- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
walla ayıp olmaz dersen ben yazarımemin ol hiçte unutmam
ayy gel o akşam yazayım unutman mümkün olmasın
amin inşALLAh inşALLAH nasip olur
ben sabredemedim aldım bile geçen ay cnm istediği cep telefonunu aldım eskitti bile
atanmayı çok istiyorumçok emek verdim çok çalıştım
kuzenim ümrede dua etti ALLAH razı olsun
yengem normal dogum yaparken adımı vermiş dua etmiş
bide siz gelincikler evlenince edin benm için hayırlısysa inşALLAh rabbim nasip eder diye
sevdicekle birbirimize hediye almıcaktık sevgililer gününde karar vermiştik ama o bana alıyomuş bişey sanırım, ya da almış
ben de ona ikimizin baş harfleri olan kol düğmesi düşünmüştüm ama kullanmazsa diye sorma gereği duydum, pek olumlu tepki vermedi
ne o öle iki aynı harften kalmamış da birini başka birini başka almış dermiş millet
ya ben bu adamıma ne alsammmm
geçen sene aşk kutusu yapmıştım ona elcaaazlarımlakırmızı bi kutuyu süslemiştim içine de renkli kağıtlardan tam 365 tane yazı yazmıştım
sevgi sözcükleri, hayaller falan
hergün 1 tane okuycaktı sözde ama eminim okumadığı günler olmuştur üst üste bi sürü okumuştur
ileriye dönük bişey de olabilir.. siz bişey alcak mısınız kuzular?
tedirginlikten öyle diyorsun
ayıp olmaz canım benim yazabilirsin tabi ki
ben de seve seve dua ederim sana
benimkinin istediği telefon biraz pahalı canım onu şuan almam imkansız
Berfincim bana da hatırlat e mi son günlerde?
Gerçi senin atama Haziranmış benim düğün Ağustos
Aaahh Ahhh bunu bende bilmiyoruuummm işteee
O bana kesin bulur bişeyler bende herşeye mutlu olurum
Ama erkeğe ne alınır ki ya:26:
Özgecan bu arada Pelinin gönderdiği adreste bi kol düğmesine 2 harf yazılmışlar vardı
Orada öyle kalmamış da almışlar gibi olmaz hem
ayıp olmaz canım benim yazabilirsin tabi ki
ben de seve seve dua ederim sana
benimkinin istediği telefon biraz pahalı canım onu şuan almam imkansız
oya kuzenim yeni evlendi ve biz yaşıtız çokda yakınızdır. Bana ilk gecesini falan anlattı dedi ki aman hiç te öyle abartılıcak büyütülecek bişey değilmiş
Evlenen herkes benzeri şeyler söylüyo Bi arkadaşımda dua ediyorum bu gecede istemesin diye çoğu zaman çok üşeniyorum ,hep o başlatıyo falan demişti
Gerçekten böylemi yani okadar beklediğimiz konuştuğumuz şey çokda güzel bişey değil mi yani :26:
Burda sorabileceğim tek kişi sensin cnm biraz özel olucak ama
aynen bu yorumu yapan çok.duydum yaaa.. çok büyütmüşum.gözümde falan diyen coktuoya kuzenim yeni evlendi ve biz yaşıtız çokda yakınızdır. Bana ilk gecesini falan anlattı dedi ki aman hiç te öyle abartılıcak büyütülecek bişey değilmiş
Evlenen herkes benzeri şeyler söylüyo Bi arkadaşımda dua ediyorum bu gecede istemesin diye çoğu zaman çok üşeniyorum ,hep o başlatıyo falan demişti
Gerçekten böylemi yani okadar beklediğimiz konuştuğumuz şey çokda güzel bişey değil mi yani :26:
Burda sorabileceğim tek kişi sensin cnm biraz özel olucak ama
aynen bu yorumu yapan çok.duydum yaaa.. çok büyütmüşum.gözümde falan diyen coktu
ben acıdan değil kasilip kalma olayından korkuyorumarkadaşlarımda aynı şeyi söylüyor hiç kasma kendini basınç hissediyorsun ama dayanılmayacak acılar falan yalan hepsi diyorlar
kızlar ben çıkıyorummm
yarın mügemin düğün gününete giremezsem şimdiden ona çoook büyük mutluluklar diliyorum
rüya gibi geçsin düğünü inşallah
iyi haftasonları herkeseee
Berfincim bana da hatırlat e mi son günlerde?
Gerçi senin atama Haziranmış benim düğün Ağustos
Aaahh Ahhh bunu bende bilmiyoruuummm işteee
O bana kesin bulur bişeyler bende herşeye mutlu olurum
Ama erkeğe ne alınır ki ya:26:
Özgecan bu arada Pelinin gönderdiği adreste bi kol düğmesine 2 harf yazılmışlar vardı
Orada öyle kalmamış da almışlar gibi olmaz hem
ben acıdan değil kasilip kalma olayından korkuyorum
he valla bakalım.neler.olacakaynen heyecan korku tecrübesizlik neler olacağını allah bilir:18:
ya gerçekten öyle, bende inanmazdım ama öyleymiş,
he acı sıfır diye bir şey yok, sinek ısırığı gibi de değil ama dayanamayacak kadar değil, ayrıca acı değil o yaa çok farklı birşey...
hani gondola binince yukarı çıkınca için böyle birşey oluyor ya onun gibi birşey
şu konuda dediğim gibi http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/583464-evlendik-muradimiza-erdik-2013-gelinleri-sohbet-yeri-23.html#post28174591
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?