Kolay gelsin bitanemeeeEvet bekle bizi cici evimiiizzzzKoşturuyoruz valla bitanem.Hem çalşıyorum hemde evle uğraşıyorum akşamlarıda ölü gibi yatıyorum.Yorgunluk nedir asıl şimdi öğrendim.Umarım herşey bu kadar koşturduğumuza değer.Hem çok zevkli hemde çok yorucu.İstekler hiç tükenmiyor.Maaşı almamla bitmesi bir oluyor nerdeyse.Allahtan çalışıyoruz çalışmasak napıcaz Allah bilir.
bana yazdığı çok manidar geldi. her ne kadar iyi anlaşsanız da kendisi aklı sıra "kardeş" onun önceliği olacak gibi imaj vermeye çalışmış.ki hiç ama hiç hoş değil.
ne kadar iyi olsanız da abisinin yeni hayata başlayacak olması ve onu sen elinden alacak gibi hissetti bana kalırsa...
ayrıca anlamını bilmeden paylaşmış olması imkansız. bence sana dokundurmak istedi.yaptığı çok çirkince. ama alındığını sevdiceğine söyle..görümcene belli etme.
onun önceliği de elini her durumda tutan da kardeşi değil sen olacaksın. :127::127::127:
insanlar yerlerini bilmiyorlar maalesef bazen.
Kolay gelsin bitanemeee
Tatlı telaşlar çok güzelki meleğim olsun mukafatını alacaksın tüm emeklerinin, herşeyi çok güzel olucak bebeğimin.
Haklısın canım. Manidar... Bana nişanlım her zaman söylüyor "önceliğim sensin" diye. Belki de sorun onun da bunun farkında olması. Emin değilim.
Ya hadi mesaj at ne bileyim, duvarına yazınca ayrı bi tuhaflık oldu. Bi de insanlar gördü, okudu, beğendi. Ben utandım kendi kendime biliyor musun...
Bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına asla yapmazdım, mesela ben abimin kız arkadasıyla ciddi anlamda "kardeş" gibiyim. Abime enişte diyorum bazen :) Ama ben boyle bişeyi yapmazdım, yazmazdım. Ne kendimi bu duruma düşürür, ne de kız arkadasının duygularını rencide ederdim.
Akşama konusucam, benimkinin her zaman mantıklı bi açıklaması vardır. Bir de onu dinlerim...
Kolay gelsin bitanemeee
Tatlı telaşlar çok güzelki meleğim olsun mukafatını alacaksın tüm emeklerinin, herşeyi çok güzel olucak bebeğimin.
Haklısın canım. Manidar... Bana nişanlım her zaman söylüyor "önceliğim sensin" diye. Belki de sorun onun da bunun farkında olması. Emin değilim.
Ya hadi mesaj at ne bileyim, duvarına yazınca ayrı bi tuhaflık oldu. Bi de insanlar gördü, okudu, beğendi. Ben utandım kendi kendime biliyor musun...
Bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına asla yapmazdım, mesela ben abimin kız arkadasıyla ciddi anlamda "kardeş" gibiyim. Abime enişte diyorum bazen :) Ama ben boyle bişeyi yapmazdım, yazmazdım. Ne kendimi bu duruma düşürür, ne de kız arkadasının duygularını rencide ederdim.
Akşama konusucam, benimkinin her zaman mantıklı bi açıklaması vardır. Bir de onu dinlerim...
Evet kuzum.
Ben mi alınganlık yapıyorum bilmiyorum ama kıyaslama hatası var. Yani olmaması gereken bişey bence.
Aslında biz çok iyi anlaşırız yani cidden arkadas, dost gibiyizdir görümcemle. Kafalarımız da uyuyo zaten. Beraber çok iyi vakit geçiriyoruz.
Dün benimkinin doğum günüydü, kardeşi duvarına şunu yazmış:
"Kardeş demek, hayat demektir.
Kimi zaman aldığın nefeste kardeşim diyebilmek,
Kimi zaman üzüldüğünde karşında bulabilmek,
Hiçbir zaman sevgili kardeş gibi olamaz.
Kardeşin aşkı sevgiliden çoktur.
Sevgili terk eder,
Kardeş yanında baki kalır.
Sevgili emreder,
Kardeş teselli eder.
Kardeş sevgiliden çok sever.
Bilirmisin bizde kardeşlik ne demektir?
Nefesin kesilirse al bu can senindir...
Yolun sonu uçurumsa,kardeşim geri dön
İlk adım benimdir...
Doğum günün kutlu olsun .!"
Ben mi alınganlık ediyorum, reglimde yaklaştı gerçi.
Ama ben yazmazdım boyle bişey abimin duvarına... Çünkü sevgililik ve kardeşlikle kıyaslama olmaz, olamaz.
Haklısın pudram. Cidden oyle sanal alem çıktı, mertlik bozuldu..sanal alem çıktı ,mertlik (insanlık)bozuldu diyorlar ya cidden öyle. gerçekte belli etmediklerini aklı sıra insanların önünde sergileyip alkış toplamaya çalıştı galiba..
belli bir yaşa,seviyeye gelmiş bir bireyden beklenebilecek davranışlar değil dediğin gibi.
olsun herkes yaptığıyla kalsın,seni bilen biliyordur aynı şekilde onu bilen de..
insanların odağını kendine kaydırmayı düşündüğünü hissettim ben. üzerinde durma boşver, senin yerinde asla olamayacağını biliyor.
Benim canım kuzum çok sağ ol iyi ki varsın bitanem.Kızlar ben çıkıyorum.Pelinimmm bitanem sen hiç üzülme olur mu? O kadar masum bir yüzün var ki içinde o kadar temiz ki Allah ım her daim yardımcın olsun bitanem.Bidaha buraya geldiğimde seni üzgün kırgın görmek istemiyorum.Nişanlınla paylaş tatlı tatlı.Hiçbirşeyin senin mutluluğunu gölgelemesine önüne geçmesine izin verme.Daima dik dur.Karşındaki kim olursa olsun senden kıymetli değil derler ya aynen öyle.Çıkıyor işte bazen naparsın insan evladı.O yüzden içinide karartma güzel güzel düşünüp geleceğin hayalini kur çok ama çok öpüyorumSağlıcakla kalın güzel gelincikler
Lokumum benimcanımm.. bundan sonraki yorumlarını da hep okudum ve sabrına gerçekten hayranım. maşallah öyle güzel bir yapın var ki kimseyi kıramıyorsun, kırılsan da sabrediyorsun.
ben olsaydım senin yerinde diye düşündüm... ben olsaydım ağzımı açıp gözümü yumabilirdim. bu tabi görümceyle aradaki ilişkiye de bağlı.
ne olursa olsun böyle dememesi gerekirdi.
abisini kıskanıyor olabilir, fakat 26 yaşındaki birine herkesin gözüne sokacak şekilde bu yazıyı paylaşmak yakışmıyor.
eğer abisinin ilgisinde alakasında bir değişiklik sezdiyse bunu onunla paylaşmalıydı.
ben de lavinime katılıyorum. nişanlına kırgınlığını dile getirmelisin. o en yakının, o seni en doğru anlayabilecek insan.
merhaba herkese iyi haftasonları
limonatamm noluyo pelinime nolmus dedim gorunce yazılanları sonra mevzuyu okuyunca gördüm
bu hiç hoş bir sey degil haklısın kesinlikle benim de bir erkek kardeşim var direk acaba ben napardım diye dusundum ama kesinlikle eşi olcak insanla kendimi kıyaslayamam benim yerim cok ayrı onunki cok ...
sylvia plath miydi suan tam hatırlamıyorum ama yabancı bir şairin şiirinde vardı boyle bir şey... Kadın koca her zaman bulunur ama aile tektir bir koca gider baskası gelebilir ama annen baban kardeslerin bir tanedir yedekleri olamaz diyordu
baktıgında bu da yanlıs bir bakıs acısı değil kimilerine gore ve bu sekilde dusunce yapıları onlar icin yapacak bir sey yok boyle dusunmeye devam edecekler
kırılmıssındır ben olsam ben de kırılırdım ama sana olan bir art niyeti degilde dusunce yapısından gelen bir kıskanclık oldugunu dusun bunun masum bir kıskanclık ama öte yandan bende bunu nisanlımla paylasırdım kesinlikle ona dök icini sen
merhabalar
göz gezdirdim yazışmalara da face de yazışmalar olmuş. üzme canım kendini, nişanlınla konuş seni en iyi anlayacak kişi o
içine atma herseyını paylaş.
kızlar ya beyaz eşyasını alanlar var mı ? ne markalar önerirsiniz ?
Güle güle kullanın kestanem. Çok tatlı
Kızlar günaydın...
Benim bu sabah tadım yok, daha doğrusu vardı ama kaçtı.
merhabalar
göz gezdirdim yazışmalara da face de yazışmalar olmuş. üzme canım kendini, nişanlınla konuş seni en iyi anlayacak kişi o
Görümce konusunu hiç açmayın,ben hepinizden dertliyim.
merhabalar
Bende onunla paylaşıcam bu durumu güzel bi dille, sağ ol canım.merhabalar
Evet Pelin :)Selam kızlar
Pelindi sanırım yanlış söylememişimdir umarım adını
ben görümcenin yazdığının kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum hiç
tabii normal hayattaki tavrı da önemli de
bence art niyet düşünmeden yazdı onu
insnalar bazen söylediklerinin ya da yazdıklarının nereye gideceğini düşünmeden yazabiliyorlar
ve sonuçta o onun kardeşi ise tabii ki hayatında yeri olsun istiyordur
kendini hatırlatma amaçlı da yazmış olabilir
ama ucu sana dokunsun diye yazdığını düşünmüyorum ben
Üzülmem ki kestane şekerimTeşekkürler kestanem.
Kıyamam ben sana yaaa.Üzülme sen . Ama eniştecanla da paylaş münasip bir dille.
Görümce konusunu hiç açmayın,ben hepinizden dertliyim.
Lokumum İstinye Park ve Cevahir'de de var.kızlar, victoria's secret mağazası istanbulda sadece nişantaşı citys avm de mi var?
pelommmm senin gibi birini insan istese de kıramaz üzemez ki... görümcenin de eminim lafının nereye gideceginden haberi yoktu
sıkma canını hiç hemencecik hallediverirsiniz kusum konuusunca zatennn...
ahh VS nurayımmm cebini baya doldurup oyle git... cunku ordan cebinde kocaman bir delik acılıarak cıkıosun
sırf o yuzden kendmi tutup cevoya gitmiorum... resmen batırıyor orası beni el kadar seyleri de dunyaın parası ama cok guzel koftehorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?