'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pelommm o da anlıcak uzulcek sen o kapıdan cıkarken ama gec olmus olcak işte... sen evlendikten sonra ilişkinizin cok daha guzel olcanı dusunuyorum ben kıymetini daha bir anlıcak o zaman bak gör

yaaa sen resmen benim kadr ortagımsın aynı sorun bende de mevcut ben de la senzadaki sutyenler gibi mayo ve bikini arıyorum bulursan bana da haber ver :9

kızlar loyayı da not aldım sağolun :)
osmanbeyde yol üstünde yazdım buluruz inşallah.
benim jartiyer 2 takımım var şu an. pierre cardin.
nisan sonu balayı alışverişi yapıcaz, o ara bir kaç gecelik takımı ve çamaşırda alıcam. netten almıcam onları çünkü bedenine güvenemiyorum. bi kere külot aldım ama babanneme verdim

giriştekini mi diyor acaba dun orda sacımı duzelttim baya askımda ayrılamıosun cok mu sevdin dedi modeli cok hatırlamıorum ama tam girişe koymuslardı üst katı gezmeyi unuttum ama ben dun ya asagıdakilere baktım hep uste cıkıcaktık lafa daldık uunuttuk bir de ben beremi kaybetmişim cok da guzel bişeydi ona takıldı kafam onceki haftada fırfırlı eldivenlermi kaybetmiştim aynısını bulamıorum da bu ara ben de bişeyler var

afiyet olsun kimdercimmm

çağlammm la senza 4 beden mi büyütüyoo ben de alıyım o zaman
bide pelinin abisinden bende baba olarak var. aslında onlarda üzülüyo ama duygusal görünmemek üzüldüklerini belli etmemek için böyle bişeyin arkasına sığınıyolar. ben çözdüm artık. söylenecek bişey arıyolar.. kızlarını, kardeşlerini paylaşamadıklarından.
keşke böyle yapmasalar.
eskiye göre daha iyi babam. ama arada o da söyleniyo.
hatta okulu ben sırf evlenmek için bıraktım diye düşünüyo. bununla vurdukça dayanamıyorum işte. çünkü o bölümü kazanmak için ne kadar çok uğraştığımı o da görüyodu. yani bir sene erken evleniyim diye mi bıraktım ben. kendi de mantıksız olduğunu bildiği halde konuşuyo, söyleniyo.
gerçekten kulaklarımı tıkıyorum o zamanlar.

kuşumm girişte mi bilmiyorum, yuvarlak aynalı çok güzel dedi. keşke fotografını çekseydi. üst katta yeni bişey yokmuş ama :) bizim dolapta bişey gösterecekti çünkü o zaman çıkmışlar.
ne zaman teslim edilecek mobilyalarınız?
30 nisan bizimki. 20 gün önce de eve bakalım demiş.

evet kusummm eve gelince bi giydim aldıklarımı bir anda Keira Knightley den Pamela Anderson'a donustum, baskalastım resmenn

o sırada annem girdi iceri boyle kaldı

bunu dısarda giymeyi falan dusunme sakın Clark seni eve hapseder dedi ilk defa bu kadar dehsetengiz gordum onları ve gercekten bu kadar olsalar ne olurdu diye dusunmek bile istemedim

ama işte cıkardıktan sonraki hayal kırıklıgı cok feci

nurayım solemiştim benm de annem soyler o lafı cok... mater yapmadın evlencem diye der halbuki ben tamamen farklı alana kaydırdım hedefimi burda da yaptıgım masterın bir anlamı olmayacak ve uni de son yıl tezde gercekten sogudum artık okuldan

babanı kafana takma en guzelini yapıosun o da maalesef kıymetini gec anlayacak bu gunleri seni mutlu edeerek gecirmedigine uzulck

bizim o kısım muallak kuzum... Mayıs ayı icinde gelmiş olcaklar o kesin de bizi tadilat baglıyo biliosun

kiracı varken gidip olcum yapma ihtimalleri var ama onu konustuk dun.. kiracıya solıcek benim pasa elimizde olculer var gerci almıstı böğürtlen ama yine de usta gozu gibi olmuyor

biran önce bosaltsalar evi uzerimden buyuk bir yuk kaldıracaklar valla

kırmızı kısım için :)
ben de istiyorumm o zaman :89:
...
çağlam gerçekten kafama takmamaya çalışıyorum. okul konusunda o dengesizler yüzünden antidepresan kullandım ben aylarca. allah bildiği gibi yapsın. birdaha yüzlerini görmek nasip olmasın bana.
akşama nişan var, ben banyo yapıyım cici olıyım
sana da aşkınla bol bol aşklı güzel dakikalar diliyorum canımmm, sinemaya mı gitcektiniz sanki öyle okumuştum.
öpüyorummmm

boşaltırlar canım, tadilat içinde başında durun bir an önce olur biter.

gecti gitti bebegim artıkkkk dusunme bile Allah bildigi gibi yapsınnnn

sen her zaman cicisinnn wuhuuu

sen de bol bol eglen bebegim evet ben de birazdan cıkıcam aşka ucucammm aksama Hansel ve Gretel deyizzzzz

kızlar istediğimiz tarihe nikah günü almak için nekadar önceden almak gerek, biliyormusunuz. bir de sevgilim gelmese ben alabilirmiyim

canım biz mayısın 2. haftasına aldık 2 hafta önce...tek başına yapamazsın,sevgilinin de mutlaka olması gerek..ama sanırım noterden tasdikli vekalet kabul ediliyor...

canım biz mayısın 2. haftasına aldık 2 hafta önce...tek başına yapamazsın,sevgilinin de mutlaka olması gerek..ama sanırım noterden tasdikli vekalet kabul ediliyor...

sen nerde oturuyorsun canım ben ist oturuyorum.. benim tayin işi olucağından erken nikah yapmamız gerekiyor.. nisan sonu gibi düşündük herhalde gün vardır

bende istanbuldayım canım ama siz yinede geciktirmeyin derim...çünkü şimdiden eylül ekime bile tarih alanlar var..sonra istediğiniz gün ve saate bulamazsınız..

haklısın canım 2 ay az bi zaman değil ama vaktin varsa sen bi araştır..hangi nikah salonunda düşünüyorsanız bi git konuş,belki çok yoğun olmayan bi yerdir..mesela benim küçükyalıda,baya bi yoğunluk var..biz tarih almaya gittiğimiz gün 3-4 tane çift vardı tarih almaya gelen..hatta istediğimiz saate bile alamadık,öğlen olsun istemiştik akşam üstü olucak..

ben tuzlada oturuyorum burda nikah yapılıyormu bilmiorum, arayıp sorarım belediyeyi sevgilim zaten şehir dışında, nikah ist olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…