'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Evet kuzum ama özgemde farklı bi hava var yaa bana bin basar maşallah farklı biş güzellik var tanımlayamadığım bilmiyorum maşallah Allah nazarlardan saklasın evet göz rengi ve beyaz ten benzettiriyor

ayy gizom desene ordaki turist hatunları kıskanmama gerek kalmadı ben de turist gibiyim
ablanın da senin de güzel sözlerin için çoook teşekkür ederimmm cornelia ma da ölürüm ben

Evet kuzum ama özgemde farklı bi hava var yaa bana bin basar maşallah farklı biş güzellik var tanımlayamadığım bilmiyorum maşallah Allah nazarlardan saklasın evet göz rengi ve beyaz ten benzettiriyor

mavişim deme öyle ya ne bin basmasııı hepimiz çoook güzeliz diyorum ve noktalıyorum

çağloşummmm hoşgeldinnn yarın 3 ay yazcak tickerındaaaa
bizim de yarın 21. ayımız ben de sevdiceğe minik bi pasta mı alsam napsam

Kiyamam ben sana ya lokumcum benim. Cok iyi anliyorum hem de cok... keske boyle olmasalar uzmeseler benim bebegimi ya. Ama hersey bitince ve evinize girince hepsi geride kalacak. Bitanem benimm
Kurabiyem sag ol caglam

Konustuk biz bu gece... anlamis zaten o. Hisseder hemen halbuki ona yansitmadim bile... tatli tatli konustuk. Senden once yazdigina ben kirildim zaten dedi benim canimin ici bitanem.
Kendince sebebini acikladi. Mantikli bi cevabi vardir diye dusunmustum yanilmamisim. Kiz kardesi dogum gununu kutlamayi unutmus sevdicegimin. Hatta yemege gittmek icin hazirlanirken aramis bisey sormaya, benimki trip atmis bunun icin mi ariyosun diye. O da o anda acil bisey buldu yazdi facebooka dusunmeden yazdi sorun orda dedi.
Hakverdi bana zaten.
Disardan okuyan insanlar ne dusunur sence dedim. Kiskanicagini dedi. Ben onu yanlis anlamadigimi anlattim sorun yok simdilik. Aramiza sogukluk girmesin Allahtan tek dilegim bu. O bana 1 adim gelsin ben ona 10 adim giderim sorun degil. Yeterki enerjimiz bir olsun...

Nurayimm bu arada baban son gunlerde ne durumda bilmiyorum ama benim dengesiz abim yine dengesizlesti. Ikizler burcunun bas aktoru!
Disari cikiyoruz problem. Yemekten 11 de donmusuz problem. Bize gelir bi kahve icmeye problem. Bu cocuk bana surekli problem yasatmak zorunda mi? Ben madem bunlari yapamicam nisanlanmamin anlami ne? Sevgiliyken daha rahattik biz. Az once bizdeydi aybi, hic icmez mutfakta sigara icti cocuk ne var ki bunda? Kendisi daha cok iciyo. Aybi gittikten sonra geldi yanima ukala ukala neden sigara iciyosunuz mutfakta cami da acmiyosunuz dedi. Yoo acikti dedim. Benimle iddialasiyo.. sonra bi de oturdu kendi sigara yakti. siz ne bakiyosunuz bilgisayardan surekli dio. Sanki illegal bisey yapioruz! Beyaz esya mobilya bakioruz dedim. Hep mi bakiosnz dio... bem konuscam onla sık sık gelmesin bize dedi!!! Sok oldumm aglicaktim nerdeyse.
Cok kirilcak bitanem eger ole bisey solerse eminim neden bole dusuncesiz bu insanlar...
Subat ayi bana hic iyi gelmedi

gunaydın kızlarrr be sevdıcekle kahvaltı etmeye dogru yoldayım
pelınım senı cok ıyı anlıorum bı donem babam oyle yapmıstı ben de ne dıye nısanlandım ben o zaman dıye soylenmıstım
abının de gecıcı bı durumdur ınsalllah
hem azıcık kaldı kı 3 bucuk ay da dısınızı sıkın bı daha kımsecıkler bı laf edemıcek

herkese iyi pazarlaaaaaaaaaaarr

özgişimm pasta fikri çok iyi olabilirrr bizde genel olarak bi hastalık var zaten her şeyi kutlarız aklımıza o an ne gelirse yeter ki bi bahane bulalım en cok pasta tüketen cift yarısması duzenlese dereceye gireriz bence

Bu aksam da Hansel ve Gretel i izlemeye gidicez pofidik böğürtlenim de bu filmi ne zamandır beklioduk oncesinde, geldi diye kutlasak mı diyo afiyet olsun size de kuzucugummmmm aşk dolu bi kahvaltı olsunnn mis gibi ohhh

peloşummm limonatam benimm konu sen olunca aksi olabilir miydi ki zatenn çok sevindim

ikinci meseleye de kafanı takma cunku abin seni kıskanıyor bence dunku mevzunun degişik versiyonu benim kardeşim de su ara oyle... zaman azaldıkca tavırları agresifleşmeye basladı biyere gitmemizi istemiyor gec kalınca evde kıyamet kopartıyor bende babam karısmıyo bişi demiyo sana ne oluyor diyorum giriyoruz birbirimize

yanında birisi az kaldı seninde dugune dese ne azı daha cok var o hala bu evin kızı hem diye dayılanıyo halbuki eniştesine hayrandır her anlamda cok iyi gecinirler onu ornek almaya calısır falan, ve bana sen cok sanslısın abla eniştem gercekten adam gibi adam der... ama son zamanlarda agresif tavırları da oluyor boyle

ben de cok uzuluyordum neden boyle yapıyo diye annem de gitme uzerine evlencek olman fikrini kabullenmiyo o dedi... cok normal yani boyle seyler bitanem sıkma canını sennn hepimiz yasıyoruz ya babamızdan ya kardesimizden işte

Özgem hatırlıyorum kuzum bu tarz problem oldugunu...
Bende 3,5 ay neyseki diye avutuyorum kendimi ve şükrediyorum iyi ki şu düğün işini çok uzatmamışız diye... Mayıs bizim için cidden en idealmiş yoksa çıldırırdımm!

Kurabiyem benim kıskançlıkta değil ki bununki bildiğin sadistlik, ego... Ben sustukça üzerime geliyo, bu hayatımın her döneminde başımda olan bi sorun... Bana söylüyo söylüyo susuyorum bişey demedim, hayatımda 1 kere saygısızlık ettim ona lisedeyken çok pişman oldum bi daha da ağzımı bile açmadım. Ne dese tamam diyip sustum... Siz biliyosunuz neler yaşadığımızı tam dedim herşey kusursuz ne güzel die yine çıkardı bişiler... Bu çocuk hiç bıkmayacak hiç...
Bana söylüyo gidiyo ben ağlıyorum içime atıyorum... Ama aybi de bu durum farklı olur, ne demek bize gelme demek ya hu... Bana söylense adım bile atmam bi daha o eve şahsen... Ki sevgilim de içine atar ve kolay kolay bi daha da ısınmaz. Hoş kim ısınır kim gider ki oyle bişey soylendikten sonra?
Geçen gün de aldığım çeyizlere bi dunya laf etti... Ben iyice kaptırmısım kendimi, mahalle kızı gibiymişim! Almıyım da napiyim o evi sen mi doldurucaksın dedim. Artık herşey varmış evlerde... Arkadas henüz evlilik hazırlığı yapmadığı için tuzu kuru!
Gene sustum anneme ağladım.. Annem konusmus kardeşin kırılıyo deme oyle diye, ona da gitmiş ben çeyiz almasına bişey demedim kıyafet alıyo diye oyle dedim demiş. Ya sabır
Usandım artık... Gerçekten şu telaşım bitsin şu düğün geçsin evimde huzur bulayım. O ne dedi, bu ne dedi diye düşünmeyeyim...

Yarım yamalak mutluluklar yaşamayayım ya yaşamayayım

kızlar, victoria's secret mağazası istanbulda sadece nişantaşı citys avm de mi var?

cevahirde ve istinyeparkta var canım, ama çamaşır çeşitleri yok sadece string sanırım. ben ordan vücut losyonlarımı vs almak için girmiştim.
çamaşırlarımı La Senza dan aldım hazır indirimdeyken

yorgan pike önemli yaa evet. yoksa başa çıkamayız yıkamakla :)

ben siemens aldım hepsini. uzun arastırmalarım sonucu. umarım doğru seçim yapmışımdır

sana noldu

umarım canım, hiç markasını kullanışını bilmem. okuduklarıma göre yola çıkıcam artık :)

10 kg iyiymiş canm kurutma + yıkama kullanşlı oluyomuymuş? kullananlar ne yorumda bulunuyor.

bir de buzdolabı için buzluk altta mı iyi üst kısımda mı? karar veremedim

Son düzenleme:

kusum bir abinin bunları yapması icin aklıma kıslanclık dısında bişey gelmio ama tabii onu en iiyi tanıyan sensin... hiç canını sıkma uzulme bak bu gunlerin bir daha geri gelmeyecek ki kimsenin bunu bozmasına izin verme aslaa

sayılı gunler kaldı artık sonra istedigi kadar konussun

sadece strign yok canım kulotlar da var ben gittigimde baya cesidi vardı, ozellikle kenarları fırfırlı modelleri bir benzeini la senzadan da aldım bana gore vs ninkiler daha kaliteli La senzadan ilk alısverişimdi nedense Vs bana daha kaliteli geliyor...

onun dıısında VS nin sutyen vs cesitlerini yurtdıısında yasayan akrabanız varsa onlardan isteyin cok da ucuza geliyor ben nisanlıma aldırdım bikaç parca bir bucuk yıl önce... mesela burdan kulota verdigim parayla ordan takım almıstı

ben buzluk altta kombi model aldım memnun kalırım inş..

Son düzenleme:

çamaşırı nişanlıma sipariş verdim yurtdısına gıttıgınde VS den, ama kendım burda görüp alayım daha ıyı olur dıye La Senza dan aldım. baska bıldıgım guzel bıyerde yok avm lerde. zaten cok bıse almadm. 4 5 takımım var jartıyer. yeter mı kı yaa :26:
alsam mı daha bılemedm. sende nasıl durum ?

lajoie canım abinin kıskançlığı geçici merak etme. 3,5 ayın varms senınde. üstüne gidip nişanlılık günlerini üzüntüyle gecirme, alttan al boşver.

o konuda haklısın işte nişanlımın bana getirdiklerinde de azcık beden sorunu oldu ama napalım

görup almak kesinlikle cok cok daha iyi oluyor ben de cok ic camasırı var ama dayanamayıp kullandım hepsini sadece la senzadan aldıklarımı koyabildim ceyize bir de en son pierre cardinden babydol falan aldım onları koyabildim ama la senzalar bana goz kırpıyo ac bizi kullan diye oyle pis bi huyum var aldım mı illa giyicem o yuzden hep yeniden alıyorum ceyize ozel

jartiyer takım hiç almadım mesela sen hangi markadan aldın? Bence 4-5 takım jartiyer yeter onlarda da su kurdelalı olanlar var ya onları begeniorum ama hep yabancı sitelerde gordum yaaa

iç çamasırında marks and spencer var ordada cok guzel modeller oluyor ama sansına,
aldıgım bir takım yıkayınca cok bozuldu mesela bir takım da hala tas gibi M&S de boyle bir sorun var

H&M deki takımlarıda begeniyorum ama bedenim kucuk oldugu icin bulamama sorunum oluyor onda da

sorma canım benimde beden küçük oldugundan istedigimi bulamıyorum yada tam güzel olmuyo gibi geliyo
artık oldugu kadar. la senzadan aldım hep, birde nişan alışverişinde 2 takım saten baby doll ve gecelik aldım pembe ve lacivert. onları da avm de bı magaza ama markası aklıma gelmedı smdi. azcık pahalı oldu bu takımlar.
ben birde osmanbeyde bi magaza var yol üstünde, ordan alırım çamaşırlarımı,çook çeşit var cidden. güya çeyizlik aldm ama hep açtım kullandım dayanamıyo insan yaa
magazanın adı Loya. bjk de de gördüm hatta magazasını.
oysho cevahırdekine girdm ama hiç seksü değiller yaa günlük belk, alırım dedm ama pahalıydı

Son düzenleme:

evet oyshodakiler daha gunluk tarz oluyo canım ben bohca olaylarına hic girmek istemedigim icin haliyle nisanda almadık oyle seyler kendi zevkime gore alırım ben zaten alıorum dedim ama alıp saklayamama huyumu unuttum tabi benden bitane daha varmıs bak annemden de habire azar isitiorum bu yuzden ne demeye alıosun bunları sanki senden baska goren var diyo

işte gören olcagı zaman da hepten kafayı yedim

aaa Loyaaaaa.. loyayı biliorum beeen her ay maasımla beraber ugradıgım ilk yer orasıdır gercekten cok cici seyler var ama onda da begendigi biseyin bedeni olmayabilio ama bedeni buldum mu da ordan iiyisi yok hem kaliteli hem ucuk degil fiyatlar hem de gercekten acayip cici seyler varrrr

La senzada begendigim ve durmadan alcagım tek sey su 4 beden buyuten sutyenler... onlara hasta oldum resmen cok fenalar onlar yaaa denemek icin bi giydim bnm minik portakallar bir anda füze oldu

tabii büyü sutyeni cıkarana kadar suruyo o da azcık kotu

Bende bilmiyorum ki kurabiyem sebebini... Keşke daha masum kıskansa beni laf sokmadan
Neyse katlanıcam sadece 111 güncük
lajoie canım abinin kıskançlığı geçici merak etme. 3,5 ayın varms senınde. üstüne gidip nişanlılık günlerini üzüntüyle gecirme, alttan al boşver.

Haklısın canım hiç değmez... Bugunler geçicek inşallah sıcacık yuvamızda huzurlu ve dingin bi hayat sürücez

ay 2mizde biliyoruz nerde cici, nerde büyük gösteren benimde küçükler tatlım cıkarınca sütyeni minnak kalıyo ilk gece için çekiniyodum ama artık cok takmıyorum.
la senzadakıler cıdden en az 2 beden büyük gösteriyo yaa, öyle büyük gösteren bikini markaları var mı kızlar ? balayı ıcın güzel bitane alayım diyorum.

Haklısın canım hiç değmez... Bugunler geçicek inşallah sıcacık yuvamızda huzurlu ve dingin bi hayat sürücez

inşallah canım hepimiz o günleri bekliyoruzz bende babamla atışmıştım nişan söz zamanı ama sonra hep sustum onlara göre dogru, sana göre dogru olmuyor cunku. ıkna edemezsın,huylarını değiştiremezsin

aa çağlam, benim aşkıcanımda az önce neşedeydi ödemeleri vardı bugün onun için gitti. yuvarlak aynalı bi tuvalet masası görmüş, çok begenmiş onu. keşke kayınpederim gelmeseydi de bizimle daha bi sakin karar verebilseydim ona da ayıp oldu ama öyle tatlı ki kayınpederim bu ne biçim mobilya derken bile sesini çıkarmadı. sağolsun.

pelinim.
öncelikle abin nişanlına bidaha bize bu kadar sık gelme gibi bişey diyemez. bunu sadece seni üzmek için söylüyo. evet üzmek için diyorum çünkü babamın yaptıklarının da tek açıklaması beni üzmek vazgeçirmek için biliyorum. vazgeçmicem.
babam nişanlımı öyle çok seviyo ki... o bi kere babacım desin yeter dünyalar benim oluyo diyo. bana yaptığı eziyet ne peki? yediremiyo kendine, kıyamıyo işte şurda bir kaç ayımız kaldı. hatta diyoki ben düğüne de gelmem. bir tane kızı var ve düğününe gitmeyecek! sırf beni üzmek için... kendi hırsını beni üzerek çıkarıyo sanırım. ailesini söyleyip duruyo sen onlarla yapamazsın vs. üstelik ben gerçekten o aileyle yapamam ama buna rağmen onları savunuyorum. çok zor zamanlar. bazen kulak asmıyorum bazen ben de dayanamıyorum.
sabır canım benim.
sonumuz çok güzel olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…