Günaydın bitanemmmmmGörümcecan yüzünden mi yoksa ???
Evet kuzum.
Ben mi alınganlık yapıyorum bilmiyorum ama kıyaslama hatası var. Yani olmaması gereken bişey bence.
Aslında biz çok iyi anlaşırız yani cidden arkadas, dost gibiyizdir görümcemle. Kafalarımız da uyuyo zaten. Beraber çok iyi vakit geçiriyoruz.
Dün benimkinin doğum günüydü, kardeşi duvarına şunu yazmış:
"Kardeş demek, hayat demektir.
Kimi zaman aldığın nefeste kardeşim diyebilmek,
Kimi zaman üzüldüğünde karşında bulabilmek,
Hiçbir zaman sevgili kardeş gibi olamaz.
Kardeşin aşkı sevgiliden çoktur.
Sevgili terk eder,
Kardeş yanında baki kalır.
Sevgili emreder,
Kardeş teselli eder.
Kardeş sevgiliden çok sever.
Bilirmisin bizde kardeşlik ne demektir?
Nefesin kesilirse al bu can senindir...
Yolun sonu uçurumsa,kardeşim geri dön
İlk adım benimdir...
Doğum günün kutlu olsun .!"
Ben mi alınganlık ediyorum, reglimde yaklaştı gerçi.
Ama ben yazmazdım boyle bişey abimin duvarına... Çünkü sevgililik ve kardeşlikle kıyaslama olmaz, olamaz.
Canım günaydın.Kızlar günaydın hepinize :)
Mügeeeeeeee gelin oluyo bugün :)Hava da ne güzel şansına :) kimbilir ne kadar güzel bir gelin olacak :)ona tekrar tekrar mutluluklar :)
Lalojecim görümcenin yaptığı biraz hoş bir davranış değil ama niyeti önemli o yazı bir ara facede çok dolanıyodu belki düşünmeden görüp paylaşmıştır fesatlık yaparak yapmış olsa bile boşver canım abisini kıskanası tutmuştur görümcelerde olur öyle :) Sen görmemezlikten gel :)
Yani bende olsam senin düşündüğün gibi düşünür algılardım bitanem.Banada yazdıkları çok manalı ve irrite edici geldi.Yani bu şekilde kutlamak yerine sadece kardeşliği kapsayan ikisinin abi-kız kardeş ilişkisini anlatan yazılar yazabilirdi.Ya bir yerden kopyala yapıştır yaptı hiç anlamını bilmeden yada amacı farklı :44: Yolun sonu uçurumsa kardeşim geri dön ilk adım benimdir falan ne bileyim nasıl cümleler bunlar yahutabiki hiç kimse kimseyle kıyaslanamaz kardeşte başkadır eşte.Yakın zamanda evlilik var hayatınızda acaba farklı hissiyatlara mı kapıldı anlamadım.Umarım ilk yazdığım gibi kopyala yapıştır yapmıştır
Canım günaydın.
Evet bu yazıyı bende biliyorum. Umarım düşünmeden paylaşmıştır.
En azından benden kaynaklı değilmiş sizde boyle düşündüğünüze göre sorun bende değil Opram.Bunun kıyası olmaz, ben çok kırıldım sanırım ya. Hep kendi kendime kırılıyorum ben insanlara zaten.
Kıyamam sana yaCanını sıkma bitanem normalde zaten iyi anlaşıyorsunuz.Arkadaş gibisiniz.Abisinin artık evden gidecek olması,artık başka bir hayat kuracak olması zoruna gidiyor olabilir.Kardeşler abilerini ablalarını paylaşma konusunda zorlanırlar genellikle.Mesela benim kız kardeşim eniştesini çok sever bayılır ona ama biz yanyana olalım bana gelir sarılır yanıma gel abla der eniştesi öpsün yanağımdan kıskanır siler yanağımı o öper aynı yeri böyle şeyler ki kardeşim 9 yaşında düşün bitanem.Dediğim gibi farklı hislere kapılmıştır istemeden.Ama eğer bu seni çok üzdüyse tatlı dille paylaşabilirsin.Allah birliğinizi bozmasın bitanem.
tek tek tekkkk günaydınnnn
Evet normalde çok iyi anlaşıyoruz kuzum. Ya kıskanamaz aslında, çünkü şuanda da aynı evde yaşamıyolar ki. Kız kardeşi istanbul'da yaşıyo, orda çalışıyo.
Ya benim sevgilim bile kıskanır bizi kız kardeşiyle bir araya gelince, gene beni unuttunuz falan der.
Bilmiyorum paylaşır mıyım kuzum, yanlış anlaşılmak istemiyorum, belki paylaşırsam sevgilimle paylaşırım ama yok ya en iyisi boşvermek.
Çok sağ ol bitanem benim.
Canım günaydın.
Evet bu yazıyı bende biliyorum. Umarım düşünmeden paylaşmıştır.
En azından benden kaynaklı değilmiş sizde boyle düşündüğünüze göre sorun bende değil Opram.Bunun kıyası olmaz, ben çok kırıldım sanırım ya. Hep kendi kendime kırılıyorum ben insanlara zaten.
Evet kuzum.
Ben mi alınganlık yapıyorum bilmiyorum ama kıyaslama hatası var. Yani olmaması gereken bişey bence.
Aslında biz çok iyi anlaşırız yani cidden arkadas, dost gibiyizdir görümcemle. Kafalarımız da uyuyo zaten. Beraber çok iyi vakit geçiriyoruz.
Dün benimkinin doğum günüydü, kardeşi duvarına şunu yazmış:
"Kardeş demek, hayat demektir.
Kimi zaman aldığın nefeste kardeşim diyebilmek,
Kimi zaman üzüldüğünde karşında bulabilmek,
Hiçbir zaman sevgili kardeş gibi olamaz.
Kardeşin aşkı sevgiliden çoktur.
Sevgili terk eder,
Kardeş yanında baki kalır.
Sevgili emreder,
Kardeş teselli eder.
Kardeş sevgiliden çok sever.
Bilirmisin bizde kardeşlik ne demektir?
Nefesin kesilirse al bu can senindir...
Yolun sonu uçurumsa,kardeşim geri dön
İlk adım benimdir...
Doğum günün kutlu olsun .!"
Ben mi alınganlık ediyorum, reglimde yaklaştı gerçi.
Ama ben yazmazdım boyle bişey abimin duvarına... Çünkü sevgililik ve kardeşlikle kıyaslama olmaz, olamaz.
Günaydın tatlım
İnşAllah herşey senin güzel duyguların kalbinin temizliği gibidir bitanem.Sen gerçekten çok iyi düşünceli birisin.Ve çok değer veriyosun belli oluyor.Zaten insan çok kıymet verdiğinden böyle bişey görünce dahada çok üzülüyor.Ama sen sakın üzülme kuzucum büyük ihtimalle düşünmeden kopyaladı yapıştırdı.Belkide sevgisinin büyüklüğünü ancak bu şekilde açıklayabildi kendince bilemeyiz işte yazarken ne düşündüğünü.
Kuzum benim görümcem benden 3 yaş büyük ama. Hani küçük olsa düşünemiyo derim.cnm sıkma canını benim görümcem benden 11 yaş küçük ve abisini nasıl kıskanıyor benden anlatamam sen geldiğinden beri hiç birşeyimle ilgilenmiyo demeye başladıtabi bende bu işler böyledir deyip geçtim sıkma canını canım dediğim gibi bu işler böyledir sevgilinin yeri başka ailenin yeri başkadır
Günaydın kızlarrr
Pelincim gelir gelmez yazdıklarınla karşılaştım ve kırılmakta haklı olduğunu düşünüyorum. Kızkardeşi kaç yaşında?Yaşı küçükse ve tek kardeşse belki buruklukla birlikte hafif bir kıskançlığı olabilir. Gerçi İstanbulda çalışıyor demenden 20 yaşın üstünde biri olduğunu tahmin ediyorum.
Bunu bana kalırsa görümcenle paylaşma, ama eğer nişanlın ağzı sıkı biriyse,hemen kardeşine bunu anlatacak biri değilse onunla paylaşabilirsin.Hem onunla paylaşmayıp kiminle paylaşacaksın ki? Benim fikrim bu yönde,ben nişanlımla paylaşırdım kırgınlığımı ama görümceme de belli etmezdim asla. Sadece ikimizin arasında kalmasını sağlardım.
Sen oylesin bitanem çok sağ ol kuzum.
Evet kuzum bilemeyiz tabi ne düşündü. İstanbulda olmasına rağmen bağları çok kuvvetlidir her gün telefonla görüşürler, belki eskisi gibi ilgilenmiyorsa benimki kız kardeşiyle ondan kaynaklı da olabilir. Neyse ya hu. İçim karardı.
Kuzum benim görümcem benden 3 yaş büyük ama. Hani küçük olsa düşünemiyo derim.
Evet çok başkadır. İkisi çok ince bir çizgiyle ayrılmış bence. Çok dikkat etmek gerek.
Bebeğim kız kardeşi 26 yaşında. Ya boş bi insan da değil. Okumuş iyi bir işi kariyeri falan var. Düşüncesiz bi insan asla değil. Ama neden boyle düşüncesizlik yaptı anlamadım.
Eğer müsait olursak akşama konusucam nişanlımla. Haklısın onunla paylaşmalıyım. İçimde birikirse daha kötü olur.
Çok sağ ol bitanem önerin için.
Sen hiiiçç içini karartma bitanemDüğün hazırlıkları tam gaz ileriiiiii
Tamammmm şimdiiii akşama kadar karanı verdiğine göre zihnini bu konudan temizliyorsun Pelinciğimmmm
Zamanı gelene kadar evirip çevirmenin manası yok artık
haticeeeeeee başka yemek çeşidi kalmadı kızzz
bu arada bizim lab da hemen sekreterin karşısında
sekreterimiz motor gibi birisini bulunca bir başlıyor konuşmaya,
bir olayı peşpeşe 3 kere anlatıyor. kafam şişiyor sürekli. hatta bazen duyuyorum kimse yokken telefon kulağında telefonun açılmasını beklerken de konuşuyor
kapım kapalı olmasına rağmen duyuyorum. uyku yok bana
ayak yıkamak ve cıplak olmak adet mi hatice ya sizde o kısımdan hiçbişey anlamadım valla
nurayımum evet 2 rekat namaz veeee duyumlarıma o gece ettiginiz dualar kabul olcak allahın izniyle
Bekle bizi cici evimiz
Evet laviiimmm temizliyorum çok sağ ol bitanem
Evet normalde çok iyi anlaşıyoruz kuzum. Ya kıskanamaz aslında, çünkü şuanda da aynı evde yaşamıyolar ki. Kız kardeşi istanbul'da yaşıyo, orda çalışıyo.
Ya benim sevgilim bile kıskanır bizi kız kardeşiyle bir araya gelince, gene beni unuttunuz falan der.
Bilmiyorum paylaşır mıyım kuzum, yanlış anlaşılmak istemiyorum, belki paylaşırsam sevgilimle paylaşırım ama yok ya en iyisi boşvermek.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?