oyyy oyy özgem güzel gözlüm sağolasın inşalllah çok mutlu olucaz cancağzım
mavişim ve seni nurayım birbirinize benzetmiş kızlar bende ikinizi çok benzettim renkli gz ve beyaz ten dolayısla olabilir
özgişşşş bişi daha var aklımdan çıktıydı ben beğendiğim gelinlikleri yne bir arka gösterirken pat die sen çıktın ekranda arkadaşım bayıldı ilk sana sonra gelinliğine canım maşallahyabancılara benzettti bende dedim aplaaaaa cornelia diamonda gidicek arkadaşım oda balayına oraya gitti çok beğendi yıl dönümlerinde gidicekler tekrar senin içinde dio ki bu kızı çok turist sanan olur
oyyy oyy özgem güzel gözlüm sağolasın inşalllah çok mutlu olucaz cancağzım
mavişim ve seni nurayım birbirinize benzetmiş kızlar bende ikinizi çok benzettim renkli gz ve beyaz ten dolayısla olabilir
özgişşşş bişi daha var aklımdan çıktıydı ben beğendiğim gelinlikleri yne bir arka gösterirken pat die sen çıktın ekranda arkadaşım bayıldı ilk sana sonra gelinliğine canım maşallahyabancılara benzettti bende dedim aplaaaaa cornelia diamonda gidicek arkadaşım oda balayına oraya gitti çok beğendi yıl dönümlerinde gidicekler tekrar senin içinde dio ki bu kızı çok turist sanan olur
Evet kuzum ama özgemde farklı bi hava var yaa bana bin basar maşallah farklı biş güzellik var tanımlayamadığım bilmiyorum maşallah Allah nazarlardan saklasın evet göz rengi ve beyaz ten benzettiriyor
Kiyamam ben sana ya lokumcum benim. Cok iyi anliyorum hem de cok... keske boyle olmasalar uzmeseler benim bebegimi ya. Ama hersey bitince ve evinize girince hepsi geride kalacak. Bitanem benimmlokumummm çok teşekkür ederim
uğrayacağım mağazaları not ediyorum da adresleriyle birlikte :93: insan zamanı kısıtlı ve yapacak şeyi çok olunca unutuyo çünkü.
geçen gittiğimde ikea ya uğramayı unutmuşum mesela
içinde bulunduğum durumda düşünmeme izin vermiyo, evet sırada nasıl bir patavatsızlık var nasıl bi moral bozukluğu var inşallah annem üzülmez diye düşünmekten ne yapacağımızı bilemiyorum
Kurabiyem sag ol caglampelommmm senin gibi birini insan istese de kıramaz üzemez ki... görümcenin de eminim lafının nereye gideceginden haberi yoktu
sıkma canını hiç hemencecik hallediverirsiniz kusum konuusunca zatennn...
ahh VS nurayımmm cebini baya doldurup oyle git... cunku ordan cebinde kocaman bir delik acılıarak cıkıosun
sırf o yuzden kendmi tutup cevoya gitmiorum... resmen batırıyor orası beni el kadar seyleri de dunyaın parası ama cok guzel koftehorlar
Özgem hatırlıyorum kuzum bu tarz problem oldugunu...gunaydın kızlarrr be sevdıcekle kahvaltı etmeye dogru yoldayım
pelınım senı cok ıyı anlıorum bı donem babam oyle yapmıstı ben de ne dıye nısanlandım ben o zaman dıye soylenmıstım
abının de gecıcı bı durumdur ınsalllah
hem azıcık kaldı kı 3 bucuk ay da dısınızı sıkın bı daha kımsecıkler bı laf edemıcek
herkese iyi pazarlaaaaaaaaaaarr
özgişimm pasta fikri çok iyi olabilirrr bizde genel olarak bi hastalık var zaten her şeyi kutlarız aklımıza o an ne gelirse yeter ki bi bahane bulalımen cok pasta tüketen cift yarısması duzenlese dereceye gireriz bence
Bu aksam da Hansel ve Gretel i izlemeye gidicez pofidik böğürtlenim de bu filmi ne zamandır beklioduk oncesinde, geldi diye kutlasak mı diyoafiyet olsun size de kuzucugummmmm aşk dolu bi kahvaltı olsunnn mis gibi ohhh
peloşummm limonatam benimm konu sen olunca aksi olabilir miydi ki zatennçok sevindim
ikinci meseleye de kafanı takma cunku abin seni kıskanıyor bence dunku mevzunun degişik versiyonu benim kardeşim de su ara oyle... zaman azaldıkca tavırları agresifleşmeye basladı biyere gitmemizi istemiyor gec kalınca evde kıyamet kopartıyor bende babam karısmıyo bişi demiyo sana ne oluyor diyorum giriyoruz birbirimize
yanında birisi az kaldı seninde dugune dese ne azı daha cok var o hala bu evin kızı hem diye dayılanıyohalbuki eniştesine hayrandır her anlamda cok iyi gecinirler onu ornek almaya calısır falan, ve bana sen cok sanslısın abla eniştem gercekten adam gibi adam der... ama son zamanlarda agresif tavırları da oluyor boyle
ben de cok uzuluyordum neden boyle yapıyo diye annem de gitme uzerine evlencek olman fikrini kabullenmiyo o dedi... cok normal yani boyle seyler bitanem sıkma canını sennn hepimiz yasıyoruz ya babamızdan ya kardesimizden işte
kızlar, victoria's secret mağazası istanbulda sadece nişantaşı citys avm de mi var?
ben beko aldım. henüz kullanmadığım için tavsiye etmem doğru olmaz. fakat enerji seviyelerine dikkat ettim alırken ve ihtiyaçlarıma cevap verebilecek doğrultuda olanları tercih ettim. örneğin, çamaşır makinasını 8 kg.aldım ki yorgan pike falan da yıkansın aynı zamanda az su ve elektrikle çalışsın falan.
siemens alan arkadaşlar var.
bosch var.
ben siemens aldım hepsini. uzun arastırmalarım sonucu. umarım doğru seçim yapmışımdır
sana noldu
benim beyaz eşyalarım da hotpoint ariston
ama kullanmadığım için yorum yapamıcam ne yazık ki
özellikle çamaşır makinamı çok içime sinerek aldım
10 kg yıkama + 7 kg kurutma kapasiteli
buzdolabım ve bulaşık makinamda a sınıfı
Özgem hatırlıyorum kuzum bu tarz problem oldugunu...
Bende 3,5 ay neyseki diye avutuyorum kendimi ve şükrediyorum iyi ki şu düğün işini çok uzatmamışız diye... Mayıs bizim için cidden en idealmiş yoksa çıldırırdımm!
Kurabiyem benim kıskançlıkta değil ki bununki bildiğin sadistlik, ego... Ben sustukça üzerime geliyo, bu hayatımın her döneminde başımda olan bi sorun... Bana söylüyo söylüyo susuyorum bişey demedim, hayatımda 1 kere saygısızlık ettim ona lisedeyken çok pişman oldum bi daha da ağzımı bile açmadım. Ne dese tamam diyip sustum... Siz biliyosunuz neler yaşadığımızı tam dedim herşey kusursuz ne güzel die yine çıkardı bişiler... Bu çocuk hiç bıkmayacak hiç...
Bana söylüyo gidiyo ben ağlıyorum içime atıyorum... Ama aybi de bu durum farklı olur, ne demek bize gelme demek ya hu... Bana söylense adım bile atmam bi daha o eve şahsen... Ki sevgilim de içine atar ve kolay kolay bi daha da ısınmaz. Hoş kim ısınır kim gider ki oyle bişey soylendikten sonra?
Geçen gün de aldığım çeyizlere bi dunya laf etti... Ben iyice kaptırmısım kendimi, mahalle kızı gibiymişim!Almıyım da napiyim o evi sen mi doldurucaksın dedim. Artık herşey varmış evlerde... Arkadas henüz evlilik hazırlığı yapmadığı için tuzu kuru!
Gene sustum anneme ağladım.. Annem konusmus kardeşin kırılıyo deme oyle diye, ona da gitmiş ben çeyiz almasına bişey demedim kıyafet alıyo diye oyle dedim demiş. Ya sabır
Usandım artık... Gerçekten şu telaşım bitsin şu düğün geçsin evimde huzur bulayım. O ne dedi, bu ne dedi diye düşünmeyeyim...
Yarım yamalak mutluluklar yaşamayayım ya yaşamayayım
cevahirde ve istinyeparkta var canım, ama çamaşır çeşitleri yoksadece string sanırım. ben ordan vücut losyonlarımı vs almak için girmiştim.
çamaşırlarımı La Senza dan aldım hazır indirimdeyken
sadece strign yok canım kulotlar da var ben gittigimde baya cesidi vardı, ozellikle kenarları fırfırlı modelleri bir benzeini la senzadan da aldım bana gore vs ninkiler daha kaliteli La senzadan ilk alısverişimdi nedense Vs bana daha kaliteli geliyor...
onun dıısında VS nin sutyen vs cesitlerini yurtdıısında yasayan akrabanız varsa onlardan isteyin cok da ucuza geliyor ben nisanlıma aldırdım bikaç parca bir bucuk yıl önce... mesela burdan kulota verdigim parayla ordan takım almıstı
ben buzluk altta kombi model aldım memnun kalırım inş..
çamaşırı nişanlıma sipariş verdim yurtdısına gıttıgınde VS den, ama kendım burda görüp alayım daha ıyı olur dıye La Senza dan aldım. baska bıldıgım guzel bıyerde yok avm lerde. zaten cok bıse almadm. 4 5 takımım var jartıyer. yeter mı kı yaa :26:
alsam mı daha bılemedm. sende nasıl durum ?
o konuda haklısın işte nişanlımın bana getirdiklerinde de azcık beden sorunu oldu ama napalım
görup almak kesinlikle cok cok daha iyi oluyorben de cok ic camasırı var ama dayanamayıp kullandım hepsini sadece la senzadan aldıklarımı koyabildim ceyize bir de en son pierre cardinden babydol falan aldım onları koyabildim ama la senzalar bana goz kırpıyo ac bizi kullan diye oyle pis bi huyum var aldım mı illa giyicem o yuzden hep yeniden alıyorum ceyize ozel
jartiyer takım hiç almadım mesela sen hangi markadan aldın? Bence 4-5 takım jartiyer yeter onlarda da su kurdelalı olanlar var ya onları begeniorum ama hep yabancı sitelerde gordum yaaa
iç çamasırında marks and spencer var ordada cok guzel modeller oluyor ama sansına,
aldıgım bir takım yıkayınca cok bozuldu mesela bir takım da hala tas gibi M&S de boyle bir sorun var
H&M deki takımlarıda begeniyorum ama bedenim kucuk oldugu icin bulamama sorunum oluyor onda da
sorma canım benimde beden küçük oldugundan istedigimi bulamıyorum yada tam güzel olmuyo gibi geliyo
artık oldugu kadar. la senzadan aldım hep, birde nişan alışverişinde 2 takım saten baby doll ve gecelik aldım pembe ve lacivert. onları da avm de bı magaza ama markası aklıma gelmedı smdi. azcık pahalı oldu bu takımlar.
ben birde osmanbeyde bi magaza var yol üstünde, ordan alırım çamaşırlarımı,çook çeşit var cidden. güya çeyizlik aldm ama hep açtım kullandımdayanamıyo insan yaa
magazanın adı Loya. bjk de de gördüm hatta magazasını.
oysho cevahırdekine girdm ama hiç seksü değiller yaagünlük belk, alırım dedm ama pahalıydı
Bende bilmiyorum ki kurabiyem sebebini... Keşke daha masum kıskansa beni laf sokmadankusum bir abinin bunları yapması icin aklıma kıslanclık dısında bişey gelmio ama tabii onu en iiyi tanıyan sensin... hiç canını sıkma uzulme bak bu gunlerin bir daha geri gelmeyecek ki kimsenin bunu bozmasına izin verme aslaa
sayılı gunler kaldı artık sonra istedigi kadar konussun
lajoie canım abinin kıskançlığı geçici merak etme. 3,5 ayın varms senınde. üstüne gidip nişanlılık günlerini üzüntüyle gecirme, alttan al boşver.
evet oyshodakiler daha gunluk tarz oluyo canım ben bohca olaylarına hic girmek istemedigim icin haliyle nisanda almadık oyle seyler kendi zevkime gore alırım ben zaten alıorum dedim ama alıp saklayamama huyumu unuttum tabibenden bitane daha varmıs bak annemden de habire azar isitiorum bu yuzden ne demeye alıosun bunları sanki senden baska goren var diyo
işte gören olcagı zaman da hepten kafayı yedim
aaa Loyaaaaa.. loyayı biliorum beeen her ay maasımla beraber ugradıgım ilk yer orasıdır gercekten cok cici seyler var ama onda da begendigi biseyin bedeni olmayabilio ama bedeni buldum mu da ordan iiyisi yok hem kaliteli hem ucuk degil fiyatlar hem de gercekten acayip cici seyler varrrr
La senzada begendigim ve durmadan alcagım tek sey su 4 beden buyuten sutyenler... onlara hasta oldum resmen cok fenalar onlar yaaa denemek icin bi giydim bnm minik portakallar bir anda füze oldu
tabii büyü sutyeni cıkarana kadar suruyo o da azcık kotu
Haklısın canım hiç değmez... Bugunler geçicek inşallah sıcacık yuvamızda huzurlu ve dingin bi hayat sürücez
aa çağlam, benim aşkıcanımda az önce neşedeydiben geldimmmmmm işteeeeeee
gizoooom maşallah sizeAllah bütün aşıkları nazarlardan korusunnnn inşallahh
biz de bugun neşedeydik yine yeni modeller gelmiş mi diye bakmaya gittik, çayını içtik sohbet ettik nurayımdan da bahsettikhatırladı hemen soyledi yakın zamanda arkadasların geldi diye cok mutlu oldum dediiii biz de mutlu olduk efenim dedim bende
sonracıma Clark'la ayın 2 sini yani buyuk gune tam dört ay kalısını kutladık pasta ve mocha eşliğinde... parmakları 2 2 2 2 2 2 2 yaparaktan geceyi noktaladık
pelinim.Kiyamam ben sana ya lokumcum benim. Cok iyi anliyorum hem de cok... keske boyle olmasalar uzmeseler benim bebegimi ya. Ama hersey bitince ve evinize girince hepsi geride kalacak. Bitanem benimm
Kurabiyem sag ol caglam
Konustuk biz bu gece... anlamis zaten o. Hisseder hemen halbuki ona yansitmadim bile... tatli tatli konustuk. Senden once yazdigina ben kirildim zaten dedi benim canimin ici bitanem.
Kendince sebebini acikladi. Mantikli bi cevabi vardir diye dusunmustum yanilmamisim. Kiz kardesi dogum gununu kutlamayi unutmus sevdicegimin. Hatta yemege gittmek icin hazirlanirken aramis bisey sormaya, benimki trip atmis bunun icin mi ariyosun diye. O da o anda acil bisey buldu yazdi facebooka dusunmeden yazdi sorun orda dedi.
Hakverdi bana zaten.
Disardan okuyan insanlar ne dusunur sence dedim. Kiskanicagini dedi. Ben onu yanlis anlamadigimi anlattim sorun yok simdilik. Aramiza sogukluk girmesin Allahtan tek dilegim bu. O bana 1 adim gelsin ben ona 10 adim giderim sorun degil. Yeterki enerjimiz bir olsun...
Nurayimm bu arada baban son gunlerde ne durumda bilmiyorum ama benim dengesiz abim yine dengesizlesti. Ikizler burcunun bas aktoru!
Disari cikiyoruz problem. Yemekten 11 de donmusuz problem. Bize gelir bi kahve icmeye problem. Bu cocuk bana surekli problem yasatmak zorunda mi? Ben madem bunlari yapamicam nisanlanmamin anlami ne? Sevgiliyken daha rahattik biz. Az once bizdeydi aybi, hic icmez mutfakta sigara icti cocuk ne var ki bunda? Kendisi daha cok iciyo. Aybi gittikten sonra geldi yanima ukala ukala neden sigara iciyosunuz mutfakta cami da acmiyosunuz dedi. Yoo acikti dedim. Benimle iddialasiyo.. sonra bi de oturdu kendi sigara yakti. siz ne bakiyosunuz bilgisayardan surekli dio. Sanki illegal bisey yapioruz! Beyaz esya mobilya bakioruz dedim. Hep mi bakiosnz dio... bem konuscam onla sık sık gelmesin bize dedi!!! Sok oldumm aglicaktim nerdeyse.
Cok kirilcak bitanem eger ole bisey solerse eminimneden bole dusuncesiz bu insanlar...
Subat ayi bana hic iyi gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?