'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

haticeeee senin diline acı biber surcem bennnn bu gidişleeeeeee

ayol ne demek teknik olarak yabancı adam ?????????????? oyle sey olur mu?

bu işin teknigi falan yok seviosun bu adamı sen alnına yazılmıs ne yabancısı Allah sizin ruhlarınızı bedenlerinizi bir olun diye yaratmıs

kuzenime kayınvalidesi bi laf etmişti kına gecesinde

-Evleniyorsun artık... Abinin babanın onunde bile cıplak kalamadın bu yasa kadar ama kocanın yanında kalacaksın... En mahremin en yakının artık o olacak, demişti

dogru degil mi teknik olarak yabancı falan degil o alnına cok önce yazılmıstı ama sen zamanı gelince buldun olay bu

bu zamana kadar yanında olmaması onu yabancı yapmaz

walla ayıp olmaz dersen ben yazarım emin ol hiçte unutmam
ayy gel o akşam yazayım unutman mümkün olmasın

amin inşALLAh inşALLAH nasip olur

ayıp olmaz canım benim yazabilirsin tabi ki
ben de seve seve dua ederim sana

ben sabredemedim aldım bile geçen ay cnm istediği cep telefonunu aldım eskitti bile

benimkinin istediği telefon biraz pahalı canım onu şuan almam imkansız

Berfincim bana da hatırlat e mi son günlerde?
Gerçi senin atama Haziranmış benim düğün Ağustos

Aaahh Ahhh bunu bende bilmiyoruuummm işteee
O bana kesin bulur bişeyler bende herşeye mutlu olurum
Ama erkeğe ne alınır ki ya:26:

Özgecan bu arada Pelinin gönderdiği adreste bi kol düğmesine 2 harf yazılmışlar vardı
Orada öyle kalmamış da almışlar gibi olmaz hem

tedirginlikten öyle diyorsun

oya kuzenim yeni evlendi ve biz yaşıtız çokda yakınızdır. Bana ilk gecesini falan anlattı dedi ki aman hiç te öyle abartılıcak büyütülecek bişey değilmiş
Evlenen herkes benzeri şeyler söylüyo Bi arkadaşımda dua ediyorum bu gecede istemesin diye çoğu zaman çok üşeniyorum ,hep o başlatıyo falan demişti
Gerçekten böylemi yani okadar beklediğimiz konuştuğumuz şey çokda güzel bişey değil mi yani :26:
Burda sorabileceğim tek kişi sensin cnm biraz özel olucak ama

ayıp olmaz canım benim yazabilirsin tabi ki
ben de seve seve dua ederim sana

benimkinin istediği telefon biraz pahalı canım onu şuan almam imkansız

ALLAH razı olsunnn etmiş kadr oldunuz cidden mutlu oldumm
ama ben yine hatırlatcam

ya gerçekten öyle, bende inanmazdım ama öyleymiş,
he acı sıfır diye bir şey yok, sinek ısırığı gibi de değil ama dayanamayacak kadar değil, ayrıca acı değil o yaa çok farklı birşey...
hani gondola binince yukarı çıkınca için böyle birşey oluyor ya onun gibi birşey
şu konuda dediğim gibi http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/583464-evlendik-muradimiza-erdik-2013-gelinleri-sohbet-yeri-23.html#post28174591

aynen bu yorumu yapan çok.duydum yaaa.. çok büyütmüşum.gözümde falan diyen coktu

kızlar ben çıkıyorummm
yarın mügemin düğün günü nete giremezsem şimdiden ona çoook büyük mutluluklar diliyorum
rüya gibi geçsin düğünü inşallah
iyi haftasonları herkeseee

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorummm
yarın mügemin düğün günü nete giremezsem şimdiden ona çoook büyük mutluluklar diliyorum
rüya gibi geçsin düğünü inşallah
iyi haftasonları herkeseee

amin canım, insallah çok güzel geçer.
dişi ağrıyordu ne yaptı acaba geçti mi ağrısı :18::18:

Son düzenleme:

Evet kuşum 2 harfliler çok güzel duruyor. İsim soyisim ya da senin adınla onun adını da yaptırabiliyorsun. O daha maliyetli ama oldukça kaliteli ve özel hissettiren bi hediye bence.

offf ya offf cuma gunu haftanin songunu isler birikti totom koltuk gormuyo yaa nasil bi yogunluktur:-(
yazdiklarima cvp veren olduysa kusura bakmasin goremedigim.icin cvp vermedim kasten yapilmis bi durum degil :-[

ayyy ben bu yorumu hatırlıyorum o gün tüm gün aklıma gelip gelip gülmüştüm hatta
Ama çok enteresan yaaa ne bilim herkes çok zevkli bişey çok zevkli bişey der dururdu
Şimdide aman abartılıcak bişey değil işte yaa diyolar
Bence partnere göre değişebilir dedim kuzenime
Kızım gözünü kapatınca hepsi aynı boşuna mı diyolar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…