evet sizinki bayağı ucuza gelmişti hatırlıyorum özzzgem... kısmet bi onur air açıklansında bakıcaz inşşş...
ay hiç sormaaaaa yaaaaa zaman geçmek bilmio zaten.... gelsede geçsede bizde kavuşsak.......
Canım bnm ismim tuğçe O kadar kalabalığızki bende karıştırıyorum bazen
Tşk ederim cnm
Oyacım evet onuda söyledi bakirelerdende örnek alınabiliyomuş ama sıvı almadı burdan çok ayrıntılı anlatamicam ama gerek yok renginden anlaşılıyo dedi
bnm çok belliydi mantar olduğum pul pul derim soyulmuştu en son reglimden sonra şimdi tamamen geçti şükürler olsun
Bide kızlar dediki dantelli polyester iç çamaşırı giymeyin İçine bakın %100 pamuklu olanlardan alın dedi
Doktor yabancıydı zaten türkçesi bozuktu öyle olunca daha çok gerildim utanmam arttı nedense Bi yabancılık çektim
aynen öyle :104::104::104::104:
Kızlar sağolun Yok canım hem ultrason hem doğum kontrol hapı tavsiyesi için hemde bi süredir akıntı ve kaşıntı şikayetim vardı mantar ilacı kullanıyodum Gözümü kararttım bakırköy acıbademe gittim dün akşam
Şansıma doktor erkektiMuayene yatağına geçin dedi Ben bakireyim dr.bey dedim Olsun hiç bi zararı yok bakmamız gerekiyo başka türlü geçip geçmediğini anlayamyız dedi
Napim el mahkum alış tuğçe dedim kendime ağda yaptırdığını farzet diye düşündüm
Neyse muayene etti beni tahriş olmuş dedi ağda mı yaptıryosun dedi evet dedim ama lazere başlayabilirim Tavsiye ediyomusunuz dedim
Hayır ben asla tavsiye etmiyorum lazeri dedi Rahatlık olabilir ama ilerde başka sonuçlar doğurabilir o riski göz almaya değmez ağdaya devam et ama temiz kaliteli yere gitmeye çalış dedi
Doğum kontrol hapı olarak yasmin i önderdi Kilo almamak açısından yan etkisi enazı olan bu dedi Sonra ultrasona da girdim temiz çıktı çok şükür
Hem çok utandım hemde içim rahatladı
Bizde günlerce onur air in açılmasını beklemiştik Thy çok pahalı pegasusta uzak diye En sonunda açıldı Şöyle söylym kızlar ;
Biz ist-antalya gidiş dönüş 2 kişi pegasustan 200 tl ye aldık
Bu fiyat onur airden alsaydık 370 e
Thy den de 480 e geliyodu
,
kaçıyommmmm hümmmmm ama nereye kadar bende bilmem
ay kıyamam arkadaşıma yabancılıkta çekermiş yabancı doktordaaaa
ama tuğçem keşke sende benim doktora gitseydin bacım madem erkek doktor istemşiyorsun ..
lale hanımda bakırköyde ve ben çok memnunum buradan amelie de ona gittii
bende de mantar var
dönem dönem azıyor, çok baharatlı yemekten falan. hafif kaşıntıyla başlayıp, çıldırasıya kaşımakla son buluyor
birer hafta arayla iki tane hap var ondan mı verdi sana da? ben ondan içiyorum, bir sene iki sene idare ediyor beni
bu aralar çok baharatlı yemek yapıyorum tedirginim gene olursam diye:S
bende de mantar var
dönem dönem azıyor, çok baharatlı yemekten falan. hafif kaşıntıyla başlayıp, çıldırasıya kaşımakla son buluyor
birer hafta arayla iki tane hap var ondan mı verdi sana da? ben ondan içiyorum, bir sene iki sene idare ediyor beni
bu aralar çok baharatlı yemek yapıyorum tedirginim gene olursam diye:S
ooo fiyat harikaaaaaa...
ee siz ne zaman aldınız ve hangi tarihti plumcım
ben bu aralar yine çok yemeye başladım tartılmaya korkuyom kesin kilo aldım
regl dönemi aç kurt gibi oluyom yaa
ben bu aralar yine çok yemeye başladım tartılmaya korkuyom kesin kilo aldım
regl dönemi aç kurt gibi oluyom yaa
fazla kilolarınızı paket yapıp bana yollayın arkadaslar
seve seve alırım ben onları sizden
Benden 5 kilo çağla tut :13::13::13::13::13:
Benden 5 kilo çağla tut :13::13::13::13::13:
Aaaaabaharatlıda mı yapıyomuş Ben bunu ilk defa duyuyorum oyacım
Ben bu dünyada baharatı en çok seven insanlardan biriyimdir heralde Baharat yüzünden başıma gelmeyen kalmadı zaten reflü, hemoroidBide şimdi mantar da ondanmış demek
29 nisan gidiş 4 mayıs dönüş özlemcm 1- 1 buçuk ay önce almıştık
caglammm sana bi onerim var
simdi bende dahil olmak uzere topikcene senin evini merak ediyoruzya kuzum sen evi muze gibi ac ziyaretlere girisler ucretli olsun isi ticarete dok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?