'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

plum (adını unuttum :26: kusura bakma nolur )

çok ama çok geçmiş olsun.. dr açısından şanslıymışsın. en azından kafandaki soru işaretleri gitmiş .

Özgem hem kardişini de ziyaret etmiş olursun bak
Gel sen düşün şu işi bi

Düğüne özellikle beklerim amaaa, bayramın ertesi günü
Babam bayram sonrası olacak deyince evlilik meraklıları gibi ertesi güne aldık ya hey Ya Rabbim
Herkes gülüyo pis pis

Bizde öyle yapacağız galiba sanursam

YA KUZUM BİZDEMİ SABİHADAN ALSAK DİYOZ ama bunumuzun dibindede yeşilköy var ...
bilet bulamıyoruz çok pahalı şimdi onur air i bekliyoz daha açıklanmadı...
sanırım taksimden havataş otobüsleri varmış direk sabihaya giden ... taksime taksiyle geçsek oradan havataşa binsek nasıl olur kaç saatte gideriz acaba diyoruz... ama sabihadada çok kalmamış ucuz bilettttt

özgemmmmmmmmm hiç sormaaaa şeytan benimkini doldurmuşşşşşş zatennnnnn
d.k. kullandığımı öğrenin gözleri parladı haylazın :=):)

o zaamannnnnnnnnn yapalımmmmmm dediiiii

bende olmazzz beklicen dedimmm
ev tutulunca görürsün sen dedddiiii

zaman azaldıkça dayanma güçleri yitiyor galiba bunların.

valla biz çok yorulcaz ama böyle çok uyguna geldi biletler.. napalım dinleniriz uyuruz otobüste uçakta dedik
hatta ben otelde uyuruz dedim de benim olduuuu o kadar para veriyoz uyucaz bi de dedi

amaninnn sizin iş tehlikeli o zamannn zamanın çabuk geçmesi lazım yoksa enişte niyeti bozacak

zaman azaldıkça dayanma güçleri yitiyor galiba bunların.

hiç sorma pudrammmmm ..... dün saat 12 gibi aradım bi sesini duyayım dedim yataktaydım :):):)

mmmmm niye böyle tatlı konuşuyosun sen bakim diyo bana gece gece aradın diyo insan yaparmı hiç bunu diyoooo... töööbeee naptıysammmm

biz pek gece konuşmayız mesajlaşırız genelde hoşuna gitti haylazın

plum (adını unuttum :26: kusura bakma nolur )

çok ama çok geçmiş olsun.. dr açısından şanslıymışsın. en azından kafandaki soru işaretleri gitmiş .

Canım bnm ismim tuğçe O kadar kalabalığızki bende karıştırıyorum bazen
Tşk ederim cnm

Oyacım evet onuda söyledi bakirelerdende örnek alınabiliyomuş ama sıvı almadı burdan çok ayrıntılı anlatamicam ama gerek yok renginden anlaşılıyo dedi
bnm çok belliydi mantar olduğum pul pul derim soyulmuştu en son reglimden sonra şimdi tamamen geçti şükürler olsun
Bide kızlar dediki dantelli polyester iç çamaşırı giymeyin İçine bakın %100 pamuklu olanlardan alın dedi
Doktor yabancıydı zaten türkçesi bozuktu öyle olunca daha çok gerildim utanmam arttı nedense Bi yabancılık çektim

kaç canımmmmm

evet sizinki bayağı ucuza gelmişti hatırlıyorum özzzgem... kısmet bi onur air açıklansında bakıcaz inşşş...

ay hiç sormaaaaa yaaaaa zaman geçmek bilmio zaten.... gelsede geçsede bizde kavuşsak.......

benimki de yatak odası ve yatak gelsin bi uzanalım rahat mı diye bakalım derdinde .

,

kaçıyommmmm hümmmmm ama nereye kadar bende bilmem

ay kıyamam arkadaşıma yabancılıkta çekermiş yabancı doktordaaaa

ama tuğçem keşke sende benim doktora gitseydin bacım madem erkek doktor istemşiyorsun ..

lale hanımda bakırköyde ve ben çok memnunum buradan amelie de ona gittii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…