12 mayısta canım kısmetse..
kızlar herkese iyi akşamalr bugünde yine mikemmel gün geçirdik nurayım loyayı sormuşsun cancağzım kadiköyde var boğanın orada gelinlik denemesine gittiğinde bakıver hem gelinlikçilerin aşağısında erdem iç giyim var koskocaman biryer her marka satılıyor tavsiye ederim canım
çağlam osyhoyu sormus ben oradan garfieldli pijiler almıştım çok severek giyiniyorm iyi para verdm ama sağlamlar
bugün bana cicik elbiseler aldık ipekyoldan hemde çok uygundu viaport outlet ilk kez işe yaradı aşkımada beyaz damatlık baktık artık kesinlikle beyaz giycekmiş beyimiz fiyatıda çok uygun damat tweende 500 tl idi damalık bakacak arkadaşalra duyrulur
duygucum hayırlı olsun tekrardan canımmm :)))
viaport damı baktınız canım damatlığıda .. sizin belirlendimi canım evlenme tarihiniz
evet canım viaporttaydık damatlığa oradan baktık banada tanışma için felan filan jile aldık ipekyoldan çok şık şeyler var :)
canım biz tam karar vermedik bu işin içine ailler girince konuşulacak biz şimdilik fizibilete yaptık ilerde zor olmasın benmki böyle gezmeyi seviyor skılmıyor bakmaktan felan :)
günaydın kızlarrrrr
MAviş iyileşip günaydın mjlarına dönmene sevindim
benim de hasta olmam yakındır. hoş doktora gitsem kesin sen nasıl yutkunuyorsun bu halde der ama gitmiyorum
faranjit aldı başını gidiyor
günaydın kızlarrrrr
MAviş iyileşip günaydın mjlarına dönmene sevindim
benim de hasta olmam yakındır. hoş doktora gitsem kesin sen nasıl yutkunuyorsun bu halde der ama gitmiyorum
faranjit aldı başını gidiyor
Günaydın maviş 5 dklar yüzünden servisi kaçırıyordum az kaldıHuman canlar Günaydın size 1 haftalik aradan sonra yine sabahlarda kevgire dönen ben Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı stressiz mutlu huzurlu pazartesi sendromu olmadan çok fazla yorulmadan geçirebilecekgimiz bir hafta dileğiyle
Oncelikle 1 haftalik evdeki rahatliktan sonra sabahın köründe uyanmasi zor gelip ne çabuk sabah oldu diyenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyanınca okuyacaklara GÜNAYDIN
Veee son olarak çalar saatini 5 dk daha uyuyim 5 dk daha uyuyim deyip erteleyen gözlerini açıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan fırlayip koştur koştur hazırlanıp ise geç kalma tehlikesi olanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkese GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En Tatlı sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler beni özlediniz mi canlar
Geçimiş olsun oyam bende çok sık faranjit olan biri olarak sana trabzon hurmasını öneririm.
Tadı güzel bir bulup hersen rahatlatır.Pestil iyi geliyor.
Günaydın maviş 5 dklar yüzünden servisi kaçırıyordum az kaldı
Günaydın kuzum dikkat et 5 dk bile beklemiyolar o uyuz servisler gecikince kuzum
Valla benim çingeneliğimden midir yoksa iş yerinde olmadığım her anın hesabının sorulmasından mıdır bilmem ama genelde bekliyorlar beni.
Tabi 5 karış suratla çekilmiyor o yol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?