'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

İnşallah hep böyle olur

evet liste başı oldummm heyecandan şimdiden uyuyamıyorum ben ya.

ben jartiyer alamadım elinliğin icine gelinlikci de gerek yok cok daralırsın kalıplarımız iyi dedi.

ama ben o güne özel alcam kendime

oyammmmm günaydın .:26::26: geçmiş olsun. dr gitsen bi pastil vs verirdi kuzum ya.:44:
--

Elifkommmmmmmmm evettttttttttttttttt cokk az kaldııııııııııııı ki. :123::123::123:

Haticem günaydın

Kuzum dikkat et kendine neden gitmiyorsun ki doktora bu arada felaket uykum var dün kvlere yemeğe davetliydik 1 e geliyordu ordan kalktık 2 de uyudum çok uykum var çook

doktor fobisinden gitmiyorum

aaa annemlerde kocaman ağaç varrr, bilseydim isterdim bir iki tane. ama deneyeceğim

adama deme bari, düğünü yarıda kestirmesin

ben kendimin doktoruyum :94::94:
ılık su, bol bol su, az biraz gargara, şimdilik idare ediyoruz
yataklara düşmeden doktora gitmeyeceğim

dün boğazımın fotoğrafını çektirdim (aynada karanlık oluyor ya ondan)
henüz ölmelik bir durumum yok, idare ederim

günaydııınnnn
çağlammm, viaport damattan aldık smokinini aşkıcığımın, kilo alıp verme durumuna karşı düğünden 15 gün önce getirin dediler. pantolonun paçalarını ve ceketteki droplarımı neyse işte o zaman yapacakalar. kiloya göre de belinden daraltma veya biraz açma olabilirmiş.

canımm
maşallah size.
nişan eğlenceniz de çok güzel geçecek eminim. elbisen de çok güzelll

bilmiyorum diğer ülkelerde nasıl ama burda insan canı çok değersiz
o kadar çok üzülüyorum ki duyunca
kadın cinayetleri,trafik kazaları,soba zehirlenmeleri
bunlar önlenebilecekken kaale alınmayan şeyler
ve beni çok üzüyor

yapar mı yapar. zaten nasıl kısa sürer derdinde.

ben jartiyeri alıp nasıl giycem ki ya. saçmalık.. zaten o gün bi tuhaf olcak.

ahh oyamm ahhh, foto ceksen neye yarar kız
kendi kendinin dr olmak nasıl bişi.

İnşallah hep böyle olur

Aminn kızlarr inşallahhhh

annemle küsüştükk
hem onu kırdım hemde telefonumu kırdımm kullanılmaz durumda

Allah Allah sebep ne ki bu kadar?:26:
Çiçek al da git eve akşaaaammm

Oyyy ateş bacayı fena sarmıışş

tamam canım ekliyim. şuan tadilatta ama baya büyüktü. 38 bedene indiriyorlar elbiseyi :))))

Kuzum çok yakışmış sanaaa
Açık bi saç da olabilir dağınık bi topuz daaaa

kızlarr günaydınnnnnn nurayım bizde dün damata baktık çok uygundu fiyatlar yarı yarıyaydı ve damat kalitesi tartışlmaz çok güzeldi :))))))))) banada ipekyoldan jile aldık

kızlarrr siyah kolsuz jile sözde giyinilirmi tam dizlerimde önü kapalı çok şık bişi içine yada dışına bişi giymem lazım içe gömlek dışada ceket olur herhalde belden oturuyor altı bol ama sade bişi saçımıda topuz düşünüyorum zaten sade model

akşam paylaşsam fikir verirmisiniz

şimdi şöyle bir durum var, doktorum programından bir iki bölüm eksiğim var o yüzden bazı durumlarda yetersiz kalıyorum
bir de en önemlisi yazdığım reçeteleri sgk karşılamıyor
doktora gitsem antibiyotiği dayayacak biliyorum boncuk boncuk iltahap başlamış
napayım antibiyotiksiz iyileşme yollarını arıyorum :26:

bu arada benim okumadığım kısım var sanırım. alıntılarınızdan farkettim,yakın geçmişe bir gidip bakayım

bende mügeyi çok merak ediyorum çağla ne yaptı ne zaman dönicektiiii kiii

ezgim elbiseye bayıldım canım arkadaşım çok güzel eğlenceceksnz inşalllah maşallah size

Kızlar herkese günaydınlarrr :)

Herkesler damatlık mı bakmış bu hafta yaaa Bizde baktık cacharel den fiyatlar indirimli geldi normale göre bütün mağazalarda mı böyle :44:
Gizz cim damat a girdik bizde ama 1300tl dediler sadece ceket pantolon
Siz kaça aldınız cnm

evet ya tüm markalarda yarı yarıya indirim vardı.. bizde sorduk 300 tl dedi network'de ben böyle hazırlamışım kendimi 1000 li rakamlara

koy canım yorum yaparız.

tabiki veririz gizom benimmm. buarada stickerlarımn siparişini veriyorummmm yaşasın kavanozlarımı yapabilcem
buarada mailine bi bak canım

Son düzenleme:

böyle anlatınca sanki içine gömlek dışına ceket biraz fazla kapacak gibi ..ama akşam paylaşırşan bi bakalım nasılmışşşş..
Bu arada damatta fiyatlar nasıl ne kadar ?
Damatlıklar ?
Siz hangisine gittiniz?

biz damat-tween,network,sarar'a gittik. en fazla ceket pantalon 500 tl fiyat verdiler. gömlek,kusak, ayakkabı vs olsa.800 falan eder.

adam ay sonuna dek sürer böyle dedi. sonra sezon başlayacagı icin 2 katına yükselcek yine dedi.

foto paylaş seve seve yorum yapalım gizimmmm
sözlü giz olma yolunda ilerliyosun deseneee

mügeyi çok merak ediyorum yahuu :26:

mügenin fotolar harikaaaa
azıcık kıskandırayım sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…