'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bizde günlerce onur air in açılmasını beklemiştik Thy çok pahalı pegasusta uzak diye En sonunda açıldı Şöyle söylym kızlar ;

Biz ist-antalya gidiş dönüş 2 kişi pegasustan 200 tl ye aldık
Bu fiyat onur airden alsaydık 370 e
Thy den de 480 e geliyodu

bende de mantar var
dönem dönem azıyor, çok baharatlı yemekten falan. hafif kaşıntıyla başlayıp, çıldırasıya kaşımakla son buluyor
birer hafta arayla iki tane hap var ondan mı verdi sana da? ben ondan içiyorum, bir sene iki sene idare ediyor beni
bu aralar çok baharatlı yemek yapıyorum tedirginim gene olursam diye:S

cnm bende çoğu kişiden yasmin i duyuyorum yan etkisi en az olan oymuş

ooo fiyat harikaaaaaa...
ee siz ne zaman aldınız ve hangi tarihti plumcım

Canım bizim kurumun anlaşmalı olduğu hastanelerde hiç ücret ödemiyoruz Senin doktor hastanede değil dimi muayenehanesi vardı yanılmıyosam :44:
Onunla anlaşması yoktur Yaaa ne bilim gündüzleri gidemiyorum doktora Cumartesileri işim çıkıyo muhakkak
Akşam nöbetçi kadın hastalıkları doktoruda bi tek acıbademde vardı hepsini aradım ama napalım göstermiş oldum kukimi Nişanlıma söylemedim muayene ettiğini
Ama bayan olsa çekinmezdim ama ağdadan alışığım ne de olsa

oyam Allah korusun.. sen fazla tüketme o zaman baharatlı .

Aaaaa baharatlıda mı yapıyomuş Ben bunu ilk defa duyuyorum oyacım
Ben bu dünyada baharatı en çok seven insanlardan biriyimdir heralde Baharat yüzünden başıma gelmeyen kalmadı zaten reflü, hemoroid Bide şimdi mantar da ondanmış demek

ooo fiyat harikaaaaaa...
ee siz ne zaman aldınız ve hangi tarihti plumcım

29 nisan gidiş 4 mayıs dönüş özlemcm 1- 1 buçuk ay önce almıştık

Son düzenleme:
ben bu aralar yine çok yemeye başladım tartılmaya korkuyom kesin kilo aldım
regl dönemi aç kurt gibi oluyom yaa

gizzzz duy sesimi
vampire diarieste nerelerdesinn, senin stef gitti rebekahla yattııı

lise de baharatlı çubuk tüketen biri olarak doktor demişti. akıntı varsa zaten mantara meyil bir ortam oluşuyor, nemden ötürü,bir de baharat da üstüne eklenince

aslı tadelleden dört ısırık dedin dimi umarım öyledir
bende regliyim bugün ama yemedim henüz tatlı

kıskandırayım sizi, yarım süt içtim(sağolsun sabah unuttum diye şoförlerden biri gitmiş almış)
sonraaaa 1,5 adet ceviz yedim.
az önce az çorba ve sadece proteinli bir gıda yedim.
birazdan da salatamı ayırdım onu yicem.
sonraaaa kurukayısılarımı suya koyucam(yumuşak daha iyi geçiyor boğazımdan) 3 gibi de onları yerim

ama su az içmişim. prgoram alarm verip duruyor

caglammm sana bi onerim var
simdi bende dahil olmak uzere topikcene senin evini merak ediyoruzya kuzum sen evi muze gibi ac ziyaretlere girisler ucretli olsun isi ticarete dok

caglammm sana bi onerim var
simdi bende dahil olmak uzere topikcene senin evini merak ediyoruzya kuzum sen evi muze gibi ac ziyaretlere girisler ucretli olsun isi ticarete dok

paraya gerenk yok büşümmm girenler bitane cupcake versin yeteeeeeeeeeeeeer karamelli olsun amaaa

blog acma dusuncem var kusum... sadece netten degil reel hayatımda da eviimi merak ettigii soyleyen hatta acacagı pastahanenin dekorasyounda benden yardım isteyen bir ablam bile oldu teyzemin cok yakın arkadası teyzemde meraklıdır bu işlere ailecek böleyiz biz

o kadar becerekli bir hatun değilim topluyorum ben sadece ortaya ne cıkacak bilmiyorum dedim ben de... o zaman blog ac ordan takip edelim benim gibi meraklıların ilgisini cekecektir

ve begenenler senle iletişime gecer dedi

fikir olarak suan tabii blog adını aldım tasarımı yaptım falan kendimce ama geliştirmek ve baslamak icin zaman lazım o da sanırım evlilik sonrası olcak

öncesinde olursa da herkese haber veririm zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…