'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kolay gelsin bitanemeee
Tatlı telaşlar çok güzelki meleğim olsun mukafatını alacaksın tüm emeklerinin, herşeyi çok güzel olucak bebeğimin.

Haklısın canım. Manidar... Bana nişanlım her zaman söylüyor "önceliğim sensin" diye. Belki de sorun onun da bunun farkında olması. Emin değilim.

Ya hadi mesaj at ne bileyim, duvarına yazınca ayrı bi tuhaflık oldu. Bi de insanlar gördü, okudu, beğendi. Ben utandım kendi kendime biliyor musun...

Bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına asla yapmazdım, mesela ben abimin kız arkadasıyla ciddi anlamda "kardeş" gibiyim. Abime enişte diyorum bazen :) Ama ben boyle bişeyi yapmazdım, yazmazdım. Ne kendimi bu duruma düşürür, ne de kız arkadasının duygularını rencide ederdim.

Akşama konusucam, benimkinin her zaman mantıklı bi açıklaması vardır. Bir de onu dinlerim...

sanal alem çıktı ,mertlik (insanlık)bozuldu diyorlar ya cidden öyle. gerçekte belli etmediklerini aklı sıra insanların önünde sergileyip alkış toplamaya çalıştı galiba..

belli bir yaşa,seviyeye gelmiş bir bireyden beklenebilecek davranışlar değil dediğin gibi.

olsun herkes yaptığıyla kalsın,seni bilen biliyordur aynı şekilde onu bilen de..

insanların odağını kendine kaydırmayı düşündüğünü hissettim ben. üzerinde durma boşver, senin yerinde asla olamayacağını biliyor.

Sağol bitaneeemmmm Hepimize kolay gelsin inşAllah cümlemiz onca yorgunluğun,koşuşturmanın müfakatını alır kuzucumm.Herşey çok güzel olucak az kaldı.Hey gidi hey nerden nereye yarabbim

Son düzenleme:
Kızlar ben çıkıyorum.Pelinimmm bitanem sen hiç üzülme olur mu? O kadar masum bir yüzün var ki içinde o kadar temiz ki Allah ım her daim yardımcın olsun bitanem.Bidaha buraya geldiğimde seni üzgün kırgın görmek istemiyorum.Nişanlınla paylaş tatlı tatlı.Hiçbirşeyin senin mutluluğunu gölgelemesine önüne geçmesine izin verme.Daima dik dur.Karşındaki kim olursa olsun senden kıymetli değil derler ya aynen öyle.Çıkıyor işte bazen naparsın insan evladı.O yüzden içinide karartma güzel güzel düşünüp geleceğin hayalini kur çok ama çok öpüyorum Sağlıcakla kalın güzel gelincikler

Son düzenleme:

canımm.. bundan sonraki yorumlarını da hep okudum ve sabrına gerçekten hayranım. maşallah öyle güzel bir yapın var ki kimseyi kıramıyorsun, kırılsan da sabrediyorsun.
ben olsaydım senin yerinde diye düşündüm... ben olsaydım ağzımı açıp gözümü yumabilirdim. bu tabi görümceyle aradaki ilişkiye de bağlı.
ne olursa olsun böyle dememesi gerekirdi.
abisini kıskanıyor olabilir, fakat 26 yaşındaki birine herkesin gözüne sokacak şekilde bu yazıyı paylaşmak yakışmıyor.
eğer abisinin ilgisinde alakasında bir değişiklik sezdiyse bunu onunla paylaşmalıydı.
ben de lavinime katılıyorum. nişanlına kırgınlığını dile getirmelisin. o en yakının, o seni en doğru anlayabilecek insan.

merhaba herkese iyi haftasonları

limonatamm noluyo pelinime nolmus dedim gorunce yazılanları sonra mevzuyu okuyunca gördüm

bu hiç hoş bir sey degil haklısın kesinlikle benim de bir erkek kardeşim var direk acaba ben napardım diye dusundum ama kesinlikle eşi olcak insanla kendimi kıyaslayamam benim yerim cok ayrı onunki cok ...

sylvia plath miydi suan tam hatırlamıyorum ama yabancı bir şairin şiirinde vardı boyle bir şey... Kadın koca her zaman bulunur ama aile tektir bir koca gider baskası gelebilir ama annen baban kardeslerin bir tanedir yedekleri olamaz diyordu

baktıgında bu da yanlıs bir bakıs acısı değil kimilerine gore ve bu sekilde dusunce yapıları onlar icin yapacak bir sey yok boyle dusunmeye devam edecekler

kırılmıssındır ben olsam ben de kırılırdım ama sana olan bir art niyeti degilde dusunce yapısından gelen bir kıskanclık oldugunu dusun bunun masum bir kıskanclık ama öte yandan bende bunu nisanlımla paylasırdım kesinlikle ona dök icini sen

Haklısın pudram. Cidden oyle sanal alem çıktı, mertlik bozuldu..

Cahil cühela da değil ki. Mühendis bunu yazan kız. Ama kıskançlık pis bi duygu cahillik falan dinlemez, insanın içini kalbini kemirir.

İnşallah bunla kalıcaz sadece, ben onun iyi niyetine inanıyor ve güveniyorum yine de. Bi daha boyle bir şeyle karşılaşmamayı umuyorum...

Benim canım kuzum çok sağ ol iyi ki varsın bitanem.
Ben kötü düşünmicem yine de herşey çok güzel olsun
Lokumum benim
Teşekkür ederim fıstığım, sana fazlasıyla katılıyorum bunu onunla paylaşmalıydı ulu orta değil... Hoş olmadı ama herkes kendinden sorumludur, çok şükür ben hiç rencide etmedim, hiç de kırmadım. Ben buyum çünkü.
Kendimi onunla yarışa sokamam, kulvarlarımız farklı.

Çağlam, kurabiyem benim biz oyle düşünmesek de düşünenler var demekki bebeğim. Ben ortada fesatlık oldugunu dusunmuyorum kesinlikle senin dediğin gibi masum bir kıskançlık olabilir belki. Ama keşke sevgisini "kardeşlik" sözleriyle dile getirseydi bu tarz bi karşılaştırma yerine.
Ama ben hiç kimseye kin tutamam ki görsem onu şimdi sarılırım falan. Ne bileyim yapımda yok nefret, kin, kıskançlık.

Ben onun kötü biri olduğuna asla inanmıyorum. Yaptığı düşüncesizlikti ve empati kurmadı bunu yazarken. Kursaydı yazamazdı.

Son düzenleme:
merhabalar
göz gezdirdim yazışmalara da face de yazışmalar olmuş. üzme canım kendini, nişanlınla konuş seni en iyi anlayacak kişi o
içine atma herseyını paylaş.

kızlar ya beyaz eşyasını alanlar var mı ? ne markalar önerirsiniz ?

Selam kızlar

Pelindi sanırım yanlış söylememişimdir umarım adını

ben görümcenin yazdığının kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum hiç
tabii normal hayattaki tavrı da önemli de
bence art niyet düşünmeden yazdı onu
insnalar bazen söylediklerinin ya da yazdıklarının nereye gideceğini düşünmeden yazabiliyorlar

ve sonuçta o onun kardeşi ise tabii ki hayatında yeri olsun istiyordur
kendini hatırlatma amaçlı da yazmış olabilir

ama ucu sana dokunsun diye yazdığını düşünmüyorum ben

ben beko aldım. henüz kullanmadığım için tavsiye etmem doğru olmaz. fakat enerji seviyelerine dikkat ettim alırken ve ihtiyaçlarıma cevap verebilecek doğrultuda olanları tercih ettim. örneğin, çamaşır makinasını 8 kg.aldım ki yorgan pike falan da yıkansın aynı zamanda az su ve elektrikle çalışsın falan.
siemens alan arkadaşlar var.
bosch var.

Güle güle kullanın kestanem. Çok tatlı

Kızlar günaydın...

Benim bu sabah tadım yok, daha doğrusu vardı ama kaçtı.

Teşekkürler kestanem.

Kıyamam ben sana yaaa. Üzülme sen . Ama eniştecanla da paylaş münasip bir dille.

Görümce konusunu hiç açmayın,ben hepinizden dertliyim.

kızlar, victoria's secret mağazası istanbulda sadece nişantaşı citys avm de mi var?

ben siemens aldım hepsini. uzun arastırmalarım sonucu. umarım doğru seçim yapmışımdır

sana noldu

müge'nin günü bugün

:123::123::123::123::123: umarım herşey çok güzel geçer. musmutlu olursun.

benim beyaz eşyalarım da hotpoint ariston
ama kullanmadığım için yorum yapamıcam ne yazık ki
özellikle çamaşır makinamı çok içime sinerek aldım
10 kg yıkama + 7 kg kurutma kapasiteli

buzdolabım ve bulaşık makinamda a sınıfı

Bende onunla paylaşıcam bu durumu güzel bi dille, sağ ol canım.
Evet Pelin :)
Bende artniyet olduguna inanmıyorum Ececim.
Onun zaten hayatımızda bi yeri olacak, bunu o da biliyor. Biz onu hiç ayırmayız, buraya geldiğinde de kesinlikle her gün görüşürüz, planımızı da ona gore yaparız.
Bi daha boyle bir şey yaşamayacağıma inanıyorum.
Teşekkürler kestanem.

Kıyamam ben sana yaaa. Üzülme sen . Ama eniştecanla da paylaş münasip bir dille.

Üzülmem ki kestane şekerim
Sende ne var ki? :26:
kızlar, victoria's secret mağazası istanbulda sadece nişantaşı citys avm de mi var?
Lokumum İstinye Park ve Cevahir'de de var.

lokumummm çok teşekkür ederim
uğrayacağım mağazaları not ediyorum da adresleriyle birlikte :93: insan zamanı kısıtlı ve yapacak şeyi çok olunca unutuyo çünkü.
geçen gittiğimde ikea ya uğramayı unutmuşum mesela
içinde bulunduğum durumda düşünmeme izin vermiyo, evet sırada nasıl bir patavatsızlık var nasıl bi moral bozukluğu var inşallah annem üzülmez diye düşünmekten ne yapacağımızı bilemiyorum

pelommmm senin gibi birini insan istese de kıramaz üzemez ki... görümcenin de eminim lafının nereye gideceginden haberi yoktu

sıkma canını hiç hemencecik hallediverirsiniz kusum konuusunca zatennn...

ahh VS nurayımmm cebini baya doldurup oyle git... cunku ordan cebinde kocaman bir delik acılıarak cıkıosun

sırf o yuzden kendmi tutup cevoya gitmiorum... resmen batırıyor orası beni el kadar seyleri de dunyaın parası ama cok guzel koftehorlar

sevdiceğim kredi kartını vericekmiş benim de aklıma hemen vs geldi işte

yaa bi puf puf lokum görüyorum amaaa doğru mu görüyorumm, aşağılarda duruyo öyle tatlı tatlııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…