- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
hayırlı cumalar pamukk sabah sabah derdi neymiş senle uğraşmışşkiii ://
Kuzum sıkma canını..
İnsanın bi şekilde sınavı oluyor
zehrammm kim uzdu seni yine
Pamuğum hergün sinirlerin zığplıyor evlenince antrenmanlı olacaksın
İşin esprisi bir tarafa takma beni çoğu zaman çıldırtıyorlar annemde evlenmeden önce prova yaptırıyoruz diyor
Sanırım midem delindiğinde provaların ne kadar can sıkıcı olduğunu anlayacak anlamıyorum evlenecekmiyim yoksa savaşa mı gireceğim hiç bilmiyorum
Hayırlı cumalar
Zehraaa canım sıkma canını, dediğin gibi burada seni kırıyor ama bakalım asıl yaşam alanımızda ne olacak. sen Allah'a havale et:26:
zehram ne oldu yinekıyamam bak bugun cuma inşALLAh herşey kalbine göre olcak
zehram kuzum yaaa ben sana kıyamam yaaaa sakin ol canım iki gündür sabahtan geriyolar canım seni yaaaa allaha havale et kötüleri kötü niyetlileri allah ıslah etsin
ZehrammAllah o insanı (ya da insan kılıklıyı) bildiği gibi yapsın.
Oyacım bugün patronu gelince hep üst üste gelir.
Zehramda alıngan dönemde dolayısıyla bu süreci zor atlatır.
Zehram yanlış anlama kendimden biliyorum
zehroşum o müdürü az çok biliyorum babamdan.. Allah bilir ona yapacağını, seni bu kadar üzüyo görür o da gününü elbet bi gün canım benim
dikkatini dağıtmaya çalış düşünmemeye çalış olur mu
Gizim dualarını bırakma. zamanla rahatlar için.kıyamam sana yaaa. bende seni çok seviyorummm
Zehracım boşver kuzum değer mi sence böyle üzülmeyee
Kızlar sağolun destekleriniz için Zehra'yı gördüğüm her msj ı alıntıladım
Azıcık yatıştım olayı anlataym gerisini siz düşünün artık...
Ben fabrikada çalışıyorum güvenliğe işçi olarak çalışmak için başvurud bulunanlarla işletme teknikerimiz var o görüşüyor.. Kendisi pazartesi gününden beri izinli.. Bu hafta başvuruya gelen kişilerinde formlarını alıyorum tekniker gelince ona ileticez uygun görürse görüşmeye çağırıcak çünkü..
sabah müdür beni aradı.. dedi ki (1,5 ay sonra 1 sene olucam ve ilk defa bunu söylüyor daha önce söylemedi) murat yok diye başvuruda bulunanları geri çevirme bende görüşebilirim dedi. tamam dedim kapadım. arkamdan güvenliği aramış gelen varmı başvuruya falan diye.. o da dün bir ringçi geldi form doldurdu falan diye anlatmış.. beni aradı bir bağırmaaaa
daha önce sen bana dedin miii murat yokken başvuruları bana gönder diyee.. şimdi hangi hakla beni suçluyorsun.. o konuşmadan sonra ne uğradı yanımıza ne arayabildi yüzü yok çünkü
keşke hepiniz düğünüme gelseniz
gülin ile zehra kesin gelcek yoksa döverim onları
yakın gelincikler siz de gelin ama yaa
Özgemmmm gelmezsek döv bizii