kızlar varya ben bu sevdiceği yerim yeerrrr.biliyosunuz açıklığa izin vermediğini.ama 2 gündür bulabildiğim en güzel elbise buydu ve sevdiceğim bana dedi kiiii "bir kere giyiceksin gönlüne göre olsun.bizim mutluluğumuz başkalarının ne düşündüğünden daha önemli" dediii. çook duygulandım böyle ince düşünmesine yaa
aslımmmmm liste başı olduuun
bu arada benim jartiyerim falan yok yaaa neyse elim rahatlasın biraz daha ciciler alcammm
hem sevdicek nisanda almanyaya gitçek, gittiği yerde VS varsa aldırıcam onaaaa utanırım ben diyo ama utanmasın alsın banane
günaydın kızlarrrrr
MAviş iyileşip günaydın mjlarına dönmene sevindim
benim de hasta olmam yakındır. hoş doktora gitsem kesin sen nasıl yutkunuyorsun bu halde der ama gitmiyorum
faranjit aldı başını gidiyor
Kuzum dikkat et kendine neden gitmiyorsun ki doktora bu arada felaket uykum var dün kvlere yemeğe davetliydik 1 e geliyordu ordan kalktık 2 de uyudum çok uykum var çook
Geçimiş olsun oyam bende çok sık faranjit olan biri olarak sana trabzon hurmasını öneririm.
Tadı güzel bir bulup hersen rahatlatır.Pestil iyi geliyor.
Günaydın maviş 5 dklar yüzünden servisi kaçırıyordum az kaldı
evet liste başı oldummmheyecandan şimdiden uyuyamıyorum ben ya.
ben jartiyer alamadım elinliğin icine gelinlikci de gerek yok cok daralırsın kalıplarımız iyi dedi.
ama ben o güne özel alcam kendime
oyammmmm günaydın .:26::26: geçmiş olsun. dr gitsen bi pastil vs verirdi kuzum ya.:44:
--
Elifkommmmmmmmm evettttttttttttttttt cokk az kaldııııııııııııı ki. :123::123::123:
Haticem günaydın
çağlammm, viaport damattan aldık smokinini aşkıcığımın, kilo alıp verme durumuna karşı düğünden 15 gün önce getirin dediler. pantolonun paçalarını ve ceketteki droplarımı neyse işte o zaman yapacakalar. kiloya göre de belinden daraltma veya biraz açma olabilirmiş.ayy mügüyü merak ediorum ben dee gelse de album yapsa footocuklarını
adasın maceralarını da merak ediorum tabi balayı dugun ne dedikodular birikmiştir
gizom sagolasınnn nurayım da via dan almıstı biz de viaya bakıcaz oncelikle... hatta alsak pasamın damatlıgını simokin alıcaz zaten ama kilo alıp verir mi emin olamıoruz
özgişimmm bedenine dikkat etsin VS nin bedenler yarım kup buyuk gibi geliyor bana gerci modelden kaynaklı olabilir ama bilemiorum tabi emin degilim... vee ay donumunuz kutlu olsun nice nice aylara tatlım
biz de hansel ve greteli izledik sonunda bayıldım tam benim istedigim tarzda ve sevdigim donemlere goturen bir filmdi... gec saatte sinemaya gitmeyi sevioooruuuz otopark bos oluyo ne güzel arabaaya kadar yarıs ediyoruz sonra da birbirimizin aayagına basa basa dans ediyoruz biz de ihihihihihihi
günaydın kızlaarr
sevdicekle bir karar aldık. ekstra nişan yapmayacağımız için arkadaşlarla eğlenceye gitmeye karar verdik.hem içimizde kalmasın, hem yüzük takılırken yanımızda olamayan arkadaşlarımızla eğlenelim dedik. bu sebepten cumartesi günü için bir restaurantla konuştuk.herkes kendi cebinden ödeyecek.gelmek isteyen gelecek. dün elbise,ayakkabı ve çantamı aldım. bide pasta yaptırıcam ohh herşeyimiz tamam olcak :)
kızlar varya ben bu sevdiceği yerim yeerrrr.biliyosunuz açıklığa izin vermediğini.ama 2 gündür bulabildiğim en güzel elbise buydu ve sevdiceğim bana dedi kiiii "bir kere giyiceksin gönlüne göre olsun.bizim mutluluğumuz başkalarının ne düşündüğünden daha önemli" dediii. çook duygulandım böyle ince düşünmesine yaa
Annemin ameliyatından sonra haber izlemeyi bıraktım.
İnsanların gözü dönmüş kimi kimi nerde nasıl tuttuysa o yüzden kasıp kendimi yaşadığım anı mahfetmek istemiyorum.
En azından hayatımızın çok kısa ve değerli olduğunu düşününce dışardakileri pek önemsememeya çalışıyorum.Halbuki çok korkak biriyim bu şekilde savunma mekanızması geliştirdim.
Yabancı bir gazetecinin söylediği gibi dünyanın her yerinde insanlar kazara ölür Türkiyede ise kazara yaşıyor diye
adama deme bari, düğünü yarıda kestirmesin
ben kendimin doktoruyum :94::94:
ılık su, bol bol su, az biraz gargara, şimdilik idare ediyoruz
yataklara düşmeden doktora gitmeyeceğim
dün boğazımın fotoğrafını çektirdim(aynada karanlık oluyor ya ondan)
henüz ölmelik bir durumum yok, idare ederim
İnşallah hep böyle olur
günaydııınnnn
çağlammm, viaport damattan aldık smokinini aşkıcığımın, kilo alıp verme durumuna karşı düğünden 15 gün önce getirin dediler. pantolonun paçalarını ve ceketteki droplarımı neyse işte o zaman yapacakalar. kiloya göre de belinden daraltma veya biraz açma olabilirmiş.
canımm
maşallah size.
nişan eğlenceniz de çok güzel geçecek eminim. elbisen de çok güzelll
annemle küsüştükk
hem onu kırdım hemde telefonumu kırdımmkullanılmaz durumda
yok be ben kıyamam bana baktığında şapşallaşıyorum hemen.
Beni kızdırdığında bir daha ramayacağım diyorum en fazla yarım saat dayanabiliyorum.
Bu adam beni büyülemiş onsuz nefes alamıyorum gibime geliyor. Ah minel aşk işte böyle birşey
tamam canım ekliyim. şuan tadilatta ama baya büyüktü. 38 bedene indiriyorlar elbiseyi :))))
GÜNAYDIN GELİNCİKLERRRRRR...
QUOTE]
Günaydın Özlemciiikkkk
Hele bi o günler gelsin de sarılır uyursunuz kuzum inşAllaaahhhhöyle mi dersin elifim
dün mesela sabah 8 de nöbetten geldi günaydın mesajı atmış uyumuş bende 9 gibi uyandım
e adam uyumuş belli aramadım artık
temizlik yaptım bütün gün
düşündüm durdum bide şimdi gelip uyucak böyle evde sessiz olmam gerekecek
süpürge bile açamayacağım uyanmasın diye
ee temizliktte yarım yamalak olcak
bütün gün evde pinekleyeceğim artık dedim durdum
sonra aklıma geldi birden sanki yasak mı var artık
ne pineklicem be girer yanına sarılır uyurum bende dedim
sevdim bu fikri yani
Allahım ya hayali bile güzeeelll
Telefonu 5 dakika artık sarılmak için erteleriiizzz
günaydın kızlar,iyi haftalar diliyorum herkese
Günaydın liste başı bayan
elifikoo
ben çamaşır makinesini bosch
bulaşığı profilo fırını da profilo
buz dolabını samsung almaya karar verdim
tv yi lg almıştık zaten
velhasıl evimiz teknoloji marketleri kimin olicik
bir firma her konuda iyi olamaz mantığındayım ben sanırım
gerçi sanki bunları daha önce anlatmıştım ben sana:44::44:
bu anı daha önce yaşamış gibi oldum da
Evet kuzum anlatmıştııınnn
Olsun yine anlat yine dinlerim kiiii
Hem benim kararsızlığıma çözüm olursun belkiii:26:
Bende hepsi aynı olsun takıntısı var daaa
günaydııınnnn
çağlammm, viaport damattan aldık smokinini aşkıcığımın, kilo alıp verme durumuna karşı düğünden 15 gün önce getirin dediler. pantolonun paçalarını ve ceketteki droplarımı neyse işte o zaman yapacakalar. kiloya göre de belinden daraltma veya biraz açma olabilirmiş.
canımm
maşallah size.
nişan eğlenceniz de çok güzel geçecek eminim. elbisen de çok güzelll
yapar mı yapar. zaten nasıl kısa sürer derdinde.
ben jartiyeri alıp nasıl giycem ki ya.saçmalık.. zaten o gün bi tuhaf olcak.
ahh oyamm ahhh, foto ceksen neye yarar kız
kendi kendinin dr olmak nasıl bişi.
kızlarr günaydınnnnnn nurayım bizde dün damata baktık çok uygundu fiyatlar yarı yarıyaydı ve damat kalitesi tartışlmaz çok güzeldi :))))))))) banada ipekyoldan jile aldık
kızlarrr siyah kolsuz jile sözde giyinilirmi tam dizlerimde önü kapalı çok şık bişi içine yada dışına bişi giymem lazım içe gömlek dışada ceket olur herhalde belden oturuyor altı bol ama sade bişi saçımıda topuz düşünüyorum zaten sade model
akşam paylaşsam fikir verirmisiniz
kızlarr günaydınnnnnn nurayım bizde dün damata baktık çok uygundu fiyatlar yarı yarıyaydı ve damat kalitesi tartışlmaz çok güzeldi :))))))))) banada ipekyoldan jile aldık
kızlarrr siyah kolsuz jile sözde giyinilirmi tam dizlerimde önü kapalı çok şık bişi içine yada dışına bişi giymem lazım içe gömlek dışada ceket olur herhalde belden oturuyor altı bol ama sade bişi saçımıda topuz düşünüyorum zaten sade model
evet ya tüm markalarda yarı yarıya indirim vardı.. Bizde sorduk 300 tl dedi network'de ben böyleHazırlamışım kendimi 1000 li rakamlara
Koy canım yorum yaparız.
böyle anlatınca sanki içine gömlek dışına ceket biraz fazla kapacak gibi ..ama akşam paylaşırşan bi bakalım nasılmışşşş..
Bu arada damatta fiyatlar nasıl ne kadar ?
Damatlıklar ?
Siz hangisine gittiniz?
mügeyi çok merak ediyorum yahuu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?