'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın bitanemmmmm Görümcecan yüzünden mi yoksa ???

Evet kuzum.

Ben mi alınganlık yapıyorum bilmiyorum ama kıyaslama hatası var. Yani olmaması gereken bişey bence.

Aslında biz çok iyi anlaşırız yani cidden arkadas, dost gibiyizdir görümcemle. Kafalarımız da uyuyo zaten. Beraber çok iyi vakit geçiriyoruz.

Dün benimkinin doğum günüydü, kardeşi duvarına şunu yazmış:
"Kardeş demek, hayat demektir.
Kimi zaman aldığın nefeste kardeşim diyebilmek,
Kimi zaman üzüldüğünde karşında bulabilmek,
Hiçbir zaman sevgili kardeş gibi olamaz.
Kardeşin aşkı sevgiliden çoktur.
Sevgili terk eder,
Kardeş yanında baki kalır.
Sevgili emreder,
Kardeş teselli eder.
Kardeş sevgiliden çok sever.
Bilirmisin bizde kardeşlik ne demektir?
Nefesin kesilirse al bu can senindir...
Yolun sonu uçurumsa,kardeşim geri dön
İlk adım benimdir...
Doğum günün kutlu olsun .!"

Ben mi alınganlık ediyorum, reglimde yaklaştı gerçi.

Ama ben yazmazdım boyle bişey abimin duvarına... Çünkü sevgililik ve kardeşlikle kıyaslama olmaz, olamaz.

Kızlar günaydın hepinize :)
Mügeeeeeeee gelin oluyo bugün :)Hava da ne güzel şansına :) kimbilir ne kadar güzel bir gelin olacak :)ona tekrar tekrar mutluluklar :)
Lalojecim görümcenin yaptığı biraz hoş bir davranış değil ama niyeti önemli o yazı bir ara facede çok dolanıyodu belki düşünmeden görüp paylaşmıştır fesatlık yaparak yapmış olsa bile boşver canım abisini kıskanası tutmuştur görümcelerde olur öyle :) Sen görmemezlikten gel :)

Yani bende olsam senin düşündüğün gibi düşünür algılardım bitanem.Banada yazdıkları çok manalı ve irrite edici geldi.Yani bu şekilde kutlamak yerine sadece kardeşliği kapsayan ikisinin abi-kız kardeş ilişkisini anlatan yazılar yazabilirdi.Ya bir yerden kopyala yapıştır yaptı hiç anlamını bilmeden yada amacı farklı :44: Yolun sonu uçurumsa kardeşim geri dön ilk adım benimdir falan ne bileyim nasıl cümleler bunlar yahu tabiki hiç kimse kimseyle kıyaslanamaz kardeşte başkadır eşte.Yakın zamanda evlilik var hayatınızda acaba farklı hissiyatlara mı kapıldı anlamadım.Umarım ilk yazdığım gibi kopyala yapıştır yapmıştır

Son düzenleme:
Canım günaydın.
Evet bu yazıyı bende biliyorum. Umarım düşünmeden paylaşmıştır.

En azından benden kaynaklı değilmiş sizde boyle düşündüğünüze göre sorun bende değil Opram. Bunun kıyası olmaz, ben çok kırıldım sanırım ya. Hep kendi kendime kırılıyorum ben insanlara zaten.

Kıyamam sana ya Canını sıkma bitanem normalde zaten iyi anlaşıyorsunuz.Arkadaş gibisiniz.Abisinin artık evden gidecek olması,artık başka bir hayat kuracak olması zoruna gidiyor olabilir.Kardeşler abilerini ablalarını paylaşma konusunda zorlanırlar genellikle.Mesela benim kız kardeşim eniştesini çok sever bayılır ona ama biz yanyana olalım bana gelir sarılır yanıma gel abla der eniştesi öpsün yanağımdan kıskanır siler yanağımı o öper aynı yeri böyle şeyler ki kardeşim 9 yaşında düşün bitanem.Dediğim gibi farklı hislere kapılmıştır istemeden.Ama eğer bu seni çok üzdüyse tatlı dille paylaşabilirsin.Allah birliğinizi bozmasın bitanem.

Evet normalde çok iyi anlaşıyoruz kuzum. Ya kıskanamaz aslında, çünkü şuanda da aynı evde yaşamıyolar ki. Kız kardeşi istanbul'da yaşıyo, orda çalışıyo.

Ya benim sevgilim bile kıskanır bizi kız kardeşiyle bir araya gelince, gene beni unuttunuz falan der.

Bilmiyorum paylaşır mıyım kuzum, yanlış anlaşılmak istemiyorum, belki paylaşırsam sevgilimle paylaşırım ama yok ya en iyisi boşvermek.

Çok sağ ol bitanem benim.

Son düzenleme:
günaydın kızlar mutlu huzurlu hafta sonları diliyorum hepinize benim gibi hafta sonu çalışanlarada hayırlı işler diliyorum

tek tek tekkkk günaydınnnn

Günaydın tatlım

İnşAllah herşey senin güzel duyguların kalbinin temizliği gibidir bitanem.Sen gerçekten çok iyi düşünceli birisin.Ve çok değer veriyosun belli oluyor.Zaten insan çok kıymet verdiğinden böyle bişey görünce dahada çok üzülüyor.Ama sen sakın üzülme kuzucum büyük ihtimalle düşünmeden kopyaladı yapıştırdı.Belkide sevgisinin büyüklüğünü ancak bu şekilde açıklayabildi kendince bilemeyiz işte yazarken ne düşündüğünü.

cnm sıkma canını benim görümcem benden 11 yaş küçük ve abisini nasıl kıskanıyor benden anlatamam sen geldiğinden beri hiç birşeyimle ilgilenmiyo demeye başladı tabi bende bu işler böyledir deyip geçtim sıkma canını canım dediğim gibi bu işler böyledir sevgilinin yeri başka ailenin yeri başkadır

Günaydın kızlarrr

Pelincim gelir gelmez yazdıklarınla karşılaştım ve kırılmakta haklı olduğunu düşünüyorum. Kızkardeşi kaç yaşında?Yaşı küçükse ve tek kardeşse belki buruklukla birlikte hafif bir kıskançlığı olabilir. Gerçi İstanbulda çalışıyor demenden 20 yaşın üstünde biri olduğunu tahmin ediyorum.

Bunu bana kalırsa görümcenle paylaşma, ama eğer nişanlın ağzı sıkı biriyse,hemen kardeşine bunu anlatacak biri değilse onunla paylaşabilirsin.Hem onunla paylaşmayıp kiminle paylaşacaksın ki? Benim fikrim bu yönde,ben nişanlımla paylaşırdım kırgınlığımı ama görümceme de belli etmezdim asla. Sadece ikimizin arasında kalmasını sağlardım.

Sen oylesin bitanem çok sağ ol kuzum.
Evet kuzum bilemeyiz tabi ne düşündü. İstanbulda olmasına rağmen bağları çok kuvvetlidir her gün telefonla görüşürler, belki eskisi gibi ilgilenmiyorsa benimki kız kardeşiyle ondan kaynaklı da olabilir. Neyse ya hu. İçim karardı.

Kuzum benim görümcem benden 3 yaş büyük ama. Hani küçük olsa düşünemiyo derim.
Evet çok başkadır. İkisi çok ince bir çizgiyle ayrılmış bence. Çok dikkat etmek gerek.

Bebeğim kız kardeşi 26 yaşında. Ya boş bi insan da değil. Okumuş iyi bir işi kariyeri falan var. Düşüncesiz bi insan asla değil. Ama neden boyle düşüncesizlik yaptı anlamadım.

Eğer müsait olursak akşama konusucam nişanlımla. Haklısın onunla paylaşmalıyım. İçimde birikirse daha kötü olur.

Çok sağ ol bitanem önerin için.

tünaydın kızlar

bugün burası sesssiz olur kanımca.. tatil dünden başladı.. akşam olsa da eve gitsem

Sen hiiiçç içini karartma bitanem Düğün hazırlıkları tam gaz ileriiiiii

Tamammmm şimdiiii akşama kadar karanı verdiğine göre zihnini bu konudan temizliyorsun Pelinciğimmmm

Zamanı gelene kadar evirip çevirmenin manası yok artık

Sen hiiiçç içini karartma bitanem Düğün hazırlıkları tam gaz ileriiiiii

Bekle bizi cici evimiz
Tamammmm şimdiiii akşama kadar karanı verdiğine göre zihnini bu konudan temizliyorsun Pelinciğimmmm

Zamanı gelene kadar evirip çevirmenin manası yok artık

Evet laviiimmm temizliyorum çok sağ ol bitanem

sizin sekreterde de ne cene varmıs ya hiç mi yorulmaz bi insan.

ayak yıkamak ve cıplak olmak adet mi hatice ya sizde o kısımdan hiçbişey anlamadım valla

nurayımum evet 2 rekat namaz veeee duyumlarıma o gece ettiginiz dualar kabul olcak allahın izniyle

benim okudugum evlilik ve cinsel hayat kitabında.

eşler o gün ayrı yıkanır (isteğe göre ya da direkt abdest alınır) bayan abdest alırken erkek bayanın ayaklarını yıkar ve o suyu evdeki odaların köşelerine serper,bereket olsun diye. sonra eşler 2 rekat şükür namazı kılar.

birlikte olmak istenirse de olunur.

Bekle bizi cici evimiz

Evet laviiimmm temizliyorum çok sağ ol bitanem

Evet bekle bizi cici evimiiizzzz Koşturuyoruz valla bitanem.Hem çalşıyorum hemde evle uğraşıyorum akşamlarıda ölü gibi yatıyorum.Yorgunluk nedir asıl şimdi öğrendim.Umarım herşey bu kadar koşturduğumuza değer.Hem çok zevkli hemde çok yorucu.İstekler hiç tükenmiyor.Maaşı almamla bitmesi bir oluyor nerdeyse.Allahtan çalışıyoruz çalışmasak napıcaz Allah bilir.

bana yazdığı çok manidar geldi. her ne kadar iyi anlaşsanız da kendisi aklı sıra "kardeş" onun önceliği olacak gibi imaj vermeye çalışmış. ki hiç ama hiç hoş değil.

ne kadar iyi olsanız da abisinin yeni hayata başlayacak olması ve onu sen elinden alacak gibi hissetti bana kalırsa...

ayrıca anlamını bilmeden paylaşmış olması imkansız. bence sana dokundurmak istedi. yaptığı çok çirkince. ama alındığını sevdiceğine söyle..görümcene belli etme.

onun önceliği de elini her durumda tutan da kardeşi değil sen olacaksın. :127::127::127:

insanlar yerlerini bilmiyorlar maalesef bazen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…