ay 2mizde biliyoruz nerde cici, nerde büyük gösteren benimde küçükler tatlım cıkarınca sütyeni minnak kalıyo ilk gece için çekiniyodum ama artık cok takmıyorum.
la senzadakıler cıdden en az 2 beden büyük gösteriyo yaa, öyle büyük gösteren bikini markaları var mı kızlar ? balayı ıcın güzel bitane alayım diyorum.
yaaa sen resmen benim kadr ortagımsınaynı sorun bende de mevcut ben de la senzadaki sutyenler gibi mayo ve bikini arıyorum bulursan bana da haber ver :9
sorma canım benimde beden küçük oldugundan istedigimi bulamıyorum yada tam güzel olmuyo gibi geliyo
artık oldugu kadar. la senzadan aldım hep, birde nişan alışverişinde 2 takım saten baby doll ve gecelik aldım pembe ve lacivert. onları da avm de bı magaza ama markası aklıma gelmedı smdi. azcık pahalı oldu bu takımlar.
ben birde osmanbeyde bi magaza var yol üstünde, ordan alırım çamaşırlarımı,çook çeşit var cidden. güya çeyizlik aldm ama hep açtım kullandımdayanamıyo insan yaa
magazanın adı Loya. bjk de de gördüm hatta magazasını.
oysho cevahırdekine girdm ama hiç seksü değiller yaagünlük belk, alırım dedm ama pahalıydı
kızlar loyayı da not aldım sağolun :)evet oyshodakiler daha gunluk tarz oluyo canım ben bohca olaylarına hic girmek istemedigim icin haliyle nisanda almadık oyle seyler kendi zevkime gore alırım ben zaten alıorum dedim ama alıp saklayamama huyumu unuttum tabibenden bitane daha varmıs bak annemden de habire azar isitiorum bu yuzden ne demeye alıosun bunları sanki senden baska goren var diyo
işte gören olcagı zaman da hepten kafayı yedim
aaa Loyaaaaa.. loyayı biliorum beeen her ay maasımla beraber ugradıgım ilk yer orasıdır gercekten cok cici seyler var ama onda da begendigi biseyin bedeni olmayabilio ama bedeni buldum mu da ordan iiyisi yok hem kaliteli hem ucuk degil fiyatlar hem de gercekten acayip cici seyler varrrr
La senzada begendigim ve durmadan alcagım tek sey su 4 beden buyuten sutyenler... onlara hasta oldum resmen cok fenalar onlar yaaa denemek icin bi giydim bnm minik portakallar bir anda füze oldu
tabii büyü sutyeni cıkarana kadar suruyo o da azcık kotu
pelommm o da anlıcak uzulcek sen o kapıdan cıkarken ama gec olmus olcak işte... sen evlendikten sonra ilişkinizin cok daha guzel olcanı dusunuyorum ben kıymetini daha bir anlıcak o zaman bak gör
yaaa sen resmen benim kadr ortagımsınaynı sorun bende de mevcut ben de la senzadaki sutyenler gibi mayo ve bikini arıyorum bulursan bana da haber ver :9
giriştekini mi diyor acaba dun orda sacımı duzelttim baya askımda ayrılamıosun cok mu sevdin dedi modeli cok hatırlamıorum ama tam girişe koymuslardıüst katı gezmeyi unuttum ama ben dun ya asagıdakilere baktım hep uste cıkıcaktık lafa daldık uunuttuk bir de ben beremi kaybetmişim cok da guzel bişeydi ona takıldı kafam onceki haftada fırfırlı eldivenlermi kaybetmiştim aynısını bulamıorum da bu ara ben de bişeyler var
afiyet olsun kimdercimmm
çağlammm la senza 4 beden mi büyütüyooben de alıyım o zaman
bide pelinin abisinden bende baba olarak var. aslında onlarda üzülüyo ama duygusal görünmemek üzüldüklerini belli etmemek için böyle bişeyin arkasına sığınıyolar. ben çözdüm artık. söylenecek bişey arıyolar.. kızlarını, kardeşlerini paylaşamadıklarından.
keşke böyle yapmasalar.
eskiye göre daha iyi babam. ama arada o da söyleniyo.
hatta okulu ben sırf evlenmek için bıraktım diye düşünüyo. bununla vurdukça dayanamıyorum işte. çünkü o bölümü kazanmak için ne kadar çok uğraştığımı o da görüyodu. yani bir sene erken evleniyim diye mi bıraktım ben. kendi de mantıksız olduğunu bildiği halde konuşuyo, söyleniyo.
gerçekten kulaklarımı tıkıyorum o zamanlar.
kuşumm girişte mi bilmiyorum, yuvarlak aynalı çok güzel dedi. keşke fotografını çekseydi. üst katta yeni bişey yokmuş ama :) bizim dolapta bişey gösterecekti çünkü o zaman çıkmışlar.
ne zaman teslim edilecek mobilyalarınız?
30 nisan bizimki. 20 gün önce de eve bakalım demiş.
evet kusummm eve gelince bi giydim aldıklarımı bir anda Keira Knightley den Pamela Anderson'a donustum, baskalastım resmenn
o sırada annem girdi iceri boyle kaldı
bunu dısarda giymeyi falan dusunme sakın Clark seni eve hapseder dediilk defa bu kadar dehsetengiz gordum onları ve gercekten bu kadar olsalar ne olurdu diye dusunmek bile istemedim
ama işte cıkardıktan sonraki hayal kırıklıgı cok feci
nurayım solemiştim benm de annem soyler o lafı cok... mater yapmadın evlencem diye der halbuki ben tamamen farklı alana kaydırdım hedefimi burda da yaptıgım masterın bir anlamı olmayacak ve uni de son yıl tezde gercekten sogudum artık okuldan
babanı kafana takma en guzelini yapıosun o da maalesef kıymetini gec anlayacak bu gunleri seni mutlu edeerek gecirmedigine uzulck
bizim o kısım muallak kuzum... Mayıs ayı icinde gelmiş olcaklar o kesin de bizi tadilat baglıyo biliosun
kiracı varken gidip olcum yapma ihtimalleri var ama onu konustuk dun.. kiracıya solıcek benim pasa elimizde olculer var gerci almıstı böğürtlen ama yine de usta gozu gibi olmuyor
biran önce bosaltsalar evi uzerimden buyuk bir yuk kaldıracaklar valla
kırmızı kısım için :)
ben de istiyorumm o zaman :89:
...
çağlam gerçekten kafama takmamaya çalışıyorum. okul konusunda o dengesizler yüzünden antidepresan kullandım ben aylarca. allah bildiği gibi yapsın. birdaha yüzlerini görmek nasip olmasın bana.
akşama nişan var, ben banyo yapıyım cici olıyım
sana da aşkınla bol bol aşklı güzel dakikalar diliyorum canımmm, sinemaya mı gitcektiniz sanki öyle okumuştum.
öpüyorummmm
canım biz mayısın 2. haftasına aldık 2 hafta önce...tek başına yapamazsın,sevgilinin de mutlaka olması gerek..ama sanırım noterden tasdikli vekalet kabul ediliyor...
bende istanbuldayım canım ama siz yinede geciktirmeyin derim...çünkü şimdiden eylül ekime bile tarih alanlar var..sonra istediğiniz gün ve saate bulamazsınız..
haklısın canım 2 ay az bi zaman değil ama vaktin varsa sen bi araştır..hangi nikah salonunda düşünüyorsanız bi git konuş,belki çok yoğun olmayan bi yerdir..mesela benim küçükyalıda,baya bi yoğunluk var..biz tarih almaya gittiğimiz gün 3-4 tane çift vardı tarih almaya gelen..hatta istediğimiz saate bile alamadık,öğlen olsun istemiştik akşam üstü olucak..
şimdiden hayırlı olsun inşallah,Allahım herşeyi gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?