artık

şşşş korkutmayın kızı
bişey olmicak, yatcaz kalkcaz karıkoca olucaz. bu kadar basit

Maviş resimleri yüklediğin için teşekkürler biz meraklı gelin adaylarının içine su serptin

Haticem aldır canım kitabı ayrıca elini tutman cok güzel,sarıl ona. kokusunu içine çek

ayy aşkım depreşti dün çocuğu bi kaşık suda boğmak istiyodum bugün

Hastayımmmm sizde maşallah sabahtan beri sadece 20 sayfacık yazmışsınızzz oku oku gözlerim iyice sulandı

:2::2::2::2::2::2::2:

Çağlam tebrik ederim çok tatlı olmuşsun.. Allah bir yastıkta kocatsın inşallah ömür boy
u

kardeşim ankarada benim o gelirken seni de alıversin elifimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…