'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Etrafımdaki yeni evlenenlere soruyorum hepsi ilk günden beri erkeğin korunmasından yana.. Denemek lazım baktık yapamıyoruz mecbur hapa başvururuz..

ilk ilişkide oraya prev. ile girmek beni tedirgin eder. kimisinde alerji bile yapıyormus, tahriş edebilir diye ben cekiniyorum. tabi bunları dr. sorcam. bu ay gidince..

Yok canım da biz salak gibi mutfakta konuşunca annem de su almaya geldi duydu bizi yoksa ben hayatta konuşamam yani gidip de annemle..

KIZLAR BENİM KİSTLERİM VARDI.... NORMAL SEYRİNDE GİDİYORDU...
bu ay doktora gittim adetten önce 1,5 cm olan kistim 4,5 cm olmuştu doktor dediki d.k. başlayalım yasmin verdi...

ben 13 gündür içiyorum yasmini
ama sanırım birdaha bırakmam çünkü doktor 3 ay kullandırcam dedi e zaten nikaha 4,5 ay kaldı ...
yani bendeniz korunmaya başladım bileeeeeeeee

Bende hastaım da yeni yeni geçiyo tatlım

Korunmayla ilgili ben anneme bişi dememeyi düşünüyorum
Gerek var mı ki sizce?:26:

bana annem kendi dedi. dr gidelim diye.

diğer türlü korunmada bu ay oldum mu olmadım diye diye hep tedirgin olcagına birbirinize adapte olana dek hap kullanırsın dedi. benim de düsüncem öyleydi. dr gidip bilgi alcam bakalım.

ay kendimi sanki yanlış evlenmiş gibi hissettim :26:

ben niye gitmedim ki jinekologa

aammmannnn bende doktor fobisi var zaten
kendi kontrolümü kendüm yaparım
(Allah muhtaç etmesin de:26:)

Bende henüz gitmedim daha vakit var

Kızlaaar size bişey söylicem
Ben dün ilk defa jinekoloğa gittim muayene oldum Çok utandım
Canım ne zaman gitmemiz lazım?
Birde bende çok utangacım napacak sadece sohbet mi açıp bakıyor mu?

tunaydin herkeseee
gecmisi okumam imkasiz ins herkes mutludurr
vee bugun cuma ve subat ayi geldi cabucak gecsin ins ocak ayi gibi yillarca surmesin
Hoş geldin canım

Herkese slm.. Umarım her gelinciğim iyidir,hayırlı cumalar rabbim herkesin dileğini kabul etsin dualarınızda yer almak dileğiyle hepinizii
Hoş geldin kuzummmmmmmm

Haklı olduğunu bildiğimden kendime daha çok kızıyorum ya aptal kafam ne var oda insan sonuçta yemeyecek beni ama işte

benimde yengem hemşire kendin nasıl korundun diye sordum o da bana saolsun her şeyi anlattı size de anlatayım:) ilk 5 ay hapla korun bu arada cinsellikte birbirinizi tanırsınız sonra prezarvatif kullanmaya başlarsınız,hap ilk 5 ay kullandığında zarar vermez ama sürekli onu kullanırsan elbette zararı olur ayrıca hap regl dönemini düzenler göğüslerin dolgunlaşır prezarvatifte ayy çıktı mı ayy delindi mi derken ilişkinizide etkiler zaten daha çok yenisiniz erkekte seninde alışman için bi süre lazım bu yüzden il aylar hap dedi kızlar belki yardımcı olmuşumdur sizlere..benim annem asla kullanma onları kısırlık yapıyor dedi hep bugüne kadar ama yengem öyle bir şey yok ben de kullanmazdım öyle bir şey olsa dedi..

ayyy evet ya... aahhh alık aslı ahhh :18:

Kuzum yok ondan değil ki
1 ay diye gösterdiği Mart onun, rakamla gösterdiği içinde bulunduğumuz ay

ilk ilişkide oraya prev. ile girmek beni tedirgin eder. kimisinde alerji bile yapıyormus, tahriş edebilir diye ben cekiniyorum. tabi bunları dr. sorcam. bu ay gidince..

Git de bizi de bilgilendiriver iyiceeee

Yok canım da biz salak gibi mutfakta konuşunca annem de su almaya geldi duydu bizi yoksa ben hayatta konuşamam yani gidip de annemle..

anladım tatlım
Bende danışmak mı gerek acaba dedim de

Ya ben annemle hiç konuşamıyorum
Yani daha doğrusu öyle bir ortam olmadı, bilmiyorum çekiniyorum
Çamaşırlarımı görse utanırım fln.
Aslında annemle aramda çok iyidir:26:

Plumcım hoşgeldin
Ben senin ismini bilmiyorum yaa
Doktor ne dedi sana? Ne tavsiye etti?:26:

kuzumm nasıl muayene oldun ultrason muuu

doğum kontrol icn mi gittin :44::44:

ben henüz gitmedim ya.. :18:

geçmiş olsunnn :26:

yaaa utanılıyo işte ben utanıyom dediğimde utanılır mı dendi cnm nasıl geçti bende gidecem en yakın zamanda ama telaşlıyım biraz:18:

Etrafımdaki yeni evlenenlere soruyorum hepsi ilk günden beri erkeğin korunmasından yana.. Denemek lazım baktık yapamıyoruz mecbur hapa başvururuz..

Kızlar sağolun Yok canım hem ultrason hem doğum kontrol hapı tavsiyesi için hemde bi süredir akıntı ve kaşıntı şikayetim vardı mantar ilacı kullanıyodum Gözümü kararttım bakırköy acıbademe gittim dün akşam
Şansıma doktor erkekti Muayene yatağına geçin dedi Ben bakireyim dr.bey dedim Olsun hiç bi zararı yok bakmamız gerekiyo başka türlü geçip geçmediğini anlayamyız dedi
Napim el mahkum alış tuğçe dedim kendime ağda yaptırdığını farzet diye düşündüm
Neyse muayene etti beni tahriş olmuş dedi ağda mı yaptıryosun dedi evet dedim ama lazere başlayabilirim Tavsiye ediyomusunuz dedim
Hayır ben asla tavsiye etmiyorum lazeri dedi Rahatlık olabilir ama ilerde başka sonuçlar doğurabilir o riski göz almaya değmez ağdaya devam et ama temiz kaliteli yere gitmeye çalış dedi
Doğum kontrol hapı olarak yasmin i önderdi Kilo almamak açısından yan etkisi enazı olan bu dedi Sonra ultrasona da girdim temiz çıktı çok şükür
Hem çok utandım hemde içim rahatladı

Ayy sağol canım çok makbule geçtiiii
Aslımda böyle diyodu bak
Kitap işe yaramış kitap kurdu gelinciikkkk

Birbirimizi tanıyana kadar 5 ay geçiyo demek:97:
Vayy beee

Son düzenleme:
Valla bilmiyorum kafam çok karışık benim de :44::44::44: Oyalar onu kullanıyoruz demişti bi problem yok demi Oyaaa????

valla beni biliyorsunuz, hapa eşim karşı, bende kilo yapar diye istemiyorum.
zaten hergün hap içemem ben. unuturum kesin

ilk günden beri biz kondom kullanıyoruz.
insan çikolatanın tadını bilmezse çikolata yemezmiş misali, kondomsuz nasıl olduğunu bilmediği sürece sıkıntı olmuyor.
bilirse işte o an karın ağrısı başlıyor (onda)

normalde dantelli çamaşır giyemem hemen pul pul kabarırım, ama henüz alerji bir durumum olmadı çok şükür

evet bu kırmızı yaptıklarım benim de beynimi kemirir

o yüzden ilk 4-5 ay alısana kadar ,acemiliği atana kadar hap kullanmak istiyorum..

Elifimm tamam ..

nasıl ya ticker yanlıs mı o zaman.. ama oyanın bugün tam 2 ay oldu evleneli doğru :26::26:

oyam ay dönümünüz kutlu olsun :119::119::119:

Biz gelcez inşallah Özgem Çok istiyorum ben gelmek çünkü

pelinimmm ben de sevdiceğimi alıp gelicem ki düğününee hatta gülinlerle bilem gidebiliriz beraber

anammm tehdite bak ne acımasızsın kızzz
gecelerimize kıyma bizim nolurrr

aslı vallaha kahkaha attım yaaa çok yaşasın enişte

gelirken benide izmitten alsınn

alsın alsınnnnn sen de gel berfinimmm

valla benim o olay çok zor olcak daha önce de anlattıydım kuzucum
şimcikuçak yanılmıyosam 12 li bi saatte
biz burdan istanbul seyahat ile karşı tarafa kadar gidicez otobüsle
ordan havaalanına gidicez.. yani sabah 6 gibi yola çıkçaz biz
hem de ilk gecenin 6 sındaaa

keşke gelsem keşke gelsemmm ne kadan güzel olur
ama düğüne gelirim belki heee

tunaydin herkeseee
gecmisi okumam imkasiz ins herkes mutludurr
vee bugun cuma ve subat ayi geldi cabucak gecsin ins ocak ayi gibi yillarca surmesin

büşüm hoşgeldinnn evet ocak resmen asır gibi sürdü hee

bu tickerlar doğru mu ya.. benim nasıl 1 ay 29 günüm kalıyor

ben mi yanlıs hesaplıyorum 1 ay ;30 gün desek + 29 =59 oluyor ama

57 günüm var

bence de şubatın 28 çekmesi ile alakalıdır aslım

Herkese slm.. Umarım her gelinciğim iyidir,hayırlı cumalar rabbim herkesin dileğini kabul etsin dualarınızda yer almak dileğiyle hepinizii

yağmuşummm ilk sayfadaki listede adımı değiştirsene benim

yerim seniii, çok istiyorum sizi yanımda görmekkk
her anımızda beraber olalım canlarım

amaninnn özlemm şeytan doldurur bi çılgınlık yapma sakın

o kırmızı yerler beni de etkiler gerçekten yaa bi de zaten tedirginiz cnm

mantar için svam aldı mı

cnm çok şanslıymışsın sana benimki gibi bir doktor gelmemişbende şu doktor fobimi yenip gitmem lazım bakalım hayırlısı artık

Lazeri önermemiş:26:
Yasmini önermiş:26:
Not ettim
Hepimiz yasminlenecez galiba

İşte ilk günde mesela ne bileyim zaten yol yöntem bilmezken zor olmuyo Oyam?
Bide daha az hissetme fln oluyo mu acaba?
Yanlış anlamayın bilmediğimden ve görmediğimden soruyorum
İlk ilişki+deniz tahriş ediyomuş zaten, birde o mahvederse diyorum:26:

Hatırlıyorum dün senin 1 ay 28 gündü..
Ya bu tickerların kafa git gel yapıyo arada

Kızlar Çağla balayına gidecek miydi?:26:

teşekkür ederim iki ay bitmiş bile

benim de şubatın sonunda hatta martın ikisinde 3ay 2gün olması gerekirken o 3 ay diyecek sanırım:26:

kırmızı ile işaretlediğin yerler konusunda sıkıntı ilk başlarda bende de vardı, ama baktım sorun yok, yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…