- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Etrafımdaki yeni evlenenlere soruyorum hepsi ilk günden beri erkeğin korunmasından yana.. Denemek lazım baktık yapamıyoruz mecbur hapa başvururuz..
Yok canım da biz salak gibi mutfakta konuşunca annem de su almaya geldi duydu bizi
Valla adam da haklı
Benimkide küser öyle öptürmeyince
Valla bende anlamadım şu an
Tarihi yanlış mı yazdın kiii:26:
Yalnız dün 1 ay 28 gün yazıyodu, hatırlıyorum:44:
Hatta şubat kısa ya demiştim
Bende hastaım da yeni yeni geçiyo tatlım
Korunmayla ilgili ben anneme bişi dememeyi düşünüyorum
Gerek var mı ki sizce?:26:
ilk ilişkide oraya prev. ile girmek beni tedirgin eder. kimisinde alerji bile yapıyormus, tahriş edebilir diye ben cekiniyorum. tabi bunları dr. sorcam. bu ay gidince..
Bende hastaım da yeni yeni geçiyo tatlım
Korunmayla ilgili ben anneme bişi dememeyi düşünüyorum
Gerek var mı ki sizce?:26:
ay kendimi sanki yanlış evlenmiş gibi hissettim :26:
ben niye gitmedim ki jinekologa
aammmannnn bende doktor fobisi var zaten
kendi kontrolümü kendüm yaparım
(Allah muhtaç etmesin de:26:)
Canım ne zaman gitmemiz lazım?Kızlaaar size bişey söylicem
Ben dün ilk defa jinekoloğa gittim muayene oldum Çok utandım
Hoş geldin canımtunaydin herkeseee
gecmisi okumam imkasiz ins herkes mutludurr
vee bugun cuma ve subat ayi geldi cabucak gecsin ins ocak ayi gibi yillarca surmesin
Hoş geldin kuzummmmmmmmHerkese slm..Umarım her gelinciğim iyidir,hayırlı cumalar rabbim herkesin dileğini kabul etsin dualarınızda yer almak dileğiyle hepinizii
ben ilk 4-5 ay hap kullanmayı düsünüyorum.. birbirmize alışana dekkondom ile ben rahat davranamam. aklıma hep ya bişi olursa ? sorusu gelir..
daha sonra tecrübe edindikçe sevdicek korunsun.
--
haticem sevdiceğin haklı.aş artık içinde bitir heyecanını. sarıl doya doya
ben ilk 4-5 ay hap kullanmayı düsünüyorum.. birbirmize alışana dekkondom ile ben rahat davranamam. aklıma hep ya bişi olursa ? sorusu gelir..
daha sonra tecrübe edindikçe sevdicek korunsun.
--
haticem sevdiceğin haklı.aş artık içinde bitir heyecanını. sarıl doya doya
ayyy evet ya...aahhh alık aslı ahhh :18:
ilk ilişkide oraya prev. ile girmek beni tedirgin eder. kimisinde alerji bile yapıyormus, tahriş edebilir diye ben cekiniyorum. tabi bunları dr. sorcam. bu ay gidince..
Yok canım da biz salak gibi mutfakta konuşunca annem de su almaya geldi duydu biziyoksa ben hayatta konuşamam yani gidip de annemle..
bana annem kendi dedi. dr gidelim diye.
diğer türlü korunmada bu ay oldum mu olmadım diye diye hep tedirgin olcagına birbirinize adapte olana dek hap kullanırsın dedi. benim de düsüncem öyleydi. dr gidip bilgi alcam bakalım.
kuzumm nasıl muayene oldun ultrason muuu
doğum kontrol icn mi gittin :44::44:
ben henüz gitmedim ya.. :18:
geçmiş olsunnn :26:
yaaa utanılıyo işte ben utanıyom dediğimde utanılır mı dendicnm nasıl geçti bende gidecem en yakın zamanda ama telaşlıyım biraz:18:
Etrafımdaki yeni evlenenlere soruyorum hepsi ilk günden beri erkeğin korunmasından yana.. Denemek lazım baktık yapamıyoruz mecbur hapa başvururuz..
benimde yengem hemşire kendin nasıl korundun diye sordum o da bana saolsun her şeyi anlattı size de anlatayım:) ilk 5 ay hapla korun bu arada cinsellikte birbirinizi tanırsınız sonra prezarvatif kullanmaya başlarsınız,hap ilk 5 ay kullandığında zarar vermez ama sürekli onu kullanırsan elbette zararı olur ayrıca hap regl dönemini düzenler göğüslerin dolgunlaşır prezarvatifte ayy çıktı mı ayy delindi mi derken ilişkinizide etkiler zaten daha çok yenisiniz erkekte seninde alışman için bi süre lazım bu yüzden il aylar hap dedi kızlar belki yardımcı olmuşumdur sizlere..benim annem asla kullanma onları kısırlık yapıyor dedi hep bugüne kadar ama yengem öyle bir şey yok ben de kullanmazdım öyle bir şey olsa dedi..
Kızlaaar size bişey söylicem
Ben dün ilk defa jinekoloğa gittim muayene oldum Çok utandım
Valla bilmiyorum kafam çok karışık benim de :44::44::44: Oyalar onu kullanıyoruz demişti bi problem yok demi Oyaaa????
benimde yengem hemşire kendin nasıl korundun diye sordum o da bana saolsun her şeyi anlattı size de anlatayım:) ilk 5 ay hapla korun bu arada cinsellikte birbirinizi tanırsınız sonra prezarvatif kullanmaya başlarsınız,hap ilk 5 ay kullandığında zarar vermez ama sürekli onu kullanırsan elbette zararı olur ayrıca hap regl dönemini düzenler göğüslerin dolgunlaşır prezarvatifte ayy çıktı mı ayy delindi mi derken ilişkinizide etkiler zaten daha çok yenisiniz erkekte seninde alışman için bi süre lazım bu yüzden il aylar hap dedi kızlar belki yardımcı olmuşumdur sizlere..benim annem asla kullanma onları kısırlık yapıyor dedi hep bugüne kadar ama yengem öyle bir şey yok ben de kullanmazdım öyle bir şey olsa dedi..
Ayy sağol canım çok makbule geçtiiii
Aslımda böyle diyodu bak
Kitap işe yaramış kitap kurdu gelinciikkkk
Birbirimizi tanıyana kadar 5 ay geçiyo demek:97:
Vayy beee
Biz gelcez inşallah ÖzgemÇok istiyorum ben gelmek çünkü
Kızlar sağolun destekleriniz için Zehra'yı gördüğüm her msj ı alıntıladım
Azıcık yatıştım olayı anlataym gerisini siz düşünün artık...
Ben fabrikada çalışıyorum güvenliğe işçi olarak çalışmak için başvurud bulunanlarla işletme teknikerimiz var o görüşüyor.. Kendisi pazartesi gününden beri izinli.. Bu hafta başvuruya gelen kişilerinde formlarını alıyorum tekniker gelince ona ileticez uygun görürse görüşmeye çağırıcak çünkü..
sabah müdür beni aradı.. dedi ki (1,5 ay sonra 1 sene olucam ve ilk defa bunu söylüyor daha önce söylemedi) murat yok diye başvuruda bulunanları geri çevirme bende görüşebilirim dedi. tamam dedim kapadım. arkamdan güvenliği aramış gelen varmı başvuruya falan diye.. o da dün bir ringçi geldi form doldurdu falan diye anlatmış.. beni aradı bir bağırmaaaaadamları niye geri çeviriosun biizm ringçilere ihtiyacımız var bilmiyormusun.. "murat bey gelince ona vericem formları" diyorumm; cevaba bakın -ya 3 ay gelmezse napıcan.. ulan adam pazartesi gelicek biliyoruz.. ama kızlar sesini bir duysanız... biz telefonda konuşuyoruz yaa telefonsuz oturduğunuz yerden duyarsınız..
daha önce sen bana dedin miii murat yokken başvuruları bana gönder diyee.. şimdi hangi hakla beni suçluyorsun.. o konuşmadan sonra ne uğradı yanımıza ne arayabildi yüzü yok çünküAllah ımdan bulsun cezasını başka sözüm yok bu adama
Özgemmmm gelmezsek döv biziiKızım senin arkandan nişan yapcam ben hele sen bi gelmeee bak noluyooo gecelerinizi haram ederim sizee
ben onda kendimden geciyorum ya ... beni öyle oynarken görmemesi lazım...
bi ara dalga geciyordum bana sahip olmak icin gangam dansı yapman lazım ilk gece diyeayy ne komik olur ya altta boxer üstte kıravat
ama aldığım cevap şu oldu ; ben sana yamyam dansı yapcam ilk gece
gelirken benide izmitten alsınn
günaydın ,tünaydın kuzular..
ben hala hastayımmm antibiotik bugün bitiyor ama bademcilerim hala sabahları şiş ağzımda sankiiiii .....
kızlarr ya ben bilet bulamıyorum ist-ant. 24-30 haz.
çoookkk pahalı 756 lira tutuyor atlasla...
özgem ya bişi sorcam sizin uçağınız sabah kaçta sabihadan siz nasıl gitceksiniz çorludan sabihaya
Bişi olmıcak Haticeeeeee:18::18:
yokyok olmıcaaaaaaaaakkkkkkk:18::18:
Ayyy öpünce çocuğumuz da olur mu Oyaaaaaaaa
Eneeeeeeeeeeee
Cidden mi kuzum yaaaaa
Nişana gelseneeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bende bi alemim
Kimsenin benden başka işi gücü yok sankiiii
Bu erkekler ne kadaaaannn fena yaaaaa
Valla gangnam da olurlar yamyam da olurlar
tunaydin herkeseee
gecmisi okumam imkasiz ins herkes mutludurr
vee bugun cuma ve subat ayi geldi cabucak gecsin ins ocak ayi gibi yillarca surmesin
bu tickerlar doğru mu ya.. benim nasıl 1 ay 29 günüm kalıyor
ben mi yanlıs hesaplıyorum 1 ay ;30 gün desek + 29 =59 oluyor ama
57 günüm var
Herkese slm..Umarım her gelinciğim iyidir,hayırlı cumalar rabbim herkesin dileğini kabul etsin dualarınızda yer almak dileğiyle hepinizii
Sabahtan berii hem iş yapmaya çalışıp hem de geçmişi okuyunca anca şimdi sona gelebildim çok şükür akşamı bulmadı
Hayırlı cumalar hepinize canlarımmmm
Senn hele bi öyle bişey yap bak peşinden gelip her yorumunu kiblicemmm
Çağlamın fotolarına bakarken inan ilk sen geldin gözümün önüne kuzumm hadi evlenin artık yaa ama senden önce pelmiğin düğününe gidicez orda bi güzel kurtları dökücezzzsonraa daaa zehroşumu nişanlıcazzz sonra daaaa beni sözliceeeksinizz
KIZLAR BENİM KİSTLERİM VARDI.... NORMAL SEYRİNDE GİDİYORDU...
bu ay doktora gittim adetten önce 1,5 cm olan kistim 4,5 cm olmuştu doktor dediki d.k. başlayalım yasmin verdi...
ben 13 gündür içiyorum yasmini
ama sanırım birdaha bırakmam çünkü doktor 3 ay kullandırcam dedi e zaten nikaha 4,5 ay kaldı ...
yani bendeniz korunmaya başladım bileeeeeeeee
evet bu kırmızı yaptıklarım benim de beynimi kemirir
o yüzden ilk 4-5 ay alısana kadar ,acemiliği atana kadar hap kullanmak istiyorum..
Elifimm tamam ..
nasıl ya ticker yanlıs mı o zaman.. ama oyanın bugün tam 2 ay oldu evleneli doğru :26::26:
oyam ay dönümünüz kutlu olsun:119::119::119:
Kızlar sağolun Yok canım hem ultrason hem doğum kontrol hapı tavsiyesi için hemde bi süredir akıntı ve kaşıntı şikayetim vardı mantar ilacı kullanıyodum Gözümü kararttım bakırköy acıbademe gittim dün akşam
Şansıma doktor erkektiMuayene yatağına geçin dedi Ben bakireyim dr.bey dedim Olsun hiç bi zararı yok bakmamız gerekiyo başka türlü geçip geçmediğini anlayamyız dedi
Napim el mahkum alış tuğçe dedim kendime ağda yaptırdığını farzet diye düşündüm
Neyse muayene etti beni tahriş olmuş dedi ağda mı yaptıryosun dedi evet dedim ama lazere başlayabilirim Tavsiye ediyomusunuz dedim
Hayır ben asla tavsiye etmiyorum lazeri dedi Rahatlık olabilir ama ilerde başka sonuçlar doğurabilir o riski göz almaya değmez ağdaya devam et ama temiz kaliteli yere gitmeye çalış dedi
Doğum kontrol hapı olarak yasmin i önderdi Kilo almamak açısından yan etkisi enazı olan bu dedi Sonra ultrasona da girdim temiz çıktı çok şükür
Hem çok utandım hemde içim rahatladı
Kızlar sağolun Yok canım hem ultrason hem doğum kontrol hapı tavsiyesi için hemde bi süredir akıntı ve kaşıntı şikayetim vardı mantar ilacı kullanıyodum Gözümü kararttım bakırköy acıbademe gittim dün akşam
Şansıma doktor erkektiMuayene yatağına geçin dedi Ben bakireyim dr.bey dedim Olsun hiç bi zararı yok bakmamız gerekiyo başka türlü geçip geçmediğini anlayamyız dedi
Neyse muayene etti beni tahriş olmuş dedi ağda mı yaptıryosun dedi evet dedim ama lazere başlayabilirim Tavsiye ediyomusunuz dedim
Hayır ben asla tavsiye etmiyorum lazeri dedi Rahatlık olabilir ama ilerde başka sonuçlar doğurabilir o riski göz almaya değmez ağdaya devam et ama temiz kaliteli yere gitmeye çalış dedi
Doğum kontrol hapı olarak yasmin i önderdi Kilo almamak açısından yan etkisi enazı olan bu dedi Sonra ultrasona da girdim temiz çıktı çok şükür
valla beni biliyorsunuz, hapa eşim karşı, bende kilo yapar diye istemiyorum.
zaten hergün hap içemem ben. unuturum kesin
ilk günden beri biz kondom kullanıyoruz.
insan çikolatanın tadını bilmezse çikolata yemezmiş misali, kondomsuz nasıl olduğunu bilmediği sürece sıkıntı olmuyor.
bilirse işte o an karın ağrısı başlıyor (onda)
normalde dantelli çamaşır giyemem hemen pul pul kabarırım, ama henüz alerji bir durumum olmadı çok şükür
o yüzden ilk 4-5 ay alısana kadar ,acemiliği atana kadar hap kullanmak istiyorum..
Elifimm tamam ..
nasıl ya ticker yanlıs mı o zaman.. ama oyanın bugün tam 2 ay oldu evleneli doğru :26::26:
Elifimm tamam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?